Vaimon vittu miten nainen kiihottuu

vaimon vittu miten nainen kiihottuu

Fantasioista on siirrytty niiden toteutukseen. Eli meillä tämä toimii seuraavasti. Vaimo käy vieraissa jaminä dotttelen aivan sekone kuulemaan illan ja yön tapahtumista. Nautimme molemmat täast sataprosenttisesti. Ei voi olla olemassa mitään kiihottavampaa. Me olemme siirtymässä fantasiasta toteutukseen,mistähän parhaiten löytää kivoja hyvinvarustettuja heteromiehiä hoitelemaan omaa rakasta?

Ei jäänyt yhteen kertaan 2. Meille se tapahtui jokunen vuosi sitten ollessamma autolla lomamatkalla. Kulkupeli meni rikki ja piti hinata korjaamolle arviolaskun ollessa niin suolainen, että matka supistuisi puoleen suunnitellusta. Surimme asiaa hotellin baarissa kunnes vaimo äkkiä sanoi tietävänsä keinon, miten saada rahat laskuun. Esiintymällä baarissa illalla rohkeasti pukeutuneena joku liikemies varmasti maksaisi pikaisesta lemmenhetkestä huoneessaan.

Ehdotus tuli täytenä yllätyksenä, mutta ajatellessani seksikästä vaimoani vieraan kanssa minua alkoi kiihottaa valtavasti. Hän vaihtoi ylleen nauhaliivit, sukat, etukolmion ja peitti ne tiukasti vartalonsa muotoja pitkin ryömivälle leningillä, joka paljasti melkein puolet pystyistä rinnoista. Painuin baariin paukuille seuraten sitten jännittyneenä, kun vaimo tuli sinne ja istuutui tiskin ääreen korkealle jakkaralle.

Puolisen tuntia myöhemmin hän lähti pois miehen mukana ja palasi meidän huoneeseen kolme tuntia myöhemmin todellakin sen näköisenä, että häntä oli naitu. Vaimo laittoi nipun seteleitä pöydälle, kohensi meikkiään ja ilmoitti menevänsä uudelleen baariin.

Valvoin kiihottuneessa tilassa kunnes hän saapui luokseni, näytti saamiaan rahoja ja riisui itsensä, jonka jälkeen oli minun vuoroni naida. Vaimo hymyili aamulla tyytyväisenä ja oli sitä mieltä, että tehtäisiin joskus sama uudelleen, kun se meitä molempia kiihotti.

Ja tehty on, vaikka emme rahapulassa olekaan. Todella kiihottava tarina, minunkin naiseni ehdotti kerran kun oli rahat vähissä että hän menee maksulliseksi Hollannissa ollesamme. Muöhemmin kyllä kokeiltiin kimppaseksiä oli kyllä molemmille hieno kokemus siitä tuli meidän oma ihana leikkimme, kultakin uskalsi myöntää haluavansa useita miehiä jo aikaisemmissa suhteissaan. Koskaan en ole alentavasti sanonnut naisista jotka nauttii miesten huomioista ja ottaa elämästään kaikki irti.

Minut kiusotteli puheillaan kuinka oli antannut miesten panna poissaollesani ja miten hyvältä se tuntuikaan, sekä kiusasi aina haluavansa lisää eikä haluavansa lopettaa kun vautiin kerran päässyt.

Todellakin haluan ennemmin naisen jonka kanssa seksi sujuu ja tuntuu kiusallisen hyvältä. Itselläni ei ole ollut tarvetta vieraissakäyntiin. Toivottavasti Uusia pareja tulee mukaan cuckold leikkeihin mukaan sekä rohkeita ja määrätietoisia naisia tietysti.

Huh että nussittua vaimoa haluaa aina vaan enemmän nam. Tykkäsin kun exä ei aina kaikkien kanssa käyttännyt suojaa hän tykkäsi kun sai miehet laukeamaan sisälleen, sovittiin hänen kanssaa jos hän tulisi raskaasi pitäisimme kuin yhteistämme pienokaista. Häissä haaveilen saavani vaimon vierelle juuri saaneena ja tyydytettynä, vieläpä kuiskaten kiitos valuu spermat sääriä pitkin sait mitä halusit kenenkään muun tietemättä mitä hetki sitten on tapahtunnut.

Tai vaimo kiusoittelisi morsiuspuku päällä ottavansa rakastajaansa sängyssämme. Meilläkin oli alun alkaen jonkin verran pettämistä ja mustasukkaisuutta kaikki nekin riidat päättyivät kun aloitimme cuckoldi harrastuksen. Onneksi hän tykkäsi niin paljon että sanoi jaksavansa antaa minulle aina vieraan jäljiltä panna sen lupaus piti.. Naises on vanha huora, joka tehnyt tuota ennenkin.

Nyt luulet, että vaimollas uudet tuulet puhaltaa vaikka onkin vanha löyhkä meneillään taas. Liian ilmeiset tyrkyt portsari viskaa pihalle huoraamaan, pitää osata se homma. Oli oltu naimisissa kymmenisen vuotta kun vaimo alkoi itse puhua että tekisi mieli. No sovimme sitten että voi vapaasti mennä. Siitäkös emäntä innostui ja panetti itseään kymmenillä miehillä. Vain yksi oli sellainen joka pamputti useammin. Olihan se kiihottavaa kuunnella kun parhaana iltana pokasi ensin yhden miehen ja kun tämä oli kuiva niin haki vielä toisen.

Yleensä kaikki tämä on tapahtunut muualla kuten laivalla, Lapin reissulla tms. Vaimon kaverit kyllä tietävät mutta eivät varmaan tiedä että minäkin tiedän. Nyt nämä leikit ovat jo jääneet. Avio-onnea ei tämä ole ainakaan huonontanut. Meidän yhteinen fantasiamme on että vaimo saisi joskus vierasta.

Pannaan onnistumaan, kyllä hätä keinot keksii. Toivon todellakin että vaimosi jättää sinut. Toivottavasti joku sonni antaa vaimollesi niin paljon ja hyvin melaa että, jättää sinut urpo.

Millainen lapsuus sulla oli? Millainen suhde sun isällä oli sun äitiin? Miten sun isä suhtautui naisiin ja millä tavalla sinua kasvatettiin naisia kohtelemaan? Millaisia sun suhteet ennen vaimoa oli? Oikeasti, syvällä sisimmässäsi et kuitenkaan varmaan haluaisi, että tapahtuisi kuten yllä kerroit.

Onko sinulla ja vaimolla jotain käsittelemättömiä riitoja? Annat vaimolle luvan etsiä häntä todella kiinostava mies, tapailla häntä, tuoda kotia ja sinun nähtesi suudella, harrastaa seksiä, leperrellä, huokailla olla rakastunut.

Jos ainut ehto on ettei erota riittää voi kokeilla. Iso todennäköisyys että läheisyys kanssasi ja ennen kaikkea seksi kyllä tuntuu vastemieliseltä. Mieheni antoi luvan tosi hieno teko nyt olen yltiö rakastunut, minuuti matelee kun odotan seuraavaa tapaamista. Alussa meni ok, mutta nyt miehen mustasukkaisuus ärsyttää, enhän minä mitään pahaa ole tehnyt luvan kanssa etsin. Kun vastapuoli tietää etten eroa ja mieheni tietää hänestä on aivan ihanaa olla kaksistaan.

Mutta paluu vanhan ukon lääpittäväksi ei vain toimi. Voihan hänkin hakea luvan kanssa toisen, kunhan me ei erota talosta olisi haikea luopua. Olen ollut muutamien aviopaien luona toteuttamassa tämän tapaisia fantasioita missä miestä kiihoitta katsella minun naidessa vaimoa. Minusta parit ovat ollee ihan normaaleja toisiaan kunnioittavia rakastavia ihmisiä ja on ollut todella mukavaa tuoda heidän arkeensa kivaa vaihtelua josta kaikki ovat nauttineet hyvällä mielellä kukin omalla tavallaan.

Harmitta tällä hetkellä, kun pitempiaikainen vaki aviopari muuttivat työnsä vuoksi pois Suomesta. Ei ole niin helppoa löytää uutta paria Turun suunnalta. Yritä keskustella vaimosi kanssa asiasta ja yrittää löytää jokin molempia tyydyttävä kompromissi. Minkä ikäinen ja näköinen olet? Mä epäilen, että aloittajalla ja muilla samankaltaisilla miehillä se kiihotus syntyy itseasiassa siitä toisesta miehestä, joka ikäänkuin alistaa heitä, vie naisen ja pakottaa avuttomana katsomaan vierestä.

Fantasioilla on tapana kehittyä eteenpäin kun juttu alkaa käydä vanhaksi eikä enää innosta yhtä paljon. Melkein veikkaan, että seuraava askel on se, että fantasiamies käskee runkkaamaan nähtensä, ja sitten pakottaa koskettelemaan myöskin itseään Ennenpitkää fantasia on ehtaa homoseksiä, sitten kun se ei enää sytytä, kuka tietää?

Asiat ovat pielessä ja olet oikeassa, että joki etsii uomaansa. Pahuudella on sellainen taipumus. Ei riitä hellä rakastava parisuhde vastakkaisen sukupuolen kanssa. Jokin on rikkoutunut ja seksuaalinen sairastuminen tapahtunut tai tapahtumassa. Olen jossain määrin samaa mieltä. Meillä vaimo käynyt vieraissa viimeyönä ja tänään ei kuulemma tule sekstailusta mitään koska paikat niin arkana mutta hymy herkässä ;- Mutta odotan innolla huomista!!

Olemme kohta keski-ikäinen pari, joka nauttii fantasioimisesta. Olemme jo muutaman vuoden ajan fantasioineet ns. Välillä on fantasioitu myös ryhmäseksistä, kolmannesta pyörästä jne. Molempia kiihottaa fantasia miehestä, joka panee minua rouvaa mieheni katsoessa. Fantasioiminen on piristänyt seksielämäämme. Olemme kuitenkin ajatelleet, että live eli todellinen avoinsuhde yms. Olemme kyllä harrastaneet puhelimitse "avointasuhdetta" jos sitä nyt voi siksi laskea.

Myös "ryhmä ja kolmaspyörä jutut" toimivat meistä todella hyvin puhelimessa. Itse olen näissä fantasia ja puhelinjutuissa jopa aktiivisempi osapuoli vaikka nainen olenkin. Olen nainen ja minua kiinnostaa kyllä mennä antamaan vieraalle. Häneltä on lupa siihen. Mutta miten tehdä, kun petturin leima ei kiinnosta eikä valehtelu? Jotakin pitää kuitenkin selittää, jos vieras kyselee, että oletkos varattu vai vapaa.

Vai mitä te miehinä ajattelette naisesta, joka sanoo, että olen varattu, mutta lupa on panna? Onko nainen silloin heti huora?

Mistä löytäisin sinut tai kaltaisesi naisen, jonka kanssa voisin jutella puhelimessa. Uskomatonta, jos kaltaisia naisia todella on. Kokeilem laittaa viesti jollekin chatti sivulle mtv 3 , ehkä löydämme sinut sieltä! Et ole huora minun mielestäni,voihan vähän näytää piluasi jos joku haluaa miksi et antaisi. Kehoitin vaimoa antamaan vieraalle piluaan jos se haluaa.

Oli suukotanut vierasta sanoi sen oleen herkullista. Mulla ainakin seisoo kun olen vierasta suudellut. Panisin sinuakin olet söpö. Kyllä on vaimon kanssa löyetty vakimies, nuorempi timmi brasiliaiskundi, joka tulee aina kutsuttaessa käymään. Tämä homma on jatkunut jo yli vuoden ilman oneglmia. Hässiminen ei monesti kestä kauan ja senkin ajan olen yleensä poissa. Mutta tämän jälkeen himot jyllää, ja seksi tuntuu paremmlta kuin koskaan. En osaa selittää mistä tämä johtuu, mutta evolutiivisesti lienee selitettävissä alfauroksen geenien laajemmalla levittymisellä yhteisössä.

Lieneekö homma sisäänrakennettu perimäämme, mutta tokihan meillä suojaus aina hoidetaan. Itse on olen hyvssä kunnossa oleva kolmekymppinen mies, mutta staretegiset mitat eivät vaan vastaa lähelläkään vaimon hoidokin vastaavia.

Miksi siis kieltäisin hauskan vaihtelun vaimoltani, jos itsekin nautin siitä? Toki riskinä voi olla, että homma karkaa käsistä, joten yhteisistä hetkistä tulee myös huolehtia.

Olen jo vuoden ehdottanut vaimolleni,että hankkisimme vieraan miehen kolmanneksi. Vaimo ei tästä ole innostunut,ainakkaan näyttänyt sitä.. Aina kun rakastelemme,kuvittelen jonkun muunkin sänkyymme,naidessani takaa,kuvittelen vaimon antavan suuhoitoa vieraalle ym. Rakastan vaimoani,pidän häntä haluttavana,mutta silti haluan hänen antautuvan toiselle.

Entinen tyttöystäväni antoi itsensä pyynnöstäni muutamalle tutulle,hän nautti siitä,kun kertoi minulle kuinka,missä ja montako kertaa kenenkin kanssa rakastelivat. Se toi valtavasti lisää kiihkoa ja puhdasta himoa, naiseni sai omien sanojensa mukaan,enemmän kuin kehtaa toivoa niin kotona kuin muualla. Olimme yhdessä vielä 7v harrastuksemme aloittamisesta, joten se ei ollut syynä eroomme.

Tiedän kestäväni siis sen,että vaimollani olisi rakastaja tai kaksi,tai että saisimme usein toisen miehen mukaan leikkeihimme. Mutta odotan vain vaimoni suostumusta leikkiin,josta tiedän nauttivani ja uskon vaimonikin nauttivan jos pääsisi estonsa yli.

Siihen asti on käytettävä mielikuvitusta.. Kertokaa muutkin aidosti asiasta kiinnostuneet miehet , naiset, parit. Meillä juttu kävi niin, että aivan suunnittelematta ja vähän kuin vahingossa rakastelin vierasta mieheni läsnäollessa.

Tuo eka kerta ei minusta niin kummonen ollut kun jännitin miestäni, mutta hän kyllä tykkäsi niin ettemme oikein ehtineet aloittaakkaan kun mies jo joutui kuivailla etumustaan. Myöhemmät kerrat ovat kyllä olleet oikein mukavia, vaikka vieläkin hiukan pidättelen itseäni kun mieheni on paikalla. Parasta on kun hän poistuu altaalle tai jonnekin, silloin uskallan paremmin päästää itseni irti ja heittäytyä ja "antautua" kunnolla.

Viisi kertaa ollaan nyt tälläistä tehneet, jos sitä yhtä kertaa joka jäi kesken ei lasketa. Sitä lisää tälle rouvalle, nam! Koskaan ei olla sen kummemmin suunniteltu vaan ilta tuo mitä tuo tullessaan.

Niin ja mieheni ei koskaan osallistu muuten kuin katselemalla ja kerran kuvaamalla, mutta se häiritsi minua liikaa. Ei mustasukkaisuutta vaan piristystä ainakin meillä myös arkiseksiin.

Jatketaan niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Mutta oleme toteuttaneet kaiken. Naisellani ollut vakkari viimeksi reilu vuosi sitten. Aluksi oli kimppaa ja myöhemmin tapailivat kahdestaan. Mailaa ja voin mielelläni kertoa lisää: Minuakin kiihotti ajatus että vaimoni kävisi vieraissa ja ehdotin sitä noin vuosi sitten ja vastaus oli että ei kiinnosta minua kuitenkin ajatus kiinnosti joten keksin ajatuksen että esitän asian vähän kiinnostavammin joten sanoin kerran sänkyssä että kun ottaa minulta suuhun ja nielee sen niin hän saa mennä jonkun miehen luokse yö kylään.

Nyt perjantaina 26 11 se tapahtui vaimoni kävi työnsä pikkujouluissa ja tuli vasta sunnuntaina 14 aikaan kotiin. Lisäksi seksuaalinen vapaus ei mun mielestä oo sama asia kun seksuaalinen holtittomuus joka on kummankin sukupuolen tapauksessa yhtä 'tuomittavaa' vaikka itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa muiden ihmisten yhdenillanjuttujen lukumäärä.

No ei kyllä pidä paikkaansa kumpikaan väitteistäsi. Minä olen oikein iloisesti jakorasia ja lutka, koska sen ei pitäisi ketään satuttaa ja se on elämäntapa, josta nautin kaikkein eniten. Joillekin sopii se, että harrastaa seksiä vain yhden jätkän kanssa, mutta valitettavasti minä en sellainen ole.

Minulle on ihan sama, että mitä ihmiset elämällään tekevät, kunhan pyrkii elämään siten, ettei kenellekään tule mitään ylimääräisiä ongelmia omien nautintojensa vuoksi ja kunhan ei tuomitse niitä, jotka elävät erilaista elämää.

No sanottakoon että lähestulkoon aina. Toki on varmasti poikkeuksia. Ei nyt juututa niihin, vaan yleiseen tasoon. Kivaa kun kaikki tas olettaa, että homot on tosi "avoimesti seksuaaleja": Että me huorataan ja pannaan ympäriinsä ja poikkeuksetta petetäään suhteissa tai ne ovat muuten avoimia Trololoo. Ehkäpä siinä on taustalla se ajatus, että nainen on kuitenkin lähtökohtaisesti tarkoitettu äidiksi, ja tollaiset huoramaisuuteen liitettävät asiat ei ole oikein yhteneväisiä äidillisyyden kanssa.

Ja jos puhutaan vaimo- ja äitimateriaalista, niin ehkä tosi avoimen seksuaalihistorian omaava ei ainakaan paperilla sitä ole, koska sopii olettaa että vierasta munaa ja paljon halutaan jatkossakin ja että lapset ottaa vanhemmistaan mallia. Tämä ei siis ole minun mielipiteeni, vaan heittoni siihen että miksi nainen on huora miehen ollessa sonni. Naiset joilla on siveämpi seksuaalimoraali ovat vaan kyrpiintyneitä kun niillä itellä ei ole munaa elää elämäänsä kuten toivovat.

Miten vitussa asia eroaa siitä, että miehistä tulee usein isiä? Typerin argumentti ikinä, oli kenen oli. Luulen, että aika suuri syy tälle miksi naiset kritisoivat ja arvostelevat toisiaan tuosta paljastavasti pukeutumisesta yms, on kateus.

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, mutta eipä ne stereotypiat ja yleistyksetkään aina ihan turhaan synny. Ärsyttää kun toinen näyttää paremmalta, tai toisella on parempi kroppa. Pelätään, että nämä hyvännäköiset ja seksikkäät naiset vie oman miehen tms.

Naisethan kilpailee muutenkin koko ajan keskenään ja näitä piirteitä alkaa näkyä jo pienenä lapsena. Kai se on vaan naisen luonto, mutta ehkä siitäkin vielä joskus opitaan pois.

Ah, tää tiivistää mun ajatukset hyvin. Mun mielestä siis seksuaalinen vapaus on ihan okei, nimenomaan jokaisen itse päätettävissä oleva oma vapaus.

Mutta seksuaalinen holtittomuus on musta huolestuttavaa. Mulla ei tule tällaisesta "holtittomasta" henkilöstä mieleen että hyi mikä huora, vaan niin ällöttävän tekopyhimysmäiseltä kuin se kuulostaakin mulla herää siitä huoli, koska esimerkiksi joissain mielenterveysongelmissa esiintyy juuri kaikenlaista sekoilua mm.

Ainakin yksilötasolle mentäessä väittäisin kyllä, että tässä asiassa miehet ovat naisia "pahempia". Aika harvassa mun mielestä ovat ne naiset joiden mielestä miehillä ympäriinsä naiminen olisi hienoa ja naisilla tuomittavaa - ns moralistinaiset arvostavat mielestäni vakiintumista molemmilla sukupuolilla vahvemmin kuin miehet, joista monet ovat valmiita sekä naimaan ympäriinsä että vaatimaan vaimomatskulta siveyttä.

Vai kuinka moni nainen kiihottuu siitä, kun näkee pelkän kulman takaa törröttävän kullin? Ihan yhtä koominen näky, kuin jos nainen makaa sängyllä pressulla peitettynä niin, että pelkkä römpsä näkyy. Varmaan joku pieni vähemmistö näistäkin syttyy, eikä siinä mitään pahaa ole.

Tässä on taas se yksi ja sama harha. Jos tietty nainen esim. Teidän seksuaalisuutenne ei vain silloin kohtaa. Sen ymmärtäminen voi tehdä kipeää. A Naisen ei tarvitse olla rakastunut kyetäkseen seksiin B On myös naisia joita miehen elimen näkeminen kiihottaa monet tosin varmaan sanoisivat että jäykkä penis on kiihottavampai kuin löysä--olen kuullut naisten kieltäytyvän esim suihin otosta tällä perusteella C Ei pidä kerta kaikkiaan paikkaansa että miehet haluavat käytännön fyysistä seksiä enemmän kuin naiset.

Pikemminkin asia on päinvastoin. Naisen halu on rajaton sitä ei ole määrällisesti kahlittu niinkuin miehen. D Millä perusteella maksullisen seksin osto on vaarallisempaa miehelle?

Joku voisi sanoa että sehän on miehelle tuttua ja turvallista- hänellä ei ole mahdollisuutta tulla torjutuksi!

Jos siitä että miehet harrastavat maksullista seksiä ja käyvät internetin seksipalstoilla säälittävän laiskaa ja mukavuuden haluista kuten myös täysin riskitöntä miehelle! Asia on juuri päinvastoin: He menevät yksin ulos iltaisin,mikä jo sinänsä on riski naiselle, he aloittavat suhteen naapurin miehen kanssa huolimatta mustasukkaisesta miehestä, he riskeeraavat toimentulonsa työpaikoilla työpaikkasuhteilla, he ottavat riskin tuntemattomien kanssa yhden illan suhteissa koska koskaan ei voi tietää jne jne.

Miehellä seksiin liittyy aniharvoin todellinen riski. Ja sitten vielä tämä: Niin että jos nainen keksii tekosyitä, katso peiliin! Olen tavannut paljon pelkoa ja vieroksuntaa sitä kohtaan että nainen haluaa vain seksiä, ei rakkautta eikä parisuhdetta. Mies pelkää sellaista naista. Kirjoittaja joko tuntee miehet huonosti tai ei uskalla myöntää totuutta.

Miehelle on kätevää ja imartelevaa uskoa että joka nainen aina rakastuu häneen. Naiset taast eivät kehtaa tabuilta myöntää että seksi minua kiinnnosti, ei se mies, eikä parisuhde. Joskus tyttöporukassa, jollekin oikein hyvälle kaverille korkeintaan tämä myönnetään. Ja sietääkin olla varovainen. Saa helposti huoran maineen. Jos olisi ajatuksia herättävä inspiroiva kirjoitus, niin tässä voisi jotain pohdiskellakin. Mutta en taida nähdä vaivaa, eihän tuossa kirjoituksessakaan oltu ajateltu sen kummemmin, kunhan vaan kirjoitettu yleistyksiä ja kliseitä provomielessä.

Vaan naisen rinnat kiihottavat normaalinaista vielä vähemmän! Naurettavia nämä sextrat, jossa penis ei edes vilahda. Veltolla pelillä varmaan heiluttaa sitä lunttua? Kyrvät ei kiinnosta naisia ja ettei kyrvän koolla ole naisille väliä?

Naurahdan, kun näen pikkupippeleitä ja kiihotun, kun näen jöpöttävän ja ison kullin! Kyllä naiset voivat tahtoa seksiä vain seksin takia. Mutta ei kenen tahansa kanssa ;. Itse en maanläheisenä eli varsin pienenä voi ottaa kovin pitkälle menevää kantaa asiaan. Katutason huumoriherjana onkin perässäni ollut jo pitkään: Ehkä erot ovat kulttuurin tuotteita.

Kai naisetkin olisivat innoissaan peeniksen näkemisestä, jos heidät olisi nuoruudesta asti opetettu ajattelemaan, että normaali nainen innostuu suunnattomasti kun näkee peeniksen.

Naista ainakin tätä naista kiihottaa kun mies osoittaa että nainen on haluttava. Ja tämä ei tarkoita sitä että rapataan suoraan tisseihin kiinni. Opetelkaa hyvät miehet viettelyn jalo taito. Mutta jos nainen esim. Oli kyllä typerin, yleistävin ja stereotypisin kirjoitus pitkään aikaan! Ihmiset on erilaisia riippumatta sukupuolesta. Tämän on pakko olla huumorikirjoitus! Kirjoita mieluummin miesten mielenliikkeistä, kerta valistuneeksi alfaurokseksi itsesi määrittelet.

No, saitpahan huomiohuoraamisella lukijoita, aikaisemmat blogikirjoituksesi ovat olleet yhtä nokkelia ja kiinnostavia kuin nenät.

Anteeksi ruma kielenkäyttö, mutta mitä vittua? D Olen sitten ilmeisesti tietämättäni mies tämän kirjoituksen perusteella. Itse ainakin himoan seksiä ihan joka päivää ja koskaan en kieltäydy kun mies haluaa. Ja mies tosiaan haluaa harvemmin ja olen itse se joka vonkaa illasta toiseen.

Enkä koskaan ole tavannut miestä joka olisi yhtä aktiivinen seksin suhteen kuin minä. Exä suorastaan sanoi kerran, että hänen kyrpänsä menee vereslihalle jatkuvasta panemisesta. Ja ei en ole nymfomaani, seksi ei ole pakkomielle vaan suuri nautinto. Ja olen eläessäni harrastanut monia yhdenillan juttuja joista olen todellakin nauttinut. Ja ilman mitään tunteita! Eli hoksaa ainakin että sinä et ole koskaan minun kanssa samaan sänkyyn päätynyt.

Vaimon vittu miten nainen kiihottuu -

Kun taas aviomies, joka tietäisi ja hyväksyisi vaimonsa uskottomuuden, menettäisi hyvin äkkiä kunnioituksen ja sitä myötä rakkauden. Irrotatutua ja lähteä eri suuntiin. Olihan se kiihottavaa kuunnella kun parhaana iltana pokasi ensin yhden miehen ja kun tämä oli kuiva niin haki vielä toisen. Kuvittelen aina että vaimoni kiihottuisi osaksi juuri siitä että mies tietää mitä hän on tekemässä, siis maistamassa kiellettyä hedelmää ihan luvalla Moi, Karvaton on parempi. Se on vain heidän kesinäistä kukkoiluaan.

Criminal Mind Aktiivinen jäsen. Juu niinhän se on että kun mulkku seisoo niin järki kaikkoaa. Mieshän nussii vaikka rinkeliä jos vaan sattuu eteen ottamaan Criminal Mind , Jos molemmat suutelee, hyväilee, halailee, on vaikea hillitä etenemästä. Irrotatutua ja lähteä eri suuntiin. Tosi vaikea, jos on todella kiihottunut. Pahinta tässä kysymyksessä ei ole se, että se selvästi provo, ja keskustelu tyssää tähän.

Vaan se, että joku teinix, seksiään aloitteleva oikeasti luulee noin. Se, että joku toinen elää erinlaista elämäntyyliä kuin sinä ei oikeuta tuomitsemaan. Tämä on siis oma, kofeiinihuumassa kirjoitettu mielipiteeni asiasta. Mitä mieltä itse olette? Kiristääkö teitä jostain, jos joku toinen nainen panee paljon?

Väkisinkin paljon seksiä harrastaneista pyörii mielessä vain ajatus, että mitenköhän sen ehkäisyn laita on ollut. Eli seksi- ja seurustelumielessä kierrän kauempaa ne, joiden tiedän harrastavan paljon irtosuhteita. Noin muuten minulle on aika sama, miten paljon seksiä joku harrastaa, mutta holtiton seksikäyttäytyminen kertoo ehkä muutenkin holtittomasta käyttäytymisestä.

Ehkäpä olen sitten itse liian varautunut henkilö, joka ei uskalla ottaa "turhia" riskejä. Toisaalta sekoilu ja vapaa seksuaalisuus nyt taitaa olla eri asiat. Ei minulla ole sitä mitään vastaan, että ihmiset harrastaa keskenään seksiä. Siis ymmärsinkö nyt oikein, että mielestäsi naisten vapaassa seksuaalisuudessa ei ole mitään muuta ongelmaa kuin pahat "muut naiset"?

Kyllä ja ei, naisilla on paha tapa kritisoida ja vähätellä semmosia naisia, jotka pukeutuvat paljastavasti tai harrastavat paljon yhen yön suhteita. Toisaalta tätä tekee myös miehet, mutta mun mielestä naisten pitäis tukea toisiaan tässä. Naisilla on yhtä suuri oikeus harrastaa yhenyönsuhteita kun miehillä, eikä niiden tarvitse kuulla vittuilua siitä.

Nää aiheet on ikuisuuskysymyksiä, voi että. Seksuaalisuus on ihmisen suurin positiivinen voimavara mut silti kaikki siihen liittyvä on niin vitun syntistä ja paheksuttavaa, mikä kuulostaa joltain patriarkaalisen yhteiskunnan keinolta hallita koiriaan.

Oon ite viime aikoina vasta alkanut päästä perille millaista on olla seksuaalinen olento, ja huomasin et ei vittu on oikeasti lapsellista sättiä naista siitä miten se haluu käyttäytyä sukupuoliasioissa.

Mulla on ystävä, jolla on tosi vapaa ja aktiivinen seksielämä, ja eniten ihailen sitä siitä, haluisin olla kuin se. Naiset saa ehkä oman ilonsa sit siitä että huoritellaan toisia joilla on samanlainen kroppa mut ne tekee sillä vaan eri asioita. Sellaisilla naisilla, joilla on paha tapa kritisoida kaikkia "muita naisia" paitsi about itseään ja vähätellä miesten pahoja tekoja samassa asiassa, on tosiaan usein ongelmia pärjätä näiden muiden naisten kanssa. Siinä kuviossa ihmisten suhtautuminen yhden illan suhteisiin on vain pieni pintakuorrute.

Joo, ikuisuuskysymys kuten joku jo totesikin. Naisten keskeinen haukkuminen kertoo mun mielestä ihan vaan heikosta itsetunnosta, ihan niinku mikä tahansa muu nimittelykin voi ku se on läski, lihonu ihan sikana bla bla vrt. Tämmönen panettelu ei tuu ikävä kyllä todennäkösesti koskaan loppumaan.

Toki jokainen voi oman päänsä sisällä asettaa asiat tärkeysjärjestykseen ja olla yksinkertasesti välittämättä muiden mielipiteistä koska oma elämäshän se on kyseessä. As simple as that. Ja mitä tulee tähän naisten solvaamiseen yhdenillanjutuissa versus miesten kunnian kerääminen Ensinnäkin musta tuntuu et täs on ihan vaan kyse siitä biologisesta tasa-arvokysymyksestä, että naisella on se mitä mies haluaa ja naisella on myös valta käyttää sitä.

Vaimo olisi töissä, niinkuin kuka tahansa vaimo. Eikä sekään mitään niin ihmeellistä olisi, ihmisiä nämä vaakasuoran ammatin harjoittajatkin ovat. En sitten tiedä onko hyväksytympää jos vaimo kävisi vierailla teillä miestään pettäen tämän tietämättä kuin jos joskus kokeilisi vierasta miehensä luvalla?

Vastasin vaan kysymyksen aloittajalle. Se kuka vaimoksi sattuu on kiinni pikkusen sattumasta ja rakastumisesta. Tärkeää mielestäni olisi, että asioista ainakin voisi puhua kumppanille. Se mitä sitten tehdään onkin pikkusen eri juttu.

Älkää nyt vaan ihmeessä sitten tuomarit pettykö, jos oma puolisonne harrastaakin jotain kamalaa ja se selviää teille joskus myöhemmin. Muuten mitä silloin tekisitte. Mitä siitä lapsille seuraisi? Vielä lisäyksenä, että omaan elämääni kuuluu paljon muutakin, kuin seksi. Eikä näistä jutuista lapsille puhuta. Lapset sitten löytävät oman elämänsä seksinkin suhteen aikanaan. Enkä minä sitä heiltä aio udella. Olet varmaankin aivan oikeassa.

Kyllä se näin on että vaimon valinta on tuurin kauppaa. Tosin sieltä tuurista en vaimoani ostanut. Suhteen alussa kaikki pikkuvaimokkeet aina muistavat hellitellä miestään ja myötäillä milloin missäkin asiassa Meitä on kahta lajia, niitä jotka puhuvat haluistaan ja mieltymyksistään, ja niitä jotka eivät puhu. Seksin suhteen pitää sekin vanha kulunut sanonta paikkansa, että siitä puhe mistä puute Se, että "vuosien saatossa sieltä hymyilevän neidon alta sitten kuoriutuukin se pihtaava, joka asiassa vastaan haraava nalkuttava vanha akka" johtuu yksinkertaisesti siitä että suurimmalla osalla ihmisistä näyttää olevan se harhakuvitelma, että avioliittojen ynnä muiden vastaavien suhteiden pitäis kestää loppuelämän.

Näin vapaana elävänä,minun ei tarvitse pohtia kaikkea tuota mitä sinä funtsit. Voin toteuttaa fantasioitani,ilman syyllisyyttä,omantunnontuskia. Mikä on todella mukava asia! Onhan tuota tullut koettua riittävän pitkään. Joo mutta mitenkäs toteutat yksinäsi sellaisia juttuja joihin kuuluu niitä muita osapuolia ; Olenhan minä nähnyt kun muut rakastelevat, mikäs siinä, mutta ei se sen kummemmin kiihota ellei se toinen näistä satu olemaan oma kumppani.

On tullut oltua kahden naisen kanssa, ja kaksin kaverin ja yhden naisen kanssa ,.. Mutta kun mukana on oma kulta ja kaikki tunteet pelissä, niin sitä et yksin voi saavuttaa. Minulla on riittävästi hyviä ystäviä,joiden seurassa viihdyn. Nauti olostasi ja minä omastani. Ideaali tietysti on, että se oma riittää kaikella tavalla ja olo on auvoisaa.

Harvemmin kuitenkin todellisuudessa nähty. Mutta edelleen, jos haluaa hyvän suhteen, on ykkösasia, että asioista voidaan edes puhua. Meillä on vaimoni kanssa hyvin avoin suhde seksiasioissa. Fantasioista on siirrytty niiden toteutukseen. Eli meillä tämä toimii seuraavasti. Vaimo käy vieraissa jaminä dotttelen aivan sekone kuulemaan illan ja yön tapahtumista.

Nautimme molemmat täast sataprosenttisesti. Ei voi olla olemassa mitään kiihottavampaa. Me olemme siirtymässä fantasiasta toteutukseen,mistähän parhaiten löytää kivoja hyvinvarustettuja heteromiehiä hoitelemaan omaa rakasta?

Ei jäänyt yhteen kertaan 2. Meille se tapahtui jokunen vuosi sitten ollessamma autolla lomamatkalla. Kulkupeli meni rikki ja piti hinata korjaamolle arviolaskun ollessa niin suolainen, että matka supistuisi puoleen suunnitellusta.

Surimme asiaa hotellin baarissa kunnes vaimo äkkiä sanoi tietävänsä keinon, miten saada rahat laskuun. Esiintymällä baarissa illalla rohkeasti pukeutuneena joku liikemies varmasti maksaisi pikaisesta lemmenhetkestä huoneessaan. Ehdotus tuli täytenä yllätyksenä, mutta ajatellessani seksikästä vaimoani vieraan kanssa minua alkoi kiihottaa valtavasti.

Hän vaihtoi ylleen nauhaliivit, sukat, etukolmion ja peitti ne tiukasti vartalonsa muotoja pitkin ryömivälle leningillä, joka paljasti melkein puolet pystyistä rinnoista.

Painuin baariin paukuille seuraten sitten jännittyneenä, kun vaimo tuli sinne ja istuutui tiskin ääreen korkealle jakkaralle. Puolisen tuntia myöhemmin hän lähti pois miehen mukana ja palasi meidän huoneeseen kolme tuntia myöhemmin todellakin sen näköisenä, että häntä oli naitu. Vaimo laittoi nipun seteleitä pöydälle, kohensi meikkiään ja ilmoitti menevänsä uudelleen baariin.

Valvoin kiihottuneessa tilassa kunnes hän saapui luokseni, näytti saamiaan rahoja ja riisui itsensä, jonka jälkeen oli minun vuoroni naida. Vaimo hymyili aamulla tyytyväisenä ja oli sitä mieltä, että tehtäisiin joskus sama uudelleen, kun se meitä molempia kiihotti. Ja tehty on, vaikka emme rahapulassa olekaan.

Todella kiihottava tarina, minunkin naiseni ehdotti kerran kun oli rahat vähissä että hän menee maksulliseksi Hollannissa ollesamme. Muöhemmin kyllä kokeiltiin kimppaseksiä oli kyllä molemmille hieno kokemus siitä tuli meidän oma ihana leikkimme, kultakin uskalsi myöntää haluavansa useita miehiä jo aikaisemmissa suhteissaan. Koskaan en ole alentavasti sanonnut naisista jotka nauttii miesten huomioista ja ottaa elämästään kaikki irti.

Minut kiusotteli puheillaan kuinka oli antannut miesten panna poissaollesani ja miten hyvältä se tuntuikaan, sekä kiusasi aina haluavansa lisää eikä haluavansa lopettaa kun vautiin kerran päässyt. Todellakin haluan ennemmin naisen jonka kanssa seksi sujuu ja tuntuu kiusallisen hyvältä.

Itselläni ei ole ollut tarvetta vieraissakäyntiin. Toivottavasti Uusia pareja tulee mukaan cuckold leikkeihin mukaan sekä rohkeita ja määrätietoisia naisia tietysti. Huh että nussittua vaimoa haluaa aina vaan enemmän nam. Tykkäsin kun exä ei aina kaikkien kanssa käyttännyt suojaa hän tykkäsi kun sai miehet laukeamaan sisälleen, sovittiin hänen kanssaa jos hän tulisi raskaasi pitäisimme kuin yhteistämme pienokaista.

Häissä haaveilen saavani vaimon vierelle juuri saaneena ja tyydytettynä, vieläpä kuiskaten kiitos valuu spermat sääriä pitkin sait mitä halusit kenenkään muun tietemättä mitä hetki sitten on tapahtunnut. Tai vaimo kiusoittelisi morsiuspuku päällä ottavansa rakastajaansa sängyssämme. Meilläkin oli alun alkaen jonkin verran pettämistä ja mustasukkaisuutta kaikki nekin riidat päättyivät kun aloitimme cuckoldi harrastuksen. Onneksi hän tykkäsi niin paljon että sanoi jaksavansa antaa minulle aina vieraan jäljiltä panna sen lupaus piti..

Naises on vanha huora, joka tehnyt tuota ennenkin. Nyt luulet, että vaimollas uudet tuulet puhaltaa vaikka onkin vanha löyhkä meneillään taas.

Liian ilmeiset tyrkyt portsari viskaa pihalle huoraamaan, pitää osata se homma. Oli oltu naimisissa kymmenisen vuotta kun vaimo alkoi itse puhua että tekisi mieli. No sovimme sitten että voi vapaasti mennä. Siitäkös emäntä innostui ja panetti itseään kymmenillä miehillä. Vain yksi oli sellainen joka pamputti useammin. Olihan se kiihottavaa kuunnella kun parhaana iltana pokasi ensin yhden miehen ja kun tämä oli kuiva niin haki vielä toisen.

Yleensä kaikki tämä on tapahtunut muualla kuten laivalla, Lapin reissulla tms. Vaimon kaverit kyllä tietävät mutta eivät varmaan tiedä että minäkin tiedän. Nyt nämä leikit ovat jo jääneet. Avio-onnea ei tämä ole ainakaan huonontanut. Meidän yhteinen fantasiamme on että vaimo saisi joskus vierasta. Pannaan onnistumaan, kyllä hätä keinot keksii. Toivon todellakin että vaimosi jättää sinut. Toivottavasti joku sonni antaa vaimollesi niin paljon ja hyvin melaa että, jättää sinut urpo.

Millainen lapsuus sulla oli? Millainen suhde sun isällä oli sun äitiin? Miten sun isä suhtautui naisiin ja millä tavalla sinua kasvatettiin naisia kohtelemaan? Millaisia sun suhteet ennen vaimoa oli? Oikeasti, syvällä sisimmässäsi et kuitenkaan varmaan haluaisi, että tapahtuisi kuten yllä kerroit.

Onko sinulla ja vaimolla jotain käsittelemättömiä riitoja? Annat vaimolle luvan etsiä häntä todella kiinostava mies, tapailla häntä, tuoda kotia ja sinun nähtesi suudella, harrastaa seksiä, leperrellä, huokailla olla rakastunut. Jos ainut ehto on ettei erota riittää voi kokeilla.

Iso todennäköisyys että läheisyys kanssasi ja ennen kaikkea seksi kyllä tuntuu vastemieliseltä. Mieheni antoi luvan tosi hieno teko nyt olen yltiö rakastunut, minuuti matelee kun odotan seuraavaa tapaamista. Alussa meni ok, mutta nyt miehen mustasukkaisuus ärsyttää, enhän minä mitään pahaa ole tehnyt luvan kanssa etsin. Kun vastapuoli tietää etten eroa ja mieheni tietää hänestä on aivan ihanaa olla kaksistaan. Mutta paluu vanhan ukon lääpittäväksi ei vain toimi.

Voihan hänkin hakea luvan kanssa toisen, kunhan me ei erota talosta olisi haikea luopua. Olen ollut muutamien aviopaien luona toteuttamassa tämän tapaisia fantasioita missä miestä kiihoitta katsella minun naidessa vaimoa. Minusta parit ovat ollee ihan normaaleja toisiaan kunnioittavia rakastavia ihmisiä ja on ollut todella mukavaa tuoda heidän arkeensa kivaa vaihtelua josta kaikki ovat nauttineet hyvällä mielellä kukin omalla tavallaan. Harmitta tällä hetkellä, kun pitempiaikainen vaki aviopari muuttivat työnsä vuoksi pois Suomesta.

Ei ole niin helppoa löytää uutta paria Turun suunnalta. Yritä keskustella vaimosi kanssa asiasta ja yrittää löytää jokin molempia tyydyttävä kompromissi.

Minkä ikäinen ja näköinen olet? Mä epäilen, että aloittajalla ja muilla samankaltaisilla miehillä se kiihotus syntyy itseasiassa siitä toisesta miehestä, joka ikäänkuin alistaa heitä, vie naisen ja pakottaa avuttomana katsomaan vierestä. Fantasioilla on tapana kehittyä eteenpäin kun juttu alkaa käydä vanhaksi eikä enää innosta yhtä paljon.

Melkein veikkaan, että seuraava askel on se, että fantasiamies käskee runkkaamaan nähtensä, ja sitten pakottaa koskettelemaan myöskin itseään Ennenpitkää fantasia on ehtaa homoseksiä, sitten kun se ei enää sytytä, kuka tietää? Asiat ovat pielessä ja olet oikeassa, että joki etsii uomaansa. Pahuudella on sellainen taipumus. Ei riitä hellä rakastava parisuhde vastakkaisen sukupuolen kanssa. Jokin on rikkoutunut ja seksuaalinen sairastuminen tapahtunut tai tapahtumassa.

Olen jossain määrin samaa mieltä. Meillä vaimo käynyt vieraissa viimeyönä ja tänään ei kuulemma tule sekstailusta mitään koska paikat niin arkana mutta hymy herkässä ;- Mutta odotan innolla huomista!! Olemme kohta keski-ikäinen pari, joka nauttii fantasioimisesta. Olemme jo muutaman vuoden ajan fantasioineet ns. Välillä on fantasioitu myös ryhmäseksistä, kolmannesta pyörästä jne.

Molempia kiihottaa fantasia miehestä, joka panee minua rouvaa mieheni katsoessa. Fantasioiminen on piristänyt seksielämäämme. Olemme kuitenkin ajatelleet, että live eli todellinen avoinsuhde yms. Olemme kyllä harrastaneet puhelimitse "avointasuhdetta" jos sitä nyt voi siksi laskea. Myös "ryhmä ja kolmaspyörä jutut" toimivat meistä todella hyvin puhelimessa. Itse olen näissä fantasia ja puhelinjutuissa jopa aktiivisempi osapuoli vaikka nainen olenkin.

Olen nainen ja minua kiinnostaa kyllä mennä antamaan vieraalle. Häneltä on lupa siihen. Mutta miten tehdä, kun petturin leima ei kiinnosta eikä valehtelu? Jotakin pitää kuitenkin selittää, jos vieras kyselee, että oletkos varattu vai vapaa.

Vai mitä te miehinä ajattelette naisesta, joka sanoo, että olen varattu, mutta lupa on panna? Onko nainen silloin heti huora? Mistä löytäisin sinut tai kaltaisesi naisen, jonka kanssa voisin jutella puhelimessa. Uskomatonta, jos kaltaisia naisia todella on. Kokeilem laittaa viesti jollekin chatti sivulle mtv 3 , ehkä löydämme sinut sieltä!

Et ole huora minun mielestäni,voihan vähän näytää piluasi jos joku haluaa miksi et antaisi. Kehoitin vaimoa antamaan vieraalle piluaan jos se haluaa. Oli suukotanut vierasta sanoi sen oleen herkullista. Mulla ainakin seisoo kun olen vierasta suudellut.

Panisin sinuakin olet söpö. Kyllä on vaimon kanssa löyetty vakimies, nuorempi timmi brasiliaiskundi, joka tulee aina kutsuttaessa käymään. Tämä homma on jatkunut jo yli vuoden ilman oneglmia.

vaimon vittu miten nainen kiihottuu

0 thoughts on “Vaimon vittu miten nainen kiihottuu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *