Suomi nainen suomi gangbang

suomi nainen suomi gangbang

Todellisuus voi olla jotain ihan muuta kuin oma kuvitelma tapahtumasta. On suuri mahdollisuus, että fantasiasta tulisikin yhtäkkiä painajainen. Tuskin löytäisit tuosta vaan viisi luotettavaa ja tuttua miestä tuohon hommaan, joten käytännössä joutuisit tilanteeseen monen lähes tuntemattoman miehen kanssa. Et pystyisi millään etukäteen päättelemään, miten he itse tapahtuman aikana käyttäytyisivät.

Jos tilanne ei tuntuisikaan hyvältä, vaan ahdistavalta, niin et varmaan saisi viittä kiimaista miestä yhtäkkiä lopettamaan touhua. On siis mahdollisuus, että et pääsisi tilanteesta pois vaikka haluaisitkin. Vaikka ajatus tuntuisi kiihottavalta omassa päässä, siitä voisi oikeasti muodostua tilanne, jossa tuntisit itsesi alistetuksi, hyväksikäytetyksi ja ahdistuneeksi, mutta et voisi tilanteelle mitään.

Voi tietysti olla, että se olisi juuri sitä mistä olet unelmoinutkin. Toivon vain, että käytät järkeäsi ja huomioit riskit.

Olen mies ja kokenut myös kaikenlaista mukavaa seksin alalta. Jos sinä ja minä tapaisimme ja kemiat natsaisivat seurusteluun saakka, niin yhtä laillahan minun olisi oltava rehellinen sinulle samantyyppisistä omista ja toteutuneista kokemuksistani. Siispä voisin kysyäkin, hyväksyisitkö vastaavasti minun historiani vastaavassa tilanteessa, seurustelun alkuvaiheessa?

Kertomastasi päätellen uskoisin sinun hyväksyvän sen, eli jos kummallakin olisi oma, samantyyppinen historiansa, niin ainakin itse kokisin sen rikkautena. Luulisin silloin, että kumpaakin yhdistäisi tietty avarakatseisuus ja elämän jaetut kokemukset olisivat aivan touisenlaiset, kuin jos kumpikin olisimme ns. En saa itseäni puhtaaksi millään, enkä haluakaan, omasta menneisyydestäni, joten ei toisenkaan tarvitsisi näin tehdä. Kysyit sitä, olisiko helpompi katsella tms.

Jos oikeat miehet hommaan löytyvät, niin itse vastaan tuohon: Helpommin menisi olla katsomassa, kun naistani nai viisi kuin joku yksinäinen. En ole mustis luonnoltani, mutta jo kiihottavuudeltaan tuo olisi paljon enemmän. Variaatioita olisi helpompi luoda ja tarvittaessa olisi miesvalikoimaa naiselleni kanssani kimppailuun. Ja miksi ei nainen saisi nauttia moisesta edes kerran elämässään. Seksikumppaneiden historia ei ole mikään suuri..

Eiköhän asenenne ja innokkuus riittäisi Kumpi on tärkeämpi tässä asiassa asenne vai ulkonäkö?? Jos puhuisin itsestäni, myös viimeksimainittu kriteeri täyttyisi varmasti.. Enkä tietenkään tuomitsisi miestä, joka vastaavaa olisi kokenut. Vaikka en itse uskaltaisikaan toteuttaa omaa fantasiaani. Mielestäni asenne on tärkein! Omissa kokemuksissani olen aina aluksi jännittänyt yms.

Minun mielestäni sinun kokemustesi lukumäärä kertoo myös itsensä kanssa sinut-luonteesta, eikä mistään ns. Sala-aikaa, mutta ei tällaisia kokemuksia elämässä liikaa ole Omissa jutuissani olen monasti ensin tavannut naisen ja usein olemme ottaneet koe-erän ihan vaan kahdestaan, jolloin olemme olleet varmoja kemioiden sopivuudesta. Sitten muu porukka useimmiten naisen aviomies mukaan seuraavaan tapaamiseen. Mene paikkaan jossa on koolla paljon ihan tavallisia ihmisiä, tavaratalo, kauppahalli, tms.

Kuvittele sitten viittä lähimpänä sinua olevaa suurinpiirtein ikäistäsi miestä kanssasi samaan sänkyyn. Näet varmasti heissä piirteitä joita inhoat, kaljamahaa, kaljuutta, epäsiisteyttä, mitä missäkin.

Huomaat varmaan miten fantasiasi saa arkisemman tunnun, kuvitellut kumppanisi saavat näet oikeat ihmiskasvot itselleen. Toista tätä ihmisten keskellä, ja vertaile oloasi yksin tapahtuvaan fantasiointiin. Tajuat varmaan jutun idean. Jos et, tulet luultavasti pettymään kerta toisensa jälkeen, todellisuuden iskiessä tajuntaasi, läpi fantasioiden haavemaailman.

Vaikka olenkin mies ja kenties juuri sen vuoksi, en ole koskaan ymmärtänyt sitä kuviota jossa miehet nousevat panomiehiksi ja naisista tehdään huoria, jos he lähtevät kokeilemaan jotain normiseksin ulkopuoleta — kuten esim.

Fakta on että yksi mies hädin tuskin pystyy pitämään tyytyväisenä ja tarjoamaan hyvää seksiä edes yhdelle naiselle, mutta nainen pystyy hoitamaan vaivattomasti useammankin miehen kerrallaan. Joskin voimille se varmasti ottaa. Itse olen tullut siihen johtopäätökseen että miehet jotka tuomitsevat aktiivisen naisen, ovat itse sangen epävarmoja omasta libidostaan ja seksuaalisuudestaan, joten he lähtevät korostamaan omaa miehuuttaan painamalla naista mahdollisimman alas.

Puntaroi ja pohdiskele, sillä kokemus saattaa pahimmassa tapauksessa olla todella syvältä — toinen äärilaita on paras kokemus elämässäsi.

Kuten aiemmassa viestissäni kerroin, tapasimme vaimon kanssa harrastaa ryhmäjuttuja ja hän ainakin nautti niistä suuresti — silloin kun meillä oli kolmantena hyvä ja mieluisa kaveri. Pari heikompaakin kokemusta osui kohdalle, mutta heidän kanssa hommaa ei koskaan uusittu. Olen ollut apumiehenä myös muille pariskunnille ja kun luottamus ja yhteisymmärrys on saavutettu, ovat aktit olleet kerrassaan mahtavia.

Kyse on oikeasta kombinaatiosta ja luottamuksesta. En koskaan lähtisi parin kanssa touhuamaan ellen olisi varma parin olevan täysin sinut asian kanssa ja että mustasukkaisuutta ei tule esiintymään. Kuinka sinun kannattaisi edistyä asiassa? Kertomasi mukaan olet sinkku, joten mikä sinua estää hankkimasta paria luotettavaa "fuck buddya" — kaveria jonka kanssa harrastat seksiä ilman sitoutumista.

Keskustele aiheesta heidän kanssa ja jos valo näyttää vihreältä, esittele heidät toisilleen ja ehkä se saattaisi lähteä siitä. Heillä saattaa hyvinkin olla pari luotettavaa kaveria joiden kanssa voitte luoda sen ultimate gang bangin josta uneksit — viikonloppu risteillen tai hotellissa nauttien useamman miehen suosiosta. Hyvien miesten kanssa tulet varmasti nauttimaan saamastasi huomiosta. Plussaa tulisi sitten siitä että uskaltaisi kertoa asiasta avoimesti. Mitäs se kelleen kuuluu mitä sinkkuna puuhailee ; jos joskus aijot kertoa niin se varmaan jakaa niihin että adjöö ja niihin jolla lahkeessa väpäjää.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vielä hiukan toisin 2. Kävin muutaman kerran erään avioparin luona ns. Rouva oli selvästi aloitteentekijä ja pukeutui aina hyvin kiihottavasti.

Sitten sain s-postiviestin, että rouva halusi yhteen hotelliin peräkkäin kaikki "rakastajansa". Mukana oli kuvia, ja sain ilmoittaa, millaisessa asussa haluan panna häntä. Kaiken piti käydä nopeasti ja minun olla hyvissä ajoin paikalla kännykkä päällä. Aulassa ja baarissa istui kaikenlaisia ihmisiä. Kun jonkun kännykkä soi ja mies lähti yläkerroksiin, ajattelin että ehkä minä olen seuraava. Aikanaan soi minunkin kännykkäni. Hotellihuoneen ovella aviomies ohjasi minut sisälle ja seurasi vieressä, kun panin kiimaista ja toivomukseni mukaan pukeutunutta rouvaa.

Tuskin ehdin laueta, kun minua jo hätistettiin ulos, että seuraava pääseen pukille. Hassu kokemus mutta ikimuistoinen. Jäin baariin vielä katselemaan kännykkämiehiä. Mua kiihottaa sekin, et muut katselee ja odottaa vuoroaan, kun e muuta nai mua Niin ei kyllä ole tuo yllä oleva viesti minun, aloittaneen Voi ottaa koville katsella vierestä, kun vaimoa pannaan, mutta vielä kovemmalle ottaa, kun tietää vaimoa pantavan muttei pääse katsomaan.

Olimme sen verran hyviä tuttuja parin poikakaverini kanssa, että saunoimme nelistään vaimoni neljäntenä. Kerran sitten luiskahti niin, että pojat panivat vaimoani ja minä katselin. Se toistui muutaman kerran ja kaikki oli hyvin eikä mustasukkaisuudesta ollut tietoakaan. Runkkasin siinä vieressä loppuun asti. Yhtenä iltapäivänä vaimo soitti, että lähtee poikien luo sekstailemaan ja tulee vasta illalla kotiin. Vaimo on työtön, joten aikaa on kaikenlaiseen. Oli kyllä aika erikoinen olo siihen asti, kunnes vaimo tuli kotiin ja kertoi kaikesta tehdystä.

En oikein tiennyt, pitäisikö olla suuttunut vai kiihottunut, kun toisaalta oli suostunut saunaillan touhuihinkin. Tämä on nyt toistunut muutaman kerran.

Meillä ollessaan pojat eivät ole puhuneet mitään tästä, mutta tietävät vaimoni kertoneen kaiken minulle. Jollakin tavalla se vaan on niin kiihottavaa, että toivon kaiken jatkuvan, ja välillä suorastaan odotan vaimon puhelinsoittoja, mutta toisaalta koen sen jotenkin pettämiseksi.

Jos seurustelisin, haluaisin, että mieheni tulisi mukaan. Ja jos valitsee oudot tähän nautintoon, olisi turvallisempaa, että mies olisi mukana..

Minä haluaisin mennä mukaan ilman muuta, sillä haluaisin olla yksi niistä aktiivimiehistä. Samoin olen valmis yleensä kokemaan tuon gangbangin kerran elämässäni tuossa muodossa, sillä kun se onnistuu, niin uskon siinä olevan kaikille muisteltavaa pitkäksi ajaksi. Aikoinaan olin vähällä jäädä koukkuun erilaisiin kokeiluihin, sillä ne kiihottivat itseäni ja pikkuveitikkaani varsin kovasti myös jälkeenpäin Tsemppiä sinulle, ketjun aloittaja, uskon sinun nauttivan!!

Olisin kulli pystyssä menossa, mutta en voi lähteä töistä, kuten ne kaksi muuta. Toisaalta siinä on sitten myös tämän kummallisuuden viehätys; tiedän miten kaikki tapahtuu ja näen mielessäni sen ja tutut paikat, mutta en voi osallistua. Kun vielä löytäisin jonkun joka haluaisi tulla kimppaan mukaan ja johon voisi tutustua ennen nautiskelupäivää. Haaveeni piti toteuttaa exän kanssa, silloin en olisi jänistänytkään ollenkaan, mut nyt arveluttaa kun ihan yksin ja muut vieraita Eräs daami, jolla oli vastaava fantasia kuin sinulla, oli hoitanut turva-asiat seuraavasti: Olimme tutustuneet alkujaan verkon kautta, hänen jättämän ilmoituksen perusteella.

Ilman pikkareita minäkin kuljen. Nyt ilmojen kylmettyä pidän legginsejä, joiden haaraväliin olen leikannut aukon. Sisääni on koko ajan vapaa pääsy edestä ja takaa ja paikat tuulettuu ihanasti. Haaveenani on, että asuisin 10 miehen kanssa, jotka ottaisivat minua eri tilanteissa koko päivän.

Yöksi ottaisin aina kaksi kaveria viereeni. Aamulla olisi varmaankin ruuhkaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Minäkin haaveilen, että asuisin monen miehen kanssa. Ei tulisi puutetta munasta, varmaan saisi aina, kun haluttaa eli aina: Ikää on vaikka muillekin jakaa. Minun vaimoa kiinnostaa seksi kerran kahdessa viikossa. Vaimoni on tosi kyltymätön, vein hänet naapurikaupunkiin tutun miehen luokse, joka lupasi jäjestää kunnon joukkopanon, ja olihan siellä jo pari miestä kun vein hänet, on kiva kuulla vaimolta montaako sai kun haen hänet.

Kuulostaapa juuri omalta haaveeltani. Unelmoin monesta miehestä jotka panisivat minua vuorotellen ja yhtäaikaa. Kaksi kalua sisälleni yhtäaikaa, oih se on suurin haaveeni ja unelmani. Pillu alkoi heti kostua kun ajattelenkin. Miehet panisivat koko päivän minua, saisin niin paljon munaa kuin ikinä jaksaisin. Isot kyrvät vain vaihtuisivat sisälläni ja pumppaisivat pilluani loputtomasti. Pari kivannäköistä rentoa herkkua kyllä riittäis mulle. Kaks ei kyllä mahdu yhtä aikaa, mutta vois kai sitä sen verran vuorotella: Vastaa alkuperäiseen viestiin Gangbang Jostain tuli pari päivää sitten fantasia, että saisi monta miestä, kunnolla kovaa kalua.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

suomi nainen suomi gangbang Pariskuntana olemme etsineet mitäs nyt kaksplus striptease vantaa seuraamme ja kokeilleet sivustoja alastonsuomi sekä xperience, mutta nämä sivustot ei tuota tulosta, vinkkejä hyviin sivustoihin joista voisi oikeasti löytää iltaseuraa. Kuten aiemmassa viestissäni kerroin, tapasimme vaimon kanssa harrastaa ryhmäjuttuja ja hän ainakin nautti niistä suuresti — silloin kun meillä oli kolmantena hyvä ja mieluisa kaveri. Mutta taas tämä seksi isomman miesryhmän kanssa kiihottaa toteuttamaan fantasian "ilman tunteita" Jos kuulisitte, kun alkaisitte seurustelemaan naisen kanssa, joka kertoo toteuttaneensa sinkkuaikana haaveensa seksistä 5 miehen kanssa???? Minun vaimoa kiinnostaa seksi kerran kahdessa viikossa.

Kun itse oman vaimoni sekstailua toisen kanssa ei se koskaan ole ollut vaikeaa ja kiihotun siitö itsekin. Itseasiassa nautin kun nään vaimoni nauttivan. Jos noita miehiä olisi sitten tuo niin ei se sen vaikeampaa olisi ja kiihottaisi takuuvarmasti vielä enemmän jos vaan vaimoni siitä nauttii. Kun joku erikseen korostaa olevansa rehellinen mielipiteissään se yleensä tarkoittaa tunteen ja järjen ristiriitaa. Itse lopettaisin suhteen välittömästi jos kuulisin ämmän tekevän tommosta.

Huora ei ole nainen, vaan saastainen paska, joka saa naamaansa! Mä hakkaan sut jos sä naisia hakkaat.. No itse en kyllä kokisi asiaa mitenkään kiihottavana, vaan vähän outona.

Minä tosin en olekaan mikään ryhmäseksi-intoilija, joten moni mies varmaan kokisi asian eri tavalla. En myöskään haluaisi itse osallistua tuollaiseeen tapahtumaan. Minusta tuo fantasia on kyllä sellainen, joka olisi parempi pitää pelkkänä fantasiana.

Todellisuus voi olla jotain ihan muuta kuin oma kuvitelma tapahtumasta. On suuri mahdollisuus, että fantasiasta tulisikin yhtäkkiä painajainen. Tuskin löytäisit tuosta vaan viisi luotettavaa ja tuttua miestä tuohon hommaan, joten käytännössä joutuisit tilanteeseen monen lähes tuntemattoman miehen kanssa.

Et pystyisi millään etukäteen päättelemään, miten he itse tapahtuman aikana käyttäytyisivät. Jos tilanne ei tuntuisikaan hyvältä, vaan ahdistavalta, niin et varmaan saisi viittä kiimaista miestä yhtäkkiä lopettamaan touhua. On siis mahdollisuus, että et pääsisi tilanteesta pois vaikka haluaisitkin. Vaikka ajatus tuntuisi kiihottavalta omassa päässä, siitä voisi oikeasti muodostua tilanne, jossa tuntisit itsesi alistetuksi, hyväksikäytetyksi ja ahdistuneeksi, mutta et voisi tilanteelle mitään.

Voi tietysti olla, että se olisi juuri sitä mistä olet unelmoinutkin. Toivon vain, että käytät järkeäsi ja huomioit riskit.

Olen mies ja kokenut myös kaikenlaista mukavaa seksin alalta. Jos sinä ja minä tapaisimme ja kemiat natsaisivat seurusteluun saakka, niin yhtä laillahan minun olisi oltava rehellinen sinulle samantyyppisistä omista ja toteutuneista kokemuksistani.

Siispä voisin kysyäkin, hyväksyisitkö vastaavasti minun historiani vastaavassa tilanteessa, seurustelun alkuvaiheessa? Kertomastasi päätellen uskoisin sinun hyväksyvän sen, eli jos kummallakin olisi oma, samantyyppinen historiansa, niin ainakin itse kokisin sen rikkautena. Luulisin silloin, että kumpaakin yhdistäisi tietty avarakatseisuus ja elämän jaetut kokemukset olisivat aivan touisenlaiset, kuin jos kumpikin olisimme ns.

En saa itseäni puhtaaksi millään, enkä haluakaan, omasta menneisyydestäni, joten ei toisenkaan tarvitsisi näin tehdä. Kysyit sitä, olisiko helpompi katsella tms.

Jos oikeat miehet hommaan löytyvät, niin itse vastaan tuohon: Helpommin menisi olla katsomassa, kun naistani nai viisi kuin joku yksinäinen. En ole mustis luonnoltani, mutta jo kiihottavuudeltaan tuo olisi paljon enemmän.

Variaatioita olisi helpompi luoda ja tarvittaessa olisi miesvalikoimaa naiselleni kanssani kimppailuun. Ja miksi ei nainen saisi nauttia moisesta edes kerran elämässään.

Seksikumppaneiden historia ei ole mikään suuri.. Eiköhän asenenne ja innokkuus riittäisi Kumpi on tärkeämpi tässä asiassa asenne vai ulkonäkö?? Jos puhuisin itsestäni, myös viimeksimainittu kriteeri täyttyisi varmasti.. Enkä tietenkään tuomitsisi miestä, joka vastaavaa olisi kokenut. Vaikka en itse uskaltaisikaan toteuttaa omaa fantasiaani.

Mielestäni asenne on tärkein! Omissa kokemuksissani olen aina aluksi jännittänyt yms. Minun mielestäni sinun kokemustesi lukumäärä kertoo myös itsensä kanssa sinut-luonteesta, eikä mistään ns. Sala-aikaa, mutta ei tällaisia kokemuksia elämässä liikaa ole Omissa jutuissani olen monasti ensin tavannut naisen ja usein olemme ottaneet koe-erän ihan vaan kahdestaan, jolloin olemme olleet varmoja kemioiden sopivuudesta.

Sitten muu porukka useimmiten naisen aviomies mukaan seuraavaan tapaamiseen. Mene paikkaan jossa on koolla paljon ihan tavallisia ihmisiä, tavaratalo, kauppahalli, tms. Kuvittele sitten viittä lähimpänä sinua olevaa suurinpiirtein ikäistäsi miestä kanssasi samaan sänkyyn. Näet varmasti heissä piirteitä joita inhoat, kaljamahaa, kaljuutta, epäsiisteyttä, mitä missäkin. Huomaat varmaan miten fantasiasi saa arkisemman tunnun, kuvitellut kumppanisi saavat näet oikeat ihmiskasvot itselleen.

Toista tätä ihmisten keskellä, ja vertaile oloasi yksin tapahtuvaan fantasiointiin. Tajuat varmaan jutun idean. Jos et, tulet luultavasti pettymään kerta toisensa jälkeen, todellisuuden iskiessä tajuntaasi, läpi fantasioiden haavemaailman. Vaikka olenkin mies ja kenties juuri sen vuoksi, en ole koskaan ymmärtänyt sitä kuviota jossa miehet nousevat panomiehiksi ja naisista tehdään huoria, jos he lähtevät kokeilemaan jotain normiseksin ulkopuoleta — kuten esim.

Fakta on että yksi mies hädin tuskin pystyy pitämään tyytyväisenä ja tarjoamaan hyvää seksiä edes yhdelle naiselle, mutta nainen pystyy hoitamaan vaivattomasti useammankin miehen kerrallaan. Joskin voimille se varmasti ottaa. Itse olen tullut siihen johtopäätökseen että miehet jotka tuomitsevat aktiivisen naisen, ovat itse sangen epävarmoja omasta libidostaan ja seksuaalisuudestaan, joten he lähtevät korostamaan omaa miehuuttaan painamalla naista mahdollisimman alas.

Puntaroi ja pohdiskele, sillä kokemus saattaa pahimmassa tapauksessa olla todella syvältä — toinen äärilaita on paras kokemus elämässäsi. Kuten aiemmassa viestissäni kerroin, tapasimme vaimon kanssa harrastaa ryhmäjuttuja ja hän ainakin nautti niistä suuresti — silloin kun meillä oli kolmantena hyvä ja mieluisa kaveri.

Pari heikompaakin kokemusta osui kohdalle, mutta heidän kanssa hommaa ei koskaan uusittu. Olen ollut apumiehenä myös muille pariskunnille ja kun luottamus ja yhteisymmärrys on saavutettu, ovat aktit olleet kerrassaan mahtavia.

Kyse on oikeasta kombinaatiosta ja luottamuksesta. En koskaan lähtisi parin kanssa touhuamaan ellen olisi varma parin olevan täysin sinut asian kanssa ja että mustasukkaisuutta ei tule esiintymään. Kuinka sinun kannattaisi edistyä asiassa?

Kertomasi mukaan olet sinkku, joten mikä sinua estää hankkimasta paria luotettavaa "fuck buddya" — kaveria jonka kanssa harrastat seksiä ilman sitoutumista. Keskustele aiheesta heidän kanssa ja jos valo näyttää vihreältä, esittele heidät toisilleen ja ehkä se saattaisi lähteä siitä. Heillä saattaa hyvinkin olla pari luotettavaa kaveria joiden kanssa voitte luoda sen ultimate gang bangin josta uneksit — viikonloppu risteillen tai hotellissa nauttien useamman miehen suosiosta.

Hyvien miesten kanssa tulet varmasti nauttimaan saamastasi huomiosta. Plussaa tulisi sitten siitä että uskaltaisi kertoa asiasta avoimesti. Mitäs se kelleen kuuluu mitä sinkkuna puuhailee ; jos joskus aijot kertoa niin se varmaan jakaa niihin että adjöö ja niihin jolla lahkeessa väpäjää. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vielä hiukan toisin 2. Kävin muutaman kerran erään avioparin luona ns. Rouva oli selvästi aloitteentekijä ja pukeutui aina hyvin kiihottavasti.

Sitten sain s-postiviestin, että rouva halusi yhteen hotelliin peräkkäin kaikki "rakastajansa". Mukana oli kuvia, ja sain ilmoittaa, millaisessa asussa haluan panna häntä. Kaiken piti käydä nopeasti ja minun olla hyvissä ajoin paikalla kännykkä päällä. Aulassa ja baarissa istui kaikenlaisia ihmisiä. Kun jonkun kännykkä soi ja mies lähti yläkerroksiin, ajattelin että ehkä minä olen seuraava. Aikanaan soi minunkin kännykkäni. Hotellihuoneen ovella aviomies ohjasi minut sisälle ja seurasi vieressä, kun panin kiimaista ja toivomukseni mukaan pukeutunutta rouvaa.

Tuskin ehdin laueta, kun minua jo hätistettiin ulos, että seuraava pääseen pukille. Hassu kokemus mutta ikimuistoinen. Jäin baariin vielä katselemaan kännykkämiehiä.

Mua kiihottaa sekin, et muut katselee ja odottaa vuoroaan, kun e muuta nai mua Niin ei kyllä ole tuo yllä oleva viesti minun, aloittaneen Voi ottaa koville katsella vierestä, kun vaimoa pannaan, mutta vielä kovemmalle ottaa, kun tietää vaimoa pantavan muttei pääse katsomaan. Olimme sen verran hyviä tuttuja parin poikakaverini kanssa, että saunoimme nelistään vaimoni neljäntenä.

Kerran sitten luiskahti niin, että pojat panivat vaimoani ja minä katselin. Se toistui muutaman kerran ja kaikki oli hyvin eikä mustasukkaisuudesta ollut tietoakaan. Runkkasin siinä vieressä loppuun asti.

Yhtenä iltapäivänä vaimo soitti, että lähtee poikien luo sekstailemaan ja tulee vasta illalla kotiin. Vaimo on työtön, joten aikaa on kaikenlaiseen. Oli kyllä aika erikoinen olo siihen asti, kunnes vaimo tuli kotiin ja kertoi kaikesta tehdystä.

En oikein tiennyt, pitäisikö olla suuttunut vai kiihottunut, kun toisaalta oli suostunut saunaillan touhuihinkin. Tämä on nyt toistunut muutaman kerran. Meillä ollessaan pojat eivät ole puhuneet mitään tästä, mutta tietävät vaimoni kertoneen kaiken minulle. Jollakin tavalla se vaan on niin kiihottavaa, että toivon kaiken jatkuvan, ja välillä suorastaan odotan vaimon puhelinsoittoja, mutta toisaalta koen sen jotenkin pettämiseksi.

Jos seurustelisin, haluaisin, että mieheni tulisi mukaan. Jostain tuli pari päivää sitten fantasia, että saisi monta miestä, kunnolla kovaa kalua. Pillu märkänä puolireiteen saakka, kuljen täällä ilman pikkareita ja haaveilen.

Onneksi rakastaja on tulossa tänä iltana käymään Villiä menoa Katinkullassa Siis tosi villiä. Loistorilla loistolounas Airiston Loistokarilla järjestetään nakulounastilaisuus ensi lauantaina kello 13 alkaen ja tilaisuuden kesto kolme tuntia. Ilman pikkareita minäkin kuljen. Nyt ilmojen kylmettyä pidän legginsejä, joiden haaraväliin olen leikannut aukon. Sisääni on koko ajan vapaa pääsy edestä ja takaa ja paikat tuulettuu ihanasti.

Haaveenani on, että asuisin 10 miehen kanssa, jotka ottaisivat minua eri tilanteissa koko päivän. Yöksi ottaisin aina kaksi kaveria viereeni. Aamulla olisi varmaankin ruuhkaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minäkin haaveilen, että asuisin monen miehen kanssa. Ei tulisi puutetta munasta, varmaan saisi aina, kun haluttaa eli aina: Ikää on vaikka muillekin jakaa.

Minun vaimoa kiinnostaa seksi kerran kahdessa viikossa. Vaimoni on tosi kyltymätön, vein hänet naapurikaupunkiin tutun miehen luokse, joka lupasi jäjestää kunnon joukkopanon, ja olihan siellä jo pari miestä kun vein hänet, on kiva kuulla vaimolta montaako sai kun haen hänet. Kuulostaapa juuri omalta haaveeltani. Unelmoin monesta miehestä jotka panisivat minua vuorotellen ja yhtäaikaa. Kaksi kalua sisälleni yhtäaikaa, oih se on suurin haaveeni ja unelmani.

Pillu alkoi heti kostua kun ajattelenkin. Miehet panisivat koko päivän minua, saisin niin paljon munaa kuin ikinä jaksaisin. Isot kyrvät vain vaihtuisivat sisälläni ja pumppaisivat pilluani loputtomasti. Pari kivannäköistä rentoa herkkua kyllä riittäis mulle.

0 thoughts on “Suomi nainen suomi gangbang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *