Tantrahierontaa nai mua

Käännyin lauteisiin päin ja pyysin häntä naimaan takaa päin. Pojat katselivat lauteilla, kun isä nai ja lopulta ruiskautti siemenet selälleni. No tietysti pojillakin oli alkanut seistä ja kysyin, että haluaisiko he ja molemmat naivat minua siinä samassa asennossa ja toisen naisedds, niin isä anoi minulle kullinsa suuhun ja kohta se taas seisoi kovana ja hän nai minua uudestaan. Näin tehtiin useampoi kerta ja aamulla soutelin takaisin nökille ja ukkokin oli silloin jo rauhoittunut ja nai myöskin tervetuliaisiksi.

Nyt Juhannuksena, vaimoani pani minä ja kaksi vierasta miestä. Vaimoni puki ylleen parhaat sukkanauhansa, stringinsä, rintsikkansa ja kukkamekkonsa. Lähdettiin tansseihin ja sieltä nuo kundit tuli meidän mukana mökille. Ensimmäisen miehen pannessa, vaimoni jaksoi olla hyvinkin aktiivinen ja hääräsi sängyssä kuin mieletön, Toisen miehen ja minun naidessani, vaimoni etupäässä keskittyi saamaan omaa orkkuaan joko selällään tai peppu pystyssä. Olihan se kiimaista katseltavaa ja kuultavaa nähdä, kun mies laukeaa vaimooni ja heti perään toinen jatkaa.

Oli siinä vaimonikin orgasmin kourissa melkosen pitkiä aikoja Uudestaan otetaan, se on varma! No ei nyt paremmaksi pistää ole. Mutta mikään ei ole kiihottavampaa kuin oman miehen silittelyt samalla kun saa vierasta. Mieheni mielestä kaiken kruunaa se, kun katson häntä silmiin samalla kun vieras tyhjenee voimalla pilluuni. Samoin minäkin sain vieralta mieheltä jussina ja onpas tosi kiihottavaa.. Kiva kuulla Hellun ja Millan kommentit. Ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä vaimoni ainakin nautti tuosta Juhannuksen kokeilustamme.

Vieläkin muistan hänen ilmeensä ja huutonsa, kun hän sai orkkuaan, mies tyhjentää takaa palliensä sisällön hänen pilluunsa, vetää kullinsa ulos, vaimoni vavanhtelee ja inisee ja toinen kundi työntää kivikovan heti sisään ja tavoittelee pohjaa.

Vaimoni parahtaa hamuaa peittoa käsiinsä ja huutaa: Rintsikat hiessä, sukat spermassa Aviomies myöskin , olen itse saanut olla mukana kun vaimoani Olimme etelän matkalla ja siellä vaimoni suostui sessioon vieraan miehen kanssa.

Ihana kokemus en ikinä unohda niitä kiiman huudahduksia! Aviomies 2 , Itse nostin vieraan miehen lauetessa sisääni jalat ristiin hänen selkänsä päälle Kyllä se orgasmin pitkittyminen on kimppaseksissä parasta Tilanteen oltua oäällä on ihan mukavaa ja itekin sain orkun nopeesti mutta ei kumminkaan jälkikäteen tunnu hyvältä. Me harrastettiin tota ex-vaimon kanssa ja tais olla osa syy eroomme.

Ensin oli yks mies mun lisäksi ja kaikki toimi ja nautti. Sitten oli kaks mun lisäksi ja vielä ihan ok, itse olin aina mukana ja ihan normi seksiä, suuseksiä naimista ja niin poispäin. Sitten mun nälkä kasvo, mukaan tuli sitomista ja pientä läpsimistä ja tämäkin vielä vaimosta ok. Mutta parhaimmillaan meitä oli viis miestä, sidottiin, läpsittiin aika kovaakin perseelle ja rinnoille, runkattiin joskus kaikki spermamme kasvoille, jatkuvaa naintia vuoron perään ja myös perseeseen.

Myös nyrkkipanot tuli mukaan. Vaimo sit sano että ei nauti kun näin rajua ja miehiä liikaa. Monien tuntien "orgiat" oli liikaa, paikat kipeenä. Luulen että myös se vaikutti eroomme kun vaimo huomas että pidän myös miehistä. Otin usein yhdeltä miehistä suihin ja muutenkin tykkäsin nuolla spermaista vaimoa.

Muutaman kerran tämä mies pani mua perseeseen, ja pakko myöntää että nautin siitä. Mutta puhukaa mitä ja miten haluatte niin molemmat nauttii ja saa mitä haluaa! Kyllä kiihotta katsella, kun vieras nain vaimoni kanssa.

Parhaita ovat tuollaiset, ilman ennakkosuunnitelmaa tapahtuvat jutut. Olimme vaimoni kanssa Saksassa kaupunkilomalla ja menimme pornoelokuvia näyttävään elokuvateatteriin. Elokuvateatterissa oli pääasiassa nuoria miehiä ja osa runkkaili ihan mistään muusta välittämättä. Vaimoli vieressä istui tuollainen abaut 18v. Vaimo naureskeli mulle ja osoitti kaveria.

Ja tuskin ehdin nyökätä, kun hän jo istui sylikkäin pojan kanssa. Ohjasi kaverin elimen sisäänsä ja poika vilkaisi minua epäluuloisesti, kun naureskelin, niin kaveri alkoi työnnellä ja alle minuutti siinä meni, kun ilmeestä näki, että sinne oli lauennut, vaimoni sisään. Hotelliin matkalla vaimo riisui housunsa ja heitti ne taksin ikkunasta pihalle.

Mun entinen ukko halus katsella vaan ei kertonut mulle mitään. Olin yli 40 vuotias kun minulla oli seksisuhde naapurin 26 vuotiaaseen mieheen. Mukaan tuli myöhemmin tämän kaveri joka oli vielä nuorempi. Mieheni oli huono seksissä, pani äkkiä eikä ikinä saanut tyydytettyä minua. Tottakai nautin kun sain välillä kahta jaksavaa miestä. Oli suunnattoman ihanaa kun minua nussittiin tuntitolkulla. Sain mitä halusin, parasta oli kun toinen nussi suuhun ja toinen pilluun.

Usein miehet ruiski lastinsa kasvoille tai rinnoille. Parhaana yönä sain lastit sisääni seitsemästi, oli ihana alkaa nukkumaan kun pillu oli täynnä spermaa. Yöllä heräsin vessaan niin edelleen sitä valu vaikka lakana oli ihan eritteissä. No kumminkin homma loppui kun miehet kerto mieheni tietävän. Kun kysyin kauanko hän on tiennyt niin miehet sanoi että on se ainakin parikertaa katsellut meidän naimista.

Mieheni oli kuulemma kieltänyt. Tämän jälkeen otin eron. Jos mies tykkäsi katsella olisi kertonut. Olis varmaan piristänyt meidänkin seksielämää. Tullut vaikka mukaan, mutta ei kun seurasi salaa. Nyt voin onneksi nussia niin monen miehen kanssa kun haluan ja ilman tirkistelevää runkkaria. Meillä minä haluan että mieheni joutuu katselemaan kun harrastan seksiä muiden miesten kanssa.

Kahdesti mieheni on tähän suostunut ja vain sen tähden kun annoin luvan käydä vieraissa. Ensimmäisellä kerralla lähti kesken pois mutta toinen kerta kiihotti myös häntä.

Toinen kerta ei ollut "perinteistä" seksiä vaan mukana oli pissaamista rinnoilleni ja nyrkkipano. En tykkää x 1. Täten julistaisin siis molemmat yhtä syyllisiksi.

D" Tämä on tämmösissä tapauksissa niin epäreilu ja typerä logiikka kuin olla voi. Tällä samalla ajatuskaavalla esim. Vielä jos oikaiset kotimatkalla puiston halki niin varmasti olet itse syypää. Tätä logiikkaa käytettiin muutama vuosikymmen sitten vielä aivan yleisesti, mutta uskoisin, että tähän päivään mennessä asenteet ovat vähän muuttuneet.

Saman pitäis päteä myös parisuhteessa. Täysi-ikäisellä ihmisellä on aivan täysi oikeus nauttia alkoholia halutessaan ja varsinkin mennä omaan kotiinsa tai tässä tapauksessa poikaystävän kotiin, olettaisin kuitenkin, että sekin paikkana koetaan rauhalliseksi ja turvalliseksi nukkumapaikaksi myös humalassa rauhassa nukkumaan myös alkoholin juomisen jälkeen ilman, että täytyisi pelätä raiskatuksi tulemista.

Raiskaus tapahtuu silloin, kun sukupuolielimiin laitetaan väkisin jotain tai sukupuolielimellä tunkeudutaan väkisin jonnekin kehossa, eli edes perinteistä yhdyntää ei tarvitse tapahtua.

Myös mieheen tunkeutuminen väkisin on siis raiskaus. Eli taisin joko olla liian kännissä välittääkseni sillä hetkellä tai sit oikeesti olin vain puol Miten tän sanois, käytti sun puolisammunutta olotilaa hyväkseen vai häh ja makas väkisin sun kanssa?

Mulla vaa pistää miettimään, jos hän antaa kaverinsakin esimerkiksi tehä tolleen, niin miten kestät häntä? Jos kuvittelen itseni kohdalle saman tilanteen niin mua ehkä vaan kiihottaa ajatus enkä vois ajatella sitä raiskauksena, sehän ois kuitenkin mun poikaystävä.

Tai sitten ymmärsin vaan koko tilanteen väärin Mieti, millanen teidän suhde on esim. Eroominen on hyvä vaihtoehto, jos koet et tää ongelma tulee vaivaamaan teitä jatkossaki. Vaikka nyt onki rakkautta, on paska lähtee koettelee suhdetta esim. No kyllä kai sitä nyt ihminen tietää että toinen on sammunut kun et varmaan erityisemmin ole reagoinut hänen pusutteluihin ja muihinkaan hommiin. Ihan vitun oksettavaa ja sairasta, kun sä oot ollut niin tiedostamattomassa tilassa.

Ihanku oisit joku esine. Joo, mutta sitten pitäisi sen kumppanin kanssa etukäteen sopia että on ihan ok herättää noin. Muutoin ei kyllä minusta ole missään tapauksessa hyväksyttävää, vaikka nukkuva ei asiasta suuttuisikaan niin kertoo aika paljon toisen luonteesta että alkaa tekemään mitään tiedottomassa tilassa olevalle joka ei voi suostumustaan antaa. Oli kyseessä sitten tuntematon, seurustelukumppani tai kuka tahansa.

Pojuydes teki väärin, mutta fyysistä kärsimystä tuskin tuli, ja henkistäkin vain sen takia että media ja yhteiskunta tyrkyttää naisten oikeuksia ja raiskausta kuin halpaa makkaraa.

Poikaystäväsi myöhemmin selkeesti ymmärsi tehneensä väärin ja terveessä parisuhteessa keskustelisitte asian läpi. Sen sijaan että asian laittaisi pelkän kännisekoilun piikkiin, joudut ajattelemaan välikohtauksen raiskauksena sillä yhteiskunta vaatii sitä. Seksi, johon ei ole annettu suostumusta, on aina raiskaus. Yllättävän monet ihmiset sukupuolesta riippumatta ei tätä tiedä tai tajua tai ei siitä välitä ja enimmäkseen raiskaajat on miehiä.

Samalla tapaa kun tosi monet, aluksi mukavalta vaikuttavat miehet esimerkiksi lyö ja huorittelee, tosi monet myös raiskaa ja käyttää hyväksi ja juuri tällaisissa tilanteissa se tyypillisesti tapahtuu. Raiskaajat ei oo mitään ihme hirviöitä, ne on ihan tavallisia ihmisiä, jonkun koulukavereita, naapureita, työkavereita, poikaystäviä Suurimmalle osalle niistä kukaan ei ole koskaan kertonut mikä raiskaus oikeastaan on eikä niitä oo opetettu kunnioittamaan toisten rajoja.

Naisten linjalle voi muuten soittaa anonyymisti ja vaan jutella jos siltä tuntuu. Pihtareita ei ole olemassakaan: Ethän sä nyt hiisi vieköön pihtaa vaikka jos et haluu käydä poikaystävän kanssa sauvakävelemässä ja se haluu, ihan sama mistä syystä sä et sinne sauvakävelemään tahdo.

Samalla lailla, ihan sama mistä syystä sä päätät olla harrastamatta seksiä, se ei ole pihtaamista koska sun poikaystävällä ei ole mitään oikeutta seksiin eikä sulla siihen mitään velvollisuutta, ja sama tietenkin toisin päin, ei silläkään oo velvollisuutta vaikka sä haluut eikä sulla oikeutta vaikka se ei haluiskaan.

Pihtaaminen edellyttäis että olis jotain jota sun kuuluis antaa muttet anna, ja seksi ei ole asia jota kenenkään "pitäisi" antaa. No se ei ilmeisesti sua rakasta joten kanntan että jättäisit sen vaikka tuntuiskin vaikeelta ja vaikka kuinka rakastaisit sitä.

Uskon että rakastat ja on vaikea luopua, mutta sun täytyy asettaa oma turvallisuutesi etusijalle. Voin luvata että kadut jos et lähde suhteesta. Raiskaajat on yleensä todella taitavia teeskentelijöitä jotka onnistuu hurmaamaan ihmiset puolelleen, usein myös itse uhrin jolloin tämä alkaa syytellä itseään tapahtuneesta. Oon itsekin joutunut entisen poikaystävän raiskaamaksi, jos kaipaat vertaistukea niin voidaan puhua vaikka skypessä.

Mäkään en olisi halunnut pitkään aikaan myöntää itselleni että se ylipäätään tapahtui. Mun poikaystävä yritti saada mut ajattelemaan että raiskaus oli jonkinlainen onnettomuus josta voidaan selvitä yhdessä. Toivottavasti jaksaisit hakeutua kriisiapuun jos et pysty puhumaan kellekään tuttavalle.

Mun poikaystävä on pariinotteeseen tehnyt saman tempun, ihan ympärikännissä sekin oli. Mulle se ei ollu oikeestaa ees iso juttu, eikä eroakaan tullu. Sä et halua lähteä suhteesta, ok. Sä ite tiedät parhaiten, ja sitä tulee kunnioittaa. Siinä tapauksessa on vaan mietittävä keinoja, joilla suhteessa oleminen on mahdollista ilman että sä joudut uudelleen raiskatuksi, ja ilman että sun mieli alkaa taipua siihen että olisit muka "pihtari".

Sun on siis jaksettava rakentaa ittelles selkeetä ja vahvaa kuvaa siitä mitä oot ja haluat, ja uskoa siihen että se on ainoa oikea tapa olla sinä.

Enkä tällä haluu implikoida ettetkö jo tekisi näin! Älä harrasta seksiä kun et halua. Se ei tee susta pihtaria tai mitenkään huonoa tai väheksyttävää. Pihtari on niin negatiivinen ja syyllistävä termi, että se saattaa ajan myötä vaikuttaa sun koko minäkuvaan todella paskasti. Yritä olla kuulematta sitä sanaa, se ei koske sua.

Se sana kertoo enemmän sun poikaystävästä joka sen sanoo, kuin susta johon sillä yritetään osua. Ette selvästikään ole käsitelleet tapahtunutta riittävästi poikaystäväsi kanssa, kun se vaivaa sua edelleen. Nosta asia esiin uudelleen.

Käykää perusteellinen keskustelu noista ajatuksista, joita sulla pyörii mielessä. Kerro rehellisesti ahdistuksista, peloista ja siitä, ettet pysty koskaan antamaan anteeksi. Nosta jälleen kerran esiin se, että sua häiritsee jätkän asenne ja painostus seksiin liittyen. Toi tuhahtelu ja mykkäkoulu, josta kerroit, on nimittäin silkkaa painostamista.

Mieti sitten poikaystäväsi suhtautumista huoliisi: Meneekö ne toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos vai onko hän täysillä mukana keskustelussa? Kerroit jossakin viestissä haluavasi, mutta sanoit samalla, ettei suhde voi jatkua samalla tavalla. Tee tämä jätkälle selväksi. Ottaako poikakaverisi asiasta vaarin ja muuttaa käyttäytymistään vai jääkö keskustelu pelkäksi sanahelinäksi? Itkut, pahoittelut ja lupaukset on poikaystävän suunnalta ihan yhtä tyhjän kanssa, jos touhu jatkuu samanlaisena.

Jos se on aidosti pahoillaan ja välittää susta, niin kaverin olisi syytä näyttää se teoillaan eikä pelkällä sanahelinällä tai pahoitteluitkulla. Huomaatko, tuputat nyt juuri itse tätä raiskausta. Niin kuin lähes kaikki muutkin tässä aiheessa. Hyvä että tukea löytyy mutta samalla se luo painetta ja ahdistusta kun naisille istutetaan päähän ajatus että kaikki on raiskaamista.

Moikka, Viestisi herätti huolen ja vastailen täältä nyt Nuorten Exitin puolesta. Teemme siis töitä nuoriin kohdistuvan seksuaalisen kaltoinkohtelun parissa. Hienoa, että kirjoitit asiasta, etkä jäänyt tilanteen kanssa yksin. Olen pahoillani tapahtuneesta, poikaystäväsi on rikkonut seksuaalista itsemääräämisoikeuttasi ja syyllistynyt rikokseen. Ymmärrän, että rakkaan ihmisen syyllistyessä tällaiseen tekoon, mielessä pyörii monenlaisia tunteita. On tavallista, että haluaa uskoa toisesta hyvää ja ymmärtää tapahtunutta.

Kuitenkin sinuun on kohdistunut vakava rikos ja sinulla on oikeus saada tilanteeseen tukea. Seksuaalisella väkivallalla on monenlaisia vaikutuksia ja tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää, että saat itsellesi nyt tukea. Voit yhdessä ammattilaisten kanssa miettiä suhdettasi poikaystävään. Kerrot poikaystäväsi haukkuvan sinua ja kiristävän seksillä. Tämä on henkistä väkivaltaa eikä missään nimessä ok. Ymmärrän, että eroaminen vuoden jälkeen tuntuu pelottavalta. Väkivaltaiseen suhteeseen ei kuitenkaan kannata jäädä, eikä luottamus ja turvallisuuden tunne suhteessa ole enää mahdollinen.

Kukaan ei voi pakottaa sinua eroamaan, mutta on tärkeää miettiä sinun turvallisuuttasi ja hyvinvointiasi. Tässä tilanteessa ne ovat uhattuina. Asian saattaminen viranomaisten tietoon on sinun vuoksesi tärkeää, mutta myös poikaystäväsi. Hänellä on mahdollisuus kantaa vastuunsa tapahtuneesta ja myös itse käsitellä tilannetta. Neuvon sinua soittamaan esimerkiksi Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen tarkempien neuvojen saamiseksi.

Sinun ei tarvitse jäädä asian kanssa yksin. Haluan vielä korostaa, ettet ole tehnyt mitään väärää. Mitään oikeutusta ja selitystä teolle ei ole.

Mutta mikään ei ole kiihottavampaa kuin oman miehen silittelyt samalla kun saa vierasta. Mieheni mielestä kaiken kruunaa se, kun katson häntä silmiin samalla kun vieras tyhjenee voimalla pilluuni. Samoin minäkin sain vieralta mieheltä jussina ja onpas tosi kiihottavaa..

Kiva kuulla Hellun ja Millan kommentit. Ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä vaimoni ainakin nautti tuosta Juhannuksen kokeilustamme. Vieläkin muistan hänen ilmeensä ja huutonsa, kun hän sai orkkuaan, mies tyhjentää takaa palliensä sisällön hänen pilluunsa, vetää kullinsa ulos, vaimoni vavanhtelee ja inisee ja toinen kundi työntää kivikovan heti sisään ja tavoittelee pohjaa. Vaimoni parahtaa hamuaa peittoa käsiinsä ja huutaa: Rintsikat hiessä, sukat spermassa Aviomies myöskin , olen itse saanut olla mukana kun vaimoani Olimme etelän matkalla ja siellä vaimoni suostui sessioon vieraan miehen kanssa.

Ihana kokemus en ikinä unohda niitä kiiman huudahduksia! Aviomies 2 , Itse nostin vieraan miehen lauetessa sisääni jalat ristiin hänen selkänsä päälle Kyllä se orgasmin pitkittyminen on kimppaseksissä parasta Kyllä se järjen käyttö näkyy olevan olematonta.

Mietä oli kerran poikia kaheksan saunailtaa viettämässä. Yhellä oli vaimo mukana, tai oikeastaan toi ukkonsa saunailtaan ja jäi sitte loppujen lopuksi itsekki istumaan iltaa. Juotiin ja päihdyttiin, kaikki. Ja niihän siinä kävi että puheet meni aika härskiksi ja lopulta illasta tuli naiselle joukkopano. Oma mies oli mukana, ensimmäiseksi tais naipassa.

Sitä jatku koko yön ja aamulla vielä virkeimmät kävi päästelemässä loputki paineet. Olihan se näky kyllä yöllä kun välissä käytettiin naista saunassa pesulla ja eikö uusi mies tai parikin kehiin.

Noo, erohan siitä tais lopulta kuitenki tulla heille jonkin ajan päästä. Aika reipas tyttö oot ollu, tuossa on kyl jotain hienoa, nuorelle tytölle kunnolla nautintoa Missä törmäsit noin isoon miesporukkaan? Vai oliko jotenki etukäteen järjestetty gangbang? Tanssilattian kautta ravintolan invawc: Saatan vain kuvitella mitä mieheni ajatteli kun vieras kalu lukui sisälleni ja alkoi pumpata.

Jännitin aivan kamalasti, mutta olin päättänyt kestää mitä tulossa oli. Loppujen lopuksi kokemus ei ollut varsin kummoinen - kaveri laukesi aika nopeasti kondomiin ja nukahti melkein heti viereeni.

Napitin puseroni ja keräsin tavarani ja lähdin mieheni kanssa baariin drinkille. Omassa hytissä mieheni sitten purki patoutuneet paineensa varsin kiitettävällä tavalla riisumatta myöskään minua. Pari uusintaa olemme ottaneet, ja kumppani on valittu todella tarkasti. Se kumppanin valintakin on varsin kiihottavaa touhua Vähän sama tapa meillä kuten Jaana kirjoitti. Mennään yleensä baariin ja istutaan eri pöytiin. Vaimo pukeutuu yleensä aika paljastavasti. Aika nopeesti vaimo saa seuraa, ja yllättävän helposti löytyy pari miestä matkaan.

Vaimo vie ne meille kotiin ja minä menen hiljaa perässä katselemaan salaa heidän naimista. Vaimo ohjaa miehet aina olkkariin niin että minä pääsen parvelta salaa katsomaan johon menee raput ulkokautta. Alku kesästä vaimo vei kaksi ulkomaalaista miestä. Oli tosi kiihottavaa nähdä kun tumma kyrpä upposi vaimon pilluun. Miehet nai vuoron perään vaimoa takaapäin, sitten yllättäen toinen miehistä halusi panna anaaliin ja tästä vaimo ei oikein pidä. En kumminkaan puuttunut asiaan vaan katselin kun mies runnoi mustaa kyrpää vaimon perseeseen, onneksi tämä ei kestänyt kauaa vaan mies tuli vaimon eteen ja runkkasi mällit rinnoille.

On tehty myös niin että itse olen välillä mukana mutta yleensä katselen ja kuvaan salaa. Vaimon mielestä tuo flirtti vaihe baarissa on myös tosi kiihottava. On kuulemma pari kertaa meinannut saada jo baarissa orgasmin kun on antanu miehen viedä käden hameen alle ja pilluun. Itse olen kerran sormin tyydyttänyt vaimon orgasmiin asti baarissa kun pöydässä on ollut toinen mies. Tämän jälkeen lähdettiin meille päin ja vaimo otti tältä toiselta mieheltä matkan varrella olevassa puistossa suihin.

Vaimo on aika rohkea ja nauttii siitä että joku voi nähdä hänen harrastaessaan seksiä. Itse en ihan uskaltaisi pelkästään tuntemattomien mukaan mennä vaikka haaveilenkin seksistä useamman miehen kanssa. Kyllä sen toisen pitää olla oma mies; olisi huomattavasti turvallisempi olo ja uskaltaisin nauttia vapaammin oman miehen ollessa paikalla Joskus on asiasta hieman puhuttu mutta en ole uskaltanut vielä ehdottaa asian viemistä käytäntöön Toivottavasti teillä on jokin turvasana tai merkki kun tiesit olla menemättä väliin vaikka vaimo huutaa Kivun ja nautinnon raja on häilyvä.

Sairaita ja selkeästi myös keksittyjä tarinoita! Tuo on pienessä humalassa ja kiihottuneena ihan jees, mutta itelle oski katumus ja mustasukkasuus kun annoin vieraan nussia vaimoa. Tilanteen oltua oäällä on ihan mukavaa ja itekin sain orkun nopeesti mutta ei kumminkaan jälkikäteen tunnu hyvältä.

Me harrastettiin tota ex-vaimon kanssa ja tais olla osa syy eroomme. Ensin oli yks mies mun lisäksi ja kaikki toimi ja nautti. Sitten oli kaks mun lisäksi ja vielä ihan ok, itse olin aina mukana ja ihan normi seksiä, suuseksiä naimista ja niin poispäin.

Sitten mun nälkä kasvo, mukaan tuli sitomista ja pientä läpsimistä ja tämäkin vielä vaimosta ok. Mutta parhaimmillaan meitä oli viis miestä, sidottiin, läpsittiin aika kovaakin perseelle ja rinnoille, runkattiin joskus kaikki spermamme kasvoille, jatkuvaa naintia vuoron perään ja myös perseeseen.

Myös nyrkkipanot tuli mukaan. Vaimo sit sano että ei nauti kun näin rajua ja miehiä liikaa. Monien tuntien "orgiat" oli liikaa, paikat kipeenä. Luulen että myös se vaikutti eroomme kun vaimo huomas että pidän myös miehistä.

Otin usein yhdeltä miehistä suihin ja muutenkin tykkäsin nuolla spermaista vaimoa. Muutaman kerran tämä mies pani mua perseeseen, ja pakko myöntää että nautin siitä. Mutta puhukaa mitä ja miten haluatte niin molemmat nauttii ja saa mitä haluaa! Kyllä kiihotta katsella, kun vieras nain vaimoni kanssa. Parhaita ovat tuollaiset, ilman ennakkosuunnitelmaa tapahtuvat jutut. Jos menisin puhumaanpsykologille tms, ne tietäis kuka mä olen. Tää on vaan niin paljo helpompaa piiloutua nimimerkin taakse, kukaan ei tiiä kuka mä olen tai mistä päin mailmaa.

Ja ei en halua jatkaa niinkun mitään ei olis tapahtunut, haluan silti suhdetta jatkaa. Onko järkeä olla suhteessa, jossa et pysty edes katsomaan toista kohti itkemättä? No mutta ei tuo ole tervettä olla suhteessa jos edes tekee mieli itkeä kun katsoo toista kohti. Se tekee sulle tarkoituksella pahaa mieltä tolla tuhahtelu-haista-vittu-asenteellaan.

Ei se sitä välttämättä suunnitellusti ja tiedostaen tee, mutta tekeepä kuitenkin. Ja pihtaamisesta ei ole kyse ikinä, jos ei harrasta seksiä sen takia kun ei halua. Pihtaamista on vaan se, kun käyttää seksiä kiristysmielessä. Kyllä mulle ainakin tollasesta tuhahtelusta tulis paska fiilis ja sellanen, et okei kelpaan vaan jonain panopuuna ja muuten ei kiinnosta. Kyl teidän nyt vähintään todellakin pitäis tuosta tapahtuneesta ja näistä muista epäkohdista laajemminkin puhua, koska asia jää muuten vaan painamaan sun mieltäs ja patoutuu käsittämättömiksi tunteiksi.

Mistä oot löytäny noin idiootin paskapään:: D sen omasta pihasta. Tuntuuko tollanen poikaystävän tempaus oikeesti raiskaukselta? Ehkä mumisit jotain epämääräistä puoliunessa ja hän tulkitsi sen hyväksynnäksi? En tiedä, paska juttu: Onko se muuuten yhtään selittänyt miks se ei huomannut että nukut?

Tai siis että olisit vaikka just mumissut unissasi ja jotain halaillut sitä tms vai olitko vaan paikallas siinä tyyliin sammuneena? Sulla on tasan kaks vaihtoehtoo: Sitä ei kukaan muu sun puolesta voi päättää, koska kukaan muu ei tunne tilannetta. Itse suosittelen miettimään tarkkaan onko tommone "haistavittu" -asenteella varustettu poikaystävä se kenen kanssa haluat viettää elämäsi?

Pystytkö antamaan hänelle anteeksi? Oletko varma ettei tämä tule olemaan viimeinen kerta? Uskottavampaa on päinvastoin että se luuli että olit sammunut kokonaan etkä heräisi hommiin.

Sillon kun tapahtuu muutenkin kaikkea erittäin outoa ja havainnointikyky on paska. Ehkä et olekaan nukkunut vaan ollut niin vitun seipäässä että oot liikkunu ja ollu silmät auki, mutta aivot ei oo pelannu, eikä muisti. Sit oot havahtunu jossai vaihees. Monille käy noin humalassa.. Musta tossa on vaikee hakee syyllistä, jos sitä halutaan hakea niin kannattaa ihan aluks miettiä kannattaako juoda, jos käy tollasta.

Täten julistaisin siis molemmat yhtä syyllisiksi. D" Tämä on tämmösissä tapauksissa niin epäreilu ja typerä logiikka kuin olla voi. Tällä samalla ajatuskaavalla esim. Vielä jos oikaiset kotimatkalla puiston halki niin varmasti olet itse syypää.

Tätä logiikkaa käytettiin muutama vuosikymmen sitten vielä aivan yleisesti, mutta uskoisin, että tähän päivään mennessä asenteet ovat vähän muuttuneet.

Saman pitäis päteä myös parisuhteessa. Täysi-ikäisellä ihmisellä on aivan täysi oikeus nauttia alkoholia halutessaan ja varsinkin mennä omaan kotiinsa tai tässä tapauksessa poikaystävän kotiin, olettaisin kuitenkin, että sekin paikkana koetaan rauhalliseksi ja turvalliseksi nukkumapaikaksi myös humalassa rauhassa nukkumaan myös alkoholin juomisen jälkeen ilman, että täytyisi pelätä raiskatuksi tulemista.

Raiskaus tapahtuu silloin, kun sukupuolielimiin laitetaan väkisin jotain tai sukupuolielimellä tunkeudutaan väkisin jonnekin kehossa, eli edes perinteistä yhdyntää ei tarvitse tapahtua.

Myös mieheen tunkeutuminen väkisin on siis raiskaus. Eli taisin joko olla liian kännissä välittääkseni sillä hetkellä tai sit oikeesti olin vain puol Miten tän sanois, käytti sun puolisammunutta olotilaa hyväkseen vai häh ja makas väkisin sun kanssa?

Mulla vaa pistää miettimään, jos hän antaa kaverinsakin esimerkiksi tehä tolleen, niin miten kestät häntä? Jos kuvittelen itseni kohdalle saman tilanteen niin mua ehkä vaan kiihottaa ajatus enkä vois ajatella sitä raiskauksena, sehän ois kuitenkin mun poikaystävä. Tai sitten ymmärsin vaan koko tilanteen väärin Mieti, millanen teidän suhde on esim.

Eroominen on hyvä vaihtoehto, jos koet et tää ongelma tulee vaivaamaan teitä jatkossaki. Vaikka nyt onki rakkautta, on paska lähtee koettelee suhdetta esim.

No kyllä kai sitä nyt ihminen tietää että toinen on sammunut kun et varmaan erityisemmin ole reagoinut hänen pusutteluihin ja muihinkaan hommiin. Ihan vitun oksettavaa ja sairasta, kun sä oot ollut niin tiedostamattomassa tilassa.

Ihanku oisit joku esine. Joo, mutta sitten pitäisi sen kumppanin kanssa etukäteen sopia että on ihan ok herättää noin. Muutoin ei kyllä minusta ole missään tapauksessa hyväksyttävää, vaikka nukkuva ei asiasta suuttuisikaan niin kertoo aika paljon toisen luonteesta että alkaa tekemään mitään tiedottomassa tilassa olevalle joka ei voi suostumustaan antaa.

Oli kyseessä sitten tuntematon, seurustelukumppani tai kuka tahansa. Pojuydes teki väärin, mutta fyysistä kärsimystä tuskin tuli, ja henkistäkin vain sen takia että media ja yhteiskunta tyrkyttää naisten oikeuksia ja raiskausta kuin halpaa makkaraa.

Poikaystäväsi myöhemmin selkeesti ymmärsi tehneensä väärin ja terveessä parisuhteessa keskustelisitte asian läpi. Sen sijaan että asian laittaisi pelkän kännisekoilun piikkiin, joudut ajattelemaan välikohtauksen raiskauksena sillä yhteiskunta vaatii sitä. Seksi, johon ei ole annettu suostumusta, on aina raiskaus. Yllättävän monet ihmiset sukupuolesta riippumatta ei tätä tiedä tai tajua tai ei siitä välitä ja enimmäkseen raiskaajat on miehiä.

Samalla tapaa kun tosi monet, aluksi mukavalta vaikuttavat miehet esimerkiksi lyö ja huorittelee, tosi monet myös raiskaa ja käyttää hyväksi ja juuri tällaisissa tilanteissa se tyypillisesti tapahtuu. Raiskaajat ei oo mitään ihme hirviöitä, ne on ihan tavallisia ihmisiä, jonkun koulukavereita, naapureita, työkavereita, poikaystäviä Suurimmalle osalle niistä kukaan ei ole koskaan kertonut mikä raiskaus oikeastaan on eikä niitä oo opetettu kunnioittamaan toisten rajoja.

Naisten linjalle voi muuten soittaa anonyymisti ja vaan jutella jos siltä tuntuu. Pihtareita ei ole olemassakaan: Ethän sä nyt hiisi vieköön pihtaa vaikka jos et haluu käydä poikaystävän kanssa sauvakävelemässä ja se haluu, ihan sama mistä syystä sä et sinne sauvakävelemään tahdo.

Samalla lailla, ihan sama mistä syystä sä päätät olla harrastamatta seksiä, se ei ole pihtaamista koska sun poikaystävällä ei ole mitään oikeutta seksiin eikä sulla siihen mitään velvollisuutta, ja sama tietenkin toisin päin, ei silläkään oo velvollisuutta vaikka sä haluut eikä sulla oikeutta vaikka se ei haluiskaan. Pihtaaminen edellyttäis että olis jotain jota sun kuuluis antaa muttet anna, ja seksi ei ole asia jota kenenkään "pitäisi" antaa. No se ei ilmeisesti sua rakasta joten kanntan että jättäisit sen vaikka tuntuiskin vaikeelta ja vaikka kuinka rakastaisit sitä.

Uskon että rakastat ja on vaikea luopua, mutta sun täytyy asettaa oma turvallisuutesi etusijalle. Voin luvata että kadut jos et lähde suhteesta. Raiskaajat on yleensä todella taitavia teeskentelijöitä jotka onnistuu hurmaamaan ihmiset puolelleen, usein myös itse uhrin jolloin tämä alkaa syytellä itseään tapahtuneesta. Oon itsekin joutunut entisen poikaystävän raiskaamaksi, jos kaipaat vertaistukea niin voidaan puhua vaikka skypessä. Mäkään en olisi halunnut pitkään aikaan myöntää itselleni että se ylipäätään tapahtui.

Mun poikaystävä yritti saada mut ajattelemaan että raiskaus oli jonkinlainen onnettomuus josta voidaan selvitä yhdessä. Toivottavasti jaksaisit hakeutua kriisiapuun jos et pysty puhumaan kellekään tuttavalle.

Mun poikaystävä on pariinotteeseen tehnyt saman tempun, ihan ympärikännissä sekin oli. Mulle se ei ollu oikeestaa ees iso juttu, eikä eroakaan tullu. Sä et halua lähteä suhteesta, ok. Sä ite tiedät parhaiten, ja sitä tulee kunnioittaa.

Siinä tapauksessa on vaan mietittävä keinoja, joilla suhteessa oleminen on mahdollista ilman että sä joudut uudelleen raiskatuksi, ja ilman että sun mieli alkaa taipua siihen että olisit muka "pihtari". Sun on siis jaksettava rakentaa ittelles selkeetä ja vahvaa kuvaa siitä mitä oot ja haluat, ja uskoa siihen että se on ainoa oikea tapa olla sinä. Enkä tällä haluu implikoida ettetkö jo tekisi näin! Älä harrasta seksiä kun et halua.

Se ei tee susta pihtaria tai mitenkään huonoa tai väheksyttävää. Pihtari on niin negatiivinen ja syyllistävä termi, että se saattaa ajan myötä vaikuttaa sun koko minäkuvaan todella paskasti. Yritä olla kuulematta sitä sanaa, se ei koske sua. Se sana kertoo enemmän sun poikaystävästä joka sen sanoo, kuin susta johon sillä yritetään osua. Ette selvästikään ole käsitelleet tapahtunutta riittävästi poikaystäväsi kanssa, kun se vaivaa sua edelleen. Nosta asia esiin uudelleen.

Käykää perusteellinen keskustelu noista ajatuksista, joita sulla pyörii mielessä. Kerro rehellisesti ahdistuksista, peloista ja siitä, ettet pysty koskaan antamaan anteeksi. Nosta jälleen kerran esiin se, että sua häiritsee jätkän asenne ja painostus seksiin liittyen.

Toi tuhahtelu ja mykkäkoulu, josta kerroit, on nimittäin silkkaa painostamista. Mieti sitten poikaystäväsi suhtautumista huoliisi: Meneekö ne toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos vai onko hän täysillä mukana keskustelussa?

: Tantrahierontaa nai mua

Tantrahierontaa nai mua 611
Seksi pano sexwork net Aika harva tuon pystyy toteuttamaan. Moniko nainen haaveilee tämmösestä? Serkku sekstailu serkku ja isä nussii naista. Olis varmaan piristänyt meidänkin seksielämää. Toi tuhahtelu ja mykkäkoulu, josta kerroit, on nimittäin silkkaa painostamista. Vaimo ohjaa miehet aina olkkariin niin että minä pääsen parvelta salaa katsomaan johon menee raput ulkokautta. Eroominen on hyvä vaihtoehto, jos koet et tää ongelma tulee vaivaamaan teitä jatkossaki.
Tantrahierontaa nai mua 724
Rakel liekki anal bbw bondage 375
Parhaita ovat tuollaiset, ilman ennakkosuunnitelmaa tapahtuvat jutut. Tajuaakon se edes oikeesti tehneensä väärin? Tai sitten ymmärsin vaan koko tilanteen väärin Siitä huolimatta se puukolla uhkaaminen on aina ihan yhtä väärin. Mukaan tuli myöhemmin tämän kaveri joka oli vielä nuorempi.

Tantrahierontaa nai mua -

Tällä samalla ajatuskaavalla esim. Ja hepposin todistein vielä. Ollaan olti yhdessä vuosi. Et pysty käsittelemään tuota itse yön pimeillä tunneilla, kun ahdistus ei anna sun nukkua. Eikä varmaan mitään sanoilta kuulostavia sanoja oo sanonu. Onko erityistä syytä pihtaamiseen?

0 thoughts on “Tantrahierontaa nai mua”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *