Oulun joukkoliikenne hinnasto pano kiinnostaa

Palataan hetkeksi parhaisiin hetkiin. Retkeilyharrastukseni on noin vuosikymmenen aikana edennyt pisteeseen, jossa elämystoleranssini alkaa olla korkea.

Toisin sanoen mikä tahansa maisema tai luonnonilmiö ei enää jaksa sykähdyttää. Vain puoli taivasta revontulia? Kun kaikki perusjutut on koettu väsyttävän moneen kertaan, olisi kolme loogista tietä jatkaa eteenpäin: Yle Uutiset, Luonto, Ahkera sääkuvaaja ikuisti loukkaantuneen joutsenen uimassa koskessa , 9.

Loppiaisena Kuusaankosken virrassa Laukaassa uiskenteli siiven alta loukkaantunut joutsen. Ilmeisesti lintua oli yritetty ottaa kiinni hoitoon saamiseksi, mutta se ei ollut onnistunut. The Online Photographer, Looking Glass. Mike kirjoittaa taiteesta ja sivuaa Elina Brotheruksen alkuaikojen kuvien esikuvaa. Kuusi kuvaa ja teksti. Popular Photography, Mentor Series: Seeing the Trees for the Forest. Sigman Art-sarjaa on kiitelty joka suhteessa, mutta jotain sarjasta on puuttunut, ja se jotain on ollut valovoimainen lyhyt tele.

Viime Photokinassa Sigma viimein esitteli uuden ja kovasti odotetun 85 millisen, jonka optisesta suorituskyvystä pääjohtaja Kazuto Yamaki lupaili melkoisesti. Ei kuvanvakaajaa, ei sääsuojausta. Suodinkierre 86 mm, paino n. Suomen hinta on n. Helsinki — Vantaan lentokentällä on järjestetty ilmailuaiheista valokuvanäyttelyä jo kymmenen vuoden ajan.

Tällä kertaa näyttelykuvien koostamiseen järjestetään kilpailu, joka on kaikille valokuvaajille avoin. Kilpailun säännöt ja latausohjeet julkaistaan lähiaikoina. Kuopiossa sijaitsevan VB-valokuvakeskuksen toimintaa ylläpitävä Victor Barsokevitsch -seura ry hakee osa-aikaista toiminnanjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1. Työaika on prosenttia kokopäivätyöajasta. Vapaamuotoinen hakemus toiminnanjohtajan tehtävään palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa Yhdeksän kuvaa ja teksti.

DxO OpticsPro 11 Elite. Kameradrönare är inte övervakning. Uuden lain odotetaan astuvan voimaan 1. Pallopanoraamablogi, Jouluruusu , Kaikista tähtitaivaan kohteista jouluisimpia on Rosettesumu tai oikeastaan Ruusukesumu, mutta Rosette näköjään käy suomalaisen suuhun ihan yhtä hyvin. Emissiosumuna se on jouluisen punainen ja muistuttaahan se erehdyttävästi ruusua, ainakin jos katsoo vähän kauempaa.

Bonuksena sumun keskellä on vielä pieni, avoin tähtijoukko. Tähtijoukon voi löytää jo pienillä kiikareilla, mutta itse sumua en ole nähnyt isollakaan putkella. Mikael Rantalainen, Maiseman Lumo, Hyvää uutta vuotta !

HS, Sotakuvaaja Ivar Heinmaa jäisi pois jopa omista häistään, jos lähtö kuvausrintamalle tulisi. Sotakuvaaja Ivar Heinmaan puhelin hälyttää jossakin kaukana eikä kukaan vastaa. Hän on tapansa mukaan matkoilla. Tällä kertaa Etelä-Afrikassa Ylen Ulkolinjan keikalla. Kumiluodit lentävät kameramiehen ympärillä. Hän on jäänyt jalustoineen pahaan paikkaan mielenosoittajien ja mellakkapoliisin väliin Johannesburgin yliopiston luona. Ilta-Sanomat, Suomalaisen Viljamin paljastus: Näin nettisivut urkkivat luottokorttitietosi ja puhelinnumerosi — ja näin estät sen.

Pelkkä sähköpostiosoitteen antaminen verkkolomakkeelle voi vuotaa verkkorikollisille tai markkinoijille sinusta enemmän tietoja kuin arvaatkaan. Chromen auto-fill -toiminto tallentaa osoitteesi, puhelinnumerosi, luottokorttinumerosi sekä myös sen CCV-turvakoodin. Ongelma on, että osan lomakkeen kyselykentistä voi piilottaa käyttäjän näkyvistä, mutta autofill-toiminto täyttää ne silti. Ilta-Sanomat, Kinkkukuva saa katsojan silmät kieroon — eikä kyse ole kameratempusta, kokeile vaikka.

YouTube-video näyttää, mistä oikein on kyse. Työ on nuorisourheilujoukkueitden valokuvausta Etelä-Pohjanmaan alueella, pääpaikkana Seinäjoki. Työaika painottuu iltapäivään, iltaan ja viikonloppuun. Sopivalle henkilölle on myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Digikameroiden kultainen aika jatkuu edelleen vahvana, suunnilleen vuodesta Markkinat ovat kypsyneet, kehitys on hidastunut, vanhemmat kameramallit riittävät pitempään. Kamerakännykät lopettavat komaktikameroiden markkinat.

Vaikutteita luvun Alankomaiden asetelmista, lähinnät kuuluvat luokkaan Vanitas-kuvat. Ja yhden kuvan hinta on sitten yli dollarin. Korvaa Epson Stylus Pro Ruotsin valokuvaajien liiton mukaan kannattaa valittaa tuomiosta, jonka mukaan Dagens Nyheterillä oli osittainen oikeus käyttää kuvia ilman lupaa yksityisiltä Facebook-sivuilta.

Kuvaajaa ei oltu mainittu. Dagens Nyheter joutuu maksamaan Kuvat oli napattu lehteen Skyttedalin yksityisiltä Facebook-sivuilta, kuvaruutukaappauksina. Osaa kuvista ei olisi saanut julkaista.

Täyskennoisella F1,8 vastaisi F2,7. Myös videokuvaajat on otettu huomioon. Terävyys ei poikkea muista vastaavista optiikoista. Suomen hinta on aavistuksen alle euroa. Suomen valokuvataiteen museon johtaja Elina Heikka luennoi tänään klo 18—19 valokuvaaja Alec Sothista.

Miten Soth kytkeytyy yhdysvaltalaisen valokuvauksen perinteisiin ja suureen kertomukseen? Gathered Leaves -näyttelyn viimeinen aukioloviikko. Taas talven selkä taittunut on.

Tai, no ainakin pakkaset on ohi nyt hetkeksi. Ja sopivasti kohdalle sattui myös Lux Helsinki, tuo jokavuotinen valon Ville Suorsa, Kuvausvuosi , Kyseessä oli kuvausblogini kahdeksas vuosi, ja tällä kertaa sain sivustolle sisältöä ihan hyvin vuoden ympäri. Vuonna kuvaukseni painottui enemmän maisemallisiin kuviin ja vähemmän pönötyskuviin, vaikka niitä molempia löytyykin tästä setistä ja vuoden muista kuvista. Kokonaisuutena yritin hakea vaihtelua kuvakulmiin ja harjoitella uusia tapoja tehdä kuvaa.

Jossain määrin siinä onnistuinkin, mutta paljon harjoiteltavaa jää vielä myös tuleville vuosille…. Peter Forsgård, Makron testailua, Olympus 30mm f3.

Olympuksen viime toukokuussa esittelemä M. Olen käyttänyt sitä lähinnä normaaliobjektiivina. Se on joillakin matkoilla laukussa korvannut 25mm: Kun mukanaan ei viitsi kantaa useaa objektiivia, on tämä 30mm ollut erinomainen yleisputki.

Polttoväli on lähellä normaaliobjektiivia ja tarvittaessa on ollut sitten myös makro-objektiivi mukana. Antti Salovaara, Lähiluonnon huvituksia, Merisavuklassikko. Selailin nettiä syksyllä ja bongasin uutisen, että Korouomalle avataan joulukuussa Koron jää —niminen uusi talvireitti. Huhtikuussa sain houkuteltua mieheni lähtemään kanssani viikonlopuksi Taivalkoskelle ja sieltä päiväreissuna katsomaan Koron jäätä. Säätiedotus ei luvannut hyvää.

Se ei onneksemme pitänytkään paikkaansa, vaan meillä oli hieno aurinkoinen keli. Äidin vanhaa asuntoa dokumentoitu. The Online Photographer, Color Correction. Vanhenevalle silmälle sopiva värikorjaus. Popular Photography, Traveling Photographer's Guide: ISO - Säänkestävä runko, kestää kaikenlaista käyttöä. Uusi 61 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä, jossa on 41 ristikkäistyyppistä pistettä, kattaa entistä laajemman alueen ja tarkentaa myös erittäin vähäisessä valaistuksessa jopa —3 EV.

Tarkennussysteemi on kauttaaltaan huippuluokkaa. Sisäänrakennettu GPS e-kompassi myös. Yhdellä latauksella ottaa kuvaa.

Suomen hinta on euroa ei ole hinta laskenut julkistamisen jälkeen. Euroopassa myyntiin marraskuun lopulla, nyt USA: Fuji Instax neljä viidestä kärkisijasta. Leena Ylä-Lylyn Marraskuu käsittelee kuoleman, hiljaisuuden ja tyhjyyden teemoja sekä valokuvan meditatiivisuutta. Teoskokonaisuus pitää sisällään muotokuvia rinnastettuina asetelmiin ja symbolisiin aiheisiin.

Teokset ovat saaneet vaikutteita zen-buddhalaisuudesta, perinteisistä japanilaisen kuvataiteen aiheista, ikebanasta sekä itä-aasialaisesta filosofiasta. Nykyaika , Kauppakatu 14, Tampere ma-pe , la-su Myllysaaren museo Kanavanranta 3, Valkeakoski ti-pe klo , su klo Light Loves Architecture Lisäksi kilpailuun lähetetyistä ja julkaistuista kuvista maksetaan käyttökorvauksia yli 10 euron arvosta.

Vuoden Luontokuva -kilpailussa on kahdeksan yksittäiskuvien sarjaa, joista kustakin valitaan yksi sarjavoittaja. Näistä sarjavoittajista yksi palkitaan Vuoden Luontokuva -pääpalkinnolla. Lisäksi kilpailussa on Suomen itsenäisyyden vuotisjuhlavuoden erikoissarja. Samalla kuvalla tai sen rinnakkaisruudulla voi osallistua vain yhteen sarjaan. Kasvit ja sienet B: Luonto ja ihminen H: Petteri Hautamaa, Käännä vastoinkäymiset eduiksi.

Olenkin kertonut blogissa aiemmin mainion esimerkin vastoinkäymisten kääntämisestä voitoksi. Venäjän tunnetuin luontokuvaaja Sergey Gorshkov oli unohtanut matkasta teleobjektiivit ja käytössä oli vain lyhyt laajakulma. Helikopteri toisi unohtuneet rensselit vasta viikon kuluttua ja kerrankin tarjoutui loistotilanne kuvata Kamtsatkalla merisaukkoja. Gorshkov rakensi lumesta kuvauspiilon ja sai sen turvin ikuistettua upeita maisemalla höystettyjä laajiskuvia merisaukoista.

Helsingin Jätkäsaaren juurivalmistuneen Clarion-hotellin Sky Room on houkutellut minua kuvauspaikka jo jonkin aikaa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat hämärän talvisessa kaupunkimaisemassa tarjoavat nimittäin heijastuksineen kiehtovaa tunnelmaa. Lähdimme luottomallini Sallin kanssa sinne eräänä iltana kokeilemaan uskaltaisimmeko riehua kameran kanssa potentiaalisesti ihmisiä pursuavassa baarissa.

HS, Kulttuuri, Suomessa asuva valokuvaaja oli tallentamassa Nepalin käsityöläisten elämää, kun maanjäristys alkoi — studiot romahtivat, moni menetti perheenjäseniään. Gary Wornellin työ Nepalissa vaihtui avustustyöksi, mutta nyt Nepalin aarre -näyttely ja kirja ovat valmiita. Ne antavat kasvot ikivanhojen nepalilaisten käsityöperinteiden taitajille. Suomalais-kanada­lainen Gary Wornell oli maan­järistyksen sattuessa asunnossaan Suked­harassa Kathmandun itäpuolella editoimassa videota.

Toinen tervetullut ominaisuus on päivitysten keskeyttäminen, jolla asennettavia päivityksiä voidaan lykätä 35 päivän ajan. Ehdot purettu auki niin että lapsikin ymmärtää, mihin suostuu ryhtyessään käyttämään Instagramia. Mutta tuskin kukaan on ehtoja edes silmäillyt. Todellinen superzoom, luonto- ja urheilukuvaukseen. Tarkennus nopea ja tarkka, zoomattuna tietenkin heikompi. Fujin X-sarjan kameroille iso objektiivi, kuitenkin ergonomia toimii.

Kallis, mutta rahoilleen saa vastinetta. Suodinkierre on 77mm, paino 1. Yle Uutiset, Asevelvollisuus, Varusmiesten some-julkaisut voivat olla turvallisuusriski — "Arkaluontoista tietoa voi paljastua".

Puolustusvoimilla on paljon sellaista tietoa, jota ei haluta päästää julkisuuteen. Somessa leviävät varusmiesten ottamat kuvat paikkatietoineen voivat olla turvallisuusriski, sillä ne antavat mahdollisuuden tietojen väärinkäyttöön. Antti Pullinen, Vimeo, Ilotulitus Imatra.

Suomessa on ihmistä, jotka täyttävät tänä vuonna vuotta. Aivan kuten itsenäinen Suomikin. Siinä pyysin heitä osallistumaan tämän artikkelin tekemiseen. Kuvasin joulukuun aikana kaikkiaan 14 naista ja miestä. Tutustu kuviin ja kuvattavien muistoihin. Ilta-Sanomat, Helsinki muuttui rajusti - katso kuvat vuoden takaa. Kymen Sanomat, Vuosi oli Kotkan Valokuvakeskukselle heikko — tästä vuodesta odotetaan ennätyksellistä. Kotkan Valokuvakeskuksen kävijämäärä laski viime vuonna. Tämä on hieman yli tuhat vähemmän kuin edellisenä vuotena, jolloin Valokuvakeskus teki kävijäennätyksensä.

Tämä sovellus tuo nostalgiaa digikuviin. Perinteiset filmikamerat ovat jo harvinaisia, mutta kaipuu filmikameroiden aikakauteen näkyy erilaisten kamerasovellusten suosiossa. Darkr vie iPhonen tai iPadin filmin ja pimiöiden aikakauteen. The Online Photographer, The 'Bokina'.

Porträtt med äkta skönhet. HS, Jumalan teatterista 30 vuotta — Saara Aallon ukki jäi katsomoon ja uhkasi vetää näyttelijöitä turpaan. Kun neljä nuorta miestä 30 vuotta sitten heitti ulosteita ja suihkutti sammutusjauhoa Oulun teatterissa, kuvataiteilija Eeli Aalto jäi yksin katsomoon. Näyttelijätkin poistuivat ennen häntä. Aalto oli saapunut näytökseen vaimonsa Airi Aallon kanssa. Molemmilla oli mukanaan taskukamera. Kun neljä nuorukaista alkoi lavalla riisuutua, Airi Aalto poistui.

Ilta-Sanomat, Näin käy, kun heittää kuumaa vettä 23 asteen pakkasessa — upeaan kuvaan tallentui muutakin erikoista.

Kovassa pakkasessa höyrystyvä vesi tallentui lukijan ottamaan kuvaan perjantaina Pohjois-Savossa. Ilta-Sanomien lukija sai komean kuvan siitä, miten kuuma vesi käyttäytyy kovalla pakkasella. Upeaan kuvaan tallentui lisäyksenä onnekkaasti muutakin harvinaista. Ilta-Sanomat, Ainutlaatuiset kuvat luvun Helsingistä — tältä tutut paikat näyttivät vuotta sitten.

Pietarissa syntynyt ratsuväen upseeri Ivan Timiriasev ikuisti luvun Helsingin maisemat palkkikamerallaan. Monta kuvaa, myös videota. Salakavalaan Apple-huijaukseen haksahtanut jo yli suomalaista.

Huijaus alkaa sähköpostiviestiltä, joka näyttäisi tulevan suoraan Applelta. Viestintäviraston mukaan viime päivinä sähköpostin otsikko on ollut "Apple ID: Viestissä käyttäjää pyydetään viimeistelemään hänen Apple ID -salasanan nollaaminen sähköpostista löytyvää linkkiä painamalla. Linkin avaama sivu näyttää erehdyttävästi Applen omalta sivulta, mutta oikeasti kyseessä on tietojenkalastelusivu. Tekniikan Maailma, Ikoninen ruotsalainen kamerayhtiö myytiin Kiinaan — käytettiin Kuu-valokuvien ottamiseen.

Legendaarinen ruotsalainen kamerayhtiö Hasselblad on myyty kiinalaisyhtiö DJI: The Online Photographer, Ektachrome Returns. Suomen hinta on 3. Poliisi otti kiinni ja tutki lehtikuvaajan. Se on sitten talvi saapunut tänne Pohjan perillekin. Ja ihan hyvä niin. Johan tässä pakkassäitä odoteltiinkin vesisateessa riittävän pitkään. Kovat pakkaset tietävät hyviä kuvaussäitä. Säitä joissa miehet erotetaan pojista, porot lampaista ja nakit muussista.

Tästä syystä päätin itsekin lähteä ulos Tosi Miesten Joukkoon kuvaamaan talvisen luonnon ankaruutta ja arjen sankaruutta. Tekniikan Maailma, Nyt voit nähdä, mitä asiasanoja Facebookin tekoäly liittää valokuviisi. Kun esimerkiksi takki tai muu vaateparsi on tehty näitä kuviointeja käyttäen, kasvojentunnistusalgoritmit menevät sekaisin. Ne nimittäin näkevät kohteessa kymmenittäin kasvoja, eivätkä osaa päätellä mitä oikeastaan näkevät, saati sitten erottaa niitä oikeita kasvoja sekamelskan seasta.

Sen sijaan algoritmit ylikuormittuvat eivätkä näe enää ainuttakaan kasvoa. Yökuvia NYC, läheisiltä kukkuloilta. How Christin Rose Made the Transition. Nyrkkeilijä Mira Potkosen kotiinpaluu, risteilytunnelmaa Tallinnan-lautalla, muuttoauto lumessa ja merenneito Mäkelänrinteen uimahallissa. Ihmisiä Syyriassa, Venezuelassa ja Kaustisella — Helsingin Sanomien valokuvaajat valitsivat parhaat kuvansa viime vuoden ajalta.

Tekniikan Maailma, Nyt esiteltiin selfie-lennokki — tunnistaa ilmasta käsin käyttäjänsä ja seuraa häntä. Kaksi laajukulmalinssiä, kaksi kameraa. Ei pitäisi maksaa kovin paljoa. Edelliseen versioon ei paljoa uutta. IR, Start your next photo adventure off on the right foot with these four essential tips from Nat Geo. Vaaratilanteiden määrät vain kasvavat. Vuonna vaaratilanteita oli 33 kpl. Korkein oikeus käsittelee erikoisen salakuvaamisen. Kohde ei tiennyt kuvaushetkellä, että häntä kuvataan.

Toinen henkilö näki kuvaamisen. Metroaseman liukuportaat ovat Ruotsin lain mukaan julkinen paikka. Jossa kuvaaminen on sallittua. Seksuaalisesta häirinnästäkään ei ollut kyse, sillä nainen ei tiennyt miehen kuvaavan hameen alle. En kyllä olisi aikaisemmin uskonut löytäväni kuvauksiini valonlähdettä muutamalla eurolla Tiger kauppaketjusta….

Kuvaamieni ruutujen kokonaismäärästä en pidä kirjaa, mutta säästettyjä kuvia kertyi reilusti yli 30 Määrä on oman kuvaushistoriani suurin. Säästetty kuva on riittävän tarkka vähintään A4-kokoiseen vedokseen ja aiheeltaan kelvollinen. Varsinaisia käyttökuvia koko massasta seuloutui noin 2 erilaista. Sanomalehden valokuvaajana täytyy osata olla ihmisten tiellä. Työn luonteeseen kuuluu änkeä aina edeltä joka paikkaan ja kävellä jonon etunenässä.

Tapahtumissa täytyy hakea paikkansa eturivin edestä, mielellään vielä vähän edempänä, ja joskus sitä löytää itsensä melkein keskeltä esitystä. Yle Uutiset, Luonto, Tältä näyttää Suomen suosituin retkipaikka: Lohtajan Vattaja on valittu vuoden retkipaikaksi. Vattajanniemi ja Ohtakarin saari voittivat Suomen suosituimman matkailublogin äänestyksen selvästi. Aamulehti, Lisää kuva-aarteita Pirkanmaan historiasta: Vaatimattomista oloista Suomen rikkaimmaksi mieheksi.

Näitä voi suorana seurata ilmaiseksi. Muuten maksullisia eikä mitenkään edullisia. Museum of the City of New York, näyttely. Mukana Joseph Michael Lopezin uutta kuvaa.

Puoli vuotta museon toimeksiannosta kuvaamista New Yorkissa. The Online Photographer, Camera Style: The Downside of Retro. Periaatteessa retrotyyli on hienoa, mutta Ratkaisut eivät ole aina toimivia. Hameen alle kuvaaja vapautettiin alemmissa oikeusasteissa.

Nyt sitten korkein oikeus ottaa tapauksen käsittelyyn. Tapaus sattui syksyllä rullaportaissa, kännykkäkuvaamisesta oli kyse. Jos paikka olisi ollut pukuhuone, wc tms. Mutta nyt oltiin yleisellä paikalla. Ja kuvattava sai selville kuvaamisen vasta jälkikäteen. Jotta salakuvaamisesta voisi tuomita seksuaalisen ahdistelun nimikkeellä, niin kohteen pitäisi huomata kuvaaminen. Olen jo pidempään koittanut löytää Sonyn järjestelmäkameroiden kanssa yhteensopivaa salamajärjestelmää, jossa yhdistyisi edullinen hinta ja tarvittavat ominaisuudet.

Palolaitosten palopaikalta ottamat valokuvat julkisia. Korkein hallinto-oikeus KHO on linjannut, että palolaitosten palopaikalta ottamat valokuvat ovat julkisia, eli ne pitää luovuttaa tietopyynnöllä. Maaseudun Tulevaisuus, Nyt Postia kiinnostaa vanhusten valokuvaus. MaXwin Whippet Racing, maxvin. Turun Sanomat, Vuosi Turun Sanomien valokuvaajien silmin. Säkenöivä sydän seinässä ja tonttulakki kuplan katolla. Vuoden viimeisinä päivinä sää on ollut monin paikoin pilvinen ja lauha. Sääkuvaajat ovat napanneet otoksiinsa muun muassa huikeita valonpilkahduksia ja jäämuodostelmia.

MTV, Eipä palele yhtään! Viikon uutiskuvissa pulikoidaan hyisessä vedessä ja otetaan vastaan vuosi Etelä-Saimaa, Katso Etelä-Saimaan parhaat kuvat vuodelta Kymen Sanomat, Katso Kymen Sanomien kuvaajien poiminnat viime vuodelta. Itävallassa kojelautakameroiden käyttö on kokonaan kielletty, uhkana jopa Sama Luxenburg ja Portugali. Näin löydät heti haluamasi tiedoston tai ohjelman. A photo idea to try every week of the year. Linkit vuoden parhaisiin kuviin.

Peter Forsgård, Hajatelmia vuodesta eli katse tulevaan. Vuodenvaihde on aina erilaisten muisteloiden aikaa. Mennyttä vuotta katsotaan taaksepäin. Minusta on paljon kiinnostavampaa katsoa eteenpäin. Luonnollisesti eteenpäin katsomisessa tärkeää on myös peilata sitä mennyttä vuotta eli miettiä mitä tekisi vielä paremmin, mistä voi oppia jne. Rajala Camera, blogi, Ennustus vuodelle — mitä tapahtuu valokuvauksen maailmassa? Kopterit ja dronet kiinnostavat yhä. Kuvien laatuun halutaan panostaa, myös somessa.

Pallopanoraamablogi, Testipenkissä Ice kymmenen aukon x harmaasuodin , On siis selvää että jostain on pitänyt tinkiä halvan hinnan vastineeksi. Mutta mistä ja miten paljon? Oma valintani vuoden tuotteeksi on Broncolor Siros L -akkusalama. Vertailun vuoksi totean, että sillä rahalla ei saa vielä edes valita ammattitason kamerarungoista ja hyvä salama on näitä pitkäkestoisempi investointi. Näin Suomi juhli vuotta sitten - uutta vuotta vastaanotettiin jännittyneissä tunnelmissa.

Fotosidanse, Ung pressfotograf prisas för projekt om kloning. Valinta osui tänä vuonna suomalaiseen vuotiaaseen tuoreeseen Aalto-yliopiston Valokuvataiteen maisteriin. Joulukuun uutiset Lähetä uutisvinkki: Armi Hölttö näyttelyt, kilpailut, tapahtumat. Helmikuun uutiset ovat jo ilmestyneet. Mitä jos maksaisinkin kuvista enkä kamerasta? Uusi palvelu antaa kameran ja veloittaa vain kuvista. Adobe Lightroom Mobile päivittyi parempaan. Valokuvaaja Jaakko Kahilaniemen haastattelu. Tällä viikolla annamme muutaman vinkin parempiin joulukuviin.

Aluksi tuttuun tapaan kalsutoasiaa. Tällä kertaa Matti kommnetoi Sigma 85mm Art objektiivin tarkennusta. Älä kuvaa samaa paskaa ensi vuonna. Uudelle vuodelle entistä parempien kuvien myötä, eli älä kuvaa samaa paskaa ensi vuonna. Valoaalloilla sijoittui Suomen paras podcast -äänestyksessä. Ovatko uusien kameroiden hinnat nousseet? Tällä viikolla Matti kertoo ensi fiiliksiään CES: Kommentteja myös Canonin uudesta pokkarista.

Kommentteja uudesta Ektachrome diafilmistä ja filmikuvaamisesta noin yleensäkin. Asiaa myös kameroiden hinnoista eli kuten otsikko sanoo, ovatko hinnat nousseet ja jos ovat niin miksi?

Kuvajournalismin etiikasta - vieraana valokuvaaja Olli Urpela. Tällä viikolla Valoaalloilla keskustellaan kuvajournalismin etiikasta, valemedioiden kuvankäytöstä, kommentoidaan USA: Leica M10 julkistustunnelmat ja miten muistikorttia käytetään. Museovirastolta kuvaa vapaaseen käyttöön! Museovirasto on taas avannut arkistojaan, Kuvat löytyvät osoitteesta www. Iltalehti, Iltalehti testasi Meitu-kuvasovellusta - kohteeksi joutuivat ministerit.

Aikas huvittavan näköistä jälkeä Kiinalaisten Xiaomin ja Meizun huippumallit pärjäävät tutummille merkeille hyvin, kun katsotaan ominaisuuslistaa.

Softapuoli on kuitenkin vielä hakusessa. Monday in Nature January 30, luontokuvaus. How mature is mirrorless technology? Nikon and photojournalism Nikon. Minkä valmistajan kameroita käytettiin , ja luvuilla. Hard light vs soft light. These are the basic lighting techniques you need to know for photography and film.

How to Find Your Style in Photography. Why I got rid of my photography gear. Are we ready to use selfies as a tool? Here are top 10 possible applications of selfies in near future. Tästä on olemassa toimiva prototyyppi. One Year with the Pentax Z. Shooting with the iPhone in Antarctica. Male portrait retouching from start to finish in Lightroom and Photoshop. Panasonic FZ80 First Shots: How does the latest 60x superzoom hold up in the test lab?

Essential items you should always take on your shoots. Fujifilm XF vs XT: Adobe Creative Suite 6 has been officially retired. Apple selling more Plus models than ever. Suomen hinta on euroa hinnassa on mukana verot. Kuka on valokuvataiteilija — mitä on valokuvataide — kuka määrittelee — millä oikeutuksella? Työväenopiston Katsaus Valokuvaan -luentosarjassa tutkitaan valokuvan ilmiöitä runsain kuvin ja analyysein, suhteutettuna niin historiaan kuin nykykuvaukseen. Stoan luentosali Turunlinnantie 1 klo Luennoitsijana valokuvaaja, FT Leena Saraste.

Perjantain kuvakoosteessa nähdään muun muassa uppoava pohjoiskorealainen rahtilaiva, keikkaan valmistautuva Elvis-imitaattori sekä kiipeilyä jäisellä seinällä. Maanantain kuvakoosteessa nähdään muun muassa korealaisia pilkillä, Venetsian gondoleita lumituiskussa sekä kenialaisen kirahvin lämmin henkäys.

Tiistain kuvakoosteessa presidentti heijastuu lasista, isolepinkäinen käy hyökkäykseen ja Donald Trumpin virkaanastujaisia harjoitellaan. Keskiviikon kuvakoosteessa Donald Trumpin miniä pöyhii jalokiviä, Monacon prinsessa poseeraa merileijonan kanssa ja Diego Maradona astuu yleisön eteen.

Torstain kuvakoosteessa nähdään muun muassa saippuakuplaan kokoontuneita ihmisiä sekä kellotorni, joka kohta sortuu maanjäristyksen voimasta. Perjantain kuvakoosteessa nähdään tuhoutuneita rakennuksia, palavaa öljyä sekä Robert de Niro, joka kertoo mielipiteensä Donald Trumpista. Maanantain kuvakoosteessa nähdään muun muassa Donald Trump Valkoisessa talossa, baijerilaista kelkkailua ja Shaolin-munkkien esitys Maltalla.

Tiistain kuvakoosteessa nähdään muun muassa tulvavesien valtaamaa Havannaa ja kevätmuotia Pariisista. Keskiviikon kuvakoosteessa nähdään muun muassa magneettimies Bosnia-Herzegovinasta ja Trumpin öljyputkihanketta vastustava mielenosoitus New Yorkissa.

Torstain kuvakoosteessa nähdään muun muassa Mary Tyler Mooren patsas ja tennistähti Roger Federer Australian avoimissa. Perjantain kuvakoosteessa nähdään muun muassa Auschwitzin selviytyjiä, kuningatar Elisabetin ja kirvesmiehen kohtaaminen ja Chilen metsäpalojen karua maisemaa. Honor 8 — miten Samsungin uutuuspuhelin pärjää kovimmalle kilpailijalleen?

Samsung tuo uudet A-sarjan vuosimallin puhelimet myyntiin helmikuun alussa. Puhelimet uudistavat Samsungin keskihintaisten, ja varsin suosittujen, älypuhelinten valikoimaa. Alla kaksinkamppailussa arvostelussa kohtaavat Samsung Galaxy A5 ja Honor 8. Lukija lähetti huolestuneena kysymyksen: Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yritysasiakkaat ja laskutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenteen asiakaspalvelu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Ohjeita ja tietoja.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Uutiset. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Usein kysyttyä. Oulun joukkoliikenne Valikko Etusivu Reitit ja aikataulut Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne Palveluliikenne Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut Haukiputaan palveluliikenne Kiimingin palveluliikenne Yli-Iin palveluliikenne Ylikiimingin palveluliikenne Liput ja hinnasto Lippujen myynti Hinnasto Vyöhykkeet Liput opiskelijoille Työsuhdematkalippu Mobiililippu Asiakaspalvelu Palvelupisteet Löytötavarat Yritysasiakkaat ja laskutus Palveluliikenteen asiakaspalvelu Ohjeita ja tietoja Tiedotteet Uutiset Usein kysyttyä.

Korttimaksua ei peritä, kun Waltti-kortti ostetaan netistä. Esimerkiksi arvon hyvitys tai lipun siirto toiselle kortille. Matkatavarasta ei peritä maksua Oulun joukkoliikenteen linjoilla. Kuljettaja voi kieltäytyä ottamasta kyytiin kookkaita matkatavaroita, jos se aiheuttaa haittaa tai vaaraa muille matkustajille tai jos tavaroille varattu tila on täynnä. Linjoilla 48 ja 49 liikennöitsijä määrittelee matkustusehdot. Tutustu yleisiin matkakortti- ja matkustusehtoihin. Tee matkastasi viihtyisämpi ja tutustu etukäteen matkustusohjeisiin!

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Reitit ja aikataulut. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut.

Siirry tasolle kaksi napsauttamalla. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto.

Oulun joukkoliikenne hinnasto pano kiinnostaa -

Hovioikeuden mielestä maalaus oli itsenäinen taideteos. Do you have what it takes to become the official White House photographer? Kaikki alkoi luvun vaihteessa harrastuspohjalta. Haltijakohtainen kortti hankitaan aina Oulupalvelupisteestä. Objektiivi tippui lattialle Optiikka. Stehle pitää perheineen pientä hotellia lähellä löytöpaikkaa Fridingenissä. Uusi Android-haittaohjelma leviää vauhdilla, Googlen sovelluskaupassa jo miljoonia uhreja. Lilyä ei ollut olemassa, teknologia varastettiin kilpailijalta, asiakkaille valehdeltiin. Mikä tahansa muu valokuvausaihe Photographer uses x-ray camera to show everyday objects from the inside. Ilta-Sanomat, Armeija hankki uudet älypuhelimet Suomesta: Seitsemän kuvaa ja teksti. Maksuton sovellus rahoittaa toimintaansa myymällä käyttäjiensä tietoja mainostajille, mikä ehtikin jo nostattaa pienoisen haloon sosiaalisessa mediassa.

Oulun joukkoliikenne hinnasto pano kiinnostaa -

Seitsemännen kerran peräkkäin suuntasin vuodenvaihteen tienoilla hiihtelemään valtakunnan syrjäperille. Korppi ja kuu Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Suomen hinta on 7. Lienee rahoitettu vakuutusten hankinnalla.

Vuorokausiliput ovat saatavilla vain  mobiililippuna. Kausiliput eivät käy Hailuodon kunnan alueelta alkavilla tai sinne päättyvillä matkoilla. Saattaja on yleensä maksava matkustaja. Saattaja voi olla myös lastenvaunujen kanssa liikkuva maksuton saattaja. Korttimaksua ei peritä, kun Waltti-kortti ostetaan netistä.

Esimerkiksi arvon hyvitys tai lipun siirto toiselle kortille. Matkatavarasta ei peritä maksua Oulun joukkoliikenteen linjoilla.

Kuljettaja voi kieltäytyä ottamasta kyytiin kookkaita matkatavaroita, jos se aiheuttaa haittaa tai vaaraa muille matkustajille tai jos tavaroille varattu tila on täynnä. Linjoilla 48 ja 49 liikennöitsijä määrittelee matkustusehdot. Tutustu yleisiin matkakortti- ja matkustusehtoihin. Tee matkastasi viihtyisämpi ja tutustu etukäteen matkustusohjeisiin! Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Reitit ja aikataulut.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne.

Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yritysasiakkaat ja laskutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenteen asiakaspalvelu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Ohjeita ja tietoja.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Uutiset. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Usein kysyttyä. Oulun joukkoliikenne Valikko Etusivu Reitit ja aikataulut Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne Palveluliikenne Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut Haukiputaan palveluliikenne Kiimingin palveluliikenne Yli-Iin palveluliikenne Ylikiimingin palveluliikenne Liput ja hinnasto Lippujen myynti Hinnasto Vyöhykkeet Liput opiskelijoille Työsuhdematkalippu Mobiililippu Asiakaspalvelu Palvelupisteet Löytötavarat Yritysasiakkaat ja laskutus Palveluliikenteen asiakaspalvelu Ohjeita ja tietoja Tiedotteet Uutiset Usein kysyttyä.

Lippujen myynti kertaliput bussista käteisellä tai  mobiililippuna vuorokausiliput  mobiililippuna arvoliput ja kausiliput Waltti-nettipalvelusta tai Oulu Lisälataukset myös busseista käteisellä tai R-kioskeilta ks. Ensimmäisen arvolipun tai kausilipun ostaminen. Ensimmäinen Waltti-kortti ja ensilataukset ostetaan Waltti-nettipalvelusta tai Oulu Ostanko kausilipun, arvolipun vai molemmat?

Kausilippu sopii säännölliseen matkustukseen Matkusta kausilipulla rajattomasti Oulun joukkoliikenteessä 30 vuorokauden tai 90 vuorokauden ajan valitsemallasi voimassaolovyöhykkeellä tai -vyöhykkeillä. Waltti-kortilla voi olla kausilipun lisäksi myös voimassa oleva arvolippu. Jos matkasi poikkeaa kausilipun voimassaolovyöhykkeestä, voit maksaa matkan arvolipulla. Waltti-kortille voi ladata samanaikaisesti kaksi kausilippua.

Kausiliput ovat aina henkilökohtaisia. Arvolipulla matkustaminen on aina kertalippuja edullisempi vaihtoehto Kortilta veloitetaan arvoa sen mukaan, kuinka monen vyöhykkeen alueella matkustat. Arvolipulla matkustettaessa ei peritä yölisää. Kortille asetetaan ostotapahtuman yhteydessä oletusvyöhyke tai -vyöhykkeet. Jos matkasi poikkeaa oletusvyöhykkeestä, anna kortti kuljettajalle ja kerro, minne olet menossa, jotta kuljettaja voi veloittaa kortilta oikean summan. Oletusvyöhykkeen voi vaihtaa palvelupisteessä.

Waltti-kaupassa arvolipulle voi ladata arvoa euroa, kun ostaa uuden Waltti-kortin. Arvoa ei voi ladata Kelan koulumatkatukilipuille, eikä peruskoululaisten lipuille. Waltti-kortilla voi olla arvolipun lisäksi myös voimassa oleva kausilippu.

Arvolipun voi ostaa henkilökohtaisena tai haltijakohtaisena. Mitä eroa on henkilökohtaisella ja haltijakohtaisella kortilla? Nettipalvelussa tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Aikuinen voi ostaa alle vuotiaalle lapselle henkilökohtaisen Waltti-kortin. Lapsen henkilöllisyys on todistettava Oulu Nettipalvelussa tarvitaan alle vuotiaan henkilötunnus.

0 thoughts on “Oulun joukkoliikenne hinnasto pano kiinnostaa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *