Seksi deitti ilmaisia tissikuvia

seksi deitti ilmaisia tissikuvia

Du ser denna meddelande bara en gång. You will only see this message once. Sivujen sisältö on luokiteltu. Miten estän lasten pääsyn tälle sivustolle? Kaikki kuvissa ja videoissa esiintyvät henkilöt ovat vähintään vuotiaita. Sivusto sisältää luonteensa takia seksi materiaalia, jonka joku saattaa kokea loukkaavaksi tai jopa rivoksi. Jos et halua nähdä alastonluontoista seksi materiaalia, lukea rivoja ilmoituksia tms, emme suosittele seksi treffit sivuja sinulle!

Huomaa myös, että 1. Suomen seksi treffit ei vastaa ilmoitusten sisällöstä. Jokainen ilmoittaja ottaa itse vastuun ilmoituksestaan ja sen seurauksista. Seksi-treffit ei hyväksy väkivaltaista tai alaikäisiä koskevaa materiaalia missään muodossa. Alaikäisiä koskeva materiaali poistetaan välittömästi ja lataaja saa ikuisen porttikiellon. Tämä on nopea ja kuuma kanava seuran löytämiseksi. Seksi treffit pitää sisällään treffi-ilmoitusten lisäksi valtavan määrän aitoa amatööriseksiä. Voit täysin ilmaiSeksi katsoa käyttäjien lähettämiä henkilökohtaisia kuvia.

Meillä on Suomen laajin valikoima amatööri videoita. Voit antaa itse oman panoksesi kuva tai video-arkistoomme ja samalla tienata videoillasi mukavasti extraa.

Seksi-treffit ei ole kovinkaan pikkutarkka materiaalin kieliasusta tai valokuvien sisällöstä. Tutustu kuitenkin sääntöihimme ennen kuin jätät ilmoituksesi tai otat osaa keskustelufoorumiin. Yhteydenotot sisältöön liittyen sekä vikailmoitukset: Palvelun käyttöehdot Videoiden levittäjä ja takuu.

Suomalaiset pornovideot - älypuhelimeen. Yli täyspitkää videota. Kyllä siinä kohtaa viimeistään itselläkin alkaa jo into tutustumiseen hävitä. Minulla on ollut profiileja parilla muulla sivulla myös, useamman kuukauden, mutta niihin en ole vastauksia lainkaan saanut, joten ei kannata vaivautua kokeilemaan nettideittailua, jos oikeasti haluat jotain löytää Jotkut sanovat löytäneensä netistä kumppanin, mutta omien kokemusteni perusteella en suosittelisi tätä edes viimeisenä vaihtoehtona.

Ei ole kuvia, ei anneta kuvia, ei ole profiilitekstiä tai on kirjoitettu lyhyt ja ympäripyöreä selostus sekä jos otetaan yhteyttä niin ei vaivauduta sanomaan mitään jos ei kiinnostakaan vaan kadotaan yhtäkkiä.

Myös niin on käynyt että mulle on sanottu et oon kakkosvaihtoehto, joten nähtävästi useimpiin yhtä aikaa yhteyttä pitäviä on olemassa. Eihän siinä muuten vikaa ois, mutta on perseestä olla vertailun kohteena kunnes sattuu joku parempi eteen. Vaikka voittaisi sen kisan, niin ei paljoa kiinnostaisi enää sen jälkeen sellainen tyyppi. Ai niin, ja niitäkin on jotka johdattelee eteenpäin, mut jossain vaiheessa ilmottavat että ovatkin parisuhteessa tai ei kiinnosta, vaan jostain kumman syystä ottivat vaan yhteyttä.

Ja tietysti jotkut ei vaivaudu lukemaan sitä profiilia. Jos musamaku ja aatteet eivät kohtaa edes vähäsen, niin vaikeatahan siinä on mistään keskustella. Oon yrittänyt keskustella sellaistenkin kanssa joiden kanssa ei ole mitään yhteistä, että ihmettelen miksei profiileja jakseta lukea.

Huono idea on nettideittailu, mutta ehkä se voi joillakin toimia, sitä en kiellä. En todellakaan ymmärrä yhtään, että miksi nämä ihmiset eivät heti sano, jos ovatkin ehtineet aloittaa parisuhteen, vaan jatkavat yhä yhteydenpitoa samaan malliin kuin aiemmin, kun olivat yhä vapaita tai ottavat yhteyttä, vaikka eivät olekaan lainkaan kiinnostuneita Olipa jännä lukee näitä..

D luulin että naiset selaa profiileja, ite ainakin tein niin. Naisilla tilanne voi ollakin sen tapainen että joka päivä tulee viestiä. Itse profiilia tuolla pidempään pitäneenä en muista koskaan saaneeni viittä yhteydenottoa naisilta edes puolessa vuodessa. Kuva löytyy, mielestäni olen siedettävän näköinen ja esittelytekstikin on ihan asiallinen. Eihän niitä yhteydenottoja tarvitse olla edes viittä puolessa vuodessa, jos on vaikka yksi hyvä siinä ajassa.

Mieluummin oikeastaan niin päin On se kyllä joskus turhauttavaa kun ei saa yhtään ainoaa viestiä mistään. Sitä yrittää lukea kaikki mahdolliset oppaat ja neuvot mitä nettideittailusta on kirjoitettu, että osaisi välttää ainakin pahemmat virheet. Sitä lukee eri palstoilta ja oppaista miten naiset valittelevat etteivät viitsi vastailla viesteihin joissa ei ole yhtään ajatusta mukana..

No, sitä sitten yrittää kirjoittaa ajatuksen kanssa. Yrittää suurinpiirtein kaikki lähestymistavat mitä mieleen tulee, ottaa huomioon mitä profiilitekstissä lukee jne.. Suoraan sanottuna en ihan tajua millä perusteella jätetään ihan ilman mitään vastausta, kun en minä nyt ainakaan oman käsitykseni mukaan ihan älyttömän rumakaan.. Ja profiilitekstejäkin kokeilin monenlaisia, osa oli suppeampia.. Ajattelin, että ehkäpä saisi sillä tavalla edes jonkinlaista keskustelua aikaiseksi, jos ei laita jotain typerää..

Tein muutaman vähän pilke silmäkulmassa ja huumorilla, siis ei nyt mitään ihan tökeröä pilkantekoa, vaan sekoitin mukaan sellaisen terveen annoksen huumoria ettei tunnu liian vakavalta.. Kokeilin kirjoittaa vähän pitemmästi ja kertoa itsestäni enemmän, kun jossain joku neuvoi sellaistakin.. Mutta kai se on pohjimmiltaan niin, että onnistuakseen on vaan oikeasti lisättävä yrityskertoja.

Kirjoitettava niin monelle naiselle, ettei enää edes muista kelle on yrittänyt jotain laittaa.. Ja kirjoitettava aina uusia ja uusia aloituksia. Melkein sanoisin, että kannattaa unohtaa liian pitkälle mietityt aloitukset, vaikka monesta paikkaa voikin lukea naisten itse kaipailevan sellaisia. Aloittaa mieluummin vaikka jollain ihan suoralla kysymyksellä..

Mainittakoot, että itse sain oikeastaan ainoat vastaukset sillä että ensimmäisessä viestissä kysyin ihan suoraan alkoholinkäytöstä ja ilmoitin sen kynnyskysymykseksi.

Ensimmäisen kerran kun tuota yritin, se tuntui jotenkin jopa hieman turhan tylyltä aloitukseksi, mutta siinä tilanteessa tuntui että olin jo kokeillut suurinpiirtein kaikkea ja ajattelin ettei tulos voi olla sen huonompikaan.. Hieman yllättäen sillä tavalla lopulta jopa pääsin jutun alkuun, olen käynyt muutaman kerran treffeilläkin ja yhden kanssa olen nyt ainakin puheväleissä. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin myönnettävä, että ehkäpä tarjontaa saattaisi olla hieman enemmän jos ei asuisi jossain periferiassa..

On vaan sen verran kytköksiä tänne, ettei oikein tee mieli täältä lähteäkään, kun työkin on ihan mieluinen. Tuo Laasasen kommentti kiteyttää ongelman melko hyvin seksiskumppanin löytämisessä, mutta varmasti myös oikean parisuhteenkin löytämisessä; miehet joille kelpaisi mekein kuka tahansa eivät saa ketään ja naiset taas eivät kelpuuta melkein ketään miestä Kyllä se on miehistä kiinni, ettei nettideittailu johda mihinkään.

Olen kohta kuukauden ollut eräässä treffisivustossa, profiilikuvaa en laittanut, mutta albumin saa nähtäväksi pyydettäessä. En ole mielestäni maailman rumin enkä lihavinkaan, mutta aina tuntuu kiinnostus lopahtavan, kun näkevät kuvani.

En tiedä, millainen missi sitä pitäisi olla, että kelpaisi. Itse olen laittanut profiiliini, että olen vartaloltani pyöreä, ettei sitten tule mitään yllätyksiä, mutta monet miehet kuvaavat itseään keskiverroksi, vaikka totuus on sitten aivan muuta, lihavampia kuin minä: Pitäisikö sitten vaan valehdella?

En aio uusia jäsenmaksuani, vaan jättäydyn suosiolla viettämään yksinäistä vanhuutta, ei kai ole tarkoitus enää ketään löytää, kun aikoinaan tuli jo ne lapsetkin tehtyä. No en tiedä tuotakaan, kun tosiaan on kuva profiiliissa ollut, että ulkonäön ei olisi pitänyt olla yllätys, mutta ehkä ne naiset ovat sitten odottaneet, että sitä on luonnossa huomattavasti komeampi kuin kuvassa, vaikka sehän on täysin järjetöntä Tällä naamaqlla mikään sivusto ei ole hyvä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mitäs näitä nyt oli sit niitä hyvii. Naiset ei vastaa miesten ilmoitusiin. Minusta oli aika erikoista että jotkut naiset kävivät antamassa mun suomitreffiprofiilille 4,5 tähteä naista kävi, mutta silti , mutten saanut yhteydenottoja kuin yhdeltä, joka etsi kaveria ja ite en etsinyt kaveria.

Oliko tuon arvosanan tarkoitus olla vain ystävällinen, vai oliko se yhteydenottopyyntö, jota en voi kuitenkaan tehdä, kun en tiedä kuka ne tähdet on mulle antanut? Outoa, vaikka ihan mukavaa, että profiili oli hyvä? D Ja ite oon kyllä mokaillut pahasti pari kertaa, kun kyllästyin siihen että profiili seisoi tyhjänpanttina, ja lähdin pois, ja sillä aikaa joku kävi kirjoittamassa mulle viestin, jonka näin vasta kuukausia myöhemmin: D Aika paha moka kieltämättä, ja menetin tilaisuuteni siinä.

Mikä kyllä harmittaa vieläkin ja pahasti. Ja haluan muistuttaa teitä kaikkia, että profiiliin täytyy kirjoittaa kattava teksti itsestään! Ei missään nimessä jotain ympäripyöreätä ja "ota itse selvää"-tyyppisiä tekstejä. Ei kukaan halua tuhlata aikaansa lähettelemällä kymmenille eri ihmisille viestejä ottaakseen vain selvää.

Muutenkin osan elämä on sen verran kiireistä, ettei jaksa selvittää väkisellä jonkun luonnetta ja ammattia yms. Eikä ole mukavaa joutua pettymään, kun juttukaveri onkin ihan erilainen ihminen, eikä tulla toimeen.

Mitä enemmän tekstiä profiilissa ja mitä tarkempaa - sitä parempi. Kuva on myös vähän pakollinen, koska en itsekään mielellään kirjoita kuvattomalle, kun en tiedä miltä tyyppi näyttää. Varmasti voi olla hyvinkin nätti ihminen kyseessä joku on aina jonkun mielestä nätti , mutta ei sitä ulkonäköä voi vähätellä niin paljon. Kyllä joku ottaa yhteyttä etenkin jos siellä on kuva, joten rohkeasti kuvat profiileihin! Ja jos ei halua tuttujen näkevän omaa kuvaa siellä, niin ottaa sellaisen kuvan josta ei välttämättä tutut tunnista, esim.

Ja ottakaa ehdottomasti edustava kuva profiiliin! Jos haluatte antaa myös sellaisen tavanomaisen ja arkipäiväisen "tältä näytän aamuisin"-kuvan, niin hankkikaa joku sivusto, esim.

Mutta mikään ei käännytä niin nopeasti pois, kuin huonosti otettu valokuva ihmisestä, joka näyttää siltä, että se on krapula-aamuna ottanut itsestään kuvan. Sellainen hyvin valaistu kuva ihmisestä, joka on edes vähän edustavammassa kunnossa, on paras. Sanonpahan vain, kun olen noita profiileja selannut aika paljon ja aika pitkään. Sillä ei ole rohkeuden kanssa mitään tekemistä jos ei halua omaa kuvaansa levitykseen, kenenkään irvailtavaksi tai toisten tunnistettavaksi tai uraa pilaamaan.

Mites vitussa se nainen sitten sinut siitä tunnistaa jos menette vielä treffeille? Todellisuudessa miehen ei kannata läärätä siihen liikaan, naiset kyllästyy vaikka olisi millainen kynäniekka. Senhän takia ne ovat antaneet sinulle tähtiä mutta eivät ole ottaneet yhteyttä. Parempi on karsia turha paskan jauhanta pois ja heittää kevyttä läppää miehenä naisille.

Se tehoaa paljon paremmin. Osa naisista saattaa kokeilla jos toisesta ei kuulu mitään mutta lopettaa yhteydenpidon parin viestin jälkeen. Se kuinka monilla treffeillä olet käynyt ja kuinka monen kanssa viestinyt kertoo vasta miten olet onnistunut joten sitä kautta tietäisit mikä naisiin tehoaa ja mikä ei.

Oot kyllä aika pessimistinen: D Vastaan kuitenkin noihin sun väitöksiin. Jos sovit treffit niin kai se auttaa että tiedät etukäteen minkä näköiseen ihmiseen otit yhteyttä, ettei tartte vasta nähdessä tajuta, että nainen ei ole sinun tyyppiäsi. Tai entä jos kyseessä onkin feikki-profiili? Jonkun vitsiä tai joku huijari, joka meinaa varastaa sun lompakon? Epätodennäköistä, mutta kyllä se on turvallisempaa, jos tietää ees miltä toinen näyttää.

Kukaan ei irvaile sulle sun profiilin takia. Me eletään lukua, joten nettideitit on ihan joka päiväistä ja melkein kaikki on sellaista ainakin kokeilleet. Siinä ei ole mitään häpeämistä. Kyllä ne naiset tunnistaa sut kuvasta jos sulla on vaikka pipo päässä, mutta tutut ei välttämättä tunnista niin helposti. Etenkään niiltä sivustoilta joissa kuva näkyy pienenä ennen kuin menee varsinaiseen profiiliin, kuten suomitreffeissä.

Ei kukaan tunnista sinua pikkukuvasta, ja profiileja on tuhansittain, jotta joku jaksaisi sinua sieltä erikseen etsiä. Ja harvemmin taitaa miehet toisten miesten profiileja katella, joten tuskin sun miespuoliset tutut sua löytää. Jos naispuoliset löytää, niin sehän on vaan hyvä juttu, jos kinnostuivat.

Huumorintaju on tottakai plussaa profiilissa. Eikä missään nimessä pidä jauhaa mitään turhaa paskaa, vaan ihan asiaa. Kirjoitat kuka oot ja mitä etsit. On siinä rajakin, että minkä verran tekstiä voi kirjoittaa. Mutta jos et kirjoita itestäsi mitään oikeaa tietoa tai mitä ees etsit, niin se on tosi vaikeaa lähettää viestiä, jos ei tiedä niitä tärkeimpiä juttuja, jotta voisi päättää kirjoittaako vaiko ei.

Joillekin se ei tietenkään oo ongelma, mutta itse omista kokemuksistani kun tuossa kirjoitin, niin en tykkää profiileista joista ei saa mitään selvitettyä. Se kertoo jo paljon ihmisestä, ja sen seuranhaku-innokkuudesta, jos ei vaivaudu kirjoittamaan sinne mitään. Sitä paitsi se on aivan sama jos joitakin kyllästyttää lukea paljon tekstiä, kun se joka siut sieltä valikoi, ja huomaa että täytät ne tietyt yksilökohtaiset toiveet, niin sellainen ihminen jaksaa lukea joka ikisen sanan mitä sinne oot kirjoittanut, koska se ihminen on se, joka tulee sulle lähettämään viestiä.

Treffeille asti en ole päässyt, enhän muuten pyörisi tällä palstalla - tai niillä nettitreffi-sivustoilla: Mutta viestejä oon muutaman saanut ja profiilille on annettu tähteä, joten uskoisin että olen onnistunut luomaan ihan kelpo-profiilin, jossa tulee kaikki tärkeä ilmi.

Ja se miksi yhteydenotto on vähäistä johtuu todennäköisesti parista toiveesta, joita kaikki ei voi toteuttaa. Esimerkiksi paikkakunta tekee tästä hyvin hankalaa, kun itse asun vielä kaukana sieltä missä niitä sinkkuja eniten olisi.

Joten oman paikkakunnan sinkkuja on hyvin, hyvin vähän koko sivustolla. Yhä suosittelen noita mainitsemiani juttuja. Kuvan voi vaihtaa sitten, jos juttua syntyy, samoin kuin muutkin tärkeämmät asiat. Ei minua ainakaan kiinnosta tehdä naamastani mitään "deittimainosta". Ja se profiili on vihje, ei mikään tuotekuvaus. Eikä minua kiinnosta miehet jotka ovat kiinnostuneita ulkokuoresta.. Sisin ja sydän ovat tärkeimpiä. Samoiten kiinnostusten kohteet jne, ei ulkonäkö.

Silti sain viestejä ja kävin parilla treffilläkin. Kuvan annoin pyynnöstä, kun joku kiinnostui ihan siitä kuka olin sisältä päin Tällä hetkellä olen sinkku, mut ei jaksais tehdä profiileja. Unelmieni miehen haluaisin kohdata jossain muualla kuin jossain deittisivulla. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. En jaksanut lukea aikaisempia viestejä, mutta yläpalkista löytyvä S24 Treffit on ainakin mun mielestäni ollut todella hyvä! Jihaata täällä mainostavat palvelun ylläpitäjät enkä usko, että siellä on yhtä paljon sakkia kuin S S24 Treffeiltäkin saa kaikki ominaisuudet käyttöön vain maksamalla, mutta ilmaiseksikin pärjää jo todella hyvin.

Itse odottaisin entisaikojen tapaan, että löytyy ihan oikeasta maailmasta jokin sellainen naisihminen joka haluaisi viettää vain aikaa minunkin kanssa. Vinkiksi kaikille nettideittaajille, varsinkin lajitovereilleni eli miehille. Esim hämyiset nettikamerakuvat, peilin kautta otetut kuvat, vähäpukeiset kuvat vaikka olisit hyvässäkin kunnossa ovat sitä mitä suurin osa miehistä pitää profiilissaan.

Tässä kaikista tärkein vinkki valokuvaan liittyen: Vaikka nainen rationaalisesti tietää, että jokainen mies osaa hymyillä ja että kuvassa nyt on vaan yksi monista mahdollisista ilmeistä, ensivaikutelma syntyy TÄYSIN kuvasi perusteella. Jos olet vakavan näköinen, kuvasi voi toimia korkeintaan siinä erityistapauksessa, että herätät tietynlaista bad boy-fiilistä naisessa, mutta tämä harvoin toimii, uskoisin. Omassa kuvassan olen sellainen kivasti hymyilevä ja helposti lähestyttävän näköinen ja toimii hyvin: Itse olen nyt kuukauden ollut suomi Olen erittäin valikoiva ja haen ihan tietyn tyyppistä henkilöä sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Yhteydenottoja on tullut naisten aloitteesta joku 7 kpl ja viesteihini on vastattu lähes aina. Paitsi alussa kun yritin aina keksiä jotain tosi omaperäistä ja hauskaa, ei toiminut, haha.

Tässä myös yksi pähkinä kaikille miehille: Mitä tapahtuu kun jokainen mies yrittää olla kauhean uniikki ja erityinen kommunikoinnissaan? Syntyy tilanne, jossa "tavallinen" viesti on se kaikkein uniikein.

Tässä viesti joka on toiminut hyvin kuvattomiin profiileihin: Laita vaikka kuva tulemaan: Nainen joko pitää kuvastasi tai ei.

Jos olet masentuneen tai tylsistyneen näköinen, et ikinä tule herättämään naisen kiinnostusta huonon ensivaikutelman takia, vaikka kirjoittaisit mitä viestiisi. Kuten jo aiemmin täällä on todettu, nettideittailu miehille on todellinen taiteenlaji ja erittäin haastavaa.

Siksi kannatta hoitaa isoimmat virheet heti pois. Lisäksi kannattaa opiskella flirttailusta ja attraktion luomisesta naisen kanssa, koska suurin osa meistä ei sitä luontaisesti hallitse. Googlaa esim David Deangelo niin pääset alkuun ; En kannusta miehiä ryhtymään pick up- artisteiksi, mutta noissa materiaaleissa on keskeisiä juttuja naisten ja miesten väliseen kommunikointiin liittyen ja kannattaakin ottaa se enemmän henkiläkohtaisen kasvun näkökulmasta.

Idea ei ole tulla joksikin mitä ei oikeasti ole, vaan enemmänkin pois-oppia tiettyjä tapoja ja ajattelumalleja, jotka estävät luonnollisten vauvuuksiesi ja persoonasi esilletulon oikeassa valossa. Tässä vielä kootusti muutamia vinkkejä miehille: Oikeanlainen flirttailu on seksuaalista kommunikointia ja nainen tuntee sen mitä miehen on usein vaikea ymmärtää.

Suorat seksiin viittaavat kommentit taas eivät ole seksuaalista kommunikointia. Ne ovat pelkästään myrkkyä menestyksellesi. Tällöin ollaan jo tavattu kasvotusten jne. Ja mieluiten ei myöskään kommentteja naisen ulkonäöstä ollenkaan ainakaan alussa. Naiset saavat niitä lähes joka mieheltä, jos ovat kuvansa laittaeet esille ja tulevat paljon enemmän imarrelluiksi, jos kehut jotain hänessä mikä ei liity ulkonäköön, esim musiikkimaku, älykkyys, hauskuus, jne.

Tämä on totta etenkin keskimääräsitä attraktiivisempien naisten kohdalla. Kuten sanoin aiemmin, seksuaalinen kommunikointi on jotain ihan muuta kuin seksiin viittaaminen ja muu pervoilu.

Voit kevyesti ja hyväntahtoisesti kiusoitella ja käyttää sitä omaa huumoriasi, jota käytät kavereidesikin kanssa: Sitten kun kiinostus vastapuolella on herännyt, jos on, voit sitten osoittaa enemmän omaakin kiinnostustasi: Itse en usein parissa ekassa viestissäni esitä yhtäkään kysymystä naiselle vaan kommentoin jotain hänen profiilissaan tms.

Tällöin en näennäisesti edes odota tytöltä vastausta enkä täten tule esille liian kiinnostuneena tai epätoivoisena. Olisi erikoista jos olisit todella kiinnostunut tytöstä heti aluksi kun et tiedä tästä vielä juuri mitään. Tästä syystä joudut ehkä vähän pidätteleään itseäsi, mutta se kannattaa. Annat näin naisellekin tilaa rakentaa omaa kiinnostustaan. Mies usein kiinnostuu vähän nopeammin ja liian "agressiivinen" tyyli voi olla se ainoa juttu joka pilaa asiat vaikka muuten olisi kaikki palaset kohdallan.

Opit kaiken mitä tarvitset ja pois-opit kaiken mikä tällä hetkellä estää sinua menestymästä. Suuri osa miehistä, jotka eivät menesty naisten kanssa ovat jossain vaiheessa oppineet, että naiset pität ns. Kumpikaan ääripää ei valitettavsti toimi. Lisäksi moni mies ajattelee, että "haluan olla vain oma itseni, en esittää mitään mitä en ole".

Tämä on erittäin tärkeä pointti! Ongelmana on nimenomaan, että moni mies tavatessaan atraktiivisen naisen MUUTTUU joksikin ihan toiseksi kuin mitä on esimerkiksi kavereidensa kanssa ollessaan.

Tällöin mies nimenomaan ei ole "oma itsensä". Sama viestittelyssäkin kun otat naiseen yhteyttä. Kuvittele, että kyseessä on joku ystäväsi ja pidä sama keveys ja huumori viestissä. Et varmaan lähettäisi hyvälle kaverillesi peniksen kuvia tai ehdottaisi seksiä tms? Toivottavasti ainakaan et ; Sori, tästä tuli nyt pitkä ja vaikeaselkoinen viesti, mutta toivottavsti joku saa nyt ainakin jotain uusia ideoita tai oivalluksia omaan treffailuunsa!

Onnea matkaan lajitoverit ;. Mitähän sinäkin luulet täällä tekeväsi? Viestisi ei ole pitkä eikä vaikeaselkoinen, se on ainoastaan turha. Kuvaan liittyen vielä, kuva jossa miehellä on lippis, hattu, päähine tai mikä tahansa vastaava tai puolestaan aurinkolasit, on sama asia kuin ei kuvaa ollenkaan.

Miksi vaivautua laittamaan kuvaa joka on vain puolet totuudesta. Kyllä susta varmaan joku nainen saa mahtavan "opettajan". Ja sateenvarjon kaupan päälle. Onkohan kellään kokemuksia http: Kovasti sitä hypetetään joka paikassa Mullistaa mukamas koko seuranhaun. Itse suoraan sanottuna ihmettelen sitä hypetystä mikä kohdistuu treffihaku. IHan tavallainen treffisivusto se on. Fit e Ann Tunnetustihan suomalaisia ei kiinnosta suomalaiset, joten monikansallinen treffipalsta on paras vaihtoehto.

Paras treffisivusto on mielestä jihaa. Toinen hyvä on http: Kaikille, jotka haluavat saada arvostelut ja lisätiedot erilaisista deittiipalveluista, niin suosittelen vilkaisemaaan alla olevan linkin.

Sivuilta löytyy myös erilaisia käytännön vinkkejä treffailu maailmaan. Täältä nyt löytyy muutamia todella suosittuja treffisivuja:

seksi deitti ilmaisia tissikuvia

Seksi deitti ilmaisia tissikuvia -

Netissä on tarjolla todella paljon erilaisia treffipalstoja. Mites vitussa se nainen sitten sinut siitä tunnistaa jos menette vielä treffeille? Senhän takia ne ovat antaneet sinulle tähtiä mutta eivät ole ottaneet yhteyttä. Ne ovat pelkästään myrkkyä menestyksellesi.

Sivusto sisältää luonteensa takia seksi materiaalia, jonka joku saattaa kokea loukkaavaksi tai jopa rivoksi. Jos et halua nähdä alastonluontoista seksi materiaalia, lukea rivoja ilmoituksia tms, emme suosittele seksi treffit sivuja sinulle! Huomaa myös, että 1. Suomen seksi treffit ei vastaa ilmoitusten sisällöstä. Jokainen ilmoittaja ottaa itse vastuun ilmoituksestaan ja sen seurauksista. Seksi-treffit ei hyväksy väkivaltaista tai alaikäisiä koskevaa materiaalia missään muodossa.

Alaikäisiä koskeva materiaali poistetaan välittömästi ja lataaja saa ikuisen porttikiellon. Tämä on nopea ja kuuma kanava seuran löytämiseksi. Seksi treffit pitää sisällään treffi-ilmoitusten lisäksi valtavan määrän aitoa amatööriseksiä. Voit täysin ilmaiSeksi katsoa käyttäjien lähettämiä henkilökohtaisia kuvia.

Meillä on Suomen laajin valikoima amatööri videoita. Voit antaa itse oman panoksesi kuva tai video-arkistoomme ja samalla tienata videoillasi mukavasti extraa.

Seksi-treffit ei ole kovinkaan pikkutarkka materiaalin kieliasusta tai valokuvien sisällöstä. Tutustu kuitenkin sääntöihimme ennen kuin jätät ilmoituksesi tai otat osaa keskustelufoorumiin. Yhteydenotot sisältöön liittyen sekä vikailmoitukset: Netissä joka naiselle noin miestä, baari on tän takia parempi vaihtoehto.

Siellä on vähemmän kilpailua. Naiset myös odottaa jotain huikeaa ihastumista ekoilla treffeillä, jos sitä ei oo, tulee rukkaset. Suurin osa naisista ei edes etsi seuraa netistä, ne vaan roikkuu siellä kun miesten antama huomio on imartelevaa katso esim kuvake.

Oon tän kuullut ihan kuvattomilta profiileiltakin. Naiset vaan roikkuu siellä vuosikausia kehujen perässä, sillä asenteella ettei itse tarvitse tehdä mitään. En ole ihan samaa mieltä. Minulla oli helmikuusta toukokuuhun asti kuvallinen profiili täällä Suomi Halusin vain testata koko touhua. En itse käynyt lukemassa yhdenkään naisen profiilia enkä laittanut ainuttakaan flirttiä tai viestiä. Oma-aloitteisia yhteydenottoja tuli naisilta tuona aikana 5 kpl.

Pari niistä oli vaan joku flirtti sellaiselta, jonka profiilissa oli käytännössä pelkkä kuva. Ne hylkäsin saman tien. Muutama kirjoitti järkevän ja ytimekkään viestin, minkä jälkeen vaihdoimme messenger-osoitteita. Juteltiin aikamme kunnes laitoin välit poikki. Ihan järkeviä naisia olivat, mutta ei jotenkin ottanut tulta alleen. Suurin osa naisista siis varmasti on passiivisia ja ehkä hieman ylimielisiä nettideiteillä, mutta siellä on muutamia ihan järkeviäkin tapauksia.

Itse olen jo 50 akka ja kerran kokeilin, mutta kyllästyin niihin nuorempien kollien ja varattujen ukkojen seksinvonkauksiin. Pari aluksi asiallista viestiä tuli, mutta parin viestin jälkeen tyyli muuttui niissäkin, joten tulin siihen tulokseen että mieluummin olen yksin kuin yritän netin kautta asiallista seuraa hakea. Niin monta mukavaa naista tavannut ja tullut tuntemaan nettideitin kautta tutustuen. Ei ne kohtaamiset ole hukkaan menneet todellakaan, vaikka nykyisin sinkku olenkin.

Hauskaa on ollut, ja yksiäkään treffejä en vaihtaisi pois. Ehkä olen sitten onnellinen poikkeus, tai jotain Tsemppiä vaan itse kullekin seuranhakuun! Etsikää oikeista paikoista ja oikeilla tavoin! Itse suosittelen lämpimästi www. Ei pidä paikkaansa, minulla oli ilmoitus. Yksi laittoi alastoman kuvansa. Normaali kelpaisi ja treffeille lähtisin, jos vain kelpaisin. Olen katsonut että esim Suomi Eipä kiinnosta edes kokeilla. En ole kokeillut kuin muutamaa, ja ne kaikki ovat olleet melko huonoja, kun osa profiileista on jo vanhoja tai sitten ei voi mitenkään tietää miten vanhoja ne on.

Ja monetkaan ei tykkää laittaa kuvaansa tai kirjoittaa profiiliinsa mitään, jotta tietäisi millainen ihminen on kyseessä. Siinä meni sitten yhteydenotto hukkaan. Varmaan kyseinen kaunis nainen piti minua täytenä kuspäänä, kun en hänen viesteihinsä vastannut. Yritin profiiliin kirjoittaa etten voi lukea tai vastata viesteihin, mutta toi sivusto ei antanut minun kirjoittaa sitä.

Se luki jopa säännöissä, ettei saa kirjoittaa sitä profiiliin jos ei pysty vastaamaan viesteihin. Se oli aika järkyttävää rahastusta. E-kontakti ei ole huonoin. Tokkopa on edes laillista tuo firstdaten maksutustapa. Joo, itselläni on ollut treffeillä profiili ainakin puoli vuotta ja olisinkohan saanut tasan kaksi yhteydenottoa Toisen kanssa juttelin 2kk, mutta kun lopulta tavattiin niin en kelvannut, kun tämä toinen selvästi odotti kipinöitä heti ensi tapaamisella. On myös aivan totta, että naiset eivät lainkaan näe edes vaivaa selata miesten profiileja profiileja tämän huomaa, kun katsoo omassa profiilissaan vierailleiden listaa Itse olen ottanut moniin yhteyttä ja aina tuon viestin eteen sa nähdä paljon vaivaa, jos vastauksen haluaa saada ja, JOS sen saa niin todennäköisesti nainen ei ole aktiivinen tutustumisessakaan, vaan odottaa miehen keksivän jotain sanottavaa tai kysyttävää ja vastaavat sitten siihen kysymykseen yhdellä tai kahdella sanalla Kyllä siinä kohtaa viimeistään itselläkin alkaa jo into tutustumiseen hävitä.

Minulla on ollut profiileja parilla muulla sivulla myös, useamman kuukauden, mutta niihin en ole vastauksia lainkaan saanut, joten ei kannata vaivautua kokeilemaan nettideittailua, jos oikeasti haluat jotain löytää Jotkut sanovat löytäneensä netistä kumppanin, mutta omien kokemusteni perusteella en suosittelisi tätä edes viimeisenä vaihtoehtona.

Ei ole kuvia, ei anneta kuvia, ei ole profiilitekstiä tai on kirjoitettu lyhyt ja ympäripyöreä selostus sekä jos otetaan yhteyttä niin ei vaivauduta sanomaan mitään jos ei kiinnostakaan vaan kadotaan yhtäkkiä. Myös niin on käynyt että mulle on sanottu et oon kakkosvaihtoehto, joten nähtävästi useimpiin yhtä aikaa yhteyttä pitäviä on olemassa. Eihän siinä muuten vikaa ois, mutta on perseestä olla vertailun kohteena kunnes sattuu joku parempi eteen.

Vaikka voittaisi sen kisan, niin ei paljoa kiinnostaisi enää sen jälkeen sellainen tyyppi. Ai niin, ja niitäkin on jotka johdattelee eteenpäin, mut jossain vaiheessa ilmottavat että ovatkin parisuhteessa tai ei kiinnosta, vaan jostain kumman syystä ottivat vaan yhteyttä. Ja tietysti jotkut ei vaivaudu lukemaan sitä profiilia. Jos musamaku ja aatteet eivät kohtaa edes vähäsen, niin vaikeatahan siinä on mistään keskustella. Oon yrittänyt keskustella sellaistenkin kanssa joiden kanssa ei ole mitään yhteistä, että ihmettelen miksei profiileja jakseta lukea.

Huono idea on nettideittailu, mutta ehkä se voi joillakin toimia, sitä en kiellä. En todellakaan ymmärrä yhtään, että miksi nämä ihmiset eivät heti sano, jos ovatkin ehtineet aloittaa parisuhteen, vaan jatkavat yhä yhteydenpitoa samaan malliin kuin aiemmin, kun olivat yhä vapaita tai ottavat yhteyttä, vaikka eivät olekaan lainkaan kiinnostuneita Olipa jännä lukee näitä..

D luulin että naiset selaa profiileja, ite ainakin tein niin. Naisilla tilanne voi ollakin sen tapainen että joka päivä tulee viestiä. Itse profiilia tuolla pidempään pitäneenä en muista koskaan saaneeni viittä yhteydenottoa naisilta edes puolessa vuodessa. Kuva löytyy, mielestäni olen siedettävän näköinen ja esittelytekstikin on ihan asiallinen. Eihän niitä yhteydenottoja tarvitse olla edes viittä puolessa vuodessa, jos on vaikka yksi hyvä siinä ajassa.

Mieluummin oikeastaan niin päin On se kyllä joskus turhauttavaa kun ei saa yhtään ainoaa viestiä mistään. Sitä yrittää lukea kaikki mahdolliset oppaat ja neuvot mitä nettideittailusta on kirjoitettu, että osaisi välttää ainakin pahemmat virheet. Sitä lukee eri palstoilta ja oppaista miten naiset valittelevat etteivät viitsi vastailla viesteihin joissa ei ole yhtään ajatusta mukana..

No, sitä sitten yrittää kirjoittaa ajatuksen kanssa. Yrittää suurinpiirtein kaikki lähestymistavat mitä mieleen tulee, ottaa huomioon mitä profiilitekstissä lukee jne.. Suoraan sanottuna en ihan tajua millä perusteella jätetään ihan ilman mitään vastausta, kun en minä nyt ainakaan oman käsitykseni mukaan ihan älyttömän rumakaan.. Ja profiilitekstejäkin kokeilin monenlaisia, osa oli suppeampia..

Ajattelin, että ehkäpä saisi sillä tavalla edes jonkinlaista keskustelua aikaiseksi, jos ei laita jotain typerää.. Tein muutaman vähän pilke silmäkulmassa ja huumorilla, siis ei nyt mitään ihan tökeröä pilkantekoa, vaan sekoitin mukaan sellaisen terveen annoksen huumoria ettei tunnu liian vakavalta..

Kokeilin kirjoittaa vähän pitemmästi ja kertoa itsestäni enemmän, kun jossain joku neuvoi sellaistakin.. Mutta kai se on pohjimmiltaan niin, että onnistuakseen on vaan oikeasti lisättävä yrityskertoja. Kirjoitettava niin monelle naiselle, ettei enää edes muista kelle on yrittänyt jotain laittaa.. Ja kirjoitettava aina uusia ja uusia aloituksia.

Melkein sanoisin, että kannattaa unohtaa liian pitkälle mietityt aloitukset, vaikka monesta paikkaa voikin lukea naisten itse kaipailevan sellaisia. Aloittaa mieluummin vaikka jollain ihan suoralla kysymyksellä..

Mainittakoot, että itse sain oikeastaan ainoat vastaukset sillä että ensimmäisessä viestissä kysyin ihan suoraan alkoholinkäytöstä ja ilmoitin sen kynnyskysymykseksi. Ensimmäisen kerran kun tuota yritin, se tuntui jotenkin jopa hieman turhan tylyltä aloitukseksi, mutta siinä tilanteessa tuntui että olin jo kokeillut suurinpiirtein kaikkea ja ajattelin ettei tulos voi olla sen huonompikaan..

Hieman yllättäen sillä tavalla lopulta jopa pääsin jutun alkuun, olen käynyt muutaman kerran treffeilläkin ja yhden kanssa olen nyt ainakin puheväleissä. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin myönnettävä, että ehkäpä tarjontaa saattaisi olla hieman enemmän jos ei asuisi jossain periferiassa.. On vaan sen verran kytköksiä tänne, ettei oikein tee mieli täältä lähteäkään, kun työkin on ihan mieluinen.

Tuo Laasasen kommentti kiteyttää ongelman melko hyvin seksiskumppanin löytämisessä, mutta varmasti myös oikean parisuhteenkin löytämisessä; miehet joille kelpaisi mekein kuka tahansa eivät saa ketään ja naiset taas eivät kelpuuta melkein ketään miestä Kyllä se on miehistä kiinni, ettei nettideittailu johda mihinkään. Olen kohta kuukauden ollut eräässä treffisivustossa, profiilikuvaa en laittanut, mutta albumin saa nähtäväksi pyydettäessä.

En ole mielestäni maailman rumin enkä lihavinkaan, mutta aina tuntuu kiinnostus lopahtavan, kun näkevät kuvani. En tiedä, millainen missi sitä pitäisi olla, että kelpaisi. Itse olen laittanut profiiliini, että olen vartaloltani pyöreä, ettei sitten tule mitään yllätyksiä, mutta monet miehet kuvaavat itseään keskiverroksi, vaikka totuus on sitten aivan muuta, lihavampia kuin minä: Pitäisikö sitten vaan valehdella?

En aio uusia jäsenmaksuani, vaan jättäydyn suosiolla viettämään yksinäistä vanhuutta, ei kai ole tarkoitus enää ketään löytää, kun aikoinaan tuli jo ne lapsetkin tehtyä.

No en tiedä tuotakaan, kun tosiaan on kuva profiiliissa ollut, että ulkonäön ei olisi pitänyt olla yllätys, mutta ehkä ne naiset ovat sitten odottaneet, että sitä on luonnossa huomattavasti komeampi kuin kuvassa, vaikka sehän on täysin järjetöntä Tällä naamaqlla mikään sivusto ei ole hyvä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mitäs näitä nyt oli sit niitä hyvii. Naiset ei vastaa miesten ilmoitusiin.

Minusta oli aika erikoista että jotkut naiset kävivät antamassa mun suomitreffiprofiilille 4,5 tähteä naista kävi, mutta silti , mutten saanut yhteydenottoja kuin yhdeltä, joka etsi kaveria ja ite en etsinyt kaveria.

Oliko tuon arvosanan tarkoitus olla vain ystävällinen, vai oliko se yhteydenottopyyntö, jota en voi kuitenkaan tehdä, kun en tiedä kuka ne tähdet on mulle antanut? Outoa, vaikka ihan mukavaa, että profiili oli hyvä? D Ja ite oon kyllä mokaillut pahasti pari kertaa, kun kyllästyin siihen että profiili seisoi tyhjänpanttina, ja lähdin pois, ja sillä aikaa joku kävi kirjoittamassa mulle viestin, jonka näin vasta kuukausia myöhemmin: D Aika paha moka kieltämättä, ja menetin tilaisuuteni siinä.

Mikä kyllä harmittaa vieläkin ja pahasti. Ja haluan muistuttaa teitä kaikkia, että profiiliin täytyy kirjoittaa kattava teksti itsestään! Ei missään nimessä jotain ympäripyöreätä ja "ota itse selvää"-tyyppisiä tekstejä. Ei kukaan halua tuhlata aikaansa lähettelemällä kymmenille eri ihmisille viestejä ottaakseen vain selvää. Muutenkin osan elämä on sen verran kiireistä, ettei jaksa selvittää väkisellä jonkun luonnetta ja ammattia yms. Eikä ole mukavaa joutua pettymään, kun juttukaveri onkin ihan erilainen ihminen, eikä tulla toimeen.

Mitä enemmän tekstiä profiilissa ja mitä tarkempaa - sitä parempi. Kuva on myös vähän pakollinen, koska en itsekään mielellään kirjoita kuvattomalle, kun en tiedä miltä tyyppi näyttää. Varmasti voi olla hyvinkin nätti ihminen kyseessä joku on aina jonkun mielestä nätti , mutta ei sitä ulkonäköä voi vähätellä niin paljon. Kyllä joku ottaa yhteyttä etenkin jos siellä on kuva, joten rohkeasti kuvat profiileihin! Ja jos ei halua tuttujen näkevän omaa kuvaa siellä, niin ottaa sellaisen kuvan josta ei välttämättä tutut tunnista, esim.

Ja ottakaa ehdottomasti edustava kuva profiiliin! Jos haluatte antaa myös sellaisen tavanomaisen ja arkipäiväisen "tältä näytän aamuisin"-kuvan, niin hankkikaa joku sivusto, esim. Mutta mikään ei käännytä niin nopeasti pois, kuin huonosti otettu valokuva ihmisestä, joka näyttää siltä, että se on krapula-aamuna ottanut itsestään kuvan. Sellainen hyvin valaistu kuva ihmisestä, joka on edes vähän edustavammassa kunnossa, on paras. Sanonpahan vain, kun olen noita profiileja selannut aika paljon ja aika pitkään.

Sillä ei ole rohkeuden kanssa mitään tekemistä jos ei halua omaa kuvaansa levitykseen, kenenkään irvailtavaksi tai toisten tunnistettavaksi tai uraa pilaamaan. Mites vitussa se nainen sitten sinut siitä tunnistaa jos menette vielä treffeille?

Todellisuudessa miehen ei kannata läärätä siihen liikaan, naiset kyllästyy vaikka olisi millainen kynäniekka. Senhän takia ne ovat antaneet sinulle tähtiä mutta eivät ole ottaneet yhteyttä. Parempi on karsia turha paskan jauhanta pois ja heittää kevyttä läppää miehenä naisille. Se tehoaa paljon paremmin. Osa naisista saattaa kokeilla jos toisesta ei kuulu mitään mutta lopettaa yhteydenpidon parin viestin jälkeen.

Se kuinka monilla treffeillä olet käynyt ja kuinka monen kanssa viestinyt kertoo vasta miten olet onnistunut joten sitä kautta tietäisit mikä naisiin tehoaa ja mikä ei.

Oot kyllä aika pessimistinen: D Vastaan kuitenkin noihin sun väitöksiin. Jos sovit treffit niin kai se auttaa että tiedät etukäteen minkä näköiseen ihmiseen otit yhteyttä, ettei tartte vasta nähdessä tajuta, että nainen ei ole sinun tyyppiäsi. Periaatteessa kaikki vakavasti otettavat treffipalstat vaativat kirjautumisen.

Ilman kirjautumista voi etsiä seuraa muutamilta foorumeilta kuten Suomi Näiltä ilman rekisteröitymistä toimivilta palstoilta puuttuvat kuitenkin kaikki edistyneet ominaisuudet hakutoiminnoista erilaisiin matching-algoritmeihin. Lisäksi ilman kirjautumista toimivat treffipalstat eivät voi mitenkään seurata käyttäjien laatua ja varmistaa, että joukossa ei ole valeprofiileja.

Siksi me suosittelemmekin ehdottomastit jonkin oikean treffisivuston käyttöä. Kristityille sinkuille on olemassa omia treffipalveluitaan. Me suosittelemme sinua valitsemaan yltä yhden vakavaa parisuhdetta etsiville suunnatun palstan — esimerkiksi E-kontaktin tai Eliittikumppanin — ja mainitsemaan profiilissasi, että olet kristitty.

Jos kumppaniehdokkaan usko on sinulle tärkeää, kannattaa siitä avoimesti kertoa ennen treffejä. Monelle kumppanin kristillisyys on tärkeää, sillä se tuo yhteisiä arvoja ja helpottaa parisuhdetta. Tutkimusten mukaan uskovat ovat itse asiassa parisuhteisiinsa tyytyväisempiä kuin ei-uskovaiset. Jos siis olet kristitty ja haluat löytää uskovan kumppanin, tiedä mitä haluat ja kerro se. Ole profiilissasi avoin uskonasioista ja kerro potentiaalisille kumppaneille suoraan, että haluat löytää jonkun, joka hakaa sinun arvosi.

Kuten aikaisemmin jo totesimme, akateemisia sinkkuja löytyy lähes kaikista treffipalveluista. Jos kuitenkin haluat löytää vain ja ainoastaan akateemista seuraa, kokeile yllä esiteltyä Eliittikumppania. Tämä treffipalvelu on suunnattu nimenomaan menestyville sinkuille ja korkeasti koulutetuille sinkuille.

Jos et ennen ole käyttänyt treffisivustoja tai -sovelluksia, sinulla on varmaasti runsaasti kysymyksiä. Me päätimme listata alle usein kysytyt kysymykset ja antaa sinulle niihin suorat vastaukset.

Suomalaiset ovat kyllästyneet juoksemaan turhaan baareissa — ja useat muut tavat löytää sinkkuja vaativat joko vaivaa tai uskallusta esimerkiksi jonkun pyytäminen ulos salilla tai kirjastossa. Nettideittailu on paljon helpompaa.

Verkossa voit tutustua tuhansiin sinkkuihin samanaikaisesti ja löytää juuri itsellesi sopivan kumppanin. Lisäksi sinun ei tarvitse arvuutella kuka on varattu ja kuka ei — voit lukea sen suoraan profiilista. Kaikki aina parikymppisistä opiskelijoista yksin eläviin eläkeläisiin asti. Tutkimukset osoittavat, että treffipalstojen käyttäjät ovat keskivertoa hieman avoimempia ja itsenäisempiä.

Muuten palstojen käyttäjät muistuttavat koko väestoä kaikin tavoin. Käyttäjät ovat siis tavallisia ihmisiä aivan kuten sinäkin. Tietyillä sivuilla tietyt ihmisryhmät ovat vain enemmän edustettuina kuin toisilla: Kaikki sivustollamme esitellyt treffipalstat ovat hyviksi todettuja ja turvallisia. Tietysti sinun tulee aina muistaa, että näillekin sivustoille voi vahingossa eksyä huijareita ja valeprofiileja, vaikka kaikki käyttäjät varmennettaisiinkin manuaalisesti.

Muista siis aina, että sinun ei tule lähettää rahaa kenellekään eikä antaa omia henkilökohtaisia tietojasi muille käyttäjille. Treffisivustoja pyörittävät oikeat yritykset, joilla on työntekijöitä. Työntekijät muun muassa varmistavat, että sivusto toimii teknisesti, kehittävät uusia ominaisuuksia ja tarkistavat käyttäjien profiileja.

Näin turhat häiriöt ja vikatilanteet saadaan eliminoitua. Työntekijöiden palkkaaminen kuitenkin maksaa. Siksi sivustoja pyörittävien yritysten täytyy saada jostain tuloja.

0 thoughts on “Seksi deitti ilmaisia tissikuvia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *