Girl huora seinäjoki

girl huora seinäjoki

Albumia juhlitaan LA Levyn maistiaiseksi heitetyllä "Olisit niin kiltti" -singlellä vierailee PMMP-yhtyeestä tuttu rokkimimmi Mira Luoti ja biisi onkin soinut tiuhaan radioissa. Erikoisvieraana illan avaa yhden maamme ykköskitaristeista, Timo Kämäräisen yhden miehen inferno, Ihana Leijona! Ihana Leijona omin sanoin: Energia liikkuu, ei muita takuita.

Kitaravirtuoosi Raoul Björkenheim omistaa tämän illan eklektiselle sähkökitaramusiikille! Seuraavassa artistin englanninkielinen kuvaus:. I'm using prepared guitars, extended techniques and loops to create orchestral scenarios with strong visual overtones. Muskan ura on niin pitkä ja kattava, että sen kuvaus tässä on liki mahdoton tehtävä. Siispä tietämättömille voimme lämmöllä suositella seuraavaa Wikipedian linkkiä: Yhtyeen musiikin nitoo yhteen tunteikkaat folk-melodiat sekä kansainvälisen tason englanninkieliset lyriikat.

Helsingissä lavalle nousee myös norjalaisten kaksoissiskosten muodostama Oakland Rain, joka soittaa First Aid Kit -yhtyeen tavoin americana-vaikutteista folk-popia. Illan kolmantena esiintyjä on kotimainen Ovipuhelin, jonka folk- ja popvaikutteinen akustinen musiikki on täynnä kauniita nyansseja. Feniks Willamo feniks fullsteam. Ruotsalainen punk-bändi Atlas Losing Grip saapuu syksyllä ensimmäisille keikoilleen Suomeen.

Alkuvuodesta uusimman albuminsa julkaissut yhtye oli tulossa Helsinkiin jo viime vuoden keväällä, mutta tuolloin Itä-Eurooppaan ja Venäjälle suunniteltu kiertue peruuntui Ukrainan epävakaan tilanteen vuoksi.

Korvaavat konsertit toteutuvat Tampereella, Helsingissä ja Turussa lokakuun Vuonna Lundissa perustettu Atlas Losing Grip yhdistelee melodiseen skatepunkiinsa myös hardcore-vaikutteita. Propagandhin kaltaisiin bändeihin usein verrattu yhtye on keikkaillut ympäri maailmaa muun muassa Bad Religionin ja NOFX: Albumi oli samalla bändin uuden vokalistin Niklas Olssonin ensimmäinen levy yhtyeen riveissä, sillä Atlas Losing Gripin edellinen laulaja Rodrigo Alfaro keskittyy jälleen paluun tehneeseen Satanic Surfers -bändiinsä.

Toni esittää tuotantoaan myös riisutun akustisesti, säestäjänään kitarataituri Markku Ollikainen. Musiikin moniottelija Jänis ja Räikän järjestämiä Jänisfestivaaleja on ihmetelty vuodesta vuoroin Hyvinkäällä ja Helsingissä.

Jänisfestivaali Helsingissä tärähtää Bar Looseen. Se on järjestyksessään neljä festari. Yläkerrassa ilman pääsymaksua akustisesti ja alakerrassa sähkön kera. Tarttuvia biisejä syvällisin lyriikoin. Lauluja ihmisenä olemisesta ja yhdessä elämisestä. Järvenpääläislähtöisen bändin musiikissa voi kuulla vaikutteita vaikkapa YUP: Appiukko valmistelee parhaillaan neljättä täyspitkää levyään.

Salla Hätisen ja Miro Palokallion perustama Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtye on hyvässä nousukiidossa. Yhtye tekee loka-marraskuussa laajan kiertueen, jonka lähtöruutu on tietenkin kotikentällä Bar Loosessa, jossa bändi on pitänyt aiemmin omaa Matka maailman ympäri -klubia.

Nyrok Dolls on Nyrok Cityn rankin rokkipumppu! Ketterä katurockjyrä rullaa vuoden ainoan keikkansa kirjamessutorstaina Bändi rullaa riemukkaasti henkisen johtajansa Mauri Kunnaksen laulu, kitara tiukassa komennossa! Suuren johtajan jämerässä ohjauksessa yhtyeen — Pasi Heikuran kitara , Arto Nybergin laulu , Silja Sillanpään laulu , Aku Syrjän rummut , Juba Tuomolan basso ja Kjell Westön kitara — sointi on säilyttänyt vuosikymmenen keikkailusta huolimatta tuoreen särmikkyytensä!

Sörnäinen-yhtye on kanonisoimattoman kantrin sekä agentiaanisen angsti-iskelmän airue. Mollisointujen, luovuttamisen ja suomidepression yhdistelmä Piritorin varjoisemmalta laidalta. Pitkän linjan soittomustalaisten kokoonpano on kuullut baarien miesten tarinat, jatkaen surutyötä seuraaville sukupolville. Teppo Vapaus -bändi edustaa modernia suomirockia, jonka ytimenä on herra Vapauden oivaltavat lyriikat, mieleenpainuvat pop-melodiat sekä superkova yhtye!

Fumble on punk rock yhtye Olarista! Kyseessä on skenen todellinen legenda, joten älä missaa mahdollisuutta nähdä tätä hienoa yhtyettä osana Musamaratonia! Hyvinkäältä ponnistava The Vailens soittaa melodiasta punkia, jonka mieleenpainuvat riffit ja suorat melodiat koukuttavat. Vinyylitaitelija Mika Järvinen tanssittaa yleisöä luvun klassikoista nykypäivään. Kaupunkiäänet, meren tuoksu, aamuöinen mukulakivikatu ja grillihodarin liiat mausteet; muotiliikkeet ja kirpputorit, oluthuoneet ja karaokebaarit, kauppahallit ja kansanjuhlat, asiallinen ja asiaton oleilu, ihmiset ja ideat, mennyt ja nykyinen.

Koskelainen on myös laulaja-kitaristi Luca Garganon alter ego. Ja ennen kaikkea, Koskelainen on pirun hyvää musiikkia! Silas Freyn indiesti sykkivä blues-rock on henkevää, vahvoilla soul-fiboilla maustettua musiikkia. Artisti on ehtinyt julkaista vain yhden musavideon, jonka voi tarkastaa alta: Potentiaalia on niin maan perkuleesti!

The Shrieks on riehakas ja räyhäkäs neljän helsinkiläismimmin psychobillybändi. The Shrieksin biiseissä syödään sydämiä, ulvotaan kuuta ja lemmitään zombeja, ja gimmojen keikoilla läskibasso läiskyy kilpaa korkojen kopinan kanssa. Kun nämä daamit hyppäävät lavalle, flattopit tutisevat ja hameiden halkiot naukuvat.

Ja grillimausteisena kirsikkana Musamaraton-kakun päällä on Barbe-Q-Barbies, jonka levyjulkkareita juhlitaan lauantaina Loosessa! Tämä bändi räjäyttää aina potin, sillä heidän live-karismansa hakee vertaistaan!

Ellinooraa ei voi kyllin hypettää! Hänen persoonallisella ja elämän läheisellä lauluäänellä varustettu pop on kuin rakastavaisten ensisuudelma vesisateessa. Illan dokkarina nähdään Montage of Heck, joka on ainutlaatuisen syväluotaava dokumentti rock-ikoni Kurt Cobainista.

Legendaarisen taiteilijan mielenmaisemaa valotetaan ensi kertaa lähipiirin kertomana. Dokumentti on elokuvallinen ja yksityiskohtainen kuvaus artistin todellisuudesta ja ympäristöstä. Ohjaaja Brett Morgen on yhdistänyt taitavasti läheisten haastatteluja Cobainin henkilökohtaisen arkiston kanssa, josta löytyy ennen näkemätöntä materiaalia - niin legendan taidetta, musiikkia kuin kotivideoitakin. Pääsemme seuraamaan Kurtin matkaa hänen nuoruusvuosistaan aina menestyksen huipulle saakka. Dokumentin myötä fanit näkevät asioita, joita eivät aikaisemmin legendasta tienneet.

Myös vasta äskettäin Cobainin musiikin löytäneet tulevat kokemaan, mikä tekee legendasta sen ikonin, joka hän on edelleen 20 vuotta kuolemansa jälkeen. Lokakuun viimeisenä keskiviikkona Nyt siis ainoa mahdollisuus vähään aikaan nähdä näitä ryhmiä lavalla. Musiikissa on valtava voima.

Ryhmä vie sähköisesti vahvistetun jytämusiikin ylivertaista ideologiaa sitä janoaville, siitä vielä tietämättömille kansoille Maassa ja Maan ulkopuolella.

Emilia Tuovila ja väijytys soittaa folksävytteistä musiikkia lattarirytmein ja vimmaisella asenteella. Keskiössä ovat vahvat tekstit, jotka naulitsevat kuuntelemaan. Kokoonpanossa kuuluvat viulu, cajon ja basso, jotka luovat naisen ja kitaran ympärille vangitsevan kokonaisuuden. Pääkaupunkilaisen Wateryn musiikki on raadollista HC: Until We Collapse soitanta on brutaalia metallicorea.

Yhtyeen genrekuvaus on about paras ikinä: Jokainen valistunut metalli-ihminen siis tälle keikalle! The Country Dark on tullut tutuksi maamme kieroimpana ja likaisempana white trash rock´n´rollin sekä outlaw countryn sekasiitoksena.

Luvassa huikea setti rock´n´roll klassikoita - sekä The Country Darkin härskiä materiaalia. Illan avaa Black Magic Six, joka esiintyy yhtyeen historiassaan toista kertaa ison bändin muodossa.

Helsingin garagepunkblues-ukot marssittaa lauteille ainakin taustalaulajattarensa Munkit: Kannattaa siis tulla paikalle katsastamaan, millä kattauksella konsertti kompastellaan loppuun. Yhtye rouhii keikan mittaan omia kappaleita uusin tai uusituin sovituksin, painottaen materiaalivalintoja epäpyhäinmiesten päivän tunnelmiin.

Klubien levymusiikista vastaavat mm. Uusi Perjantai -diskosta ja Lauantaidiskosta tuttu Dj Skenikswee sekä vierailevat soittajat. Klubi järjestetään Bar Loosessa kerran kuussa.

Laita hippakengät jalkaan ja tanssi tai kuole! Vanha kokemus ja uusi inspiraatio ovat innoittaneet Hermannin kirjoittamaan biisejä, joita laulavat pian mukana koko Suomi". Karina soittaa suomi-poppia, jossa orkestraation harkittu minimalismi nostaa laulujen sanoman framille. Odottelu on nössöä, tule ja todista! DJ Mortti on heiluttanut yön janoisten sankarien bärsseitä vuodesta asti.

Loosessa levylautasella pyörii sulassa sovussa mm. Vuoden toiseksi viimeinen Katriinamiesklubi pyörähtää väkevästi käyntiin! Kannattaa siis suunnata Looseen! Viimeiset vuodet aktiivisesti ympäri Eurooppaa kiertäneen Get Your Gunin tuotannossa kohtaavat tummasävyinen vaihtoehtorock ja psykedeliavaikutteinen stoner.

Tämän yhtyeen karismassa on sellaista magiaa, joka on saanut satoja keikkoja elämänsä aikana todistaneen jampparin kananlihalle. Lupaan, että tämän bändin loistavuus mykistää. Toinen yhtye Neat Neat, on nelihenkinen vaihtoehto-rockia soittava yhtye. Laura Moisio on tamperelainen laulaja-lauluntekijä, jonka tuorein albumi 'Ikuinen valo' on kerännyt kehuvia arvioita eri medioissa.

Loosessa Laura esiintyy intiimisti triokokoonpanolla. Artistin musiikki leijuu jossain popin ja folkin rajamailla ja tiivistä tunnelmaa korostaa akustisen minimalistiset sovitukset.

Illan aloittaa helsinkiläistrio Lake Jons, jonka debyytti-EP julkaistaan alkuvuodesta Lake Jons sai hattuunsa hienon meriitin, kun yhtye valittiin yhdeksi lupaukseksi YleX: Nyt on oikeasti lupa odottaa suuria! Viime kesänä Pitkä kuuma kesä -tapahtumassa yleisön hurmannut ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Andreas Moe saapuu ensimmäiselle klubikeikalleen Helsingin Bar Looseen perjantaina 6. Artistin mittavan Euroopan-kiertueen avauskonsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Andreas Moe valmistautuu parhaillaan lokakuussa julkaistavan debyyttialbuminsa ilmestymiseen. Suuri yleisö tuntee hänet parhaiten monista elektronisen musiikin hiteistä: Ed Sheeranin ja Passengerin kaltaisiin muusikoihin verrattu Andreas Moe on kirjoittanut oman tuotantonsa ohella kappaleita myös monille muille artisteille. Esa Pottosen, Oskari Halstin ja Aapo Niinisen muodostama yhtye valmistelee parhaillaan uutta albumia ja levyn ensimmäinen single ja hienon hieno musiikkivideo 'Nightime No Man´s Land' ilmestyi lokakuun alussa.

Erittäin hyvänä livebändinä tunnettu Wedding Crashers tuli alunperin tunnetuksi voittamalla sekä Ääni ja Vimma että Alkupiste -bändikilpailut vuonna ja julkaisi sen jälkeen paljon kiitosta saaneen debyyttialbuminsa 'This Is What You Wanted' vuonna Näihin bileisiin on lupa tulla kuokkimaan!

Tsekkaa alta Naulaamon tyylinäyte! Erilaisista musiikillisista taustoista ponnistavat jäsenet lyövät kultakurkkunsa, hienomotoriikaltaan hiotut kätensä sekä nopeat jalkansa yhteen ja versioivat takavuosien helmiä ainutlaatuisella soundilla!

Laulaja-lauluntekijä Markon ympärille muodostunut kokoonpano yhdistää musiikissaan popin, soulin ja countryn elementtejä -- rockia unohtamatta. Viisipäinen bändi herättää soitollaan eloon englanninkieliset kertomukset ihmiselämän kiemuroista ja on valmis jakamaan ne koko kaupungin - ja maailman - kanssa.

DJ Wallo on viihtynyt Bar Loosen levylautasien ääressä jo usean vuoden ajan. Kokoelmista löytyy kovimpien retrorokkien lisäksi mm.

Genrellä ei ole väliä kun hyvät biisit pääsevät puhumaan puolestaan! Bar Looseessa nähdään kaksi mahtavaa keikkaa. Suomenkielistä poppia soittava Vanilla sekä upea Joanna Kupiainen. Saavu paikalle, fiilistele Joannan upeaa ääntä ja herkkää tulkintaa ja lähde loppuillasta joraamaan Vanillan tahdissa.

Miina ja Kirsikka ovat kämppiksiä ja parhaita kavereita. He ovat ammatiltaan opettajia. Molemmat ovat harrastaneet musiikkia tahoillaan jo ennen yhteistyön aloittamista. Biisinkirjoituksessa löytyi heti yhteinen sävel, ja Petri Mataran Sandhja ja Miika Collianderin Irina mukaantulo sai hommaan vielä lisää puhtia. Suomen Musiikin muita artisteja ovat mm. Jukka Poika, Egotrippi ja Pepe Willberg. Laulaja ja lauluntekijä Joanna on herkkyydellään ja aitoudellaan nostamassa ääntään muiden suomalaisten naisartistien joukosta.

Säveltäjänä Joanna on vahva ja omaperäinen ja laulut eivät tavoittele mahtipontisuutta vaan rakentuvat kauniiden melodioiden ympärille. Joannan lauluääni ei jätä ketään kylmäksi, hänen äänensä valtaa alaa suomalaisten sydämiin. Joannan voi hyvin kuvitella olohuoneen sohvalle soittamaan kitaralla tarinoitaan ja siinä se yksinkertaisuudessaan on kauneimmillaan. Joanna on säveltänyt myös musiikkia Sooloiluja elokuvaan v.

Kappale in a Car, joka kertoo isäänsä ikävöivästä tytöstä. Hän on myös kiertänyt keikoilla Laulaja Jipun ja Tuure kilpeläisen kanssa. He julkaisevat piakkoin uutta musiikkiaan. Sitähän se kaikki on, musiikkia laidasta laitaan! Äänilevyt läheltä ja kaukaa pistävät sukat pyörimään eikä illan hikoilun jälkeen tuota mitään tunnontuskia vetää triljoona kaloria sisältävää megapizzaa, sillä sen verran kaloreita palaa, kun laulava tennissetä pyörittää mekaanista musiikkia äänilevyiltä.

A ménage-á-cinq of bastard love-children, orphaned after a s drag queen fuck fest involving Dolly Parton, Arnold Schwarzenegger, and an experimental prototype for Viagra, the band churns out testosterone-fuelled heavy psychedelic anthems to violently bang your head and get naked to.

UNI on suomenkielinen rock yhtye, jonka puhutteleva musiikki on laajaa ja kantaaottavaa. Musiikissa on vaikutteita mm. Tarinat, syvälliset lyriikat, moniulotteiset rytmit ja salakavala melodiahypnotiikka yhdistettynä rockin kovaan asenteeseen vaivuttaa kuulijan unenomaiseen tilaan, jossa tunteet ja ajatukset joko nousevat pintaan, tai laskeutuvat syvyyksiin. Unen ensimmäinen single 'Ikuinen' julkaistiin lyhytelokuvassa Uni On Ikuinen. Yhdysvaltalainen Austin Lucas saapuu marraskuussa Suomeen neljän keikan kiertueelle.

Muusikko esiintyy Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussa. Indianan syrjäseuduilla kasvanut Austin Lucas aloitti uransa punk-musiikin parissa, mutta vuosien mittaan setti on laajentunut niin countryn, folkin kuin americanankin suuntiin. Omintakeista folkpunkkia musisoiva Lucas on tuttu vierailija Suomessa, sillä karismaattisen välittömistä ja yleisön huomioon ottavista keikoistaan tunnettu laulaja-lauluntekijä on vakuuttanut ja valloittanut keikkakansaa useilla aikaisemmilla Suomen-keikoillaan.

Lucas on soittanut myös Chuck Raganin taustabändissä ja kiertänyt Willie Nelsonin lämmittelijänä. Tasaisin väliajoin vuodesta alkaen levyjä julkaissut Lucas on vahvasti luonut itselleen nimeä suosion kasvaessa. Aktiivisen kotimaankeikkailun lisäksi menestys poiki vuonna kiertueen Australiaan myöhemmin samana vuonna toteutuneen Euroopan kiertueen lisäksi. Suomalainen Combat Rock Industry on julkaissut Suomessa Lucasin levyjä ja muutenkin hänellä on erityisen lämmin suhde Suomeen:.

Its people and landscape make me feel more at home and at the same time invigorated than any other place in that I've travelled to. I promised my fans about 4 years ago that I would always come back when I was in Europe and that I'd always make your country a priority. I intend to keep that promise for as long as I can.

Melodista suomenkielistä rokkia jossa on katkeransuloisia säveliä ja ripaus goottiromantiikkaa. Vuonna perustetun Johnny B. Tämä kolmen nuorukaisen muodostama kokoonpano tykittää englanninkielistä doom, stoner sekä hard rock vaikutteilla höystettyä musiikkia, josta ei puutu myöskään psykedeliaa.

Keikat ovat elämyksiä, jotka vievät välillä hyvinkin syviin vesiin odottaen jälleen raivopäiseen energiaan yltyvää rokkaamista, taidokkaita soolo-osuuksia unohtamatta.

Pääsimme vihdoin nauttimaan Electric Love Machine yhtyeen uudesta materiaalista myös levyn muodossa. Bändi julkaisi pitkään odotetun albumin perjantaina Edesmenneestä Iconcrash yhtyeestä tuttujen Matti Toivosen ja Riku Mattilan johtama energinen Band of Vipers-yhtye kyntää vakuuttavasti indierockin ytimessä. Bändin energiset esiintymiset ovat saaneet hyvän vastaanoton yleisöltä ja keikkajärjestäjiltä.

Band of Vipersin vahvuus onkin juuri viihdyttävässä lavashowssa ja yhtye on onnistunut loistavasti yhdistämään rajun rock meiningin ja kauniit pop­kappaleet toisiinsa. Kaksikko on tehnyt kappaleen yhdessä tuottajien Mikko Tiaisen ja Hannu Korkeamäen kanssa.

Katso Marek Sabogalin ohjaama video tästä: Huomattiin et just tää biisi sai vanhemmatkin kuulijat herkistelemään ja jopa kyynelehtimään. Porukka koostuu siis luvunkin läpi kolunneesta Hannu Korkeamäestä, noin 30 vuotta nuoremmasta tuottajalupauksesta Mikko Tiaisesta sekä tietysti meistä kahdesta. Basso-lehden kannessa jo vuonna esiintynyt Timi Lexikon on pitkän linjan musiikintekijä.

Hänen ensimmäinen soolomixtape julkaistiin jo Lexikonin muusiikkivideot ovat keränneet YouTubessa ja Spotifyssa yhteensä miljoonia kuuntelukertoja. Timi Lexikon on tunnettu myös erittäin energisistä live-esiintymisistään. Sekä suu että jalat liikkuvat hämmästyttävän nopeasti, eikä yleisökään pääse kärsimään kylmästä kun tämä savolaisräppäri päästetään lavalle.

Their insanity is contagious. You just want to sing their songs. Even the most inveterate snobs cannot help but crack a smile. Sitten ne perhoset vatsassa ja viimeinen sisäänhengitys ja…. JPTH keikkailee soolona sekä upouuden Muun muassa -bändinsä kanssa. Muun Muassa tällä reissulla: Dj John Wayne on monissa liemissä keitetty levyseppä, joka on hitsannut tanssikansalle musiikkia viisitoista vuotta.

Dj John Waynen musiikillinen skaala yltää vanhasta orgaanisesta rytmimusiikista aina elektroniseen poppiin ja kaikkeen mitä siihen väliin mahtuu punkin ja garage rockin räimeesteen.

Yksi yhteneväinen tekijä kaikella soitetulla musiikilla kuitenkin on se, että ne houkuttaa tanssimaan, seurustelemaan ja huikkaamaan. Necrodium on vuonna perustettu jenkkityylistä brutaalia death metallia soittava yhtye Helsingistä. Bändin debyyttialbumi Remnants julkaistiin elokuussa Breaking Wheel Productionsin toimesta Saturnal Recordsin jakelemana.

Ennen debyyttialbumia Necrodium on tehnyt neljä demoa Demo 07 , Postmortal Vengeance , Altar Of Condemned ja To Oblivion , keikkaillut useiden koti-ja ulkomaisten bändien kanssa ja kokenut joitakin jäsentenvaihdoksia.

Musiikkityyli on kuitenkin pysynyt samalla tinkimättömän brutaalilla linjalla alusta saakka. Cadaveric Incubator on helsinkiläinen vuonna perustettu old school-death metal-bändi. Bändin ensimmäinen demo "Resurgence Of Morbidity" julkaistiin jo vuonna mutta useiden rumpalinvaihdosten johdosta seuraavan "Unburied Abominations"-demon julkaisua saatiinkin odottaa jopa vuoteen saakka.

Tällä välillä bändi on tehnyt lukuisia keikkoja Venäjää myöten ja valmistautuu nyt debyyttialbuminsa äänityksiin. Sadokist on soittanut raakaa black metalliaan vuodesta Bändi myös keikkailee aktiivisesti. Näiden rakkauden lähettiläiden ura lähti hirmuiseen kiitoon vuonna megahitiksi nousseella Enemmän duoo ku sooloo -kappaleella, eikä siitä ole ollut paluuta. Bändi on kiistatta vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen musaskenen kovimmassa ytimessä. Palauta UMK-finaaliesitys mieleesi täältä: Dj Iiro tuntee musiikin undergroundin, muttei pelkää soittaa myös suurimpia hittejä.

Dj Iiron yksinkertainen prinsiippi on: First of Us voidaan kategorisoida ¿Alternative Rock? Parisen vuotta myöhemmin basisti Niclas Blomqvist sekä rumpali Pontus Johansson astuivat mukaan sekoittamaan pakkaa entisestään, heittämään lisää löylyä kiukaalle.

Vuodesta yhtye on soittanut nykyisellä kokoonpanollaan. First of Us on moderni rock-yhtye joka ei kaihda ottaa vaikutteita musiikin eri tyylilajeista tuodakseen uutta tuulta rock-sceneen. Biisit vaihtelevat melankolisista lauluista riehakkaaseen rokkiin.

Regwan ei rajoita sanoituksiaan yhteen kieleen vaan tekstit syntyvät tunteen ja tilanteen mukaan. Sovitukset ja tunnelma luodaan yhdessä bändin kanssa. Bändin soittajat ovat soittaneet monissa erilaisissa bändeissä mm. Vuonna perustetun yhtyeen keikat ovat täynnä energiaa ja bändi onkin kiertänyt Suomen lisäksi myös ympäri Baltiaa.

Tää bändi on tulevaisuuden ykkönen sanon mä! Odotettavissa rajua pystymamboa, telakoitumista ja bärsseen pyörittelyä niin tanssilattialla kuin dj-kopissakin. Dj Tipsy Mayhem on nimensä veroinen tanssittaja! Hörppyä, hupia, parhaita levykäisiä ja megabileet! Ja terrrrvetuloa tänne Suzukan moottoriradalle Japaniin ja näihin kut-kut-tavan jännittäviin olosuhteisiin, joissa starttaa Wizard of Loosen syyskauden toiseksi viimeinen osakilpailu. Riittääkö Mack Daddyn rengasstrategia kiriin? Oppivatko visaisännät viimein tekemään kysymyksiä, joihin joku osaa vastata?

Joudutaanko radalle pyytämään turva-auto, kun visalomakkeisiin vaaditaan jälleen kohtuutonta ja tarpeetonta jazz- ja Kanye West -tietoutta? Näihin ja muihin jännittäviin ja ei-niin-jännittäviin kysymyksiin saatatte saada vastauksen sunnuntaina Loosessa. Aika-ajokysymykset tuttuun tapaan kello Ohjelma on tietysti sen mukainen! Lavalla nähdään Katriinamies, Enchant, Korpolompolo sekä Risto soolona! Klubilla mennään siis tunnelmasta toiseen!

Näiden kappaleiden videot ovat keränneet YouTubessa yhteensä yli 3 miljoonaa katselukertaa. Myös keikkarintamalla Rumalla on riittänyt vientiä jo useamman vuoden ajan. Soolona, sekä Mäkin ja Adi L Haslan kanssa keikkoja on kertynyt parin vuoden sisällä lähes Seuraava sinkku ilmestyy vielä syksyllä Pianomies on artisti ja tuottaja.

Pianomies kirjoittaa ja säveltää kappaleita myös muille oman tuotantonsa lisäksi. Pianomies on tuottanut ja nauhottanut mm. Myös rock-orkesteri Luut, missä Pianomies soittaa, julkaisee materiaalia lähitulevaisuudessa.

Ruotsalainen kokeellinen popyhtye Hey Elbow tekee neljän keikan Suomen kiertueen joulukuussa Yhtyeen omaleimaisessa popsoinnissa yhdistyvät harmoniat, jazz, noise ja pyrkimys luovaan vapauteen musiikin luomisprosessissa. Biisejä tehdessämme emme niinkään keskustele mihin pyrimme, vaan annamme sen vain tapahtuma.

Yhtye esiintyi kesällä useilla eurooppalaisilla musiikkifestivaaleilla, mm. Roskildessa sekä Helsingin Modern Sky -festivaaleilla. Dj Wallo on viihtynyt Bar Loosen levylautasien ääressä jo usean vuoden ajan. Genrellä ei ole väliä kun hyvät biisit pääsevät puhumaan puolestaan. Otherhood on alt rock -yhtye Helsingistä, jonka musassa yhdistyy eri genrejen elementit rehelliseen rock-traditioon.

The Maya Secret on luultavasti Venäjän esoteerisin bändi. Ihmiset, jotka pitävät Massive Attackista, Musesta ja The Curesta löytänevät tästä bändistä paljon loistavuutta! Illan kolmas esiintyjä Mojo Waves joutui valitettavasti peruttamaan, joten tilalle astui väkevä desert punk -poppoo, Sangesuga! Koska ikä ei tule yksin, päätimme yhdistää vuotemme ja järjestää juhlat kavereille. Illan aluksi on yksityistilaisuus 19—21, jonka jälkeen bändit kapuavat lauteille ja ovet aukeavat koko kansalle!

Punaisena lankana on kuitenkin PUNK. Tule ja tanssi itsesi tainnoksiin. Dj Iiro on Stadin chillein Dj, joka tuntee ug-skenen, muttei pelkää soittaa myös isoimpia hittejä! Drifters' Collective on yksi tämän hetken kuumimmista vaihtoehtoista hip-hoppia soittavista yhtyeistä! Bändin biiseissä koetellaan genrerajoja ja uhmataan hiphopin perinteitä. Colorblue pyhänä tehtävänä on nostaa melodinen pop-musiikki isosti framille!

Yhtyeen musiikki yhdistää mutkattomasti modernit elektroniset elementit ajattomiin pop-rock-hymneihin! Sen tiedämme, että yhtye koostuu kahdesta jäbästä ja yhteisestä aspiraatiosta tehdä maailman parasta musaa! Mutta mitä se on? Club Pajazzo tarjoaa joka torstai täyslaidallisen takuuvarmoja Loose-klassikoita, kovia kotimaisia ja cooleja uutuuksia.

Niko Riippa Flying Circus on uutta luovaa roots-musiikkia Pohjanmaalta. Niko Riippa ottaa nyt vielä askelen eteenpäin kansanmusiikin tiellä Flying Circus'n toisella albumilla, jonka syntyä ovat inspiroineet niin pohjanmaalaiset juuret kuin matkat maailmalla suurten bluesmestareiden seurassa.

Yhdessä Jonas Kuhlbergin basso ja Timo Tikkamäen rummut kanssa hän kutsuu rennon, tunnelmallisen rytmimusiikin pariin.

Jännittävää ja erityisesti kotoisaa. Kalevalaisen taruston veden emännän mukaan nimetty Vellamo on Pia Leinosen ja Joni Tialan luotsaama kokkolalainen folk-yhtye, jonka ilmaisussa sulaa suomalainen kansanlauluperinne viehättävään retroiluun, luoden taianomaisia nykyfolk—tunnelmia.

Kotimaan lisäksi Vellamo kiertää ulkomailla osan vuodesta suunnaten vuoroin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Uuteen-Seelantiin. Vellamo julkaisi Yhdysvalloissa äänitetyn, Euroopassakin hyviä arvioita keränneen esikoisalbuminsa alkuvuodesta Vellamon toinen albumi Trad julkaistiin kesällä Levy sisältää nimensä mukaisesti kansanmusiikkia suomalaisesta perinteestä raikkaalla folkrock-otteella tulkittuna.

Levyllä soittavat myös basisti Janne Ylikorpi sekä rumpali Timo Tikkamäki, jotka kuuluvat Vellamon bändikokoonpanoon. Vellamo julkaisi kolmannen studioalbuminsa 6.

Lauluntekijä Leinosen lapsuudenkodin mukaan nimetty Koskenkylä - albumi koostuu kokonaan yhtyeen omasta kappalemateriaalista. Aiemman Trad-levyn raikkaiden folkrocksovituksien hioma yhteissoitto pääsee oikeuksiinsa uudella levyllä joka terävöittää yhtyeen omintakeista nykyfolkilmaisua.

Levy on monipuolinen kokonaisuus, jossa liikutaanTule kanssani sisar — kappaleen poliittisesta laulusta Colours of the Meadowin Cindy Lauper-henkiseen poppiin ja Hey Little Birdin 60—lukujen KaliforniafolkistaPalmikko- kappaleen suomalaisen kansansävelmän tyyliin.

Punaisena lankana läpi levyn kulkee laulunkirjoittaja Pia Leinosen vahvat tekstit ja ennalta arvaamattomat mutta tarttuvat melodiat josta hyvänä esimerkkinä toimii levyn nimikkoraitaKoskenkylä.

Joni Tialan viriilit sähkökitarajuoksuttelut sekä Pia Leinosen maanläheinen fraseeraus antavat ymmärtää, että oman kulttuurin perkaamisen ei tarvitse olla vakavaa puuhaa.

Bottoms Up is a duo from Finland. With the help of a fretted and a fretless bass combined with a lot of effects they create trance inducting soundscapes that gives rise to deep introspection. Mats Ödahl and Jonas Kuhlberg are in some sense like two modern shamans of the electric bass, bringing back beautiful insights from a world hidden from view.

Radiostakin tutun Bluesministeri Kuloniemen isännöimä yhtye esittää bailujalalle sopivaa bluesia, erikoisvieraanaan laulaja-huuliharpisti Little Willie Mehto. Slidebluesia autotallin perukoilta eli bluesia, rokkia, punkia, säröä ja fuzzia. Hifiä vältetään ja äidinkielellä kerrotaan. Luomu ja melkein live. Stadin groovaavin Dj-pari, jonka kemiat sykkii levylautaselta kuulijoiden korviin. Pylly vasten pyllyä pum pum!

On aika vuoden viimeinen Wizard of Loose -musavisan. Illan polttavin kysymys lienee "Kuka ottaa ja voittaa koko syyskauden potin? Mukaan pääse myös vasta-alkajat, sillä jokaisen visailuillan parhaat palkitaan hienoin tuotepalkinnoin!

EP saa jatkoa talven kuluessa ja täydentyy trilogiaksi keväällä Kaikki trilogian osat julkaistaan vain digitaalisesti. Viimeistä osaa seuraa kaiken yhteen kokoava vinyyliversio.

Jo kuusi arvostettua ja menestyksekästä albumia tällä vuosituhannella julkaissut Sara on tunnettu monipuolisesta materiaalistaan ja rohkeista suunnanmuutoksistaan.

Yhtye on nyt ottamassa uransa suurinta askelta kohti uutta ilmaisumuotoa. Yhtye ammentaa nyt rohkeasti vaikutteita synteettisistä äänimaailmoista aina luvun alusta nykypäivään. Soinnissa yhdistyvät niin kirkkaus ja terävyys, melodinen ja rytminen tarttumapinta kuin utuisemmin maalaileva ja arjesta irtautuva muotokielikin. Uusiutuneesta äänimaailmasta huolimatta kappaleet tunnustavat edelleen Saran vahvuuksia ja yhtyeelle leimallisia piirteitä. Voimakas ja eteerinen tunnelma kohtaa kuulaan melankoliset laulumelodiat, jotka säteilevät rakkautta niin tummanpuhuvaa ilmaisua kohtaan kuin herkkyyttä ja toiveikkuutta säteilevään pop-ulottuvuuteenkin.

Vokalisti Joa Korhosen tekstit ovat omakohtaisen rehellisiä ja aitoja, mutta jättävät edelleen tilaa kuulijan omalle tulkinnalle aikaisempaa suoraviivaisemmasta ilmaisusta huolimatta. Mennyt kohtaa tulevan tavalla, joka paitsi yllättää ja säväyttää, tuntuu myös luonnolliselta ja innostuneelta. The Blanko on arvoituksellinen trio, joka hyödyntää moniulotteisesti musiikillisia vaikutteita progressiivisesta ja vaihtoehto-rockista muodostaakseen heidän oman ja jäljittelemättömän trademark-soundinsa.

The Blanko on kiertänyt maailmaa kahden kehutun Flying Colours ja Into The Silence -albuminsa kanssa ja ovat ansainneet yli keikallaan erittäin arvostetun live-bändin maineen. Yhtyeen energia ja ainutlaatuisuus kutsuu kuulijaa modernin retro-rockin maailmaan. Yhtyeen laulaja-kitaristi Pauli Hauta-aho on saanut osakseen paljon kunniaan ja hänelle on myönnetty mm.

Svart Recordsin joulujuhlaa vietetään Helsinkiläisyhtyeen musiikki on DIY -power poppia. Tulista tilutusta ja riffitulitusta tiedossa. Päivän päättää toinen kotimainen uusi Svart-kiinnitys, kotimaisen progen uuden aallon kärkinimiin kuuluva MALADY, jonka tuore nimetön levy on kerännyt komeat arviot kotimaisista lehdistä ja pikku hiljaa helsinkiläisyhtyettä rahdataan maamme muihinkin taajamiin. Hammond ja Lesley raikaa. Musiikillinen skaala yltää vanhasta orgaanisesta rytmimusiikista aina elektroniseen poppiin ja kaikkeen mitä siihen väliin mahtuu punkin ja garage rockin räimeesteen.

Yksi yhteneväinen tekijä kaikella soitetulla musiikilla kuitenkin on, ne houkuttaa tanssimaan, seurustelemaan ja huikkaamaan. Islannin vaihtoehtorock-ylpeyden Agent Frescon Tavastialle Yhtyeelle tarjoutui mahdollisuus soittaa iltaveto päivämatinean sijaan, joten bändi ja järjestävä taho tarttuivat tilaisuuteen ilomielin.

Jo ostetut liput käyvät uuteen keikkapaikkaan sellaisenaan! Alternative-orkesteri esiintyy ensi kertaa Suomessa! Tämä Islannin erikoisuus on kuin yhdistäisi Mew: Ehkä vielä ripaus Rubikia sekaan ja aletaan olemaan näiden reykjaviklaisten maailmassa ja sävyissä. Kauniita laulumelodioita matemaattisten rytmien säestämänä. Oivaltavia sovituksia lipsumatta kikkailun puolelle. Vuonna perustettu bändi valittiin Islannin omissa "Grammyssa" The Íslensku Tónlistarverðlaunissä vuoden tulokkaaksi Orkesteri julkaisi viime elokuussa toisen täyspitkän albuminsa "Destrier", joka nosti bändin Islannin suurimpien vientitoivojen pariin.

Keikkapäivän avaa kova kotimainen, The Holy! Yhtyeen sointi rakentuu kahdesta rumpalista sekä voimakkaasta kitaroinnista ja kokonaisuus uiskentelee noise- ja krautrockin välimaastossa perinteisiä pop-elementtejä unohtamatta. Raoul Björkenheim's Jazz on the Loose series ends the season with a winter solstice celebration featuring Raoul's guitar synthesizer and Tatu's percussion! Please check the awesome "kitchen percussion" performance by Tatu: Adi L Haslan odotettu Mun Habiturientti -debyyttisooloalbumi julkaistiin elokuussa Viime vuonna vahvan nousun yleisön tietoisuuteen HYI remix -biisillään tehnyt Adi L Hasla on julkaissut sinkkuja ja videoita tiuhaan tahtiin ennen albumin julkaisua.

Aktiivisen ja superlahjakkaan tulokkaan nousukiito johtikin levytyssopimukseen Monsp Recordsin kanssa. Aktiivisesti ympäri Suomea keikkailevan nuoren artistin videot ovat keränneet YouTubessa miljoonia katselukertoja.

Tsekkaa alta HYI remix ft. Painaako vatsanpohjassa kinkku, tofu tai rosolli? Ehkä mukaan on eksynyt muutama tonttukin, kuka tietää Uudenvuoden juhlat startataan tänä vuonna ajoissa, kun Taukoklubi iskee Kuukauden viimeinen keskiviikko on Tauon paikka.

Hikistä paahtoa, rattovalat vannottu! Nätti-Antti ja Rattopojat tuovat rokkikonseptinsa arkeen, saunailtoihin, kansanjuhliin ja tiekunnan kokouksiin. Bändin ansioihin lukeutuvat muun muassa Vahojärven hiihtokilpailujen alle kouluikäisten sarjan 2. Jytämuuvit haltuun ja keikalle! Tsekkaa bändin Rokkidisko-musavideo tästä: Bändi kuvailee itseään seuraavasti: Uuden aallon lukulainen seksikäs poppiräppigimmabändi, jonka muodostavat Happy Cindy, Cool Jennifer sekä Maggie Bitch.

Kyseessä on ryhmän ensimmäinen veto "oikeassa" keikkapaikassa, joten nyt kannattaa olla ajoissa! Mimmienergiaa ja asennetta salin täydeltä. Party is about to begin! Seuraa Sneikkareiden joulukalenteria ja virittäydy tunnelmaan bändin Facebook-sivulla täällä: Taas on vuosi takana ja päätöstä vaille valmis!

Tervetuloa juhlimaan kanssamme tätä kulunutta vuotta. Juhlat aloittaa Vähäsarja feat. Vähäsarjan lahjakkaasta kynästä on syntynyt useita kauniita kappaleita Suomen Zorron ja oman sooloprojektin alle. Vuoden viimeisenä päivänä Vähäsarjan taustalla operoi lopunaikojen profeetta Joose Keskitalo. Illan päättää Antero Lindgren, jonka päämääränä on kiivetä kanssasi viimeiselle vuorelle ja laskea se alas uuteen. Sinä olet tervetullut juhlimaan kanssamme. Ota mukaasi ne, jotka ovat tärkeitä ja tule jättämään menneet taaksesi.

Ja toki tänä spessuiltana levylautasella pyörii vielä astetta poksahtelevampi ja räiskyvämpi keitos bilehittejä! Vuoden vaihteen jälkeen heti 2. Debyytti-illassaan musiikkikerho esittelee kaksi kovaäänistä, mutta hieman erilaisista lähtökohdista itsensä musiikin alttarille uhrannutta yhtyettä. Soonisen pauhun Löysän lauteilla aloittaa helsinkiläinen tulenpalavan rock´n´rollin sekä stonerilta haiskahtavan tuhtin tuuttauksen mikstuuraa tarjoileva Sangesuga.

Huikea liveakti on palannut lavoille pienen tauon jälkeen entistä verevämpänä ja vetävämpänä. Illan päättää yksi maamme omalaatuisimmista rock-yhtyeistä. Kometa on vuosien varrella luonut oman musiikillisen maailmansa, jossa yhdistyy kovaääninen riffijuntta, omalaatuiset kappalerakenteet, hienot melodiat, tarvittavat himmailut sekä tuhoisa rytminen myllytys. Kun kaupanpäälle tarjoillaan korkeajännitteinen lavatyöskentely, niin suosittelemme merkitsemään vuoden ensimmäisen lauantain kalenteriin heti.

It can be the Clash, M. We play only the best dancefloor killers, no fillers. Since and still going strong! Nimikkoalbumi ilmestyi vuonna Sen jälkeen Crazy Worldin hullua lavaesiintymistä on nähty eri puolilla Eurooppaa, muun muassa Sweden Rock -festivaaleilla ja Ranskan Crescendo-festivaaleilla, missä yhtye soitti tänäkin vuonna Tavastian hauskanpitonsa jälkeen.

Yhtyeen toinen hengentuote on rock-ooppera The Return of the Clown. Crazy Worldilla on ollut kunnia ja ilo esittää kappaleita tästä hörhönhauskasta tarinasta täynnä moottoripyöräsirkuksen sekopäitä ja lesboja rekkakuskeja jo useamman kerran eri keikkamestoissa Helsingissä, mutta nyt ensimmäistä kertaa Loosessa.

Ja joka ikisellä keikalla sekaan ujutetaan aina muutamaa Led Zeppelin -sävellys. Loosessa biisejä Lolitoista helvetistä, moottoripyöräklovneista, jotakin Led Zeppeliniä. Leo Stillman on muusikko, joka mielellään tyrkyttää tykkäämäänsä musiikkia myös muille ihmisille. Tästä syystä Stillman tekee välillä Dj-hommia, jotta saisi muidenkin korvat tukkoon kuumilla biiseillä ja hikisillä biiteillä! Musiikin ilosanomaa katajaiselle kansalle! TyT­Ti aloit­ti ra­dio­työt Bas­so­ra­diol­la - hä­nen pe­rus­ta­miaan oh­jel­mia ovat muun muas­sa Sun­nun­tai­sis­kot ja Tel­luk­sen Sei­ree­nit.

TyT­Ti on mu­sii­kin suur­ku­lut­ta­ja, sie­luk­kai­den soin­tien ja peh­mei­den taa­juuk­sien ää­ni. Ty­Tin va­lin­to­ja on mah­dol­lis­ta kuul­la Hel­sin­gin yöe­lä­mäs­sä. La­dy DJ on soit­ta­nut myös useil­la fes­ti­vaa­leil­la F­low, Loik­ka ja jär­jes­tä­nyt kau­pun­ki­ta­pah­tu­mia mm. DJ TyT­Ti ra­ken­taa set­tin­sä laa­ja-alai­ses­ta kat­tauk­ses­ta ener­gis­tä, tans­sit­ta­vaa se­kä yl­lät­tä­vää soun­dia.

Tun­nel­man luo­ja­na tä­mä mim­mi-DJ on omaa luok­kaan­sa. Re­gu­lar Ra­dio Hel­sin­ki lis­te­ners will be fa­mi­liar with Nick Tria­ni as he hos­ted the in­die spe­cia­list show 8 ½ sin­ce the dawn of the sta­tion. Prior to mo­ving to Fin­land in , Eng­lish na­ti­ve Tria­ni fron­ted va­rious UK ba­sed in­die bands.

Kaikkien rakastama Sepi kumpulainen lämmittää mökin minimalistisilla ja ratkiriemukkailla lauluilla tästä elämästä. Komppikaverina armottomassa menossa Juha Perälä. Hukka ja Mama keikkaillee sekä duona, että bändin kanssa.

Erittäin hyvä esiintyjä tilaisuuksiin missä laadukkaan kotimaisen musiikin ystävät kohtaavat. DJ Di­­dier on soit­­ta­­nut le­­vy­­jä Ra­­dio Hel­­sin­­gin maa­­nan­­tai-il­­las­­sa ra­­dion syn­­nys­­tä as­­ti — tai oi­­keas­­taan jo si­­tä edel­­tä­­nees­­sä Le­­pak­­ko­­ra­­dios­­sa.

En­­sim­­mäi­­si­­nä vuo­­si­­na oh­­jel­­maa teh­­tiin yh­­des­­sä DJ Ano­­ny­­mouk­­sen, eli Sam­­po Axels­­so­­nin kans­­sa. Di­­dier soit­­taa pel­­käs­­tään vi­­nyy­­li­­le­­vy­­jä ja on os­­tel­­lut nii­­tä vuo­­tiaas­­ta as­­ti. Tä­­hän in­­noit­­ti muun muas­­sa Njas­­sa, jo­­hon hän tör­­mä­­si vuon­­na ol­­les­­saan ke­­sä­­töis­­sä Ra­­dio Ci­­tys­­sä.

Sa­­moi­­hin ai­­koi­­hin tu­­li ku­­vioi­­hin myös oman mu­­sii­­kin te­ke­mi­nen. Hän on tuot­ta­nut mm. Täl­lä het­kel­lä vi­nyy­li­le­vy­jen mas­ter­kai­ver­rus­ten lo­mas­sa Di­dier soit­taa le­vy­jä mm.

Hänen musiikkinsa on sekoitus urbaania poppia, R'n'B: Evelinan ura sai alkunsa vuoden loppupuolella, jolloin tuottaja MGI: Asiat etenivät nopeasti ja ensimmäiset studiosessiot pidettiinkin jo vuoden alussa. Vuoden aikana Evelina on ehtinyt tekemään musiikkia mm. Suomen yhden arvostetuimman hiphop-artisti Eevil Stöön kanssa. Evelina on työstänyt myös biisejä Denisea "Blu June" Andrewsin kanssa, joka on tunnettu yhteistyöstä mm. Illan avaa suuren ja koskettavan soul-äänen omaava LadyH, joka juhlistaa Loosessa sooloartistiuransa debyyttikeikkaa!

Ar­tis­ti-dj-tuot­ta­ja­gu­rua kuul­laan Radio Helsingin Uu­si Le­ga­cy -oh­jel­mas­sa maa­nan­tai­sin klo M on Tai­ka Man­ni­lan ja Li­na Schif­fe­rin uu­teen rnb-mu­siik­kiin ja räp­piin kes­kit­ty­vä fii­lis­te­ly­kol­lek­tii­vi, mu­sa­blo­gi ja ra­dio-oh­jel­ma. Oh­jel­ma tar­joaa vii­kot­tai­sen kat­sauk­sen kiin­nos­ta­vim­piin uu­tuuk­siin. Jo­ka viik­ko stu­dioon saa­puu myös ajan­koh­tai­nen vie­ras lem­pi­bii­sei­neen. Bar Loosen lauteille nousee kolme kowaa rock'n roll aktia: Stadin omat turboahdetut hard-rockarit Carson Inc.

Ja opiskelijat vielä euron edullisemmin! Eli raahaudus paikalle, tuo kaveris, tuo vaik mutsis! HKI - high power R'n'R http: Näiden kappaleiden piti syntyä, koska palaset kuuluvat yhteen. Kauko Röyhkä tuo kokonaisuuteen oman väärentämättömän äänensä. Anna Inginmaan aistikas laulu soi raikkaana ja pakottomana.

Suomalaisen instrumentaalirockin kulttinimi Hypnomen soittaa värikylläisemmin kuin koskaan. Annan, Kaukon ja Hypno-miesten musiikissa kuuluu heijastuksia luvun iskelmien elokuvallisuudesta, folkin pehmeydestä ja soulin raukeasta kiihkeydestä.

Kuitenkin kaikki tapahtuu tässä ja nyt. Urkuri Sami Niemisen säveltämä ja Kauko Röyhkän sanoittama Hietsu on ensimmäinen kurkistus alkuvuodesta ilmestyvän Huominen on uni -albumin maailmoihin. Kappale on viettelevä kesäinen unikuva, jonka pienistä säröistä välähtää mustanpuhuva mystinen todellisuus.

Tsekkaa myös uunituore Paha poika -musiikkivideo alta! Lauteet lämmittää Hermanni ja kutsuvieraat! Vuoden ensimmäinen - ja järjestyksessään kolmestoista - Svart Night vietellään kaihoisissa, mutta toiveikkaissa tunnelmissa. Monien ja moninaisten Euroopan rundien päätteeksi yksi aikakausi tuli tiensä päähän, kun yhtyeen laulaja Jori päätti lyödä niittirannekkeet naulaan ja jättää yhtyeen. Pitkäaikaisen kumppanuuden kunniaksi yhtye järjestää Jorin jäähyväiskeikan Bar Loosessa Svart Nightin yhteydessä.

Luvassa tiukkaa tykitystä ja hallitsematonta lavaenegiaa. Keikan jälkeen yhtye sulkeutuu treenikämpälleen tekemään uusia biisejä - ja koulimaan lukuisista ehdokkaista uutta nokkamiestä tuleville levyille sekä kiertueilleen. Illan avaa tammikuun puolessa välissä minialbuminsa Svart Recordsilla julkaiseva Musta Risti.

Yhtye on jo ehtinyt vakuuttaa yleisönsä lukuisilla klubikeikoilla - sekä huikeilla esiintymisillään marraskuun Svart Festivalilla. Nyt on Bar Loosen korkkauksen vuoro ja tulossa lauteentäydeltä takuuvarmaa ja upeasti kulkevaa heavyrockia ja jytäboogieta. Moonshine on bändi joka kaivaa tyylillään menneitä vuosikymmeniä ylös haudoistaan ja manaa heidän musiikkinsa eloon progressiivisillä ja psykedeelisillä mausteilla, vaikkakin säilyttäen rokin rujon perustan.

Vuonna viisihenkisellä kokoonpanollaan aloittanut yhtye pyrkii musiikillaan luovuteen ja vahvoihin usvaisiin tunnelmiin. Moonshine julkaisi viime vuonna debyytti-EP: Dirty Frank on vantaalainen vuonna perustettu yhtye, joka ammentaa musiikissaan vaikutteita luvun grungesta, progressiivisesta- sekä stoner rockista.

Sävellyksissä yhtye painottaa monipuolisuutta ja tunnelma kappaleiden sisällä voi vaihtua intensiivisesta riffittelystä rauhallisempaan fiilistelyyn. Dirty Frank koostuu viidestä parikymppisestä soittajasta. Ensinmäinen kappale tulevalta nettijulkasulta kuuneltavissa nyt! Blue Eyed Sons -yhtyeen musiikissa voi kuulla vaikutteita ja 70 lukujen bluesista, hard rockista ja psykedeliasta. Bändi työskentelee parhaillaan uuden musiikkivideon parissa. Naulaamo-klubilla ei tarvitse pakkasta palella, sillä bongot ja jembet tuottavat takuuvarman Naulaamo-tunnelman!

Tervetuloa aistimaan jamien taikaa! Naulaamo on Helsingin Kalliossa reilu yhdeksän vuotta sitten aloittanut jamiklubi. Nykyisin klubi toimii Bar Loosessa sunnuntaisin. Klubin ydinajatuksena on rohkaista muusikoita jammailemaan keskenään ja samalla tutustumaan toisiinsa - toimia eräänlaisena kulttuurihautomona! Kokoonpanot vaihtelevat illan aikana, ja spontaanisti syntyy ainutlaatuisia, mieleenpainuvia musiikillisia tuokioita!

Luvassa on englanninkielistä pop-musiikkia, jossa elektroninen tanssimusiikki kohtaa hiphopin sävyt. Panssarijuna on trauma bluesia soittava yhtye, jonka musiikissa yhdistyvät blues, country, punk, folk ja rillumarei. Panssarijunan levyjä on kutsuttu mm.

Ja piskuinen bändi on livenäkin, sillä Nuorgam luonnehti Panssarijunan esiintymistä Kuudes Aisti -festivaaleilla "mahdollisesti luvun hienoimmaksi keikaksi"! Yhtyeen musiikkia on kutsuttu hardcorepunkin ja folkin sekoitukseksi, josta kaikki ylimääräinen on riisuttu. Harva bändi voi kehua näin omaperäisellä klangilla — varsinkin, kun yhtye tunnetaan ääri-intensiivisistä ja räjähtävistä keikoistaan.

Yhtyeen ennustus, jossa Suomi yhdistetään Joulupukkiin, poroihin ja akustiseen folk-punkkiin, on perjantain jälkeen totta. Musta valo on raumalaislähtöinen postpop-yhtye.

Israelin Katuvalot soittaa kuolleen miehen lauluja. Bändi oli pitkällä tauolla, kun alkuperäinen laulaja sekä perustaja Joel Fjäder poistui keskuudestamme reilu vuosi sitten. Nyt yhtyeen muut jäsenet, Arto piano,laulu ja Jan kitara,laulu , jatkavat Israelin Katuvalojen tarinaa kaksin. Tämä on yhtyeen ensimmäinen esiintyminen laulajan kuoleman jälkeen.

Musiikki on tyyliltään folkahtavaa poppia. Fiilistele bändin vanhoja levytyksiä täällä: Lyriikassa pureudutaan elämän muottiin muovautumisen tuomaan vitutukseen ja nostetaan esiin yksilöllistä ja yhteiskunnallista rehellisyyttä sekä esitellään hyvän elämän kaavamaista helppoutta.

Pohditaan ovatko ne vain jonkun mielivaltaisia keksintöjä? Mitä yhteiskunta kelaa sun puolisosta ja sun suhtautumisesta tilanteen vaatimaan lokeroon? Mitä rehellisyys tarjoaa, kun yllätät itsesi tilanteista, joissa huulet puhuu, vaikka mieli huutaa aivan muuta! Kuuntele bändin debyyttilevy kokonaisuudessaan tästä: Laulut ovat kertomuksia eläimistä ja kuolemasta naivistisella sävyllä.

Miro Palokallio, rumpaliveljensä Aarni Palokallio ja basistiserkku Aku Rouhe eivät jääneet tuleen makaamaan, kun Sallan ja Miron matka maailman ympäri hajosi kesken nousujohteisen syksyn. Uusia biisejä alkoi syntyä läjittäin, kymmenvuotisen yhteisen bändihistorian kerryttämän katalogin päälle. Yhtye soittaa Loosessa ensimmäisen keikkansa. Nefer Nefer on herättänyt hurmiota keikoilla ja tyttöjen sieluissa viime keväästä lähtien.

Yhtyeen kappaleissa koskettavat tarinat yhdistyvät nokkelaan lyyriseen ilmaisuun, tarttuvien melodioiden seuratessa toisiaan. Maco Oey tunnetaan melodisesta suomenkielisestä popista.

Hän on julkaissut kolme soololevyä: Pari suhdetta, Osa sinua ja Tämä hetki. Maco Oeyn tunnettuja radiohittejä ovat mm. Sokea piste, Yön naamiot, Arkinen taivas ja Tämä hetki. Oeyn livebändi koostuu meritoituneista muusikoista: Purkkiorjat on skiffle-henkinen bändi, joka soittaa kierrätysmateriaaleista valmistetuilla soittimilla. Soitettavuuden ja äänenpuhtauden vaatimuksista ei kuitenkaan ole tingitty.

Kielisoittimien kaikupohjina toimivat huolellisesti tyhjennetyt säilykepurkit. Illan kolmantena esiintyjänä on Peter Hägerstrandt ex. Peter ja hänen bändinsä omistautuivat perin pohjin marraskuussa julkaistun Den blåa skogen -albumin tekemiseen. Kehuvien arvosteluiden mukaan lopputulos on ajatonta musiikkia, jota ei aiemmin ole soitettu Suomessa. Pitävätkö nämä ylistävät sanat tämä paikkansa — tule kuuntelemaan ja päätä itse!

Kitaravetoinen ja sielukas kuvaavat heidän musiikkiaan erinomaisesti. Atte ja Emil vastaavat taidokkaasta soittamisesta ja Reeta laulaa niin kovin kauniisti. Toisin kuin monella bändillä heidän musiikkinsa on parasta livenä ja se sopii moneen paikkaan.

Kokemusta on kertynyt pikkukeikoilta ja kadunkulmista sekä yhdessä että erikseen jo useiden vuosien ajan. Sormi ei mene suuhun ja soittaminen hoituu niin kuin pitää. Youngheartedin biisit ovat kivunneet Spotifyn listoille mm.

Spotify Finland Top , Finland Viral 50, Suomen herkimmät biisit -lista ja niitä on kuultu myös radiossa. Younghearted - Hetkeksi https: AMUSIA Amusia on suomenkielistä pop-musiikkia esittävä yhtye, joka on soittanut tähän mennessä noin kiiteltyä keikkaa ympäri Suomea ja on matkalla maamme pop-kentän kärkikastiin. Amusian ensimmäinen kokopitkä albumi julkaistiin tammikuussa ja se keräsi kiitosta sekä kriitikoilta että vanhoilta ja uusilta faneilta.

Tule kokemaan Amusia parempana kuin koskaan aiemmin, mukana uusia julkaisemattomia biisejä ja takuuvarmasti hikinen meininki! Amusia - Auttakaa Nyt Saatana https: Every day takes care of itself and has just enough problems and solutions for it. Instead, rejoice always and possess peace which transcends all understanding in your everyday life.

Llamassence - Not Thick Enough https: Nyt loppuu tipaton, on aika Naulaamon! Eli otetaanpa kuule yhden päivän varaslähtö "normiarkeen" ja lakataan kiusaamasta itseä niillä uudenvuodenlupauksilla! Hopihopi hophop kohti Naulaamon legendaarisia jameja! Janne rämpyttää kitaraa, Kaisa puhaltaa nokkista ja laulaa. Suoraan syvältä sinisestä sydämestä. Katriinamies on improvisaatio-orkesteri, joka on perustettu anno domini Biisejä tehdessään duo käyttää erilaisia improvissatiomenetelmiä, jotka pohjautuvat Keith "Keke" Johnstonen improvisaatiometodiin ja Keke Rosbergin formulauraan.

Yksikään ilta ei ole samanlainen. Tanskalainen flamencore-yhtye Hola Ghost saapuu kolmelle keikalle Suomeen Tanskalainen flamencore-yhtye Hola Ghost saapuu helmikuun alussa jälleen Suomeen. Entisten Nekromantix- ja Mad Sin-miekkosten yhtye nähdään keikoilla pitkän viikonlopun aikana kaikkiaan kolmessa kaupungissa. Karavaanin kulku alkaa 4. Flamencoa, punkkia ja psykobillyä omintakeisesti yhteen sekoittava Hola Ghost on ehtinyt vuosien varrella vierailla useampaan kertaan Suomessa.

Turussa lauteille nousee ex-Sweatmaster-jäsenten uusi yhtye Lost Boots, joka julkaisee keväällä debyytti-ep: Vuonna perustettu Hola Ghost on laajeni vuonna trioksi, kun yhtyeen perustajat Peter Sandorff ja Jeppe Jenssen kiinnittivät rumpalin roolia vetäneen Roland TR rumpukoneen tilalle Peterin veljen Kristian Sandorffin - joka veljensä tavoin on vaikuttanut Tanskan tunnetuimmassa psykobillybändi Nekromantixissa.

Yhtye on julkaissut urallaan yhden täyspitkän albumin The Man The Couldn´t Hang , sountrackin elokuvaan Cannibal Flesh Riot sekä viime vuonna ilmestyneen 10" minialbumin Chubacapra.

Illan käynnistää Suomen timmimmät mimmit - The Shrieks - jonka horrorpunk lämmittää sydämet ja tulevat sen jälkeen syödyksi. Brawl Between Enemies Saksa - Heavy hardcore. Saksalaiset osaa tän homman. Vetelät housuun ja pittiin siitä. These days are ours Happy and free. Oh Happy Days These days are ours Share them with me. The band reaches out to listeners of all ages with its captivating melodies.

Hienoa, että lämpöä jaetaan näin laajemmalla pohjalla alueen asukkaille. Onhan siellä kai miehiäkin, jotta asiakkaiden tasa-arvo toteutuu? Onkohan myös hankintakilpailu suoritettu EU: Menkää poijaat kattoon, jotta saarahan hiukan halevanpaa sähkyä. Onko luvattu laittaa putkiliike? Mainehan siinä menee, mutta kunnia sen kun kasvaa Heikosti on asiat, jos täytyy ruveta kropallansa tekeen rahaa. Käyttävät parat ittiänsä hyväksi ja myöhemmin on maine kokonaan mennyt.

Kuka tervejärkinen alkaa olla akan kanssa, joka on ns kaikille tuttu. Minä olisin stripparin kans ku ne on niin hyvännäkösiäkin. Ja mitä se ny haittaa onko strippari jos on muutenvaan mukava ja hyvä luonne.

Kateellinen olet, kun sun katsomisesta ei kukaan maksaisi! Eipä olis ainakaan perus suomalainen lahna Vaikka onhan noita vähemmän kauniitakin rippareita Ja lisää hyvää että ei ujostele olla seksikäs julkisesti, varsinkin bileet on upeita kun porukassa on muutama alan ihminen Olet tytti89, luultavasti olet läski ja persjalkanen joka on onnesta soikeena, jos joku viitsii polkea.

Jos strippaus on huoraamista, niin on sitten mallien työkin sitä. Kaikki huorat eivät ole kampaajia eikä kaikki kampaajat huoria. Saat kuullostamaan huoraamisen ja huorat jotenkin huonoilta. Mikä tekee siitä huonoa, jos se oli ammattina jo tuhansia vuosia ennenkuin ensimmäistäkään IT-Manageria tms. Ja miksi muutenkaan syyllistää huoria, onhan meillä lakimiehiä ja poliitikkojakin: Puhutamattakaan alkoholin ja aseiden valmistajista ja myyjistä: Kyllä huorat vielä aika hyvää ja kunnollista sakkia on.

Mutta kuinka joku ALKO: No ei sullakaan hyvin mene. Se opitaan jo lapsena ja nuorena, että kivalla naamalla ja hyvällä kropalla saa etuja ja sitä käytetään. Sitten on naisia paljon, jotka on kotiäitejä eli on myyny kroppansa miehen lisääntymistä varten. Ja mies taas vaihtaa ilolla palkkaansa siihen, että saa jälkikasvua ja hyvällä säkällä joskus jopa seksuaalista tyydytystä ja parhaassa tapauksessa se nainen on myyny miehelleen jopa kätensä ja aivonsa eli kokkaakin.

Taidatkin tytti olla pohjimmiltasi huora itsekkin. No ei se mitään, minä huoraan aivojani työnantajalleni ja ulkonäöllä ja keskustelulla sitten hankin työpaikalla ja mailmalla etuja. Eilen viimeksi huorasin itselleni paremman paikan junasta, eikä se vaatinut kuin viiden minuutin hymyilyn ja keskustelun VR: Muutaman kerran oon käynyt rentoutumassa, ja varmasti menen vielä uudelleenkin Onko kukaan käynyt katsomassa, että millanen tyttö toi Anniina on?? Pohjanmaan miehiä aliarvioidaan kun noin ryyppöjä on tarjolla.

Siis mikä se Red room niinku oikeesti on? Ikkunoista ei näe sisään kun edessä on punaiset verhot joten vaikuttaa vähän arveluttavalta paikalta, enkä ole viitsinyt sisälle asti mennä kurkistamaan.

On paikka kuitenkin tainnut menestyä ihan kohtalaisen hyvin, kun on vieläkin pystyssä. Etkö tampio ymmärrä tai osaa lukea edellistä puolivuotta sitten jätettyä viestiä. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Vastaa alkuperäiseen viestiin Red Room kasperissa Siis kuka ihme on laittanut pystyyn tollasen strippariluolan kasperiin? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

: Girl huora seinäjoki

MY CAMS OMAKUVA ORG 981
HCPORNTUBE NAISEN PILLU 930
Girl huora seinäjoki Eikä se ole häirinnyt ketään Kasperilaista. Biiseissä puhuu rehellinen ja suorasanainen nainen, joka ei piiloudu metaforien taakse. Herkkä duetto toimii niin koskettavien lyriikoiden, kauniin laulun kuin tyylikkään riisutun, modernin elektronisen tuotannon ansiosta. Lauantain viimeisenä esiintyjänä nähdään helsinkiläinen Hän, joka julkaisee odotetun debyyttipitkäsoittonsa näissä bileissä. Legendaarisen taiteilijan mielenmaisemaa valotetaan ensi kertaa lähipiirin kertomana. Saat kuullostamaan huoraamisen ja huorat jotenkin huonoilta. Tästä ei voi as fuck suomalaista amatööriseksiä enää parantua!
THAI HIERONTA JYVÄSKYLÄ TREFFI CHAT Monster cock escort narva

Asiakas ilmoittaa, että ravintolan ruoka on aiheuttanut pahoinvoinnin. Tämän jälkeen ravintoloitsija pyytää asiakasta tuomaan lääkärintodistuksen asiasta. Herättääkö tämä idea millaisia keskusteluja ja onko tälläisesta asiasta koskaan puhuttu?

Etsi Toggle navigation Valikko. Siis kuka ihme on laittanut pystyyn tollasen strippariluolan kasperiin? Eikö kasperilla ole jo muutenkin ihan tarpeeksi mainetta ilman tommostakin. Sijaitsee kasperin lämpökeskuksen rakennuksessa. Autokaupan siunaus Bayerncar mainostaa isosti liikkeensä avajaisia. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kasperi kun on muuttunut huumevapaaksi alueeksi, on ihmisten etsittävä uusia tapoja stimuloidakseen aivojaan.

Mikään ei stimuloi aivoja reippaammin kuin suonikohjujen raiskaamat kintut, joiden päässä tasapainoilee raskausarpien koristama kroppa. Antakaa meidän kasperilaisten nauttia viattomista huveistammme.

Kuulin,että riminaaleille ja muille lypsettäville paikka on tarjolla. Ja olin ihan tyytyväinen. Nätti Suomalainen tyttö oli ja mä sain ainakin rahoilleni vastinetta. Tyrmäystipoista en tiedä, kun siellä ei mitään juomia ollut tarjolla. Ja ainakin minun lompakko pysyi tallessa. Sanoo ite paikan rahat kääriväkö? Voi kun olis mullakin tollanen paikka. Tämähän on vain tervettä kilpailua. Onhan thaimaalainen hieromalaitos toiminut jesperin tiloissa jo vuosikaudet.

Eikä se ole häirinnyt ketään Kasperilaista. No siinäkin voi olla tietty vähän työntekijöiden tasosta kysymys? No mutta nyt on sullaki mahdollisuus nähdä striptease viihdettä, edes kerran elämässä.. Asun täs ihan vieres, eikä sieltä paljon häiriötä tuu. En oo kyllä ikinä nähny kenenkään menevän sisään,mutta ulos on tullut vähän lihavempia naisia. Hienoa, että lämpöä jaetaan näin laajemmalla pohjalla alueen asukkaille. Onhan siellä kai miehiäkin, jotta asiakkaiden tasa-arvo toteutuu? Onkohan myös hankintakilpailu suoritettu EU: Menkää poijaat kattoon, jotta saarahan hiukan halevanpaa sähkyä.

Onko luvattu laittaa putkiliike? Mainehan siinä menee, mutta kunnia sen kun kasvaa Heikosti on asiat, jos täytyy ruveta kropallansa tekeen rahaa. Käyttävät parat ittiänsä hyväksi ja myöhemmin on maine kokonaan mennyt. Kuka tervejärkinen alkaa olla akan kanssa, joka on ns kaikille tuttu. Minä olisin stripparin kans ku ne on niin hyvännäkösiäkin. Ja mitä se ny haittaa onko strippari jos on muutenvaan mukava ja hyvä luonne. Kateellinen olet, kun sun katsomisesta ei kukaan maksaisi!

Eipä olis ainakaan perus suomalainen lahna Vaikka onhan noita vähemmän kauniitakin rippareita Ja lisää hyvää että ei ujostele olla seksikäs julkisesti, varsinkin bileet on upeita kun porukassa on muutama alan ihminen Olet tytti89, luultavasti olet läski ja persjalkanen joka on onnesta soikeena, jos joku viitsii polkea.

Jos strippaus on huoraamista, niin on sitten mallien työkin sitä. Kaikki huorat eivät ole kampaajia eikä kaikki kampaajat huoria. Bonuskierroksella riskeeraatte — tismalleen oikeista vastauksista ansaitsette kolme bonuspistettä, mutta vähänkin vääristä lankeaa yhden miinuspisteen pommi. Visaa sponssaa myös Rumba. Rokkenrollin taikaa tarjoillaan peltisiltä astioilta ja oikein olan takaa! Rehevää meininkiä luvassa, vaikka pojat hoikkia ovatkin.

Get Me ja sen rikollisen komea kokoonpano säteilee seksuaalista ylivoimaa Suomen musiikkiskeneen! Tanssittavat rytmit, tiukat riffit, miehekäs torvisektio ja keikkahiki taattu! Jos et usko, katso ja ihastu: Drifters' Collective on vuonna perustettu vaihtoehtoista hip-hoppia soittava yhtye Helsingistä.

Yhtyeeseen kuuluu kuusi jäsentä, joilla on erilaiset musiikilliset taustat aina hip-hopista rockiin. Drifters' Collective onkin ammentanut vaikutteita varsin erilaisista musiikillisista elementeistä, mutta myös muista taiteitten aloista sekä jäsenten kulttuurisesta ympäristöstä.

Fiiliksiä räjäyttävillä keikoilla bändi on jo lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion pääkaupunkiseudulla. Carnalation päätti pitkän keikkataukonsa Juhannuksena Kauhajoen Nummirockissa ja on kiertänyt syksyllä ympäri Suomea. Musiikin pääpaino on grindissä, mutta ilmaisussa on vivahteita muistakin genreistä kuten punkista ja HC: Bloodride tuuttaa tanakkaa vanhan koulun thrash metallia.

Kolmas kokopitkä on tuloillaan, joten sitä odotellessa on hyvä tulla Loosen ottamaan pientä selkäsaunaa ennakkoon. Bändi on lämmitellyt mm. Exodusta ja Toxic Holocaustia, joten lavalla ei pelkästään varpaita tuijotella. Niin ikään helsinkiläinen nimestään huolimatta suomeksi laulava Mørket naittaa yhteen sävyjä crustin, black metallin, punk rockin ja progen likaisesta välimaastosta. Syyskuun viimeisenä keskiviikkona Päräyttävää musaa, ystävien seuraa ja 4,5 euron hanajuomat olut, siideri, lonkero puoleenyöhön saakka.

Näistä palasista se koostuu. Tämä jengi ei juuri esittelyjä kaipaa. Kolmen Helsingin Malminkartanosta kotoisin olevan artistin, Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin, muodostama rap-ryhmä on huimassa lennossa. Mihin ikinä tämä porukka asteleekaan, bileet ovat taatusti käynnissä! Näin tulee tapahtumaan myös Loosessa.

Tästä parhaillaan kohinalla tunnettuuttaan kasvattavasta ryhmästä kuullaan vielä paljon. Tätä keikkaa ei kukaan rapin ystävä halua missata! Tule siis ajoissa paikalle. Onks Tätä Lisää feat. Mette on Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka herkät ja rehelliset kappaleet saavat pohtimaan elämää eri näkökulmista. Blue Eyed Sons on helsinkiläinen perustettu raskaasti rouhiva blues rock -yhtye. Blue Eyed Sonsin vaikutteina voi kuulla lukujen bluesia, hard rockia ja psykedeliaa ja yhtyeen sointia onkin verrattu The Doorsin ja Led Zeppeliniin kaltaisiin klassikoihin.

Mutta pelkkään retroiluun ei sorruta, vaan bändin sointi on vahvasti nykypäivässä. Biisit ovat meneviä ja mielenkiintoisia ja live-esiintyminen huokuu intensiivistä eläimellisyyttä. Vasta alle vuoden vakavasti keikkaillut yhtye on ollut kesällä arvostetulla Inkfishin studiolla tekemässä EP: Alun perin Kotkasta kotoisin oleva ja sittemmin Helsinkiin muuttanut rap-artisti Sairas T julkaisee vuodenvaihteen aikana uuden vinyylin ja c-kasetin. Handelista Hurstiin c-kasetti julkaistiin vuonna ja sen tunnetuimmat kappaleet Nettokävely Saved My Life ja Handelista Hurstiin ovat keränneet youtubessa satojatuhansia katselukertoja.

Ympäri Suomea aktiivisesti keikkailut 3rd Rail Musicin artisti on yksi suomiräpin undergroundin nousevista nimistä! Inkvisitor on vuonna perustettu thrash metal -bändi Jyväskylästä. Yhtyeellä on takana yksi EP, suomirundi ja debyyttialbumi Doctrine of Damnation on nähnyt päivänvalon Yhtye on sen kunniaksi toisella suomirundillaan, joka kantaa nimeä 9 Phases of Disembodiment Tour.

Ahkerasti keikkaileva yhtye on ehtinyt myös julkaista debyyttialbuminsa - The Precense of Evil - lisäksi kolme EP: Devenial Verdict rankaisee ilman rasvaa erittäin raskaalla death metallilla. Orkesterin tuorein albumi Corpus ei tunne armoa ja sitä voi luuppailla alla olevan linkin takaa. Ashimban virtuoottinen kitaransoitto ja koskettava laulu muodostavat ainutlaatuisen kombinaation, joka on noteerattu eri puolilla maailmaa.

Lauluja-lauluntekijä Ashimban itäisen Afrikan perinteisestä soundimaailmasta ammentavat sielukkaat laulut kertovat Tansanian rikkaasta luonnosta, ihmisten elämästä ja traditioiden tärkeydestä. Ashimba kirjoittaa ja laulaa pääosin swahiliksi, mutta myös sukunsa heimokielillä. Ashimban musiikissa ilo ja suru kulkevat rinta rinnan. Lyriikat kumpuavat elämästä Afrikassa ja hänen omasta taustastaan.

Hän on soittanut ja laulanut useissa itäafrikkalaisissa kokoonpanoissa ennen soolo-uransa aloittamista. Ashimba esiintyy nyt Suomessa trio kokoonpanolla, johon kuuluu miehen lisäksi perkussionisti Teho Majamäki sekä saksofonisti Linda Fredriksson. Andrew Ashimba — kitara, laulu Teho Majamäki — rummut, perkussiot, vibrafoni, taustalaulu Linda Fredriksson — saksofonit, basso, taustalaulu. Ja siitä jatkaa normaaliin tapaan sunnuntaijamit!

Los Bastardos Finlandeses ei esittelyjä kaipaa, sillä yhtyeen jäsenten bändihistoria on yhtä kuin Suomi-rockin wikipedia: Dead End Scene yhdistää musiikissaan groovea, tiukkaa riffittelyä sekä melodiaa. Yhtye on julkaissut kaksi EP: Mistä on nykypäivän suomirock tehty? Asenteesta, tarinoista, sokerista, sammakoista, punk-energiasta ja kahdesta vahvasta naislaulajasta. Popin, rockin ja punkin välimaastossa kasvanut Kouvolasta ponnistava "rock-saha" huutaa uudenlaista ja erilaista - suomalaista rock-musiikkia!

Ikinä ammentaa musiikkinsa luvun metallista, tarttuvasta pop-musiikista sekä väärällään olevista asioista. Scarecell on tyylisuunnaltaan stadion-rockia ja melodista metallia soittava yhtye pääkaupunkiseudulta. Bändi on perustettu vuonna ja kokoonpanossa yhdistyvät kotimaisten orkestereiden - My Reflectionin ja Enthrone The Unbornin - jäsenet.

Scarecell hioi vuoden verran uomiaan, kunnes syksyllä yhtye nähtiin ensimmäsistä kertaa lauteilla. Energisissä livekeikoissa yhdistyvät vahvasti bändin tulkinta sekä tunnelmaa ja efektejä maalaava syntikkaosasto. Jo vuosien ajan musiikkia tehnyt Toimi on vaikuttanut mm. Muun musiikintekemisen ohella Klasu on pitkään haaveillut suomenkielisten kappaleidensa äänittämisestä ja esittämisestä ja hänen esikoisalbumi ilmestyikin Viljami Kukkonen on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka teki nynnyfolkiaan tutuksi ensin debyytillään Mörönsyötti ja nyt toisella levyllään Jos Rakkaus tapahtuu Mörönsyötti keräsi aikanaan rutkasti kannustavia arvioita ja päätyi mm.

Viljami tuo Looseen 7-henkisen bändin ja illan aikana kuullaan koko joukko kauniita matka-, rakkaus-, kiukku- ja tsemppilauluja. Kahdella edellisellä albumillaan uuden sukupolven suomenkielisen rockin kärkinimien kantaan noussut Modernistit julkaisee lokakuun Albumia juhlitaan LA Levyn maistiaiseksi heitetyllä "Olisit niin kiltti" -singlellä vierailee PMMP-yhtyeestä tuttu rokkimimmi Mira Luoti ja biisi onkin soinut tiuhaan radioissa. Erikoisvieraana illan avaa yhden maamme ykköskitaristeista, Timo Kämäräisen yhden miehen inferno, Ihana Leijona!

Ihana Leijona omin sanoin: Energia liikkuu, ei muita takuita. Kitaravirtuoosi Raoul Björkenheim omistaa tämän illan eklektiselle sähkökitaramusiikille! Seuraavassa artistin englanninkielinen kuvaus:. I'm using prepared guitars, extended techniques and loops to create orchestral scenarios with strong visual overtones.

Muskan ura on niin pitkä ja kattava, että sen kuvaus tässä on liki mahdoton tehtävä. Siispä tietämättömille voimme lämmöllä suositella seuraavaa Wikipedian linkkiä: Yhtyeen musiikin nitoo yhteen tunteikkaat folk-melodiat sekä kansainvälisen tason englanninkieliset lyriikat. Helsingissä lavalle nousee myös norjalaisten kaksoissiskosten muodostama Oakland Rain, joka soittaa First Aid Kit -yhtyeen tavoin americana-vaikutteista folk-popia.

Illan kolmantena esiintyjä on kotimainen Ovipuhelin, jonka folk- ja popvaikutteinen akustinen musiikki on täynnä kauniita nyansseja.

Feniks Willamo feniks fullsteam. Ruotsalainen punk-bändi Atlas Losing Grip saapuu syksyllä ensimmäisille keikoilleen Suomeen. Alkuvuodesta uusimman albuminsa julkaissut yhtye oli tulossa Helsinkiin jo viime vuoden keväällä, mutta tuolloin Itä-Eurooppaan ja Venäjälle suunniteltu kiertue peruuntui Ukrainan epävakaan tilanteen vuoksi. Korvaavat konsertit toteutuvat Tampereella, Helsingissä ja Turussa lokakuun Vuonna Lundissa perustettu Atlas Losing Grip yhdistelee melodiseen skatepunkiinsa myös hardcore-vaikutteita.

Propagandhin kaltaisiin bändeihin usein verrattu yhtye on keikkaillut ympäri maailmaa muun muassa Bad Religionin ja NOFX: Albumi oli samalla bändin uuden vokalistin Niklas Olssonin ensimmäinen levy yhtyeen riveissä, sillä Atlas Losing Gripin edellinen laulaja Rodrigo Alfaro keskittyy jälleen paluun tehneeseen Satanic Surfers -bändiinsä.

Toni esittää tuotantoaan myös riisutun akustisesti, säestäjänään kitarataituri Markku Ollikainen. Musiikin moniottelija Jänis ja Räikän järjestämiä Jänisfestivaaleja on ihmetelty vuodesta vuoroin Hyvinkäällä ja Helsingissä. Jänisfestivaali Helsingissä tärähtää Bar Looseen. Se on järjestyksessään neljä festari. Yläkerrassa ilman pääsymaksua akustisesti ja alakerrassa sähkön kera. Tarttuvia biisejä syvällisin lyriikoin.

Lauluja ihmisenä olemisesta ja yhdessä elämisestä. Järvenpääläislähtöisen bändin musiikissa voi kuulla vaikutteita vaikkapa YUP: Appiukko valmistelee parhaillaan neljättä täyspitkää levyään. Salla Hätisen ja Miro Palokallion perustama Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtye on hyvässä nousukiidossa. Yhtye tekee loka-marraskuussa laajan kiertueen, jonka lähtöruutu on tietenkin kotikentällä Bar Loosessa, jossa bändi on pitänyt aiemmin omaa Matka maailman ympäri -klubia.

Nyrok Dolls on Nyrok Cityn rankin rokkipumppu! Ketterä katurockjyrä rullaa vuoden ainoan keikkansa kirjamessutorstaina Bändi rullaa riemukkaasti henkisen johtajansa Mauri Kunnaksen laulu, kitara tiukassa komennossa! Suuren johtajan jämerässä ohjauksessa yhtyeen — Pasi Heikuran kitara , Arto Nybergin laulu , Silja Sillanpään laulu , Aku Syrjän rummut , Juba Tuomolan basso ja Kjell Westön kitara — sointi on säilyttänyt vuosikymmenen keikkailusta huolimatta tuoreen särmikkyytensä!

Sörnäinen-yhtye on kanonisoimattoman kantrin sekä agentiaanisen angsti-iskelmän airue. Mollisointujen, luovuttamisen ja suomidepression yhdistelmä Piritorin varjoisemmalta laidalta.

Pitkän linjan soittomustalaisten kokoonpano on kuullut baarien miesten tarinat, jatkaen surutyötä seuraaville sukupolville. Teppo Vapaus -bändi edustaa modernia suomirockia, jonka ytimenä on herra Vapauden oivaltavat lyriikat, mieleenpainuvat pop-melodiat sekä superkova yhtye! Fumble on punk rock yhtye Olarista! Kyseessä on skenen todellinen legenda, joten älä missaa mahdollisuutta nähdä tätä hienoa yhtyettä osana Musamaratonia!

Hyvinkäältä ponnistava The Vailens soittaa melodiasta punkia, jonka mieleenpainuvat riffit ja suorat melodiat koukuttavat. Vinyylitaitelija Mika Järvinen tanssittaa yleisöä luvun klassikoista nykypäivään.

Kaupunkiäänet, meren tuoksu, aamuöinen mukulakivikatu ja grillihodarin liiat mausteet; muotiliikkeet ja kirpputorit, oluthuoneet ja karaokebaarit, kauppahallit ja kansanjuhlat, asiallinen ja asiaton oleilu, ihmiset ja ideat, mennyt ja nykyinen. Koskelainen on myös laulaja-kitaristi Luca Garganon alter ego. Ja ennen kaikkea, Koskelainen on pirun hyvää musiikkia! Silas Freyn indiesti sykkivä blues-rock on henkevää, vahvoilla soul-fiboilla maustettua musiikkia.

Artisti on ehtinyt julkaista vain yhden musavideon, jonka voi tarkastaa alta: Potentiaalia on niin maan perkuleesti! The Shrieks on riehakas ja räyhäkäs neljän helsinkiläismimmin psychobillybändi. The Shrieksin biiseissä syödään sydämiä, ulvotaan kuuta ja lemmitään zombeja, ja gimmojen keikoilla läskibasso läiskyy kilpaa korkojen kopinan kanssa. Kun nämä daamit hyppäävät lavalle, flattopit tutisevat ja hameiden halkiot naukuvat. Ja grillimausteisena kirsikkana Musamaraton-kakun päällä on Barbe-Q-Barbies, jonka levyjulkkareita juhlitaan lauantaina Loosessa!

Tämä bändi räjäyttää aina potin, sillä heidän live-karismansa hakee vertaistaan! Ellinooraa ei voi kyllin hypettää! Hänen persoonallisella ja elämän läheisellä lauluäänellä varustettu pop on kuin rakastavaisten ensisuudelma vesisateessa. Illan dokkarina nähdään Montage of Heck, joka on ainutlaatuisen syväluotaava dokumentti rock-ikoni Kurt Cobainista.

Legendaarisen taiteilijan mielenmaisemaa valotetaan ensi kertaa lähipiirin kertomana. Dokumentti on elokuvallinen ja yksityiskohtainen kuvaus artistin todellisuudesta ja ympäristöstä. Ohjaaja Brett Morgen on yhdistänyt taitavasti läheisten haastatteluja Cobainin henkilökohtaisen arkiston kanssa, josta löytyy ennen näkemätöntä materiaalia - niin legendan taidetta, musiikkia kuin kotivideoitakin.

Pääsemme seuraamaan Kurtin matkaa hänen nuoruusvuosistaan aina menestyksen huipulle saakka. Dokumentin myötä fanit näkevät asioita, joita eivät aikaisemmin legendasta tienneet. Myös vasta äskettäin Cobainin musiikin löytäneet tulevat kokemaan, mikä tekee legendasta sen ikonin, joka hän on edelleen 20 vuotta kuolemansa jälkeen.

Lokakuun viimeisenä keskiviikkona Nyt siis ainoa mahdollisuus vähään aikaan nähdä näitä ryhmiä lavalla. Musiikissa on valtava voima. Ryhmä vie sähköisesti vahvistetun jytämusiikin ylivertaista ideologiaa sitä janoaville, siitä vielä tietämättömille kansoille Maassa ja Maan ulkopuolella. Emilia Tuovila ja väijytys soittaa folksävytteistä musiikkia lattarirytmein ja vimmaisella asenteella. Keskiössä ovat vahvat tekstit, jotka naulitsevat kuuntelemaan.

Kokoonpanossa kuuluvat viulu, cajon ja basso, jotka luovat naisen ja kitaran ympärille vangitsevan kokonaisuuden. Pääkaupunkilaisen Wateryn musiikki on raadollista HC: Until We Collapse soitanta on brutaalia metallicorea.

Yhtyeen genrekuvaus on about paras ikinä: Jokainen valistunut metalli-ihminen siis tälle keikalle! The Country Dark on tullut tutuksi maamme kieroimpana ja likaisempana white trash rock´n´rollin sekä outlaw countryn sekasiitoksena.

Luvassa huikea setti rock´n´roll klassikoita - sekä The Country Darkin härskiä materiaalia. Illan avaa Black Magic Six, joka esiintyy yhtyeen historiassaan toista kertaa ison bändin muodossa. Helsingin garagepunkblues-ukot marssittaa lauteille ainakin taustalaulajattarensa Munkit: Kannattaa siis tulla paikalle katsastamaan, millä kattauksella konsertti kompastellaan loppuun.

Yhtye rouhii keikan mittaan omia kappaleita uusin tai uusituin sovituksin, painottaen materiaalivalintoja epäpyhäinmiesten päivän tunnelmiin. Klubien levymusiikista vastaavat mm. Uusi Perjantai -diskosta ja Lauantaidiskosta tuttu Dj Skenikswee sekä vierailevat soittajat.

Klubi järjestetään Bar Loosessa kerran kuussa. Laita hippakengät jalkaan ja tanssi tai kuole! Vanha kokemus ja uusi inspiraatio ovat innoittaneet Hermannin kirjoittamaan biisejä, joita laulavat pian mukana koko Suomi". Karina soittaa suomi-poppia, jossa orkestraation harkittu minimalismi nostaa laulujen sanoman framille. Odottelu on nössöä, tule ja todista! DJ Mortti on heiluttanut yön janoisten sankarien bärsseitä vuodesta asti.

Loosessa levylautasella pyörii sulassa sovussa mm. Vuoden toiseksi viimeinen Katriinamiesklubi pyörähtää väkevästi käyntiin! Kannattaa siis suunnata Looseen! Viimeiset vuodet aktiivisesti ympäri Eurooppaa kiertäneen Get Your Gunin tuotannossa kohtaavat tummasävyinen vaihtoehtorock ja psykedeliavaikutteinen stoner. Tämän yhtyeen karismassa on sellaista magiaa, joka on saanut satoja keikkoja elämänsä aikana todistaneen jampparin kananlihalle.

Lupaan, että tämän bändin loistavuus mykistää. Toinen yhtye Neat Neat, on nelihenkinen vaihtoehto-rockia soittava yhtye. Laura Moisio on tamperelainen laulaja-lauluntekijä, jonka tuorein albumi 'Ikuinen valo' on kerännyt kehuvia arvioita eri medioissa.

Loosessa Laura esiintyy intiimisti triokokoonpanolla. Artistin musiikki leijuu jossain popin ja folkin rajamailla ja tiivistä tunnelmaa korostaa akustisen minimalistiset sovitukset. Illan aloittaa helsinkiläistrio Lake Jons, jonka debyytti-EP julkaistaan alkuvuodesta Lake Jons sai hattuunsa hienon meriitin, kun yhtye valittiin yhdeksi lupaukseksi YleX: Nyt on oikeasti lupa odottaa suuria!

Viime kesänä Pitkä kuuma kesä -tapahtumassa yleisön hurmannut ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Andreas Moe saapuu ensimmäiselle klubikeikalleen Helsingin Bar Looseen perjantaina 6. Artistin mittavan Euroopan-kiertueen avauskonsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Andreas Moe valmistautuu parhaillaan lokakuussa julkaistavan debyyttialbuminsa ilmestymiseen. Suuri yleisö tuntee hänet parhaiten monista elektronisen musiikin hiteistä: Ed Sheeranin ja Passengerin kaltaisiin muusikoihin verrattu Andreas Moe on kirjoittanut oman tuotantonsa ohella kappaleita myös monille muille artisteille.

Esa Pottosen, Oskari Halstin ja Aapo Niinisen muodostama yhtye valmistelee parhaillaan uutta albumia ja levyn ensimmäinen single ja hienon hieno musiikkivideo 'Nightime No Man´s Land' ilmestyi lokakuun alussa. Erittäin hyvänä livebändinä tunnettu Wedding Crashers tuli alunperin tunnetuksi voittamalla sekä Ääni ja Vimma että Alkupiste -bändikilpailut vuonna ja julkaisi sen jälkeen paljon kiitosta saaneen debyyttialbuminsa 'This Is What You Wanted' vuonna Näihin bileisiin on lupa tulla kuokkimaan!

Tsekkaa alta Naulaamon tyylinäyte! Erilaisista musiikillisista taustoista ponnistavat jäsenet lyövät kultakurkkunsa, hienomotoriikaltaan hiotut kätensä sekä nopeat jalkansa yhteen ja versioivat takavuosien helmiä ainutlaatuisella soundilla!

Laulaja-lauluntekijä Markon ympärille muodostunut kokoonpano yhdistää musiikissaan popin, soulin ja countryn elementtejä -- rockia unohtamatta. Viisipäinen bändi herättää soitollaan eloon englanninkieliset kertomukset ihmiselämän kiemuroista ja on valmis jakamaan ne koko kaupungin - ja maailman - kanssa.

DJ Wallo on viihtynyt Bar Loosen levylautasien ääressä jo usean vuoden ajan. Kokoelmista löytyy kovimpien retrorokkien lisäksi mm. Genrellä ei ole väliä kun hyvät biisit pääsevät puhumaan puolestaan!

Bar Looseessa nähdään kaksi mahtavaa keikkaa. Suomenkielistä poppia soittava Vanilla sekä upea Joanna Kupiainen. Saavu paikalle, fiilistele Joannan upeaa ääntä ja herkkää tulkintaa ja lähde loppuillasta joraamaan Vanillan tahdissa. Miina ja Kirsikka ovat kämppiksiä ja parhaita kavereita. He ovat ammatiltaan opettajia. Molemmat ovat harrastaneet musiikkia tahoillaan jo ennen yhteistyön aloittamista. Biisinkirjoituksessa löytyi heti yhteinen sävel, ja Petri Mataran Sandhja ja Miika Collianderin Irina mukaantulo sai hommaan vielä lisää puhtia.

Suomen Musiikin muita artisteja ovat mm. Jukka Poika, Egotrippi ja Pepe Willberg. Laulaja ja lauluntekijä Joanna on herkkyydellään ja aitoudellaan nostamassa ääntään muiden suomalaisten naisartistien joukosta. Säveltäjänä Joanna on vahva ja omaperäinen ja laulut eivät tavoittele mahtipontisuutta vaan rakentuvat kauniiden melodioiden ympärille.

Joannan lauluääni ei jätä ketään kylmäksi, hänen äänensä valtaa alaa suomalaisten sydämiin. Joannan voi hyvin kuvitella olohuoneen sohvalle soittamaan kitaralla tarinoitaan ja siinä se yksinkertaisuudessaan on kauneimmillaan. Joanna on säveltänyt myös musiikkia Sooloiluja elokuvaan v. Kappale in a Car, joka kertoo isäänsä ikävöivästä tytöstä. Hän on myös kiertänyt keikoilla Laulaja Jipun ja Tuure kilpeläisen kanssa. He julkaisevat piakkoin uutta musiikkiaan. Sitähän se kaikki on, musiikkia laidasta laitaan!

Äänilevyt läheltä ja kaukaa pistävät sukat pyörimään eikä illan hikoilun jälkeen tuota mitään tunnontuskia vetää triljoona kaloria sisältävää megapizzaa, sillä sen verran kaloreita palaa, kun laulava tennissetä pyörittää mekaanista musiikkia äänilevyiltä. A ménage-á-cinq of bastard love-children, orphaned after a s drag queen fuck fest involving Dolly Parton, Arnold Schwarzenegger, and an experimental prototype for Viagra, the band churns out testosterone-fuelled heavy psychedelic anthems to violently bang your head and get naked to.

UNI on suomenkielinen rock yhtye, jonka puhutteleva musiikki on laajaa ja kantaaottavaa. Musiikissa on vaikutteita mm. Tarinat, syvälliset lyriikat, moniulotteiset rytmit ja salakavala melodiahypnotiikka yhdistettynä rockin kovaan asenteeseen vaivuttaa kuulijan unenomaiseen tilaan, jossa tunteet ja ajatukset joko nousevat pintaan, tai laskeutuvat syvyyksiin.

Unen ensimmäinen single 'Ikuinen' julkaistiin lyhytelokuvassa Uni On Ikuinen. Yhdysvaltalainen Austin Lucas saapuu marraskuussa Suomeen neljän keikan kiertueelle. Muusikko esiintyy Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussa. Indianan syrjäseuduilla kasvanut Austin Lucas aloitti uransa punk-musiikin parissa, mutta vuosien mittaan setti on laajentunut niin countryn, folkin kuin americanankin suuntiin. Omintakeista folkpunkkia musisoiva Lucas on tuttu vierailija Suomessa, sillä karismaattisen välittömistä ja yleisön huomioon ottavista keikoistaan tunnettu laulaja-lauluntekijä on vakuuttanut ja valloittanut keikkakansaa useilla aikaisemmilla Suomen-keikoillaan.

Lucas on soittanut myös Chuck Raganin taustabändissä ja kiertänyt Willie Nelsonin lämmittelijänä. Tasaisin väliajoin vuodesta alkaen levyjä julkaissut Lucas on vahvasti luonut itselleen nimeä suosion kasvaessa.

Aktiivisen kotimaankeikkailun lisäksi menestys poiki vuonna kiertueen Australiaan myöhemmin samana vuonna toteutuneen Euroopan kiertueen lisäksi. Suomalainen Combat Rock Industry on julkaissut Suomessa Lucasin levyjä ja muutenkin hänellä on erityisen lämmin suhde Suomeen:.

Its people and landscape make me feel more at home and at the same time invigorated than any other place in that I've travelled to. I promised my fans about 4 years ago that I would always come back when I was in Europe and that I'd always make your country a priority.

I intend to keep that promise for as long as I can. Melodista suomenkielistä rokkia jossa on katkeransuloisia säveliä ja ripaus goottiromantiikkaa. Vuonna perustetun Johnny B. Tämä kolmen nuorukaisen muodostama kokoonpano tykittää englanninkielistä doom, stoner sekä hard rock vaikutteilla höystettyä musiikkia, josta ei puutu myöskään psykedeliaa.

Keikat ovat elämyksiä, jotka vievät välillä hyvinkin syviin vesiin odottaen jälleen raivopäiseen energiaan yltyvää rokkaamista, taidokkaita soolo-osuuksia unohtamatta. Pääsimme vihdoin nauttimaan Electric Love Machine yhtyeen uudesta materiaalista myös levyn muodossa. Bändi julkaisi pitkään odotetun albumin perjantaina Edesmenneestä Iconcrash yhtyeestä tuttujen Matti Toivosen ja Riku Mattilan johtama energinen Band of Vipers-yhtye kyntää vakuuttavasti indierockin ytimessä.

Bändin energiset esiintymiset ovat saaneet hyvän vastaanoton yleisöltä ja keikkajärjestäjiltä. Band of Vipersin vahvuus onkin juuri viihdyttävässä lavashowssa ja yhtye on onnistunut loistavasti yhdistämään rajun rock meiningin ja kauniit pop­kappaleet toisiinsa.

Kaksikko on tehnyt kappaleen yhdessä tuottajien Mikko Tiaisen ja Hannu Korkeamäen kanssa. Katso Marek Sabogalin ohjaama video tästä: Huomattiin et just tää biisi sai vanhemmatkin kuulijat herkistelemään ja jopa kyynelehtimään.

Porukka koostuu siis luvunkin läpi kolunneesta Hannu Korkeamäestä, noin 30 vuotta nuoremmasta tuottajalupauksesta Mikko Tiaisesta sekä tietysti meistä kahdesta. Basso-lehden kannessa jo vuonna esiintynyt Timi Lexikon on pitkän linjan musiikintekijä.

Hänen ensimmäinen soolomixtape julkaistiin jo Lexikonin muusiikkivideot ovat keränneet YouTubessa ja Spotifyssa yhteensä miljoonia kuuntelukertoja.

Timi Lexikon on tunnettu myös erittäin energisistä live-esiintymisistään. Sekä suu että jalat liikkuvat hämmästyttävän nopeasti, eikä yleisökään pääse kärsimään kylmästä kun tämä savolaisräppäri päästetään lavalle.

Their insanity is contagious. You just want to sing their songs. Even the most inveterate snobs cannot help but crack a smile. Sitten ne perhoset vatsassa ja viimeinen sisäänhengitys ja…. JPTH keikkailee soolona sekä upouuden Muun muassa -bändinsä kanssa. Muun Muassa tällä reissulla: Dj John Wayne on monissa liemissä keitetty levyseppä, joka on hitsannut tanssikansalle musiikkia viisitoista vuotta. Dj John Waynen musiikillinen skaala yltää vanhasta orgaanisesta rytmimusiikista aina elektroniseen poppiin ja kaikkeen mitä siihen väliin mahtuu punkin ja garage rockin räimeesteen.

Yksi yhteneväinen tekijä kaikella soitetulla musiikilla kuitenkin on se, että ne houkuttaa tanssimaan, seurustelemaan ja huikkaamaan. Necrodium on vuonna perustettu jenkkityylistä brutaalia death metallia soittava yhtye Helsingistä.

Bändin debyyttialbumi Remnants julkaistiin elokuussa Breaking Wheel Productionsin toimesta Saturnal Recordsin jakelemana. Ennen debyyttialbumia Necrodium on tehnyt neljä demoa Demo 07 , Postmortal Vengeance , Altar Of Condemned ja To Oblivion , keikkaillut useiden koti-ja ulkomaisten bändien kanssa ja kokenut joitakin jäsentenvaihdoksia.

Musiikkityyli on kuitenkin pysynyt samalla tinkimättömän brutaalilla linjalla alusta saakka. Cadaveric Incubator on helsinkiläinen vuonna perustettu old school-death metal-bändi.

Bändin ensimmäinen demo "Resurgence Of Morbidity" julkaistiin jo vuonna mutta useiden rumpalinvaihdosten johdosta seuraavan "Unburied Abominations"-demon julkaisua saatiinkin odottaa jopa vuoteen saakka. Tällä välillä bändi on tehnyt lukuisia keikkoja Venäjää myöten ja valmistautuu nyt debyyttialbuminsa äänityksiin. Sadokist on soittanut raakaa black metalliaan vuodesta Bändi myös keikkailee aktiivisesti.

Näiden rakkauden lähettiläiden ura lähti hirmuiseen kiitoon vuonna megahitiksi nousseella Enemmän duoo ku sooloo -kappaleella, eikä siitä ole ollut paluuta. Bändi on kiistatta vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen musaskenen kovimmassa ytimessä. Palauta UMK-finaaliesitys mieleesi täältä: Dj Iiro tuntee musiikin undergroundin, muttei pelkää soittaa myös suurimpia hittejä.

Dj Iiron yksinkertainen prinsiippi on: First of Us voidaan kategorisoida ¿Alternative Rock? Parisen vuotta myöhemmin basisti Niclas Blomqvist sekä rumpali Pontus Johansson astuivat mukaan sekoittamaan pakkaa entisestään, heittämään lisää löylyä kiukaalle.

Vuodesta yhtye on soittanut nykyisellä kokoonpanollaan. First of Us on moderni rock-yhtye joka ei kaihda ottaa vaikutteita musiikin eri tyylilajeista tuodakseen uutta tuulta rock-sceneen. Biisit vaihtelevat melankolisista lauluista riehakkaaseen rokkiin. Regwan ei rajoita sanoituksiaan yhteen kieleen vaan tekstit syntyvät tunteen ja tilanteen mukaan. Sovitukset ja tunnelma luodaan yhdessä bändin kanssa.

Bändin soittajat ovat soittaneet monissa erilaisissa bändeissä mm. Vuonna perustetun yhtyeen keikat ovat täynnä energiaa ja bändi onkin kiertänyt Suomen lisäksi myös ympäri Baltiaa. Tää bändi on tulevaisuuden ykkönen sanon mä! Odotettavissa rajua pystymamboa, telakoitumista ja bärsseen pyörittelyä niin tanssilattialla kuin dj-kopissakin. Dj Tipsy Mayhem on nimensä veroinen tanssittaja!

Hörppyä, hupia, parhaita levykäisiä ja megabileet! Ja terrrrvetuloa tänne Suzukan moottoriradalle Japaniin ja näihin kut-kut-tavan jännittäviin olosuhteisiin, joissa starttaa Wizard of Loosen syyskauden toiseksi viimeinen osakilpailu. Riittääkö Mack Daddyn rengasstrategia kiriin? Oppivatko visaisännät viimein tekemään kysymyksiä, joihin joku osaa vastata? Joudutaanko radalle pyytämään turva-auto, kun visalomakkeisiin vaaditaan jälleen kohtuutonta ja tarpeetonta jazz- ja Kanye West -tietoutta?

Näihin ja muihin jännittäviin ja ei-niin-jännittäviin kysymyksiin saatatte saada vastauksen sunnuntaina Loosessa. Aika-ajokysymykset tuttuun tapaan kello Ohjelma on tietysti sen mukainen! Lavalla nähdään Katriinamies, Enchant, Korpolompolo sekä Risto soolona! Klubilla mennään siis tunnelmasta toiseen! Näiden kappaleiden videot ovat keränneet YouTubessa yhteensä yli 3 miljoonaa katselukertaa.

Myös keikkarintamalla Rumalla on riittänyt vientiä jo useamman vuoden ajan. Soolona, sekä Mäkin ja Adi L Haslan kanssa keikkoja on kertynyt parin vuoden sisällä lähes Seuraava sinkku ilmestyy vielä syksyllä Pianomies on artisti ja tuottaja. Pianomies kirjoittaa ja säveltää kappaleita myös muille oman tuotantonsa lisäksi.

Pianomies on tuottanut ja nauhottanut mm. Myös rock-orkesteri Luut, missä Pianomies soittaa, julkaisee materiaalia lähitulevaisuudessa. Ruotsalainen kokeellinen popyhtye Hey Elbow tekee neljän keikan Suomen kiertueen joulukuussa Yhtyeen omaleimaisessa popsoinnissa yhdistyvät harmoniat, jazz, noise ja pyrkimys luovaan vapauteen musiikin luomisprosessissa. Biisejä tehdessämme emme niinkään keskustele mihin pyrimme, vaan annamme sen vain tapahtuma. Yhtye esiintyi kesällä useilla eurooppalaisilla musiikkifestivaaleilla, mm.

Roskildessa sekä Helsingin Modern Sky -festivaaleilla. Dj Wallo on viihtynyt Bar Loosen levylautasien ääressä jo usean vuoden ajan. Genrellä ei ole väliä kun hyvät biisit pääsevät puhumaan puolestaan. Otherhood on alt rock -yhtye Helsingistä, jonka musassa yhdistyy eri genrejen elementit rehelliseen rock-traditioon.

The Maya Secret on luultavasti Venäjän esoteerisin bändi. Ihmiset, jotka pitävät Massive Attackista, Musesta ja The Curesta löytänevät tästä bändistä paljon loistavuutta! Illan kolmas esiintyjä Mojo Waves joutui valitettavasti peruttamaan, joten tilalle astui väkevä desert punk -poppoo, Sangesuga! Koska ikä ei tule yksin, päätimme yhdistää vuotemme ja järjestää juhlat kavereille. Illan aluksi on yksityistilaisuus 19—21, jonka jälkeen bändit kapuavat lauteille ja ovet aukeavat koko kansalle!

Punaisena lankana on kuitenkin PUNK. Tule ja tanssi itsesi tainnoksiin. Dj Iiro on Stadin chillein Dj, joka tuntee ug-skenen, muttei pelkää soittaa myös isoimpia hittejä! Drifters' Collective on yksi tämän hetken kuumimmista vaihtoehtoista hip-hoppia soittavista yhtyeistä!

Bändin biiseissä koetellaan genrerajoja ja uhmataan hiphopin perinteitä. Colorblue pyhänä tehtävänä on nostaa melodinen pop-musiikki isosti framille! Yhtyeen musiikki yhdistää mutkattomasti modernit elektroniset elementit ajattomiin pop-rock-hymneihin! Sen tiedämme, että yhtye koostuu kahdesta jäbästä ja yhteisestä aspiraatiosta tehdä maailman parasta musaa! Mutta mitä se on? Club Pajazzo tarjoaa joka torstai täyslaidallisen takuuvarmoja Loose-klassikoita, kovia kotimaisia ja cooleja uutuuksia.

Niko Riippa Flying Circus on uutta luovaa roots-musiikkia Pohjanmaalta. Niko Riippa ottaa nyt vielä askelen eteenpäin kansanmusiikin tiellä Flying Circus'n toisella albumilla, jonka syntyä ovat inspiroineet niin pohjanmaalaiset juuret kuin matkat maailmalla suurten bluesmestareiden seurassa. Yhdessä Jonas Kuhlbergin basso ja Timo Tikkamäen rummut kanssa hän kutsuu rennon, tunnelmallisen rytmimusiikin pariin.

Jännittävää ja erityisesti kotoisaa. Kalevalaisen taruston veden emännän mukaan nimetty Vellamo on Pia Leinosen ja Joni Tialan luotsaama kokkolalainen folk-yhtye, jonka ilmaisussa sulaa suomalainen kansanlauluperinne viehättävään retroiluun, luoden taianomaisia nykyfolk—tunnelmia.

Kotimaan lisäksi Vellamo kiertää ulkomailla osan vuodesta suunnaten vuoroin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Uuteen-Seelantiin. Vellamo julkaisi Yhdysvalloissa äänitetyn, Euroopassakin hyviä arvioita keränneen esikoisalbuminsa alkuvuodesta Vellamon toinen albumi Trad julkaistiin kesällä Levy sisältää nimensä mukaisesti kansanmusiikkia suomalaisesta perinteestä raikkaalla folkrock-otteella tulkittuna.

Levyllä soittavat myös basisti Janne Ylikorpi sekä rumpali Timo Tikkamäki, jotka kuuluvat Vellamon bändikokoonpanoon. Vellamo julkaisi kolmannen studioalbuminsa 6. Lauluntekijä Leinosen lapsuudenkodin mukaan nimetty Koskenkylä - albumi koostuu kokonaan yhtyeen omasta kappalemateriaalista. Aiemman Trad-levyn raikkaiden folkrocksovituksien hioma yhteissoitto pääsee oikeuksiinsa uudella levyllä joka terävöittää yhtyeen omintakeista nykyfolkilmaisua. Levy on monipuolinen kokonaisuus, jossa liikutaanTule kanssani sisar — kappaleen poliittisesta laulusta Colours of the Meadowin Cindy Lauper-henkiseen poppiin ja Hey Little Birdin 60—lukujen KaliforniafolkistaPalmikko- kappaleen suomalaisen kansansävelmän tyyliin.

Punaisena lankana läpi levyn kulkee laulunkirjoittaja Pia Leinosen vahvat tekstit ja ennalta arvaamattomat mutta tarttuvat melodiat josta hyvänä esimerkkinä toimii levyn nimikkoraitaKoskenkylä. Joni Tialan viriilit sähkökitarajuoksuttelut sekä Pia Leinosen maanläheinen fraseeraus antavat ymmärtää, että oman kulttuurin perkaamisen ei tarvitse olla vakavaa puuhaa. Bottoms Up is a duo from Finland.

With the help of a fretted and a fretless bass combined with a lot of effects they create trance inducting soundscapes that gives rise to deep introspection. Mats Ödahl and Jonas Kuhlberg are in some sense like two modern shamans of the electric bass, bringing back beautiful insights from a world hidden from view.

Radiostakin tutun Bluesministeri Kuloniemen isännöimä yhtye esittää bailujalalle sopivaa bluesia, erikoisvieraanaan laulaja-huuliharpisti Little Willie Mehto. Slidebluesia autotallin perukoilta eli bluesia, rokkia, punkia, säröä ja fuzzia.

Hifiä vältetään ja äidinkielellä kerrotaan. Luomu ja melkein live. Stadin groovaavin Dj-pari, jonka kemiat sykkii levylautaselta kuulijoiden korviin. Pylly vasten pyllyä pum pum! On aika vuoden viimeinen Wizard of Loose -musavisan. Illan polttavin kysymys lienee "Kuka ottaa ja voittaa koko syyskauden potin?

Mukaan pääse myös vasta-alkajat, sillä jokaisen visailuillan parhaat palkitaan hienoin tuotepalkinnoin! EP saa jatkoa talven kuluessa ja täydentyy trilogiaksi keväällä Kaikki trilogian osat julkaistaan vain digitaalisesti. Viimeistä osaa seuraa kaiken yhteen kokoava vinyyliversio. Jo kuusi arvostettua ja menestyksekästä albumia tällä vuosituhannella julkaissut Sara on tunnettu monipuolisesta materiaalistaan ja rohkeista suunnanmuutoksistaan. Yhtye on nyt ottamassa uransa suurinta askelta kohti uutta ilmaisumuotoa.

Yhtye ammentaa nyt rohkeasti vaikutteita synteettisistä äänimaailmoista aina luvun alusta nykypäivään. Soinnissa yhdistyvät niin kirkkaus ja terävyys, melodinen ja rytminen tarttumapinta kuin utuisemmin maalaileva ja arjesta irtautuva muotokielikin. Uusiutuneesta äänimaailmasta huolimatta kappaleet tunnustavat edelleen Saran vahvuuksia ja yhtyeelle leimallisia piirteitä. Voimakas ja eteerinen tunnelma kohtaa kuulaan melankoliset laulumelodiat, jotka säteilevät rakkautta niin tummanpuhuvaa ilmaisua kohtaan kuin herkkyyttä ja toiveikkuutta säteilevään pop-ulottuvuuteenkin.

Vokalisti Joa Korhosen tekstit ovat omakohtaisen rehellisiä ja aitoja, mutta jättävät edelleen tilaa kuulijan omalle tulkinnalle aikaisempaa suoraviivaisemmasta ilmaisusta huolimatta.

Mennyt kohtaa tulevan tavalla, joka paitsi yllättää ja säväyttää, tuntuu myös luonnolliselta ja innostuneelta. The Blanko on arvoituksellinen trio, joka hyödyntää moniulotteisesti musiikillisia vaikutteita progressiivisesta ja vaihtoehto-rockista muodostaakseen heidän oman ja jäljittelemättömän trademark-soundinsa. The Blanko on kiertänyt maailmaa kahden kehutun Flying Colours ja Into The Silence -albuminsa kanssa ja ovat ansainneet yli keikallaan erittäin arvostetun live-bändin maineen.

Yhtyeen energia ja ainutlaatuisuus kutsuu kuulijaa modernin retro-rockin maailmaan. Yhtyeen laulaja-kitaristi Pauli Hauta-aho on saanut osakseen paljon kunniaan ja hänelle on myönnetty mm. Svart Recordsin joulujuhlaa vietetään Helsinkiläisyhtyeen musiikki on DIY -power poppia. Tulista tilutusta ja riffitulitusta tiedossa. Päivän päättää toinen kotimainen uusi Svart-kiinnitys, kotimaisen progen uuden aallon kärkinimiin kuuluva MALADY, jonka tuore nimetön levy on kerännyt komeat arviot kotimaisista lehdistä ja pikku hiljaa helsinkiläisyhtyettä rahdataan maamme muihinkin taajamiin.

Hammond ja Lesley raikaa. Musiikillinen skaala yltää vanhasta orgaanisesta rytmimusiikista aina elektroniseen poppiin ja kaikkeen mitä siihen väliin mahtuu punkin ja garage rockin räimeesteen. Yksi yhteneväinen tekijä kaikella soitetulla musiikilla kuitenkin on, ne houkuttaa tanssimaan, seurustelemaan ja huikkaamaan. Islannin vaihtoehtorock-ylpeyden Agent Frescon Tavastialle Yhtyeelle tarjoutui mahdollisuus soittaa iltaveto päivämatinean sijaan, joten bändi ja järjestävä taho tarttuivat tilaisuuteen ilomielin.

Jo ostetut liput käyvät uuteen keikkapaikkaan sellaisenaan! Alternative-orkesteri esiintyy ensi kertaa Suomessa! Tämä Islannin erikoisuus on kuin yhdistäisi Mew: Ehkä vielä ripaus Rubikia sekaan ja aletaan olemaan näiden reykjaviklaisten maailmassa ja sävyissä.

Kauniita laulumelodioita matemaattisten rytmien säestämänä. Oivaltavia sovituksia lipsumatta kikkailun puolelle. Vuonna perustettu bändi valittiin Islannin omissa "Grammyssa" The Íslensku Tónlistarverðlaunissä vuoden tulokkaaksi Orkesteri julkaisi viime elokuussa toisen täyspitkän albuminsa "Destrier", joka nosti bändin Islannin suurimpien vientitoivojen pariin.

Keikkapäivän avaa kova kotimainen, The Holy! Yhtyeen sointi rakentuu kahdesta rumpalista sekä voimakkaasta kitaroinnista ja kokonaisuus uiskentelee noise- ja krautrockin välimaastossa perinteisiä pop-elementtejä unohtamatta.

Raoul Björkenheim's Jazz on the Loose series ends the season with a winter solstice celebration featuring Raoul's guitar synthesizer and Tatu's percussion! Please check the awesome "kitchen percussion" performance by Tatu: Adi L Haslan odotettu Mun Habiturientti -debyyttisooloalbumi julkaistiin elokuussa Viime vuonna vahvan nousun yleisön tietoisuuteen HYI remix -biisillään tehnyt Adi L Hasla on julkaissut sinkkuja ja videoita tiuhaan tahtiin ennen albumin julkaisua.

Aktiivisen ja superlahjakkaan tulokkaan nousukiito johtikin levytyssopimukseen Monsp Recordsin kanssa. Aktiivisesti ympäri Suomea keikkailevan nuoren artistin videot ovat keränneet YouTubessa miljoonia katselukertoja. Tsekkaa alta HYI remix ft. Painaako vatsanpohjassa kinkku, tofu tai rosolli?

Ehkä mukaan on eksynyt muutama tonttukin, kuka tietää Uudenvuoden juhlat startataan tänä vuonna ajoissa, kun Taukoklubi iskee Kuukauden viimeinen keskiviikko on Tauon paikka. Hikistä paahtoa, rattovalat vannottu! Nätti-Antti ja Rattopojat tuovat rokkikonseptinsa arkeen, saunailtoihin, kansanjuhliin ja tiekunnan kokouksiin. Bändin ansioihin lukeutuvat muun muassa Vahojärven hiihtokilpailujen alle kouluikäisten sarjan 2. Jytämuuvit haltuun ja keikalle! Tsekkaa bändin Rokkidisko-musavideo tästä: Bändi kuvailee itseään seuraavasti: Uuden aallon lukulainen seksikäs poppiräppigimmabändi, jonka muodostavat Happy Cindy, Cool Jennifer sekä Maggie Bitch.

Kyseessä on ryhmän ensimmäinen veto "oikeassa" keikkapaikassa, joten nyt kannattaa olla ajoissa! Mimmienergiaa ja asennetta salin täydeltä. Party is about to begin!

Seuraa Sneikkareiden joulukalenteria ja virittäydy tunnelmaan bändin Facebook-sivulla täällä: Taas on vuosi takana ja päätöstä vaille valmis! Tervetuloa juhlimaan kanssamme tätä kulunutta vuotta. Juhlat aloittaa Vähäsarja feat. Vähäsarjan lahjakkaasta kynästä on syntynyt useita kauniita kappaleita Suomen Zorron ja oman sooloprojektin alle.

Vuoden viimeisenä päivänä Vähäsarjan taustalla operoi lopunaikojen profeetta Joose Keskitalo. Illan päättää Antero Lindgren, jonka päämääränä on kiivetä kanssasi viimeiselle vuorelle ja laskea se alas uuteen. Sinä olet tervetullut juhlimaan kanssamme. Ota mukaasi ne, jotka ovat tärkeitä ja tule jättämään menneet taaksesi.

Ja toki tänä spessuiltana levylautasella pyörii vielä astetta poksahtelevampi ja räiskyvämpi keitos bilehittejä! Vuoden vaihteen jälkeen heti 2.

Debyytti-illassaan musiikkikerho esittelee kaksi kovaäänistä, mutta hieman erilaisista lähtökohdista itsensä musiikin alttarille uhrannutta yhtyettä. Soonisen pauhun Löysän lauteilla aloittaa helsinkiläinen tulenpalavan rock´n´rollin sekä stonerilta haiskahtavan tuhtin tuuttauksen mikstuuraa tarjoileva Sangesuga.

Huikea liveakti on palannut lavoille pienen tauon jälkeen entistä verevämpänä ja vetävämpänä. Illan päättää yksi maamme omalaatuisimmista rock-yhtyeistä. Kometa on vuosien varrella luonut oman musiikillisen maailmansa, jossa yhdistyy kovaääninen riffijuntta, omalaatuiset kappalerakenteet, hienot melodiat, tarvittavat himmailut sekä tuhoisa rytminen myllytys.

Kun kaupanpäälle tarjoillaan korkeajännitteinen lavatyöskentely, niin suosittelemme merkitsemään vuoden ensimmäisen lauantain kalenteriin heti. It can be the Clash, M.

We play only the best dancefloor killers, no fillers. Since and still going strong! Nimikkoalbumi ilmestyi vuonna Sen jälkeen Crazy Worldin hullua lavaesiintymistä on nähty eri puolilla Eurooppaa, muun muassa Sweden Rock -festivaaleilla ja Ranskan Crescendo-festivaaleilla, missä yhtye soitti tänäkin vuonna Tavastian hauskanpitonsa jälkeen.

Yhtyeen toinen hengentuote on rock-ooppera The Return of the Clown. Crazy Worldilla on ollut kunnia ja ilo esittää kappaleita tästä hörhönhauskasta tarinasta täynnä moottoripyöräsirkuksen sekopäitä ja lesboja rekkakuskeja jo useamman kerran eri keikkamestoissa Helsingissä, mutta nyt ensimmäistä kertaa Loosessa. Ja joka ikisellä keikalla sekaan ujutetaan aina muutamaa Led Zeppelin -sävellys. Loosessa biisejä Lolitoista helvetistä, moottoripyöräklovneista, jotakin Led Zeppeliniä.

Leo Stillman on muusikko, joka mielellään tyrkyttää tykkäämäänsä musiikkia myös muille ihmisille. Tästä syystä Stillman tekee välillä Dj-hommia, jotta saisi muidenkin korvat tukkoon kuumilla biiseillä ja hikisillä biiteillä!

Musiikin ilosanomaa katajaiselle kansalle! TyT­Ti aloit­ti ra­dio­työt Bas­so­ra­diol­la - hä­nen pe­rus­ta­miaan oh­jel­mia ovat muun muas­sa Sun­nun­tai­sis­kot ja Tel­luk­sen Sei­ree­nit. TyT­Ti on mu­sii­kin suur­ku­lut­ta­ja, sie­luk­kai­den soin­tien ja peh­mei­den taa­juuk­sien ää­ni. Ty­Tin va­lin­to­ja on mah­dol­lis­ta kuul­la Hel­sin­gin yöe­lä­mäs­sä.

La­dy DJ on soit­ta­nut myös useil­la fes­ti­vaa­leil­la F­low, Loik­ka ja jär­jes­tä­nyt kau­pun­ki­ta­pah­tu­mia mm. DJ TyT­Ti ra­ken­taa set­tin­sä laa­ja-alai­ses­ta kat­tauk­ses­ta ener­gis­tä, tans­sit­ta­vaa se­kä yl­lät­tä­vää soun­dia. Tun­nel­man luo­ja­na tä­mä mim­mi-DJ on omaa luok­kaan­sa. Re­gu­lar Ra­dio Hel­sin­ki lis­te­ners will be fa­mi­liar with Nick Tria­ni as he hos­ted the in­die spe­cia­list show 8 ½ sin­ce the dawn of the sta­tion.

Prior to mo­ving to Fin­land in , Eng­lish na­ti­ve Tria­ni fron­ted va­rious UK ba­sed in­die bands. Kaikkien rakastama Sepi kumpulainen lämmittää mökin minimalistisilla ja ratkiriemukkailla lauluilla tästä elämästä. Komppikaverina armottomassa menossa Juha Perälä.

Hukka ja Mama keikkaillee sekä duona, että bändin kanssa. Erittäin hyvä esiintyjä tilaisuuksiin missä laadukkaan kotimaisen musiikin ystävät kohtaavat. DJ Di­­dier on soit­­ta­­nut le­­vy­­jä Ra­­dio Hel­­sin­­gin maa­­nan­­tai-il­­las­­sa ra­­dion syn­­nys­­tä as­­ti — tai oi­­keas­­taan jo si­­tä edel­­tä­­nees­­sä Le­­pak­­ko­­ra­­dios­­sa.

En­­sim­­mäi­­si­­nä vuo­­si­­na oh­­jel­­maa teh­­tiin yh­­des­­sä DJ Ano­­ny­­mouk­­sen, eli Sam­­po Axels­­so­­nin kans­­sa. Di­­dier soit­­taa pel­­käs­­tään vi­­nyy­­li­­le­­vy­­jä ja on os­­tel­­lut nii­­tä vuo­­tiaas­­ta as­­ti. Tä­­hän in­­noit­­ti muun muas­­sa Njas­­sa, jo­­hon hän tör­­mä­­si vuon­­na ol­­les­­saan ke­­sä­­töis­­sä Ra­­dio Ci­­tys­­sä.

Sa­­moi­­hin ai­­koi­­hin tu­­li ku­­vioi­­hin myös oman mu­­sii­­kin te­ke­mi­nen. Hän on tuot­ta­nut mm.

Täl­lä het­kel­lä vi­nyy­li­le­vy­jen mas­ter­kai­ver­rus­ten lo­mas­sa Di­dier soit­taa le­vy­jä mm. Hänen musiikkinsa on sekoitus urbaania poppia, R'n'B: Evelinan ura sai alkunsa vuoden loppupuolella, jolloin tuottaja MGI: Asiat etenivät nopeasti ja ensimmäiset studiosessiot pidettiinkin jo vuoden alussa. Vuoden aikana Evelina on ehtinyt tekemään musiikkia mm.

Suomen yhden arvostetuimman hiphop-artisti Eevil Stöön kanssa. Evelina on työstänyt myös biisejä Denisea "Blu June" Andrewsin kanssa, joka on tunnettu yhteistyöstä mm. Illan avaa suuren ja koskettavan soul-äänen omaava LadyH, joka juhlistaa Loosessa sooloartistiuransa debyyttikeikkaa!

Ar­tis­ti-dj-tuot­ta­ja­gu­rua kuul­laan Radio Helsingin Uu­si Le­ga­cy -oh­jel­mas­sa maa­nan­tai­sin klo M on Tai­ka Man­ni­lan ja Li­na Schif­fe­rin uu­teen rnb-mu­siik­kiin ja räp­piin kes­kit­ty­vä fii­lis­te­ly­kol­lek­tii­vi, mu­sa­blo­gi ja ra­dio-oh­jel­ma.

Oh­jel­ma tar­joaa vii­kot­tai­sen kat­sauk­sen kiin­nos­ta­vim­piin uu­tuuk­siin. Jo­ka viik­ko stu­dioon saa­puu myös ajan­koh­tai­nen vie­ras lem­pi­bii­sei­neen. Bar Loosen lauteille nousee kolme kowaa rock'n roll aktia: Stadin omat turboahdetut hard-rockarit Carson Inc. Ja opiskelijat vielä euron edullisemmin! Eli raahaudus paikalle, tuo kaveris, tuo vaik mutsis! HKI - high power R'n'R http: Näiden kappaleiden piti syntyä, koska palaset kuuluvat yhteen. Kauko Röyhkä tuo kokonaisuuteen oman väärentämättömän äänensä.

Anna Inginmaan aistikas laulu soi raikkaana ja pakottomana. Suomalaisen instrumentaalirockin kulttinimi Hypnomen soittaa värikylläisemmin kuin koskaan.

Annan, Kaukon ja Hypno-miesten musiikissa kuuluu heijastuksia luvun iskelmien elokuvallisuudesta, folkin pehmeydestä ja soulin raukeasta kiihkeydestä. Kuitenkin kaikki tapahtuu tässä ja nyt. Urkuri Sami Niemisen säveltämä ja Kauko Röyhkän sanoittama Hietsu on ensimmäinen kurkistus alkuvuodesta ilmestyvän Huominen on uni -albumin maailmoihin.

Kappale on viettelevä kesäinen unikuva, jonka pienistä säröistä välähtää mustanpuhuva mystinen todellisuus. Tsekkaa myös uunituore Paha poika -musiikkivideo alta! Lauteet lämmittää Hermanni ja kutsuvieraat! Vuoden ensimmäinen - ja järjestyksessään kolmestoista - Svart Night vietellään kaihoisissa, mutta toiveikkaissa tunnelmissa. Monien ja moninaisten Euroopan rundien päätteeksi yksi aikakausi tuli tiensä päähän, kun yhtyeen laulaja Jori päätti lyödä niittirannekkeet naulaan ja jättää yhtyeen.

Pitkäaikaisen kumppanuuden kunniaksi yhtye järjestää Jorin jäähyväiskeikan Bar Loosessa Svart Nightin yhteydessä. Luvassa tiukkaa tykitystä ja hallitsematonta lavaenegiaa. Keikan jälkeen yhtye sulkeutuu treenikämpälleen tekemään uusia biisejä - ja koulimaan lukuisista ehdokkaista uutta nokkamiestä tuleville levyille sekä kiertueilleen.

Illan avaa tammikuun puolessa välissä minialbuminsa Svart Recordsilla julkaiseva Musta Risti. Yhtye on jo ehtinyt vakuuttaa yleisönsä lukuisilla klubikeikoilla - sekä huikeilla esiintymisillään marraskuun Svart Festivalilla.

Nyt on Bar Loosen korkkauksen vuoro ja tulossa lauteentäydeltä takuuvarmaa ja upeasti kulkevaa heavyrockia ja jytäboogieta. Moonshine on bändi joka kaivaa tyylillään menneitä vuosikymmeniä ylös haudoistaan ja manaa heidän musiikkinsa eloon progressiivisillä ja psykedeelisillä mausteilla, vaikkakin säilyttäen rokin rujon perustan.

Vuonna viisihenkisellä kokoonpanollaan aloittanut yhtye pyrkii musiikillaan luovuteen ja vahvoihin usvaisiin tunnelmiin.

Moonshine julkaisi viime vuonna debyytti-EP: Dirty Frank on vantaalainen vuonna perustettu yhtye, joka ammentaa musiikissaan vaikutteita luvun grungesta, progressiivisesta- sekä stoner rockista.

Sävellyksissä yhtye painottaa monipuolisuutta ja tunnelma kappaleiden sisällä voi vaihtua intensiivisesta riffittelystä rauhallisempaan fiilistelyyn. Dirty Frank koostuu viidestä parikymppisestä soittajasta. Ensinmäinen kappale tulevalta nettijulkasulta kuuneltavissa nyt! Blue Eyed Sons -yhtyeen musiikissa voi kuulla vaikutteita ja 70 lukujen bluesista, hard rockista ja psykedeliasta.

Bändi työskentelee parhaillaan uuden musiikkivideon parissa. Naulaamo-klubilla ei tarvitse pakkasta palella, sillä bongot ja jembet tuottavat takuuvarman Naulaamo-tunnelman!

Tervetuloa aistimaan jamien taikaa! Naulaamo on Helsingin Kalliossa reilu yhdeksän vuotta sitten aloittanut jamiklubi. Nykyisin klubi toimii Bar Loosessa sunnuntaisin. Klubin ydinajatuksena on rohkaista muusikoita jammailemaan keskenään ja samalla tutustumaan toisiinsa - toimia eräänlaisena kulttuurihautomona! Kokoonpanot vaihtelevat illan aikana, ja spontaanisti syntyy ainutlaatuisia, mieleenpainuvia musiikillisia tuokioita!

Luvassa on englanninkielistä pop-musiikkia, jossa elektroninen tanssimusiikki kohtaa hiphopin sävyt. Panssarijuna on trauma bluesia soittava yhtye, jonka musiikissa yhdistyvät blues, country, punk, folk ja rillumarei.

Panssarijunan levyjä on kutsuttu mm. Ja piskuinen bändi on livenäkin, sillä Nuorgam luonnehti Panssarijunan esiintymistä Kuudes Aisti -festivaaleilla "mahdollisesti luvun hienoimmaksi keikaksi"! Yhtyeen musiikkia on kutsuttu hardcorepunkin ja folkin sekoitukseksi, josta kaikki ylimääräinen on riisuttu.

girl huora seinäjoki

Girl huora seinäjoki -

Ja naapurintyttöä naidaan escort pori helppo luvata, että ihan heti ei materiaali tältä yli levytystä tehneeltä legendalta lopu. Viisipäinen bändi herättää soitollaan eloon englanninkieliset kertomukset ihmiselämän kiemuroista ja on valmis jakamaan ne koko kaupungin - ja maailman - kanssa. Satunnaisia vierailijoitakin housebandin riveihin sopii odottaa. Wild women, fast men ja rock'n'roll. Huhtala saa instrumentista irti kaikuja Miroslav Vitousin soitosta, mutta ennen kaikkea hän on luonut oman persoonallisen tyylinsä.

0 thoughts on “Girl huora seinäjoki”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *