In munakarvat pois

in munakarvat pois

Vahaus on minun makuuni liian hidasta, kivuliasta, hankalaa, eikä kaikki karvat lähde kuitenkaan. Onks voi veet-voide sit ihan sellanen et se vaan levitetään ja sit karvat häviää? Taidan olla vähän yksinkertanen ku kyselen mutta haluisin vaan tietää.

Unohtakaa nyt ihmeessä nämä älyttömät järjettömyydet, jotka ovat kaiken lisäksi merkittävä terveysriski! Nyt joku kiirehtii kertomaan, että tekee tätä ihan omasta tahdosta Sen kolmion kaunistamisen olen jättänyt jo ajat sitten, mutta jalkovälin karvat ovat kurjat. Kuten myös reisien sisäpintojen karvat. Eli karvat voivat olla myös mustia tosi paksuja piikkejä eikä vain vaaleaa untuvikkoa. Mitkään voiteet ei auta, koska jo seuraavana päivänä on sänki. Ja se jos mikä sattuu!!

Että sellaista , Mä oon sheivannu jo monta vuotta ihan säännöllisesti joka puolelta. Näin pitkän ajan päästä se ei enää kutiakaan kuten ei vaikkapa kainalokarvojenkaan ajelu vaan tuntuu ihan normaalilta. En enää muista millon siihen iho tottui ettei enää kutissu. Voidetta levitetään lastalla halutulle alueelle, annetaan vaikuttaa muutama minuutti.

Sitten voide ja karvat sen mukana kaavitaan lastalla pois. Päälle vielä huolellinen huuhtelu vedellä. Itselläni tapana vielä pestä alue sen jälkeen tuoksuvalla saippualla, voiteesta tahtoo muuten jäädä kemikaalimainen haju ihoon. Ei kannata vahata ainakaan itse! Eräältä tutulta lähti ihoa irti niin että joutui sairaalaan tikattavaksi..

Olen sinkkutyttö ja olen aikoinaan alkanut poistaa alapään karvojani ihan oman itseni vuoksi. Aluksi mulla oli hieman siistitty versio, jonkun ajan päästä se muuttui sellaiseksi viivaksi ja nykyään on ihan posliini. Ne karvat vaan ovat mielestäni epämiellyttävän näköisiä ja tunnen oloni epäsiistiksi, jos ne pääsevät kasvamaan. Kaikki saavat puolestani pitää alapäänsä ihan siinä kunnossa, kun tykkäävät, mutta tämä on oma ratkaisuni. Mielestäni sellainen puska vaan on karmivan näköinen.

Poistelen karvojani joko tolla samalla Veetillä kuin Gezikatkin tai ihan irtoterän kanssa sheivaamalla. Harvemmin mitään pahasti ainakaan ärtyy, välillä hieman. Mä käytän epilaattoria siihen ""reunoille"" ja häpäreiltä ei tarvii niin tarkkaa tulosta, joten siihen käytän lady shavea. Höylällä sheivaaminen tosiaan tekee karvasta pistävää ja iho alkaa kutittaa seuraavana päivänä. Lady shavellakin saa kyllä sänkeä, mutta se ei leikkaa niin lyhyeksi että alkaisi kutittaa.

Poikakaverinkin perskarvat saa kyytiä ladyshavella. Ajan pussit - ja persekarvat, koska en halua, että paska takertuu perseeseen. Muuten en kehtaa ajella, koska saattaa näyttää hieman kyseenalaiselta, vaikka eihän se tietenkään kenellekään kuulu ja vielä enemmän ihmettelen, jos se jotakin niin ihmeesti kiinnostaa, että ajellun näkeminen herättäisi ihmetystä.

Mutta seuraavana päivänä on jo puolentoista millin sänki, joten eipä tästä ajelusta paljoa kostu. Eikä liian lyhyttä sänkeä voi ajella koko ajan Jos kokeilet ole varovainen ja käytä partavaahtoa. Kyllä karvojen hoitaminen on nykyaikaa ja kaveripiirissä on näitä luomukarvaisia hyvin vähän. Kauhea pehko ei ole mikään mukava, ja lyhentäminen varsinkin kesällä on asiallista, karvat tursuaa uikkareista ulos jos niitä ei lyhennä.

Kokonaan ajamista pintaa myöden en ole kokeillut. Tyttäkaverini ajaa pintaamyöden myös häpykarvoituksen. Ei mulla kuitenkaan terska hankaa sänkeä vaikka karvat ajajelen lyhyeksi, käytän poxsreita missä on tilaa. Mutta kun jos makaat sängyllä vaikka nii muna lepää sun mahaa vasten ja sit kutittaa. Tai jos istut vähä silleen että nojaat taakse päi nii sama juttu.. Itse pidän karvoja n 2 cm pitkinä, kassit ajan partahöylällä ja jalkovälin muutenkin sileäksi.

Karva on silloin kasvusuuntaisena eikä sänkellä. Mielestäni paras on kaikki karvat pois, mutta jos ei halua kaikkia ajaa niin AINAKIN siistii ja lyhentää, ja kiveksien alueelta ja peniksen alaosasta kokonaan karvat pois!

On meinaa huomattavasti mukavampaa silloin ottaa pojalta suihin.. Ai nii ja yks vinkki vielä kaikille jätkille eli että kun ajaa häpykarvat pois tai ainakin pitää ne lyhyinä, niin penis näyttää paljon isommalta..

Kuten "Jim" American Pie 3: No en minä oo koskaan leikelly Ja sama hommako hiusten ja parran kanssa? Parta jos tulee ei sitä ajella Siistitään sillon tällön. Ajelin 2 päivää sitte posliiniks eikä kutita. Kuinka lyhyet kyrvät teillä on jos terska osuu sänkeen? Kauan kestää karvojen kasvo takas? Peppuseksi Kuinka usein harrastatte poikaystävänne kanssa sitä? Murrosikä jäi kesken Oon Päätin vain jatkaa ajamista mach3- höylällä, samalla jolla ajan partaa.

P tietenki se jättää sängen, höylällä saa lyhyemmäksi. Siis sen takii ajelin sähkö koneella kun en ole koskaan ajellu tavallisella ja olen nähyt mitä jälkee se tekee parralle kun ajelee ekaakertaa. Siis en haluu sitä tapahtuvan mun kalulle. Joo, tää oli varmaan tarkotettu pojille, mutta annapa kuitenkin yhden vinkin: Joten jos vielä aiot ajaa karvoja, niin kannattaa käyttää tota talkkia, koska se on tosi hyvää ja halpaa!

Vaikka en ookkaan poika nii vastaan tähän kuitenki. Yks vaihtoehto on ostaa vahaliuskoja tai sitten nyppiä pinseteillä pois, se kyllä vie vähän aikaa, mutta eipähän tarvii heti seuraavana päivä olla positamassa uudestaan.

Nii ihmettelin vaan et ajaaks jätkät karvojansa!? Mikä siin on se idea!? Siis onko se nyt niin kivaa että on kauhee pusikko! Ja karvat jää esinahan väliin? Ja on se kyllä kivempaa jos välillä siistii oman puskansa. Minä ajan itseltä säännöllisesti kainaloista ja alapäästä karvat.. En siksi, että muut pitäisivät tai eivät, vaan siksi, että minusta silloin näyttää siistiltä, kun ei ole kauheaa pehkoa missään..

Täällä nyt on ihmetelty,miksi mies ajelee karvansa..

in munakarvat pois

In munakarvat pois -

Se kutina ja näpyt menee ohi kunhan muistat aina pesulla käydessä sipaista sängen pois. Kauan kestää karvojen kasvo takas?

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Lueskelin tosta alempaa tätä karvattomuus keskustelua ja siinä jäi edelleen vastaamatta asia mikä minuakin alkoi kiinnostaa. Siis miten te hyvät naiset ajatte ne alapään karvat pois? Itse olen joskus kokeillut sheivausta mutta ei todellakaan ollut miellyttävä kokemus, punoittava ja kutiava se oli sen jälkeen.

Olen käsittänyt, että vahallakin jotkut karvat poistaa, onko se kuinka tuskallista? Mietin vielä sellaistakin, että häpyhuulista ja siitä lähistöltä on varmaan vaikeakin ottaa esim. Vastatkaa ja kertokaa kokemuksistanne niin pääsee tällainen ""vanhanaikainen karviskin"" kokeilemaan karvatonta ja siistiä alapäätä ;D luulen, että mies eritoten innostuu Poistan Veet-voiteella, joka ""syövyttää"" karvat pois. Täytyy kuitenkin olla tarkka ja varovainen ettei mene limakalvoille.

Vahaus on minun makuuni liian hidasta, kivuliasta, hankalaa, eikä kaikki karvat lähde kuitenkaan. Onks voi veet-voide sit ihan sellanen et se vaan levitetään ja sit karvat häviää?

Taidan olla vähän yksinkertanen ku kyselen mutta haluisin vaan tietää. Unohtakaa nyt ihmeessä nämä älyttömät järjettömyydet, jotka ovat kaiken lisäksi merkittävä terveysriski!

Nyt joku kiirehtii kertomaan, että tekee tätä ihan omasta tahdosta Sen kolmion kaunistamisen olen jättänyt jo ajat sitten, mutta jalkovälin karvat ovat kurjat.

Kuten myös reisien sisäpintojen karvat. Eli karvat voivat olla myös mustia tosi paksuja piikkejä eikä vain vaaleaa untuvikkoa.

Mitkään voiteet ei auta, koska jo seuraavana päivänä on sänki. Ja se jos mikä sattuu!! Että sellaista , Mä oon sheivannu jo monta vuotta ihan säännöllisesti joka puolelta. Näin pitkän ajan päästä se ei enää kutiakaan kuten ei vaikkapa kainalokarvojenkaan ajelu vaan tuntuu ihan normaalilta. En enää muista millon siihen iho tottui ettei enää kutissu. Voidetta levitetään lastalla halutulle alueelle, annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Sitten voide ja karvat sen mukana kaavitaan lastalla pois.

Päälle vielä huolellinen huuhtelu vedellä. Itselläni tapana vielä pestä alue sen jälkeen tuoksuvalla saippualla, voiteesta tahtoo muuten jäädä kemikaalimainen haju ihoon. Ei kannata vahata ainakaan itse! Mahoton mirri Aktiivinen jäsen. Se kutina ja näpyt menee ohi kunhan muistat aina pesulla käydessä sipaista sängen pois.

Menee siinä jonkun aikaa muttei niin hirveitä. Pahinta on jos päästät sellaisen "keskipituisen" sängen kasvamaan. Mahoton mirri , Niinpä vain lyhennän päältä saksilla.

Ajan aina silloin tällöin tai siis mies ajaa kokonaan pois ja kyllähän se kutiaa parin päivän kuluttua ajamisesta Ajelen säännöllisesti kertaa viikossa, niin se sänki ei ehdi kutisemaan. Ja ihan kaikki pois. Muistaakseni ihan ensimmäisillä kerroilla oli sitä "rapsutusta", mutta nyt ei ollenkaan.

Ei mulla kyllä kutise ja en edes rasvaa ajelun jälkeen. Päälle jätän halkasijaltaan n. Mutta oon tätä tehnyt jo monta vuotta. Kirjoita seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan ilman pilkkuja: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Painoindeksi on se lukema, joka tulee, kun jaetaan paino pituuden neliöllä.

Mutta onko se hyvä mittari? Jokainen kokee elämässään seksihetkiä, jotka on luokiteltavissa kiusallisiksi.

Montako seuraavista sinä olet ehtinyt kokea? Älä tyydy hiipuneeseen himoon, vaan ota seksielämäsi jälleen hallintaasi! Kiihkein kipinä usein sammuu pitkässä parisuhteessa, mutta mitkä merkit paljastavat, ettei kipinää oikeasti löydy enää lainkaan? Diabeteksesta aiheutuu suuria taloudellisia menetyksiä, ja tuoreen selvityksen perusteella ne tulevat jatkossa kasvamaan.

Jos arviot pitävät paikkansa, vuonna diabetekseen saattaa upota globaalisti jopa 2 miljardia euroa vuosittain. Yllä olevalla videolla kerrotaan, että tyypin 2 diabetes tulee monelle oireettomalle täytenä. Peräkärryn kanssa peruuttaminen on taitolaji, jonka oppii vain harjoittelemalla.

Näillä vinkeillä siitä kuitenkin voi selvitä amatöörikin. Frosé eli jäähileinen mansikkainen roséjuoma maistuu taatusti kuumana kesäpäivänä. F-Securen tietoturva-asiantuntija Sean Sullivan ei suosittele lataamaan sovelluksia, jotka vaativat laajat käyttöoikeudet puhelimen tietoihin.

Kun tiedot antaa sovelluksille, ne voivat päätyä samalla myös kolmansille osapuolille. Katso yllä olevalta videolta, miksi toinen F-Securen tietoturva-asiantuntija pysyy kaukana Facebookista.

Pilottina työskentelevä Charlotte ihmettelee, miksi miehet kokevat tarvetta vitsailla hänen ammatistaan. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen.

Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Naiset vastaavat — mies, nämä karvat ällöttävät! Mainos   uutinen jatkuu alla. Näin opit muistamaan asioita entistä paremmin — poimi vinkit!

Trump syytti amerikkalaislehteä valehtelusta — nolo totuus paljastui nopeasti 0: Posliini on tosi sexy niin mulla on ihanan silee. Muut karvat eivät minua häiritse, ne ovat vain miehekkäät. Siis en haluu sitä tapahtuvan mun kalulle. Opiskelija sai aivohalvauksen, lääkärit eivät auttaneet — luulivat naisen olevan humalassa.

0 thoughts on “In munakarvat pois”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *