Vittumainen siveysvyö miehelle

Kirjoittaja lumia » Kirjoittaja miltsu » Kirjoittaja Lamb » Rekisteröidy    Kirjaudu sisään Kirjaudu sisään Kirjaudu sisään. UKK säännöt ohjeita toimittajille ja opiskelijoille. Näytä vastaamattomat viestit Näytä aktiiviset viestiketjut. Etusivu     Huumehaittojen vähentäminen     Sauna.

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Vastaa lainaamalla Kirjoittaja noora05 » Jospa huomenna sitte jotain??! Minä en pääse lähteen täältä kotoa mihinkaan bileisiin, koska en osaa käyttäytyä. Mies hoidos ja lupasin todellaki olla kotona ja niin myös teen. Jospa sitä oppis käyttäytyyn, kun kotona kelailee Tai pitäiskö mun alkaa käymään niin useasti baarissa, et oppisin.

Oonkohan käyny baareis liian vähän? Vastaa lainaamalla Kirjoittaja Rauli Herttua » Noniin Rauli sinä sen sanoit enpä ota ens kerralla visa elektronia mukaan.

Sitä tulee aina loppuillasta käytettyä Vastaa lainaamalla Kirjoittaja stuf » Vastaa lainaamalla Kirjoittaja ramy » Kannattaa miettiä myös mistä itse pitäisit: Kaikkien fantasioiden ei tarvitse mennä poikaystäväsi mielen mukaan. Olisiko susta kiva että hän palvelisi sua tms.

Sm on yhteinen leikki, jossa täytyy löytää yhteinen liekki ihan kuin kaikessa seksissä. Ei siitä muuten oikein mitään tule. Ja sitä on rakennettava rauhassa vähitellen. En usko että siihen voi rynnätä suinpäin jos siitä tahtoo nauttia. D Liian hätäisiä neuvoja nähtävästi tulee täällä. Kuka kieltää sinua leikkimästä dominaa.. Ensimmäiset kerrat menevät varmaan vähän harjoitellessa, mutta eiköhän se siitä lähde hyvin käyntiin: Aiheesta ei ole kovin hyvää, kompaktia esimerkkiä julkisesti saatavilla valitettavasti.

Ja onhan se aika vaikeaa, kuten minkä tahansa asian hyvin oppiminen. Helpompi tietenkin olisi, jos olisi edes jonkinlaisia dominakursseja- ja oppaita onnettoman haja- ja nippelitiedon sijasta. Dominoita ylipäänsä on vielä hyvin vähän. Useimmat tuntuvat olevan aika tökeröllä pohjalla. Itsensä muuttamista tai toiseen maailmaan astumista tämä ei vaadi ja siitä voi olla jopa haittaa. Koeta käyttää yhtä korkeaa itsekritiikkiä, kuin muissakin asioissa.

Kyse ei ole halveksittavasta asiasta. Kun olet tekemisissä kivun kanssa, käytä sitä reilusti, vaikka tietenkin harkintaa käyttäen. Ihmisen kroppa sietää enemmän, kuin yleensä luullaan, vaikka varoittelevia kukkahattuja riittää. Sitominen kannattaa tehdä aina kun tuotetaan kipua, se toimii vastakohtana rimpuilulle.

Kokemuksesta suosittelen käsi- ja jalkarautoja, jotka on näyttävät ja vittumaiset. Puristamalla kumppaniasi samaan aikaan nänneistä hänen on pakko hengittää sisäänpäin jos puristat vielä lujempaa, kumppanisi on pakko huutaa! Sohi jollain pitkällä kepillä samaan aikaan, esim. Jos iskut on naisellisia ja niistä aiheutuu piinaavaa särkyä, olet vahvoilla. Yleensä tässä joutuu treenaamaan, jos on ohut ranne. Väännä käsiraudat liian kireälle, niin että ranteet on vereslihalla. Älä ota rautoja pois ja sitten ala juottamaan hänelle vettä, jossa on mukana omaa sylkeäsi tai virtsaasi.

Seuraile kuitenkin käsien tilaa. Kumppanisi tulee kusihätäiseksi ja oksentavaiseksi, koska hänellä on kuuma. Sen jälkeen hakkaa häntä nyrkillä vatsaan. Ja sitten masturboi häntä puolisen tuntia niin ettei hän pysty virtsaamaan. Itse alistuvana on kyllä nyt pakko sanoa sen verran, että ihan kaikkeen ei pysty opettelemalla. Toki dominointia voi kokeilla ja varovasti edetä, mutta haluatko SINÄ dominoida miestäsi? Miltä tuntuu ajatus olla vallassa? Kestätkö sen näyn, kun alistuva kumppanisi ryömii maassa ja silmät ovat nautinnosta niskassa?

Omalle miehelleni tuli pienenä järkytyksenä että minä saan kicksejä mm. Rakastan sitä kun hän hieroo jalkapohjaansa naamaani, läpsii ratsupiiskalla ja istuu päälleni koko painollaan, kuristaen kurkusta samalla! En tiedä mikä siinä on niin mahtavaa, mutta tuntuu että olisin löytänyt todellisen minäni tässä prosessissa. Ajatus vain ei sovi tälle ajallemme, jossa miehiltä vaaditaan tekoja ja naisilta nautiskelua, shoppailua ja muuta sellaista.

Kyse ei nyt ollut siitä, etteikö nainenkin voisi olla alistuva. Kyse oli siitä, että aloittaja ei ole tietääkseni täysin varma tunteistaan mitä tulee alistamiseen.

Ihan turha tehdä tästä tasa-arvokysymystä, vastassasi on todellinen feministi, joka ei puhu vain naisten puolesta vaan puolustaa myös miestä. Tasa-arvoa olisi se, että naisen ei lähtökohtaisesti tarvitse olla alistuva, eikä miehen alistava. Valitettavasti tällainen olettamus on aivan yleinen. Naiset yleensä aloittavat subeina välttääkseen kontaktit alistuviin miehiin ja päätyvät myöhemmin switchkokeiluihin.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

: Vittumainen siveysvyö miehelle

Vittumainen siveysvyö miehelle 301
Nai mua bdsm forum Ilmaiset erotiikkafilmit sexwork net helsinki
Vittumainen siveysvyö miehelle 396

Kiinnostaako sua pitää sitä naista? Luuletko että tämä nainen oikeasti pitäisi sinusta kun on oppinut tuntemaan sinut paremmin? Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää?

Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita. Ihmiset vaan tulkitsevat tämän väärin.

Jos he vaan tuntisivat "ätmin" paremmin, saattaisivat he myöhemmin ymmärtää, että hieman töksöllä tyylillä sanottu asia tarkoittaakin "ätmille" ihan normaalia asian ilmaisua. Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa. Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka.

Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen. Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut. Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää.

Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä.

Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata. Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista. Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti. Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän.

Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy. Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä.

Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle.

He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon. Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Siveysvyön käyttö? Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski?

Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tälläinen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin. Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan. Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehen kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina.

Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Yleensä Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehellä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa.

Jousimiehiä arvostetaan aina, kun ne ovat matkoilla. Puhallettava  alttari Onnen numero: Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään, olet siis laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkoittavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä.

Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin eikä tietenkään tässä menesty, hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.

Kans aneläke Onnennume ro: Kel an kuoren väri Mot to: Sinä olet nepopatti, mutta äärimmäisen mustasukkainen ja omistuksenhaluinen diktaattori, vaikka annat ymmärtää jotain ihan muuta.

Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännällinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaiset tyhmänä. Olet valmis vaikka sahaamaan oman pääsi irti, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis syämään vaikka jätöksesi, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä Ystävän päiväkortti Onnennu mero: Mikä tahansa jok a miellyttää muita Mot to: Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua.

Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa päyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittämästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä.

Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijäiksi TV-uutisten katunäkymä-filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät että joku tulee ja nitistää heidät. Kalat ovat niin typeriä, että luulevat olevansa Kaloina hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan paljon järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan, joten Kalat sopivat parhaiten keittoihin.

Mikä tahansa numero, joka nousee alitajunnasta Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit Motto: Horoskoopit saunassa Oinas - hakkaa puut, halki poikki ja pinoon. Saunaan hän ei ehdi. Ei hän jaksa odottaa niin kauaa, että sauna lämpenisi.

Härkä - ihailee ensin esteettisesti kaunista jykevää puupinoa, jonka joku muu on tehnyt. Hän nautiskelee puun maanläheisestä tuoksusta, lämmittää niillä puilla saunan, tai toivoo, että joku muu lämmittäisi hänelle niillä puilla saunan , jossa hän voi raukeana sitten makoilla ja nautiskella. Hän toivoo, ettei saunaan tulisi ketään muuta. Kaksonen - tulee kuitenkin, nimittäin kaksonen - yllättäen ja kutsumatta. Piipahtaa pikapikaa saunassa, jossa puhuu härän pyörryksiin ja sanoo lopuksi: Miten voit makoilla noin hitaasti?!

Poistuu paikalta, ennenkuin härkä ehtii vastata. Kaksosen mielestä hitaasti rentoutuminen on hermostuttavaa. Rapu - saapuu saunaan kääriytyneenä vanhimpaan ja rakkaimpaan pehmeään pyyhkeeseensä. Mukana hänellä on myäs isoäidin äidiltä peritty pesusieni ja saunaharja.

Ne ovat kulkeneet suvussa kauan. Hän ei luopuisi niistä mistään hinnasta. Leijona - saapuu saunaan siinä vaiheessa, kun muut jo kököttävät lauteilla. Hän tietää näin tehdessään saavansa huomiota. Hän astuu ylväästi saunan ovesta sisään ja täyttää huoneen. Noniin Rauli sinä sen sanoit enpä ota ens kerralla visa elektronia mukaan.

Sitä tulee aina loppuillasta käytettyä Vastaa lainaamalla Kirjoittaja stuf » Vastaa lainaamalla Kirjoittaja ramy » Vastaa lainaamalla Kirjoittaja Holly 2 » Noniin eipä sitä sitä vitutusta tarvinnu huomiseen odottaa. Vastaa lainaamalla Kirjoittaja lumia » Yleensä niin hillittyä ja hallittua toimintaa noiden uusien tuttavuuksien kans mut heti kun alkoo vähä ottaa ni katoo kaikki rationaalinen ajattelu ja toiminta.

Ei siin muuta mut noloo kun työpaikalla juorut leviää paisuu ja kohta varmaan on mutsinki korviin kantautunu et pikku tyttönsä joka suuntaan on jalat levällään..

Tarttis kehittää juku siveysvyö alkolukolla. Kännin piikkiin kai voi kaiken pistää Ei pirin kans tulis mieleenkään tommosta lumppu touhuu, alkoholi on saatanasta. Äh paskaa paskaa paha olo..

Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Yksinäisenä ja turhautuneena sitten illan päätteksi kotiin. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Kuka haluaa grillatun pihvin? Leikkasin nämä shortsit vanhoista farkuista aivan itse. Menee peilin eteen ja katsoo itseään tarkasti. Astuu suihkusta Afrikan kokoisella pyyhkeellä, jolla kuivattaa kehonsa.

0 thoughts on “Vittumainen siveysvyö miehelle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *