Sex messut eroottiset jutut

sex messut eroottiset jutut

Nopeimmille myynnissä rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee varmasti" tai "Panee firman piikkiin".

Voit tilata tuotteita myös sähköpostitse osoitteesta Mr. Tiistaina kävin Mikkelissä hakemassa Bemarini takuukorjauksesta ja samalla reissulla kävin katsomassa yhden yksityiskeikan esiintymispaikkaa sekä JS-Motorsilla uutta mönkijää.

Keskiviikkona sovin pari esiintymiskeikkaa ja suunnittelin Torstaina kävin huvilalla vaihtamassa koneellisen ilmanvaihdon suodattimet ja vastaanottamassa vuokralaiset. Lauantaina oli viimeinen vapaa viikonloppu pitkään aikaan sillä ensi viikonlopusta eteenpäin on yhtä lukuun ottamatta kaikki lauantait esiintymiskeikkoja jouluun saakka ja niinpä läksinkin pyörähtämään paikallisissa baareissa kavereita moikkaamassa. Sunnuntaina tein yhden keikan mainoksen, mutta muuten päivä menikin huvilalla hengaillessa.

Tiistai meni esiintymiskeikkojen neuvotteluissa ja keikkakalentereiden päivityksessä ajantasalle. Keskiviikkona julkaistiin minun Tällä videolla olen keikkareissulla ja meinaan ottaa päiväunet hotellilla ennen illan keikkaa, mutta päiväunet vaihtuukin päiväpanoiksi kun facebookin kautta yhteyttäottanut Marianne tulee huoneeseeni ja alkaa ottamaan minulta suihin. Tyttö on makea kuin Marianne karkki.

Suihinoton jälkeen Marianne alkaa ratsastaa, jonka jälkeen minä innostun nussimaan Mariannea takaapäin sellaista tahtia että heikompia hirvittää ja roiskin lopuksi lastini Mariannen selälle. Video löytyy nyt osoitteesta http: Kaapelitehtaalta suuntasin Holiday Inn Ruoholahteen josta otin huoneen, kävin suihkussa ja sitten olikin jo aika suunnata Big Brother talolle Espooseen BB Extran kuvauksiin. Kyseisen videon esittelyteksti on seuraavanlainen: TV-kuvauksien jälkeen Lotharia odottaa hotellihuoneessa mieleinen yllätys sillä hänet on majoitettu samaan huoneeseen Susun kanssa ja huoneeseen tullessaan Lothar löytää Susun tyydyttämästä itseään vuoteesta, herrasmiehenä Lothar tarjoaa tietenkin apua ja kohta hotellihuonessa nussitaankin jo täyttä häkää.

Tämä video on muuten samalla Susun uusien silikonirintojen koeajovideo ja se julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http: Kuudelta alkoi sitten varsinaiset työtkin kun siirryin Puuhalavan juontajan hommiin joissa minun apujuontajana oli Big Brother talossakin seksiä harrastanut Sarah ja Päälavan esityksemme jälkeen siirryimme takaisin Puuhalavalle jossa homma jatkui yleisöstripteasella ja sielläkin nähtiin perinteiseen aika joukko suuseksin harrastajia, liveakteja ja ryhmäseksiäkin.

Erityismaininnan voisi antaa yhdelle tytölle joka oli todella kauan lavalla hoidellen useammankin kundin. Puuharavintolassa tuli valomerkki puoli yhdeltä ja kävin vielä katsomassa messujen viimeisen shown kavereideni kanssa jonka jälkeen nappasin kolme tyttöä mukaani ja suuntasimme messujen virallisille jatkoille MilliKlubille.

Valomerkin jälkeen lupasin heittää yhden tytön kotiinsa Espooseen, poikkesimme kuitenkin matkalla hotellilla ja siinä menikin sitten pari tuntia jonka ansiosta pääsin lopulta nukkumaan vasta seitsemän jälkeen aamulla. Lauantaina Puuhalavalla nähtiin hiukka vähemmin yleisönedustajia kuin perjantaina, mutta joukkoon mahtui kyllä todellisia helmiäkin ja muutama todella erikoinen esiintyjä.

Puuhalavan valomerkin jälkeen eli 0. Sunnuntaina ehdin juuri ja juuri aamupalalle, jonka jälkeen läksinkin ajelemaan kotia kohti. Kotimatka oli yhtä tuskaa ja meinasin ajaa parikin kolaria viikonlopun univelkojen ansiosta, niinpä kotiin päästyäni kömminkin suoraan omaan sänkyyn päiväunille. Illalla heräsin vaan sen verran että katselin Big Brother Talk Shown tellkarista ja jatkoin unia.

Maanantai meni kotipaikkani öljypolttimen huoltohommissa ja nuohoojan kanssa minun kiinteistöjä kiertäessä. Tiistaina sain kutsun poliisi kuulusteluihin ja siellä menikin sitten melkein koko päivä, saas nähdä miten nettiherjaajien käy. Torstaina pakkasin messutavarat ja esiintymisvaatteet autoon jonka jälkeen suuntasin Bemarin keulan kohti Helsinkiä. Sen jälkeen kun olin tarkistanut että esiintymispaikat sekä kaikki muukin on kunnossa jäähallilla, läksin hotellille ja aloin säätää muutamaa viime hetken esiintyjäjuttua viikonloppua varten.

Kymmenen aikaan läksin yhden tytön kanssa syömään hotellin ravintolaan ja niinhän siinä sitten kävi että hän tuli yöksi minun hotellihuoneeseen. Perjantaina kävimme kymmenen aikaan aamupalalla, jonka jälkeen läksimme jäähallille tekemään viimehetken tarkastuksia ja viemään Mr Lothar Production vaatteet JoyFactoryn osastolle myytäväksi. Sen jälkeen minulla olikin jo kiire mennä Asema Kavitaatiohoidon jälkeen ajelin takaisin jäähallille, vein esiintymistavarani pukuhuoneeseen ja sitten kello olikin jo sen verran että messut aukesivat.

Minun piti alun perin olla samassa pukuhuoneessa espanjalaisten kundien kanssa, mutta minä vaihdoin mieluummin pukuhuoneeseen jossa oli minun lisäksi ruotsalaiset Cheetah ja T2 sekä pari suomalaista esiintyjätyttöä. Aluksi messut meni minun osalta päälavan esityksiä katsellessa, mutta Sen jälkeen aika menikin Puuhalavan esiintyjiä lavalle juontaessa, kunnes Kyseiseen esitykseen osallistui minun lisäkseni noin 20 muuta ihmistä ja se oli taas kerran aikamoinen härdelli.

Tuon esityksen jälkeen kävin ruokailemassa, jonka jälkeen pitikin jo kiiruhtaa juontamaan lesboshow Puuhalavalle. Lesboshown jälkeen alkoi Ilmaseksin SM-kilpailun karsinnat jotka kesti pari tuntia.

Pieni videonäyte perjantain karsinnoista löytyy osoitteesta http: Erään juonnon aikana yksi tyttö tuli lavan sivusta jututtamaan minua ja hetken kuluttua hän otti minulta suihin samalla kun minä juonsin lavan tapahtumia, lopulta homma meni siihen että minä nussin tuota tyttöä takaapäin samalla kun juonsin lavalla tapahtunutta yleisöstrippausta.

Yläkerrasssa tuli valomerkki Cheetahin ja T2 shown jälkeen läksimme jatkoille Milliklubille. Aluksi minä keskityin Milliklubilla siihen että kavereillani oli tarpeeksi juotavaa, mutta valomerkin aikaan keskityin johonkin ihan muuhun. Hotellille läksin parin tytön ja yhden kundin kanssa, minä otin tytöistä toisen huoneeseeni ja kaverini toisen.

Lauantaina kävin aamupalalla, tsekkasin minulle tulleet sähköpostit ja sitten olikin jo aika lähteä jäähallille. Messualueelle päästyäni otin alkuajan aika rennosti päälavan esityksiä kuvaillen ja lepäillen.

Päälavan esiintymisemme jälkeen kävin perinteiseen tapaan ruokailemassa, sitten pitikön jo kiiruhtaa yläkertaan juontamaan lesboshow Puuhalavalle. Lesboshown jälkeen alkoi Ilmapanon SM-kilpailun finaali, jonka juontaminen oli myös minun homma.

Ilmapanon SM-kilpailun voitti Alice Wonderland ja yleisön suosikiksi valittiin Ari niminen kilpailija. Ilmaseksikilpailun jälkeen lavalla alkoi taas tapahtua hiukka tuhmempia asioita. Ennen puolta yötä meininki villiintyi sellaiseksi että yksi lavalla stripannut tyttö tuli ottamaan minulta suihin, tuossa vaiheessa yleisönjoukosta lavalle nousi kaunis italialainen nainen joka halusi myös stripata ja ottaa minulta suihin.

Lopulta homma meni nussimiseksi, harmi vaan että kello alkoi näyttää sellaisia lukemia että minun piti lähteä valmistautumaan päälavan viimeiseen esitykseen johon T2 oli pyytänyt minut mukaan nussimaan hänen tyttöystäväänsä. No toisaalta ei tuo nyt niin harmi ollut sillä T2: Kolmen aikaan pääsin itsekin nauttimaan vapaa-ajasta muiden esiintyjien sekä kavereideni seurassa. Valomerkin jälkeen päätimme lähteä messujen viimeiseen esitykseen osallistuneella porukalla jatkojen jatkoille Cheetahin ja T2 hotellihuoneeseen eli jatkamaan siitä mihin homma oli lopetettu messujen päälavalla.

Joskus kuuden aikaan aamulla minä siirryin toisen tytöistä kanssa minun omaan huoneeseen. Sunnuntain aloitin taas maittavalla aamupalalla jonka jälkeen siirsin kuvat kavereideni kameroista minun tietokoneelle, huoneessani yöpynyt tyttö ei kuitenkaan vielä tuossakaan vaiheessa osoittanut heräämisen merkkejä mutta naapuri huoneesta alkoi kuulua nussimisen ääniä. Minä otin videokameran mukaani, menin ja koputin heidän oveensa, sillä sehän oli Cheetahin ja T2 huone.

T2 ja Cheetah pyysivät minut mukaan seksileikkeihinsä ja niinpä hetken kuluttua minä ja T2 nussimme Cheetahia milloin mistäkin suunnasta oikein huolella. Ilmassa oli selkeää Suomi-Ruotsi ottelun henkeä ja siksi pyysinkin Cheetahilta ja T2: Cheetah, T2 eikä huoneessani yöpynyt tyttö olleet ehtineet aamupalalle ja niinpä veinkin heidät sitten syömään kiinalaiseen ravintolaan. Sen jälkeen Cheetahin ja T2: Maanantaina otin Ferrarin käyttöön ensimmäistä kertaa talven jäljiltä ja lähdin käymään Mikkelissä rekisteröimässä viime viikolla ostamani vesijetin omiin nimiini.

Torstaina suuntasin kulkuni jo aamupäivällä Helsinkiä kohti. Helsinkiin päästyäni kävin ensin tsekkaamassa jäähallilla missä vaiheessa messujen rakentelu oli ja tarkistamassa Puuhalavan sekä VIP-alueen systeemit. Jäähallilta matka jatkui hotellille ja koska minulla oli tuossa välissä pari tuntia ylimääräistä aikaa, niin soitin yhdelle tytölle joka oli kysellyt päästä tekemään aikuisviihdevideoita minun kanssa.

Samantha niminen tyttö oli heti valmis saapumaan kuvauksiin ja niinpä kuvasimmekin sitten ns. Kyseinen koekuvausvideo tullaan julkaisemaan minun kotisivuilla osoitteessa http: En ehtinyt olla hallilla kuin hetken, sitten minä kurvasinkin hakemaan Melanyn kyytiini ja läksimme Radalle. Miss Plastic Finland -kilpailussa ei vaadita luomukauneutta, vaan ulkonäön muokkaaminen kirurgisesti on täysin sallittua. Tuomarit arvostavat sitä, että kilpailija on reipas, ulospäin suuntautunut, sosiaalinen ja näyttävän näköinen, promoottori Esko Eerikäinen luonnehtii.

Pissaliisa-meiningillä ei tässä kilpailussa pärjää. Eerikäinen ei usko, että viikon festivaali ei onnistuisi missään muualla yhtä hyvin: Miss Plastic Finland -kisassa ei kysellä kauneusleikkauksista Sex Festival tuo maailmalta Turkuun myös uudentyyppisen missikisan.

Miss Plastic Finland -kilpailulla haetaan isoille yrityksille promotyttöjä. Kommentit 4 Kommentit Kummallista seksillä Kummallista seksillä mässäilyä. Mihin näitä kaikenmaailman seksivehkeitä oikein tarvitaan?

Jos toisesta oikeasti pitää, niin seksi sujuu ilman keinotekoisia apuvälineitäkin. Vai kertovatko nämä seksimessut siitä, ettei ihmisillä ole mitään järkevää tekemistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Suomalainen Joo lisää vaan! Suomalainen rupikonna saattaa joskus olla vähän kateellinen? Normiseksi kun ei minua oikein jaksa enää kiinnostaa. Mietin juuri kenen kanssa tänävuonna sinne mennään?

Naatitaan naatitaan ja ei välitetä tylsistä ihmisistä! Turku mielii siis Turku mielii siis junttilaksi.

Eerikäinen ei usko, että viikon festivaali ei onnistuisi missään muualla yhtä hyvin:. Kyllähän Tampereellakin seksiä ihan yhtä lailla harrastetaan, mutta Turkku Sex -messut vain nyt on jo sellainen instituutio, että sitä osataan odottaa, hän perustelee. Turun etuna on myös suvaitsevainen ja avarakatseinen ilmapiiri. Jossain muualla vastaava tapahtuma saattaisi herättää enemmän närkästystä. Viikon kestävä Sex Festival tavoittelee suurta yleisöä, ohjelmistossa on taiteellista painotusta.

Viikko alkaa Cirque Erotique -spektaakkelilla, joka on maailman ensi-ilta. Cirque Erotique on ainutlaatuinen kokemus, eroottisella latauksella varustautunutta sirkusta ja akrobatiaa, promoottori kuvailee.

Meillä on messuilla mukana esimerkiksi Tiina Jylhän kauneusklinikka, jossa saa kasvohoitoja. Sex Festival alkaa lauantaina Logomossa ja päättyy perinteiseen Turkku Sex -messuihin 6. Sex Festival tuo maailmalta Turkuun myös uudentyyppisen missikisan. Miss Plastic Finland -kilpailussa ei vaadita luomukauneutta, vaan ulkonäön muokkaaminen kirurgisesti on täysin sallittua. Tuomarit arvostavat sitä, että kilpailija on reipas, ulospäin suuntautunut, sosiaalinen ja näyttävän näköinen, promoottori Esko Eerikäinen luonnehtii.

Pissaliisa-meiningillä ei tässä kilpailussa pärjää. Eerikäinen ei usko, että viikon festivaali ei onnistuisi missään muualla yhtä hyvin: Miss Plastic Finland -kisassa ei kysellä kauneusleikkauksista Sex Festival tuo maailmalta Turkuun myös uudentyyppisen missikisan.

Miss Plastic Finland -kilpailulla haetaan isoille yrityksille promotyttöjä. Tiistaina kävin Mikkelissä hakemassa Bemarini takuukorjauksesta ja samalla reissulla kävin katsomassa yhden yksityiskeikan esiintymispaikkaa sekä JS-Motorsilla uutta mönkijää.

Keskiviikkona sovin pari esiintymiskeikkaa ja suunnittelin Torstaina kävin huvilalla vaihtamassa koneellisen ilmanvaihdon suodattimet ja vastaanottamassa vuokralaiset.

Lauantaina oli viimeinen vapaa viikonloppu pitkään aikaan sillä ensi viikonlopusta eteenpäin on yhtä lukuun ottamatta kaikki lauantait esiintymiskeikkoja jouluun saakka ja niinpä läksinkin pyörähtämään paikallisissa baareissa kavereita moikkaamassa. Sunnuntaina tein yhden keikan mainoksen, mutta muuten päivä menikin huvilalla hengaillessa.

Tiistai meni esiintymiskeikkojen neuvotteluissa ja keikkakalentereiden päivityksessä ajantasalle. Keskiviikkona julkaistiin minun Tällä videolla olen keikkareissulla ja meinaan ottaa päiväunet hotellilla ennen illan keikkaa, mutta päiväunet vaihtuukin päiväpanoiksi kun facebookin kautta yhteyttäottanut Marianne tulee huoneeseeni ja alkaa ottamaan minulta suihin.

Tyttö on makea kuin Marianne karkki. Suihinoton jälkeen Marianne alkaa ratsastaa, jonka jälkeen minä innostun nussimaan Mariannea takaapäin sellaista tahtia että heikompia hirvittää ja roiskin lopuksi lastini Mariannen selälle. Video löytyy nyt osoitteesta http: Kaapelitehtaalta suuntasin Holiday Inn Ruoholahteen josta otin huoneen, kävin suihkussa ja sitten olikin jo aika suunnata Big Brother talolle Espooseen BB Extran kuvauksiin.

Kyseisen videon esittelyteksti on seuraavanlainen: TV-kuvauksien jälkeen Lotharia odottaa hotellihuoneessa mieleinen yllätys sillä hänet on majoitettu samaan huoneeseen Susun kanssa ja huoneeseen tullessaan Lothar löytää Susun tyydyttämästä itseään vuoteesta, herrasmiehenä Lothar tarjoaa tietenkin apua ja kohta hotellihuonessa nussitaankin jo täyttä häkää.

Tämä video on muuten samalla Susun uusien silikonirintojen koeajovideo ja se julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http: Kuudelta alkoi sitten varsinaiset työtkin kun siirryin Puuhalavan juontajan hommiin joissa minun apujuontajana oli Big Brother talossakin seksiä harrastanut Sarah ja Päälavan esityksemme jälkeen siirryimme takaisin Puuhalavalle jossa homma jatkui yleisöstripteasella ja sielläkin nähtiin perinteiseen aika joukko suuseksin harrastajia, liveakteja ja ryhmäseksiäkin.

Erityismaininnan voisi antaa yhdelle tytölle joka oli todella kauan lavalla hoidellen useammankin kundin. Puuharavintolassa tuli valomerkki puoli yhdeltä ja kävin vielä katsomassa messujen viimeisen shown kavereideni kanssa jonka jälkeen nappasin kolme tyttöä mukaani ja suuntasimme messujen virallisille jatkoille MilliKlubille. Valomerkin jälkeen lupasin heittää yhden tytön kotiinsa Espooseen, poikkesimme kuitenkin matkalla hotellilla ja siinä menikin sitten pari tuntia jonka ansiosta pääsin lopulta nukkumaan vasta seitsemän jälkeen aamulla.

Lauantaina Puuhalavalla nähtiin hiukka vähemmin yleisönedustajia kuin perjantaina, mutta joukkoon mahtui kyllä todellisia helmiäkin ja muutama todella erikoinen esiintyjä. Puuhalavan valomerkin jälkeen eli 0. Sunnuntaina ehdin juuri ja juuri aamupalalle, jonka jälkeen läksinkin ajelemaan kotia kohti. Kotimatka oli yhtä tuskaa ja meinasin ajaa parikin kolaria viikonlopun univelkojen ansiosta, niinpä kotiin päästyäni kömminkin suoraan omaan sänkyyn päiväunille.

Illalla heräsin vaan sen verran että katselin Big Brother Talk Shown tellkarista ja jatkoin unia. Maanantai meni kotipaikkani öljypolttimen huoltohommissa ja nuohoojan kanssa minun kiinteistöjä kiertäessä. Tiistaina sain kutsun poliisi kuulusteluihin ja siellä menikin sitten melkein koko päivä, saas nähdä miten nettiherjaajien käy. Torstaina pakkasin messutavarat ja esiintymisvaatteet autoon jonka jälkeen suuntasin Bemarin keulan kohti Helsinkiä.

Sen jälkeen kun olin tarkistanut että esiintymispaikat sekä kaikki muukin on kunnossa jäähallilla, läksin hotellille ja aloin säätää muutamaa viime hetken esiintyjäjuttua viikonloppua varten. Kymmenen aikaan läksin yhden tytön kanssa syömään hotellin ravintolaan ja niinhän siinä sitten kävi että hän tuli yöksi minun hotellihuoneeseen. Perjantaina kävimme kymmenen aikaan aamupalalla, jonka jälkeen läksimme jäähallille tekemään viimehetken tarkastuksia ja viemään Mr Lothar Production vaatteet JoyFactoryn osastolle myytäväksi.

Sen jälkeen minulla olikin jo kiire mennä Asema Kavitaatiohoidon jälkeen ajelin takaisin jäähallille, vein esiintymistavarani pukuhuoneeseen ja sitten kello olikin jo sen verran että messut aukesivat. Minun piti alun perin olla samassa pukuhuoneessa espanjalaisten kundien kanssa, mutta minä vaihdoin mieluummin pukuhuoneeseen jossa oli minun lisäksi ruotsalaiset Cheetah ja T2 sekä pari suomalaista esiintyjätyttöä.

Aluksi messut meni minun osalta päälavan esityksiä katsellessa, mutta Sen jälkeen aika menikin Puuhalavan esiintyjiä lavalle juontaessa, kunnes Kyseiseen esitykseen osallistui minun lisäkseni noin 20 muuta ihmistä ja se oli taas kerran aikamoinen härdelli. Tuon esityksen jälkeen kävin ruokailemassa, jonka jälkeen pitikin jo kiiruhtaa juontamaan lesboshow Puuhalavalle. Lesboshown jälkeen alkoi Ilmaseksin SM-kilpailun karsinnat jotka kesti pari tuntia.

Pieni videonäyte perjantain karsinnoista löytyy osoitteesta http: Erään juonnon aikana yksi tyttö tuli lavan sivusta jututtamaan minua ja hetken kuluttua hän otti minulta suihin samalla kun minä juonsin lavan tapahtumia, lopulta homma meni siihen että minä nussin tuota tyttöä takaapäin samalla kun juonsin lavalla tapahtunutta yleisöstrippausta.

Yläkerrasssa tuli valomerkki Cheetahin ja T2 shown jälkeen läksimme jatkoille Milliklubille. Aluksi minä keskityin Milliklubilla siihen että kavereillani oli tarpeeksi juotavaa, mutta valomerkin aikaan keskityin johonkin ihan muuhun.

Hotellille läksin parin tytön ja yhden kundin kanssa, minä otin tytöistä toisen huoneeseeni ja kaverini toisen. Lauantaina kävin aamupalalla, tsekkasin minulle tulleet sähköpostit ja sitten olikin jo aika lähteä jäähallille. Messualueelle päästyäni otin alkuajan aika rennosti päälavan esityksiä kuvaillen ja lepäillen.

Päälavan esiintymisemme jälkeen kävin perinteiseen tapaan ruokailemassa, sitten pitikön jo kiiruhtaa yläkertaan juontamaan lesboshow Puuhalavalle. Lesboshown jälkeen alkoi Ilmapanon SM-kilpailun finaali, jonka juontaminen oli myös minun homma. Ilmapanon SM-kilpailun voitti Alice Wonderland ja yleisön suosikiksi valittiin Ari niminen kilpailija. Ilmaseksikilpailun jälkeen lavalla alkoi taas tapahtua hiukka tuhmempia asioita. Ennen puolta yötä meininki villiintyi sellaiseksi että yksi lavalla stripannut tyttö tuli ottamaan minulta suihin, tuossa vaiheessa yleisönjoukosta lavalle nousi kaunis italialainen nainen joka halusi myös stripata ja ottaa minulta suihin.

Lopulta homma meni nussimiseksi, harmi vaan että kello alkoi näyttää sellaisia lukemia että minun piti lähteä valmistautumaan päälavan viimeiseen esitykseen johon T2 oli pyytänyt minut mukaan nussimaan hänen tyttöystäväänsä.

No toisaalta ei tuo nyt niin harmi ollut sillä T2: Kolmen aikaan pääsin itsekin nauttimaan vapaa-ajasta muiden esiintyjien sekä kavereideni seurassa. Valomerkin jälkeen päätimme lähteä messujen viimeiseen esitykseen osallistuneella porukalla jatkojen jatkoille Cheetahin ja T2 hotellihuoneeseen eli jatkamaan siitä mihin homma oli lopetettu messujen päälavalla.

Joskus kuuden aikaan aamulla minä siirryin toisen tytöistä kanssa minun omaan huoneeseen. Sunnuntain aloitin taas maittavalla aamupalalla jonka jälkeen siirsin kuvat kavereideni kameroista minun tietokoneelle, huoneessani yöpynyt tyttö ei kuitenkaan vielä tuossakaan vaiheessa osoittanut heräämisen merkkejä mutta naapuri huoneesta alkoi kuulua nussimisen ääniä. Minä otin videokameran mukaani, menin ja koputin heidän oveensa, sillä sehän oli Cheetahin ja T2 huone.

T2 ja Cheetah pyysivät minut mukaan seksileikkeihinsä ja niinpä hetken kuluttua minä ja T2 nussimme Cheetahia milloin mistäkin suunnasta oikein huolella. Ilmassa oli selkeää Suomi-Ruotsi ottelun henkeä ja siksi pyysinkin Cheetahilta ja T2: Cheetah, T2 eikä huoneessani yöpynyt tyttö olleet ehtineet aamupalalle ja niinpä veinkin heidät sitten syömään kiinalaiseen ravintolaan. Sen jälkeen Cheetahin ja T2: Maanantaina otin Ferrarin käyttöön ensimmäistä kertaa talven jäljiltä ja lähdin käymään Mikkelissä rekisteröimässä viime viikolla ostamani vesijetin omiin nimiini.

Torstaina suuntasin kulkuni jo aamupäivällä Helsinkiä kohti. Helsinkiin päästyäni kävin ensin tsekkaamassa jäähallilla missä vaiheessa messujen rakentelu oli ja tarkistamassa Puuhalavan sekä VIP-alueen systeemit. Jäähallilta matka jatkui hotellille ja koska minulla oli tuossa välissä pari tuntia ylimääräistä aikaa, niin soitin yhdelle tytölle joka oli kysellyt päästä tekemään aikuisviihdevideoita minun kanssa. Samantha niminen tyttö oli heti valmis saapumaan kuvauksiin ja niinpä kuvasimmekin sitten ns.

Kyseinen koekuvausvideo tullaan julkaisemaan minun kotisivuilla osoitteessa http: En ehtinyt olla hallilla kuin hetken, sitten minä kurvasinkin hakemaan Melanyn kyytiini ja läksimme Radalle. Samoihin kuvauksiin meidän kanssa osallistui myös Jade ja Irina, alun perin kuvauksien piti kestää kolme tuntia mutta lopulta niissä menikin sitten viitisen tuntia. Minun kohdalla pääpaino oli kuvissa joissa oli minun lisäksi Jade ja Melany, kyseisissä kuvissa minä puhaltelin tulta ylävartalo paljaana tyttöjen seuratessa hommaa molemmin puolin minimaalisen pieniin bikineihin pukeutuneena.

sex messut eroottiset jutut Keskiviikko meni huvilalla takkatulien äärellä Alueella tietysti myös Mr Lotharin Puuhalava! Perjantaina menin jäähallille jo kymmenen aikaan aamulla ja laittelin loppuja VIP-alueen juttuja kondikseen, sekä tarkistin että kaikki muukin on niin kuin pitääkin. Naatitaan naatitaan ja ei välitetä tylsistä ihmisistä! En ehtinyt olla hallilla kuin hetken, sitten minä kurvasinkin hakemaan Melanyn kyytiini ja läksimme Radalle. Torstaina suuntasin kulkuni jo aamupäivällä Helsinkiä kohti.

0 thoughts on “Sex messut eroottiset jutut”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *