Seksi kokemuksia ihanat pillut

seksi kokemuksia ihanat pillut

Tarvitsin elämääni vain läheisyyttä. Ujouteni vuoksi oli mukava ajatella, ettei toista osapuolta ole pakko enää tavata. Mainos Teksti jatkuu alla. Itse Mika kokee olevansa eräänlainen terapeutti.

Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Arkkipiispa Kari Mäkisen lähtömessua vietetään tänään. Katso mitä tapahtui kun nukuit.

Raju tulipalo riehui huvipuistossa Saksassa. Kim Jong-un odottaa edelleen tapaamista Trumpin kanssa — Trump: Venezuela vapautti amerikkalaisvangin — Pence: Nicaraguan levottomuuksissa kuollut jo yli 80 ihmistä. Qatarin kauppojen hyllyt täytyy tyhjentää Saudi-Arabian ja sen liittolaisten tuotteista.

Sitten alko menee paremmin, kunnes alotin pillerit.. D niiden lopetuksen jälkeen on taas hyvin luistanut! D muuten sit pari vuotta paneskellu poikaystävän kanssa ja positiivisia kokemuksia on kyllä: D Mitä mieltä olet seksistä? D kyllä sitä on kun poikaystäväkin löytyy. Menetin neitsyyteni tämän vuoden alkupuolella, olen siis 18v. Poikaystäväni on ainoani, joten on ollut vain positiivisia kokemuksia kokemus oikeastaan. Seksi on ihanaa, en enää voisi kuvitella olevani ilman.

Nykyiseltä kumppaniltani saan kyllä ehdottomasti parasta seksiä kuin keneltäkään aiemmin. Viime uutena vuotena nykyiselleni, olin silloin 16v. Negatiivinen on ollut vaan se kun mutsi paineli ovesta sisään kesken touhujen.

Mitäs mieltä siitä nyt ees voi olla, ihana asia kun on itselleen rakas ja turvallinen ihminen sänkykumppanina. Mahtava, tykätään kullan kanssa samoista asioista mikä lisää sänkyhommien monipuolisuutta. Tai mikä lyhyt säätö olikaan. Lähinnä pelkästään erittäin positiivisia. Alussa tosin ei tuntunut oikein miltään mutta ihan hauskaa silti oli. Seksi on mulle tärkeää, ja huolestuisin ja hermostuisin aika nopeasti jos parisuhteessa ei olisi tarpeeksi seksiä. Positiivisia ensimmäisen poikaystäväni kanssa, tai sit vaan jos on sattunut kohdalle mies joka on ollut samalla aaltopituudella seksin suhteen.

Varsinkin silloin kun on tunteet pelissä. E-pillerit tosin haittaavat hiukan mun nautintoa, pillu on kuiva kun sahara. Viimeksi oon saanut tasan kolme viikkoa sitten, mieheltä josta olen kiinnostunut, ja toivon että nähdään uudestaan. Molemmat ottaa huomioon toisensa ymsyms Miten kuvailisit seksielämääsi?

Välillä menee kuukausikin, kun poikaystävää ei oikein kiinnosta ollenkaan. Ehkä kerran kahdessa viikossa on jotain, kyllä mulle kelpais useemminkin.. D i like itt Mitä mieltä olet seksistä? Oon harrastanu seksiä mulle tärkeen ihmisen kanssa ja oon saanu paljo itsetuntoo nostettuu, ja opittuu itestäni ja poikaystävästäni uutta, ja koska ei käytetä kondomia, koska käytän pillereitä, niin ei oo menny ikinä aikaa turhaan sähläykseen kumin kanssa: Aina ollut mukavaa ja rajua ja kumppanit ovat huolehtineet munkin nautinnosta.

Se on mukavaa ja upeaa, silloin kun se on oikeanlaisen ihmisen kanssa. D ei siis mitään valittamista. D negatiivisia ei juurikaan paitsi jotku kännipanot, jotka ei oo oikee onnistunu Mitä mieltä olet seksistä? Randomin kanssa kännissä 15 tai 16vuotiaana Millaisia seksikokemuksia sinulla on ollut? Positiivisia lähinnä, negatiivisia fiiliksiä ainoastaan eksän kanssa josta seksistä tuli pakkopullaa, mutta ei sekään nyt paha ollut. Upeaa oikean ihmisen kanssa Miten kuvailisit seksielämääsi?

Negatiiviset tunteet tulee yleensä vasta jälkeenpäin, jos esim. Eksä nyt varmaan toimii jonkinlaisena seksikumppanina vielä ainakin jonkin aikaa. Aluksi oli negatiivinen johtuuen raiskauksesta mutta avopuolison kanssa opin että seksistä voi ja saa nauttia.

Se oli vähä turn off. Sit yks kerta oli semmoi etten halunnu sitä mut silti tein sen. Se oli aivan kamalaa. Ei eka kerta yleensä mikään hekuman taivas ole, mutta vuosien myötä toi kokemus paranee. Parasta sellaista ettei haluaisi lainkaan poistua sängystä on toki sitten jos on sellaisen kanssa joka noudattaa toiveita ja vihjeitä hyvin ja jonka toiveita ja vihjeitä itse osaa lukea.

Yleensä tämä vaatii harjoitusta saman kumppanin kanssa, mut voin sanoa että ei aina, joskus sattuu ilotulitukset kohdalle ihan yllättäen; Kun tietää, mistä itse tykkää, on se helpompi ilmaista myös toiselle. Eli sit kun tuntuu siltä, että olet valmis, niin siitä vaan harjoittelemaan, kaikki taidot karttuu kun niitä harjoittaa ;.

Onhan se kivaa, vaikka välillä mieluummin kattoisin vaikka telkkarista ostos-tv: Mutta on se seksi silti mulle ainakin ku pizzaa, ku se on hyvää niin sitten se onkin ihan saatanan hyvää, ja silloin ku se ei oo niin hyvää niin on se silti hyvää. Muttei pizzaakaan joka päivä mieli tee vaikka se herkkua onkin. Sama juttu, paitsi olen vuoden vanhempi. No jaa, omalla kohdalla seksi on aiheuttanut enemmän kipua ja ahdistusta kuin mielihyvää eikä kyllä kuulu elämäni tärkeimpiin asioihin.

Joskus on ihan kivaa, joskus ei tee mieli sitten yhtään, usein sattuu ja joskus harvoin on ihanaa. Että voi se näinkin mennä: D Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa, itsekin olen päälle parikymppinen ja aloitin seksielämän vasta vajaa pari vuotta sitten, joten on vielä opettelemista.

Ei tosiaankaan, onhan se välillä ihan jees, mutta voisin kyllä elää ilmankin. Tietty se läheisyys siinä on aina kivaa. Älkää toki menettäkö toivoanne, terkuin 24v seniori ; Oon menettäny jo toivon seksin suhteen. Nimenomaan teininä se oli paljon ihanampaa ja sitä jakso harrastaakin, nykyään ahdistun seksuaalisuudesta ja kaikesta mikä seksiin liittyy. Ei tee koskaan mieli minkäänlaista seksiä kenenkään kanssa. Mulla ei oo ollut kauheen laadukkaita kumppaneita, joten mä kyllä valitsisin tällä hetkellä ennemmin ruuan kuin seksin.

Haluisin kyllä löytää jonkun jonka kanssa osaisi harrastaa paremmin noita sänkypuuhia, oon kuitenkin joskus kokenut kuinka hyvää se periaatteessa voisi olla. Itelläkin oli silloin ekoina kertoina sellanen "voi vittu"-olo kun tajusin ettei seksissä oikeesti ollu mitään odotettavaa. Eipä se ikä automaattisesti tosiaan mitään tajunnanräjäyttävää seksiä tuo.

Vai tuoko, mulla meinaan iskee se Ollaan kyllä poikaystävän kanssa toistemme ekat kumppanit ja seksielämää ollut "vasta" vähän reilusti päälle vuoden, niin tää on sellaista opetteluakin vielä: Ei välttämättä tee mieli mutta harvemmin mä silti sanon pitsallekaan EI jos sitä naaman edessä heilutetaan. Ekat kerrat tosiaan oli vähän sillee tässäkö tää nyt oli.

Kyllä meni siitä nopeasti mieltä ylentävämmäksi ja tässä nyt on muutama vuosi tullut paneskeltua, vieläkin tuntuu menevän aina vaan paremmaksi, en oikeen tiedä miten se on edes mahdollista. Että toden totta on ihmeellistä en tiedä mitä väitetään mutta aivan super ja ihanaa ja yksi parhaista tavoista viettää aikaa.

Ei tietenkään kenen tahansa kanssa mutta kuitenkin. Hei kuulkaa nyt vaan kaikki ihmiset, mutta ei seksissä ole mitään ihmeellistä! Miks kaikki vaan kehuskelee täällä että on harrastanut seksiä yms? Kyllä seksi voi olla just niin upeaa mitä ylistetäänkin, mutta siihen tarvitaan oikea tilanne, paikka ja ennen kaikkea, oikea henkilö. Joka kerralla tai kaikkien kanssa seksi ei kuitenkaan todellakaan ole välttämättä edes yhtään nautinnollista.

Älä odota, että ekalla tai edes ekoilla kerroilla seksi ois mitään tajunnan räjäyttävää. Itse petyin ihan hirveesti, kun eka kerta ei tuntunut oikeestaan missään, sattuikin vähän. Tässäkin pätee sama mikä kaikessa, eli harjoitus tekee mestarin. Hyvä paskalla käynti voittaa huonon panon. Ihan kivaa se on, mutta kai sitä ilmankin pärjää. Ihanaa kahen ihmisen tai useamman välistä ihntohimoa.

Mutta rakastan sitä fiilistä: On se oikeen kumppanin kanssa. Olen samaa mieltä, ja edellä olevista vastauksista taas ei juurikaan tämä tyytyväisyys paistanut. Tällaisessa keskustelussa kun kysyjänä on kokematon ihminen niin mielestäni sitä parempi mitä erilaisempia vastauksia, kuten mitä vimp edellä huomautti niin ihmiset ovat erilaisia.

Joku myös ehkä mainitsi tärkeimmäksi seksuaalielimeksi aivot, mikä pitää niin paikkansa. Siinä yksi syy miksi iän ja kokemuksen karttuessa saattaa asiat helpottaa, itse saan kiihdytettyä itseni nollasta sataan juurikin noiden aivojen avulla vaikkei ensin haluttaisikaan. Ja mitä kiihkeämpi asenne itsellä, yleensä sitä parempaa seksiäkin.

Harvalla nyt pelkästään se peniksen sisään ulos tökstöks nyt mitään ilotulituksia itsessään aiheuttaa? Libidot toki vaihtelevat paljon, tosin jos se oikeasti on matala niin kuvittelisin ettei henkilö hirveästi surkuttelisikaan tylsää tai vähäistä seksiä? Se on totta kaikkien niiden mielestä jotka saa hyvää seksiä. Jos minäkin saisin orgasmin vain muutaman kerran vuodessa, niin en sitä kummoisena juttuna pitäisi. Mun mielestä se on mukavaa ja ihanaa, muttei mikään maailman ihmeellisin asia: Erittäin paljon siitä kiinni, kenen kanssa sitä harrastaa, tietysti: Edellisten poikaystävien kanssa se oli sellasta pakkojyystöä.

Seksiä oli vähän, enkä kauheasti nauttinut. Nykyisen kanssa aivan päinvastoin: Ei se niii kummoinen juttu oo: Oikean ihmisen kanssa oikeassa mielentilassa; todellakin.

Se on taivaallista ainakin sillon, jos oot jonkun tyypin luona johon oot palavasti ihastunut. Mutta et tiedä hänen tunteista sinua kohtaan. Sitten yht'äkkiä hän tekee aloitteen ja oot eka silleen: O ja sitten silleen: D Mistä näitä synt oikein tulee??? Jos mies leuhkii sillä että on harrastanut seksiä kolmensadan naisen kanssa niin hän on lapsellinen ääliö. Sen sijaan jos leuhkii sillä että on suorittanut yliopistotutkinnon niin se on ihan ok: En nyt ihan ymmärtänyt miten tää liittyi aiheeseen, mutta mun mielestä mikä vaan leuhkiminen on lapsellista: Riippuu kenen kanssa nusasee, nii se voi olla joko todella ihanaa tai kamalaa tai ihan vaa ok.

Terveisin itsellähän on kumppani jota kiinnostaa myös minun nautintoni. DD Ei tosiaankaan ole. Parhaimmillaan se on kyllä semmoista, että huhheijjakkaa, oksat pois! Kun tuntee toisen ja toinen tuntee sut ja tietää mitä pitää tehdä, niin kyllä se on aika maagista. Välillä taas kyllä täytyy sanoa että jos pitäisi valita suklaa tai seksi niin suklaan ottaisin.

Seksi ja rakkaus on meille synonyymit ja ilman toista ei ole toista ja se on tavallaan niin kuin tunteiden summa. En kyllä suoraan sanottuna keksi mitään parempaa kuin loistava parisuhde, jossa seksi on tietenkin olennainen osa. Ja kyllä se on just niin viimeisen päälle jumalaista kuin puhutaan, mutta vain sen oikean, seksuaalisesti yhteensopivan, kumppanin kanssa ja jos se on luonnostaan monipuolista, vaihtelevaa ja kiinnostavaa, ennakkoluulotonta ja hauskaa.

Rajoitteinen, kaavamainen perusjyystö ei ole meidän juttu

Seksi kokemuksia ihanat pillut -

Ei tullu verta eikä sattunu kauheesti. Riippuu kenen kanssa sitä harrastaa ja missä mielentilassa. En mä nyt tiedä, onlo seksi "niin ihmeellistä kuin väitetään". Oikean ihmisen kanssa oikeassa mielentilassa; todellakin. Muutamia yhdenillan heiloja läpikäyneenä ja tällä hetkellä seurustelevana ihmisenä voin sanoa, että seksi oman luotettavan kumppanin kanssa on paljon paljon parempaa kuin kännissä tuntemattoman miehen kanssa. Tai mikä lyhyt säätö olikaan. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Terveisin itsellähän on kumppani jota kiinnostaa myös minun nautintoni. D Oon saanu ihan väärän kuvan. Olin kulkenut pitkään, vuoden!!

Mietin yhteyden ottamista kolmisen kuukautta. Lisäksi olin melko ujo ja estynyt. En etsinyt ihmissuhdetta enkä halunnut kokeilla satunnaisia Tinder-tuttavuuksia.

Tarvitsin elämääni vain läheisyyttä. Ujouteni vuoksi oli mukava ajatella, ettei toista osapuolta ole pakko enää tavata. Mainos Teksti jatkuu alla. Itse Mika kokee olevansa eräänlainen terapeutti. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista.

Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Arkkipiispa Kari Mäkisen lähtömessua vietetään tänään. Katso mitä tapahtui kun nukuit. Raju tulipalo riehui huvipuistossa Saksassa. Kim Jong-un odottaa edelleen tapaamista Trumpin kanssa — Trump: Venezuela vapautti amerikkalaisvangin — Pence: Nicaraguan levottomuuksissa kuollut jo yli 80 ihmistä.

Qatarin kauppojen hyllyt täytyy tyhjentää Saudi-Arabian ja sen liittolaisten tuotteista. Yhä useampi markkinointisähköposti yrittää mennä tunteisiin. RKP valitsee puheenjohtajan Oulun kokouksessaan. Koreoiden johtajat aikovat tavata jatkossa säännöllisesti. Erokouluttaja antaa 6 parasta vinkkiään Juuri nyt Päivä Viikko 1. Mutta vissiin miehelle se on usein paljon nautinnollisempaa? Jos näin, niin kyllä on nallekarkit menny ihan väärään osotteeseen.

Ekan yhdyntäkertani jälkeen päässäni oleva ajatus oli "Tässäkö tää oli, tätäkö on odotettu? D Ja kumppani oli pitkäaikainen poikaystävä, ettei siinäkään kokemuksessa mitään vikaa ollut. Ehkä seksiä oli vain ylihehkutettu joka tuutista. Mun mielestä se on ihanaa, tämän kumppanin kanssa. Kyllä mä seksin valitsisin jos ruuan välillä pitäis valita.. Surettaa vähän nämä vastaukset, mutta toisaalta "ihan ok"-mielellä olin itsekin alle parikymppisenä.

Tällä hetkellä nautiskelen useamman kerran viikossa juuri sellaisesta tajunnanräjäyttävästä harlequin-seksistä mistä kokemattomana teininä unelmoin. Älkää toki menettäkö toivoanne, terkuin 24v seniori ;. Älkää toki menettäkö toivoanne, terkuin 24v seniori ; Olisihan se kivaa, että olisi aina tajunnanräjäyttävää, mutta kun ei vaan ole. Kumppani on oikea ja ikääkin saman verran kuin sinulla. Ei mee aina nallekarkit tasan. Jos ei nauti seksistä niin paljon kuin haluaisi niin hyvä yrittää parantaa seksielämäänsä, mutta tollanen asenne että surettaa jonkun puolesta on ihan outo kun ei kaikille seksi ole, tai tule koskaan sen kummemmaksi ja siihen voi olla ihan tyytyväinen niinkin.

Onhan se tosi ihanaaa, mutta emmä nyt tiiä onko se esim. Ei eka kerta yleensä mikään hekuman taivas ole, mutta vuosien myötä toi kokemus paranee. Parasta sellaista ettei haluaisi lainkaan poistua sängystä on toki sitten jos on sellaisen kanssa joka noudattaa toiveita ja vihjeitä hyvin ja jonka toiveita ja vihjeitä itse osaa lukea. Yleensä tämä vaatii harjoitusta saman kumppanin kanssa, mut voin sanoa että ei aina, joskus sattuu ilotulitukset kohdalle ihan yllättäen; Kun tietää, mistä itse tykkää, on se helpompi ilmaista myös toiselle.

Eli sit kun tuntuu siltä, että olet valmis, niin siitä vaan harjoittelemaan, kaikki taidot karttuu kun niitä harjoittaa ;. Onhan se kivaa, vaikka välillä mieluummin kattoisin vaikka telkkarista ostos-tv: Mutta on se seksi silti mulle ainakin ku pizzaa, ku se on hyvää niin sitten se onkin ihan saatanan hyvää, ja silloin ku se ei oo niin hyvää niin on se silti hyvää.

Muttei pizzaakaan joka päivä mieli tee vaikka se herkkua onkin. Sama juttu, paitsi olen vuoden vanhempi. No jaa, omalla kohdalla seksi on aiheuttanut enemmän kipua ja ahdistusta kuin mielihyvää eikä kyllä kuulu elämäni tärkeimpiin asioihin.

Joskus on ihan kivaa, joskus ei tee mieli sitten yhtään, usein sattuu ja joskus harvoin on ihanaa. Että voi se näinkin mennä: D Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa, itsekin olen päälle parikymppinen ja aloitin seksielämän vasta vajaa pari vuotta sitten, joten on vielä opettelemista.

Ei tosiaankaan, onhan se välillä ihan jees, mutta voisin kyllä elää ilmankin. Tietty se läheisyys siinä on aina kivaa. Älkää toki menettäkö toivoanne, terkuin 24v seniori ; Oon menettäny jo toivon seksin suhteen. Nimenomaan teininä se oli paljon ihanampaa ja sitä jakso harrastaakin, nykyään ahdistun seksuaalisuudesta ja kaikesta mikä seksiin liittyy.

Ei tee koskaan mieli minkäänlaista seksiä kenenkään kanssa. Mulla ei oo ollut kauheen laadukkaita kumppaneita, joten mä kyllä valitsisin tällä hetkellä ennemmin ruuan kuin seksin. Haluisin kyllä löytää jonkun jonka kanssa osaisi harrastaa paremmin noita sänkypuuhia, oon kuitenkin joskus kokenut kuinka hyvää se periaatteessa voisi olla.

Itelläkin oli silloin ekoina kertoina sellanen "voi vittu"-olo kun tajusin ettei seksissä oikeesti ollu mitään odotettavaa. Eipä se ikä automaattisesti tosiaan mitään tajunnanräjäyttävää seksiä tuo. Vai tuoko, mulla meinaan iskee se Ollaan kyllä poikaystävän kanssa toistemme ekat kumppanit ja seksielämää ollut "vasta" vähän reilusti päälle vuoden, niin tää on sellaista opetteluakin vielä: Ei välttämättä tee mieli mutta harvemmin mä silti sanon pitsallekaan EI jos sitä naaman edessä heilutetaan.

Ekat kerrat tosiaan oli vähän sillee tässäkö tää nyt oli. Kyllä meni siitä nopeasti mieltä ylentävämmäksi ja tässä nyt on muutama vuosi tullut paneskeltua, vieläkin tuntuu menevän aina vaan paremmaksi, en oikeen tiedä miten se on edes mahdollista.

Että toden totta on ihmeellistä en tiedä mitä väitetään mutta aivan super ja ihanaa ja yksi parhaista tavoista viettää aikaa. Ei tietenkään kenen tahansa kanssa mutta kuitenkin. Hei kuulkaa nyt vaan kaikki ihmiset, mutta ei seksissä ole mitään ihmeellistä! Miks kaikki vaan kehuskelee täällä että on harrastanut seksiä yms? Kyllä seksi voi olla just niin upeaa mitä ylistetäänkin, mutta siihen tarvitaan oikea tilanne, paikka ja ennen kaikkea, oikea henkilö. Joka kerralla tai kaikkien kanssa seksi ei kuitenkaan todellakaan ole välttämättä edes yhtään nautinnollista.

Älä odota, että ekalla tai edes ekoilla kerroilla seksi ois mitään tajunnan räjäyttävää. Itse petyin ihan hirveesti, kun eka kerta ei tuntunut oikeestaan missään, sattuikin vähän. Tässäkin pätee sama mikä kaikessa, eli harjoitus tekee mestarin. Hyvä paskalla käynti voittaa huonon panon. Ihan kivaa se on, mutta kai sitä ilmankin pärjää. Ihanaa kahen ihmisen tai useamman välistä ihntohimoa. Mutta rakastan sitä fiilistä: On se oikeen kumppanin kanssa. Olen samaa mieltä, ja edellä olevista vastauksista taas ei juurikaan tämä tyytyväisyys paistanut.

Tällaisessa keskustelussa kun kysyjänä on kokematon ihminen niin mielestäni sitä parempi mitä erilaisempia vastauksia, kuten mitä vimp edellä huomautti niin ihmiset ovat erilaisia. Joku myös ehkä mainitsi tärkeimmäksi seksuaalielimeksi aivot, mikä pitää niin paikkansa.

Siinä yksi syy miksi iän ja kokemuksen karttuessa saattaa asiat helpottaa, itse saan kiihdytettyä itseni nollasta sataan juurikin noiden aivojen avulla vaikkei ensin haluttaisikaan.

Ja mitä kiihkeämpi asenne itsellä, yleensä sitä parempaa seksiäkin. Harvalla nyt pelkästään se peniksen sisään ulos tökstöks nyt mitään ilotulituksia itsessään aiheuttaa? Libidot toki vaihtelevat paljon, tosin jos se oikeasti on matala niin kuvittelisin ettei henkilö hirveästi surkuttelisikaan tylsää tai vähäistä seksiä?

Se on totta kaikkien niiden mielestä jotka saa hyvää seksiä. Jos minäkin saisin orgasmin vain muutaman kerran vuodessa, niin en sitä kummoisena juttuna pitäisi. Mun mielestä se on mukavaa ja ihanaa, muttei mikään maailman ihmeellisin asia: Erittäin paljon siitä kiinni, kenen kanssa sitä harrastaa, tietysti: Edellisten poikaystävien kanssa se oli sellasta pakkojyystöä. Seksiä oli vähän, enkä kauheasti nauttinut. Nykyisen kanssa aivan päinvastoin: Ei se niii kummoinen juttu oo: Oikean ihmisen kanssa oikeassa mielentilassa; todellakin.

Se on taivaallista ainakin sillon, jos oot jonkun tyypin luona johon oot palavasti ihastunut. Mutta et tiedä hänen tunteista sinua kohtaan. Sitten yht'äkkiä hän tekee aloitteen ja oot eka silleen: O ja sitten silleen: D Mistä näitä synt oikein tulee??? Jos mies leuhkii sillä että on harrastanut seksiä kolmensadan naisen kanssa niin hän on lapsellinen ääliö.

Sen sijaan jos leuhkii sillä että on suorittanut yliopistotutkinnon niin se on ihan ok: En nyt ihan ymmärtänyt miten tää liittyi aiheeseen, mutta mun mielestä mikä vaan leuhkiminen on lapsellista: Riippuu kenen kanssa nusasee, nii se voi olla joko todella ihanaa tai kamalaa tai ihan vaa ok.

Terveisin itsellähän on kumppani jota kiinnostaa myös minun nautintoni. DD Ei tosiaankaan ole. Parhaimmillaan se on kyllä semmoista, että huhheijjakkaa, oksat pois! Kun tuntee toisen ja toinen tuntee sut ja tietää mitä pitää tehdä, niin kyllä se on aika maagista. Välillä taas kyllä täytyy sanoa että jos pitäisi valita suklaa tai seksi niin suklaan ottaisin. Seksi ja rakkaus on meille synonyymit ja ilman toista ei ole toista ja se on tavallaan niin kuin tunteiden summa.

En kyllä suoraan sanottuna keksi mitään parempaa kuin loistava parisuhde, jossa seksi on tietenkin olennainen osa. Ja kyllä se on just niin viimeisen päälle jumalaista kuin puhutaan, mutta vain sen oikean, seksuaalisesti yhteensopivan, kumppanin kanssa ja jos se on luonnostaan monipuolista, vaihtelevaa ja kiinnostavaa, ennakkoluulotonta ja hauskaa.

Rajoitteinen, kaavamainen perusjyystö ei ole meidän juttu Mutta yksittäisenä asiana se ei ole elämän tärkeimpiä asioita, toisaalta ilman sitä elämä ois ihan paskaa. En mä nyt tiedä, onlo seksi "niin ihmeellistä kuin väitetään". Nykyään kuitenkin tuodaan mun mielestä esiin jonkin verran sitäkin puolta, ettei etenkään ekat kerrat ole välttämättä tajunnan räjäyttäviä. Koukuttavaa se ainakin on.

Riippuu vähän, yleensä ekat kerrat hurjaa säätöä ja parista ja tilanteesta riippuen hurjii awkward-tilanteit tai hajoilua. En yleistä mut se on se aika peruskuvio: Dd eimut seksi on kivaa, vielä kivempaa se on ku vähän tietää mihin ollaan joutumas ja mitä tekee. Varsinkin oikean kumppanin kanssa, joka ottaa myös naisen tarpeet huomioon. Eikä se ole pelkästään se yhdyntä, vaan kaikki ennen sitä ja sen jälkeen, halailu, vaatteiden lentely, katseet ja läheisyys.

Ei se aina ihan juhlaa ole, mutta silloin kumppanin kanssa täytyy keskustella mikä meni pieleen. Jos ei haluta niin ei kannata harrastaa, vaan odottaa parempaa mielentilaa: Ensimmäinen ja monet kerrat sen jälkeenkin on todella laimeita ja hirveetä säätöä, koska ei voi osata tommosta asiaa: D Itsellä seksistä tuli vasta oikean kumppanin kanssa aivan mahtavaa! Uskalsi ottaa asioita puheeksi, kysellä mikä on hyvä ja kertoo mikä itsestä on kivaa.

Parhaimmillaan sitä unohtaa kokonaan muun maailman ja keskittyy vaan toimintaan, siihen että rakastama ihminen on lähellä ja siinä ollaan niin yhtä kun voi olla. Mutta tämä on useamman vuoden omakohtainen kokemukseni että suurimmaksi osaksi se on tätä, eikä siinä ole minusta mitään vikaa. Ei seksin tarvitse aina olla tajunnan räjäyttävää. Viimeistään siinä vaiheessa kun on pidempiaikainen suhde niin seksi arkipäiväistyy ja rutinoituu, ei se kuitenkaan tarkoita että se olis huonoa aina.

Jos jollain on toisin niin good for them. Tottakai se arkipäiväistyy ja rutinoituu, jos asialle ei halua tehdä mitään. Se voi olla myös neljänkymmenen vuoden jälkeen todella loistavaa, vaihtelevaa ja hauskaa, mutta jos asenne on se, että alkuhuuma loppuu joskus, suhde arkipäiväistyy ja toiseen suhtautuu itsestäänselvyytenä niin..

Sitä korjaa mitä kylvää. Seksin ei tarvii olla aina tajunnanräjäyttävää, mutta juju onkin siinä, että se voi olla.

seksi kokemuksia ihanat pillut

0 thoughts on “Seksi kokemuksia ihanat pillut”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *