Etsin ystävää palsta naisseuraa

etsin ystävää palsta naisseuraa

Olen vuotias lahtelainen nainen. Ystävät ovat hävinneet muille paikkakunnille tai muuttuneiden elämäntilanteiden m. Miehet tarvitsetteko piristystä elämäänne.. Erotiikasta kirjoittaminen lähellä sydäntä,. Kirjeenvaihtokavereita täällä kaipailee vuotias neitokainen Varsinais-Suomesta. Olen myös mielenterveyskuntoutuja, joten oletha.

Hei Olen 30vuotias transmies. Etsin naista meilien vaihtoon. Vastaile jos vaikka kemiat kohta. Löytyykö täältä 50v bi naista meilikaveriksi.

Jos kemiat kohtaa niin ehkä voitas tavatakkin mutta meilataan ja tutus. Olen 50v mies pk-seudulta. Aihe on vapaa ja vapaa. Löytyisikö täältä ketään, joka haluaisi ottaa ystäväkseen, kirjeystäväkseen jamahdollisesti mat. Kirje, eikun meiliseuraa etsin naisista joiden rohkeus riittää kirjoitteluun. Kohta 50 täyttävä mies haluaisi alkaa kirjoittelee sähköpostinvälityksellä Haluatko suukkoja ja hyväilyja luonasi pääkaupunkiseudulla tindus1 luukku.

Meillä on pieni maapaikka ja on kotieläimiä ja kasvimaa. Voisiko se tapahtua näin.? Tai jos sinulta puu. Löytyiskö täältä 50v miestä joka alkais kirjottelee meilitse saman ikäisen naisen kanssa. Olen varattu ja kaipaan. Elokuvien sekä sarjojen katselusta ja käydä kävelyllä silloin tällöin. Täällä ois tämmönen syntynyt 21 täyttävä ihminen. En luokittele itseäni sukupuoleen, mutta naiseksi olen syntynyt..

Nautin kovasti tyhmistä vitseistä ja kahvista. Tykkään piirtää, roolipelata ja sen sellaista. Asun Helsingissä ja pääsen liikkumaan Helsingin sisäisellä alueella.. Musta saa seuraa kahville tms sellaista, mutta lenkkiseuraa musta ei ihan saa. Mut saa kutsua leipomaan ym, en lupaa että ehkä ihan täydellisesti osaan, mutta hauskaahan sen pitäisi olla! Olen eläin rakas ja rakastan olla ulkona kävelemässä. Käyn kuntosalilla ja juoksen. Tykkään lukea vanhat klassikot kirjat.

Vapaa ajalla tykkään leipoa ja laittaa ruoka. Yrittään nyt tällä netissä löytää kavereita koska on huomannut että tällä turussa on vaikea löytää, koska kaikki on niitten kaveri porukka jo valmis. On asunut turussa nyt yli 3 vuotta. Olis vaan tosi mukava löytää joku kaveri jonka pystyn mennä vaikka katso leffa tai kahvila tai ulkona kävelemässä.

Toivottavasti joku ottaa yhteyttä nilssonrafael gmail. Huhuillaanpa täälläkin, että olisikohan Jyväskylän seudulla etenkin naispuolisia tyyppejä, joilla olisi hakusessa uudet tuttavat ja ystävät? Toki muualtakin saa viestiä laittaa jos juttuseura kelpaa, mutta jos pystyt tavata kenties ihan kasvotusten, niin mainiota! Oon itse vuotias hyvin nauravainen ja avoin ihminen, joka on ikävikseen huomannut seuraelämänsä vähän kuivahtaneen kasaan.

Työskentelen kotoa epäsäännöllisin ajoin, ja jo se tekee uusien ihmisten tapaamisen spontaanisti vähän hankalaksi.

Sydäntä lähellä ovat eläimet oon hullu kissatäti , liikunta, matkustelu, hyvä ruoka, ynnä muu hauska tekeminen. Biletysajat on taaksejäänyttä elämää, joten jos maailmanparannus kiinnostaa jonkun muun tekemisen ääressä, niin viestiä tulemaan! Myös parhaan ystävän pesti on auki. Olen vuotias opiskelija ja uusia kaverisuhteita on ollut vaikea löytää vuoden sisällä muuton jälkeen. Olen luonteeltani rauhallinen ja avoin. Tykkään käydä ulkona syömässä, juhlimassa, leffassa jne.

Toivon kaverisuhteelta spontaaniutta ja rentoa yhdessäoloa. Jos tunnet olosi myös yksinäiseksi ja kaipaat kaveria vapaa-ajan viettoon, laita viestiä tänne päin: Rohkenen viimein aloittamaan tän mun oman pienen yksinäisyystarinani, sitä pitkään miettineenä ja palstaa seuranneena.

Olen siis ihan hitupienesti vajaa vuotias, ja sijainti on noin 30km Helsingistä pohjoiseen. No, tutustuin nykysellään avomiehen paikkaa pitävään körvikkääseen, muutoin tuo tutustumisleikki taisi jäädä välistä. Nyt nelisen vuotta myöhemmin yksinäisyys alkaa raastamaan mieltä niin reippaasti, että pakko on tehdä jotakin ja edes yrittää!

Mun elämä nivoutuu tällä hetkellä paljolti koiramme kanssa touhuiluun ja siitä höpöttämiseen. En ole hullu koiratäti, mutta koska tällä hetkellä mun arjessa ei oo paljoa muutakaan, saatan vaikuttaa hyvin paljon siltä.

En oikein viihdy isoissa porukoissa, tai viihdyn ehkä, mutta tuolloin vetäydyn mieluummin sivualalle seuraamaan ihmisten käyttäytymistä. Oon mielestäni hirmusen herkkä ja vähän ailahtelevainen, koitan kuitenkin pysyä hymyssä suin. Innostun nopeesti asioista mutta realiteettien paiskiessa naamalle taannun myös nopeaan, tarviisin ehkä pientä spontaanista potkua sillon, kun on menomieli.

Miellän itteni vielä ihan lapseksi, enkä oo oikein saanu elämänreunasta kunnolla kiinni. Opiskeluni päätin viime vuonna, ja sen jälkeen oon tehnyt satunnaisia etätyöhommia, mutta varsinaisesti töissä en ole. Haaveilen pääseväni vielä opiskelemaan, mutta tällä hetkellä meidän kodissa vallitsee taloustilanne makaroni, joten me jätetään haaveilut sikseen vielä hetkeksi. Yhestä haaveesta koitan pitään kumminkin kaikin keinoin kiinni — haluan aina pysyä vähän niinkun lapsena henkisesti, mä haluan ihmetellä ja oivaltaa aina!

Tän yllämainitun taloustilanteen vuoksi mä en oo aikoihin kierrellyt kaupoissa, vaikka shoppailusta oon aiemmin tykännykin. Vaikken olekaan kieli poskella ja sydän korkeella otassa pomppimassa joka liikunta tunnilla, mä haluaisin joskus testailla joogaa, ja käydä myös uimassa. Ratsastuskin on ollut joskus mukavaa, mutta niin helkkarin hintavaa! Harrastan myös valokuvausta silleen on-off -tyylillä, yhdessä kuvailemaankin lähteminen ois ihan kivaa.

Ennenkaikkea mä etsisin kavereita jakamaan elämää, vetämään päättömiä ideariihiä tulevaisuudesta ja herkuttelureissuille kiinalais- ravintoloihin. Haluaisin maailmaani semmosen ihmisen, yhden edes, kenenkä kanssa vois touhuta ja äpertää mitä millonkin mieli tekee, keksiä keinot ja mennä. Tiiättehän, semmosen kaverin, kenenlaisen kanssa joskus nuorena nukuttiin aina samassa huoneessa ja jaettiin kaikki, höpöteltiin aamumyöhään ja syötiin suklaalevitettä hiljaa keskellä lattiaa, suoraan purkista.

Kenen kanssa tehtäisiin muistoja! Etsin suurinpiirtein samoja ikiä hipovaa naispuolista avomielistä ja ihmisten erilaisuutta arvostavaa tyyppiä!

Jos sinä luulet olevas tähän tekstiin jollain lailla täsmäävä tai muuten vaan kiinnostunut, niin pistäpä viestiä tulemaan!

Sähköpostista on varmaan helppo arvata myös facebook-tunnukseni, joten sielläkin voi jutella jos haluaa ja sähköpostailu tuntuu liian köykäseltä! Syksy on hurahtanut työkuvioiden kanssa ja uusiin ihmisiin tutustuminen uudella paikkakunnalla on jäänyt täysin taka-alalle. Kaipaan elämääni siis lisää ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa ja tehdä kaikenlaisia mukavia asioita. Itse tykkään vapaa-ajallani tehdä käsitöitä, kierrellä kirpputoreja, katsoa tv-sarjoja, joogata ja käydä keikoilla.

Voidaan toki lähteä myös lenkille, leffaan tai lasilliselle. Olen avoin uusille jutuille Plussaa, jos voidaan jutella muustakin kuin uusimmista muotitrendeistä tai uusimmista listahiteistä. Laita sähköpostia, jos tuntuu että seura kelpaisi: Missä on Helsinki autenttisimmillaan?

Millainen on tyypillinen lenkkireittisi? Mistä eksoottiset ruokatarpeet kannattaa ostaa? Mikä on paras päiväretkikohde? Mistä löytää mutaisimmat polut maastopyöräilyyn? Mitä turistit eivät tiedä Helsingistä?

Tuletko mukaan etsimään kaupungin kotikutoisinta brunssia? Etsin näillä samoilla kysymyksillä kavereita jo aiemmin, melko laihoin tuloksin. Yritän vielä uudestaan kohdennetummilla avainsanoilla. Muutin syksyllä Helsinkiin, ja olen nyt asunut jonkin aikaa kantakaupungissa. Olen löytänyt viihdyttäviä, yllättäviä ja opettavaisia tapahtumia ja paljon mutaa ja kuraa niin maanteiltä kuin maastostakin. Lenkkireittini eivät kuitenkaan ole edelleenkään kovin sujuvia, enkä ole käynyt vielä kertaakaan brunssilla.

Toivonkin yhä löytäväni uusia ihmisiä seuraksi arkeeni ja ehkä perehdyttämään pääkaupunkiseudun parhaisiin paloihin tai etsimään niitä yhdessä.

Tykkään monenlaisesta liikunnasta, etenkin ulkolajeista, ja lähden mielelläni tutustumaan uusiin kohteisiin tai tapahtumiin, mutta yhtä lailla minusta saa myös juttuseuraa. Kaiken kaikkiaan olen varsin avoin ideoille. Iälläsi, kiinnostuksen kohteillasi tai muulla ei ole minulle väliä, kunhan seurassa viihtyy. Itse olen kolmekymppinen nainen. Sua etsinyt oon koko elämän. Mä liitelen päällä viljapellon olkikasojen. Mä liitelen yllä metsäpalstojen, mut löydä sua en.

Mä kaartelen ohi koulupihan pelikenttien. Mä kaartelen yli ratakiskojen, mut löydä sua en. Olisi kiva lähteä kahvilaan, kirpparille, kirjastoon, Megazoneen tai vaan ulos luontoon kävelylle. Juteltaisiin kaikkea arkisista asioista syvällisempiin oli kyse sitten maailman menosta, kissoista, dinosauruksista, Legoista tai vaikka tähdistä.

Toivon että olet rauhallinen, empaattinen, rehellinen, suvaitsevainen ja aito sekä eläinrakas. Harrastan kuntosalilla käymistä ja kuuntelen paljon musiikkia laidasta laitaan, ulkomaista pääosin joskus esim.

Etsin ystävää palsta naisseuraa -

Erotiikasta kirjoittaminen lähellä sydäntä. Rakastan ulkona syömistä ja erilaisissa mielenkiintoisissa tapahtumissa käyntiä, matkustelua, muotia ja kauneudenhoitoa. Rekisteröidy tästä Aloita uusi keskustelu. Täällä juttukaveria etsii vuotias miehisen sukupuolen omaava herrasmies savonmaalta. Sydäntä lähellä ovat eläimet oon hullu kissatätiliikunta, matkustelu, hyvä ruoka, ynnä muu hauska tekeminen. Kurkku, pelastukseni Rätti Väsynyt

Ystävät ovat vuosien varrella vähentyneet, osan kanssa ollaan erkaannuttu toisistamme eri elämänvaiheiden vuoksi ja osan kanssa taas olemme hyviä ystäviä yhä, mutta välimatkojen vuoksi ystävyys ei ole arjen jakamista entiseen malliin. En tykkää ottaa elämää niin vakavasti ja viihdyn parhaiten saman henkisten ihmisten parissa. Henkilökohtaisesta elämästä sen verran, että mies löytyy sekä koiravanhus. Lapsia ei ole, mutta tykkään kyllä lapsista kovasti. Viestejä saa laitella osoitteeseen uusiaystavia87 gmail.

Nuori parikymppinen poika etsii ystäväksi bi miestä jonka kanssa jutella kaikesta mahdollisesta. Erityisesti olisi kiva löytää henkilöitä jotka miettivät omaa suuntautumistaan ja ovat epävarmoja ja haluaisivat jutella siitä. Viestiä voi laittaa poitsukka outlook.

Asun Ilmajoella kissan ja poikaystävän kanssa. Olen muuttanut tänne parisen vuotta sitten Etelä-Suomesta. Olen vuonna syntynyt nainen, mutta tulen toimeen iästä riippumatta. Minulla on tuttuja ja kavereita koulun ja harrastuksen kautta, mutta mukaan mahtuisi lisää ihmisiä naispuolisia , joita voisi nähdä vapaa-ajalla.

Tykkään käydä kahviloissa, syömässä, piknikillä, shoppailemassa, leffassa ja lisäksi ihan vaan olla, viettää aikaa ja jutella kaikesta. Harrastan ratsastusta Seinäjoella, joten olisi kiva, jos sinäkin olisit hevosihminen ei pakollista.

Toivoisin, että sinulla olisi auto tai muu kulkuväline, jotta pystyttäisiin kyläilemään puolin ja toisin. Ota rohkeasti yhteyttä, minusta saat hyvän, luotettavan ja pitkäaikaisen ystävän! Jos sinua kiinnostaa tavata sinusta välittävä keskustelu ja kuuntelutaitoinen mies,ota yhteyttä.

Asun yksin,joten mun luona voimme tavata turvallisen salaisesti. Meillä on nyt tässä poppoossa ollut ilmoittautuneita vain 3, eli minä ja kaksi muuta, plus yks muukin eli 4, mut lisää nyt saakelisti ja alotetaan ÍNNOLLA!! Olen 84vm muutaman karvapallon yh. Tatuointeja ja lävistyksiä löytyy. Olisi siis kivaa saada kaveri keikoille, metsäretkiin, kirppistelemään tai vaikka ihan wa-kirjoitteluun. Jos koet vähän edes samankaltaisuutta, niin heitä mailia.

Olen vuotias tyttönen Jyväskylästä ja tarkoitus olisi löytää kavereita, joiden kanssa vois jakaa sekä ilot että surut! Kavereita on jonkun verran, mutta suurin osa asuu aika kaukana, joten näkeminen on satunnaista ja juuri siksi olis ihanaa saada ystäviä Jyväskylän alueelta, joita vois nähdä vaikka joka päivä! Ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostuit s-posti: Hei, etsin ajanviettoseuraa tähän elämään. Toivon löytäväni naispuolisia kavereita. Olen rauhallinen mutta innostuva tyyppi, ja huumorintajua löytyy.

Taide, dokumentit, historia, kirjoittaminen, psykologia, koirat, sarjat ja musiikki ovat lähellä sydäntäni. Oho jopas tuli liuta. Tulee myös itse soiteltua akustista kitaraa, rumpuja, maalailtua, piirrettyä ja kirjoitettua, kun siltä tuntuu. Etsin ihan minkä tahansa sukupuolista ystävää vuotiaasta ylös päin ihan vain kuuntelemaan musiikkia, hengaamaan, juttelemaan, kahville tai teelle.

Voisimme käydä myös toistemme tykönä, taidenäyttelyissä, lenkillä, kahviloissa, ravintoloissa, salilla, shoppailemassa, elokuvateatterissa tai teatterissa. Olen kolmekymppinen pitkänhuiskea ja sporttinen muitsu, joka on vähän ujo, mutta uskollinen ja vauhdikas ystävä. Elämä on kohdellut vähän kovakouraisesti miesten suhteen, joten miestä en suhdemielessä nyt elämääni kaipaa, mutta jos sinullakin on halu nauttia pienistä iloista jonkun luotettavan ihmisen kanssa, ota yhteyttä!

En paljon viihdy kotosalla. Rakastan ulkona syömistä ja erilaisissa mielenkiintoisissa tapahtumissa käyntiä, matkustelua, muotia ja kauneudenhoitoa. Olen spontaani ja kokeileva ja on ihanaa seikkailla arjessa vaikkapa lähtemällä autolla johonkin kiintoisaan kohteeseen silloin tällöin, tai lähteä työpäivän jälkeen vaikkapa Helsinkiin Hernesaaren rantaan terassille.

Samanhenkinen seura olisi kovasti kaivattua! Olen spontaani ja on ihanaa seikkailla arjessa vaikkapa lähtemällä autolla johonkin kiintoisaan kohteeseen silloin tällöin, tai lähteä työpäivän jälkeen vaikkapa Helsinkiin Hernesaaren rantaan terassille.

Opiskelin muualla päin Suomea, jonka takia kavereita ei ole Lahden suunnilla. Olen siis Lahdesta kotoisin! Olis kiva löytää joku jonka kanssa käydä esimerkiksi kahvilla, kirppiksillä, shoppailemassa, sekä käydä vaikkapa elokuvissa. Tai tehdä muuta mukavaa. Olen alkuun melko ujo ja hiljainen enkä osaa oikein aloittaa keskusteluja, mutta kun tutustun tarpeeksi niin juttuja löytyy. Huumorintajua löytyy ja tykkään myös nauraa paljon.

Tykkään kahvista ja kissoista. Elokuvien sekä sarjojen katselusta ja käydä kävelyllä silloin tällöin. Täällä ois tämmönen syntynyt 21 täyttävä ihminen.

En luokittele itseäni sukupuoleen, mutta naiseksi olen syntynyt.. Nautin kovasti tyhmistä vitseistä ja kahvista. Tykkään piirtää, roolipelata ja sen sellaista. Asun Helsingissä ja pääsen liikkumaan Helsingin sisäisellä alueella.. Musta saa seuraa kahville tms sellaista, mutta lenkkiseuraa musta ei ihan saa. Mut saa kutsua leipomaan ym, en lupaa että ehkä ihan täydellisesti osaan, mutta hauskaahan sen pitäisi olla! Olen eläin rakas ja rakastan olla ulkona kävelemässä. Käyn kuntosalilla ja juoksen.

Tykkään lukea vanhat klassikot kirjat. Vapaa ajalla tykkään leipoa ja laittaa ruoka. Yrittään nyt tällä netissä löytää kavereita koska on huomannut että tällä turussa on vaikea löytää, koska kaikki on niitten kaveri porukka jo valmis. On asunut turussa nyt yli 3 vuotta. Olis vaan tosi mukava löytää joku kaveri jonka pystyn mennä vaikka katso leffa tai kahvila tai ulkona kävelemässä. Toivottavasti joku ottaa yhteyttä nilssonrafael gmail. Huhuillaanpa täälläkin, että olisikohan Jyväskylän seudulla etenkin naispuolisia tyyppejä, joilla olisi hakusessa uudet tuttavat ja ystävät?

Toki muualtakin saa viestiä laittaa jos juttuseura kelpaa, mutta jos pystyt tavata kenties ihan kasvotusten, niin mainiota! Oon itse vuotias hyvin nauravainen ja avoin ihminen, joka on ikävikseen huomannut seuraelämänsä vähän kuivahtaneen kasaan. Työskentelen kotoa epäsäännöllisin ajoin, ja jo se tekee uusien ihmisten tapaamisen spontaanisti vähän hankalaksi. Sydäntä lähellä ovat eläimet oon hullu kissatäti , liikunta, matkustelu, hyvä ruoka, ynnä muu hauska tekeminen.

Biletysajat on taaksejäänyttä elämää, joten jos maailmanparannus kiinnostaa jonkun muun tekemisen ääressä, niin viestiä tulemaan! Myös parhaan ystävän pesti on auki. Olen vuotias opiskelija ja uusia kaverisuhteita on ollut vaikea löytää vuoden sisällä muuton jälkeen.

Olen luonteeltani rauhallinen ja avoin. Tykkään käydä ulkona syömässä, juhlimassa, leffassa jne. Toivon kaverisuhteelta spontaaniutta ja rentoa yhdessäoloa. Jos tunnet olosi myös yksinäiseksi ja kaipaat kaveria vapaa-ajan viettoon, laita viestiä tänne päin: Rohkenen viimein aloittamaan tän mun oman pienen yksinäisyystarinani, sitä pitkään miettineenä ja palstaa seuranneena.

Olen siis ihan hitupienesti vajaa vuotias, ja sijainti on noin 30km Helsingistä pohjoiseen. No, tutustuin nykysellään avomiehen paikkaa pitävään körvikkääseen, muutoin tuo tutustumisleikki taisi jäädä välistä. Nyt nelisen vuotta myöhemmin yksinäisyys alkaa raastamaan mieltä niin reippaasti, että pakko on tehdä jotakin ja edes yrittää! Mun elämä nivoutuu tällä hetkellä paljolti koiramme kanssa touhuiluun ja siitä höpöttämiseen.

En ole hullu koiratäti, mutta koska tällä hetkellä mun arjessa ei oo paljoa muutakaan, saatan vaikuttaa hyvin paljon siltä. En oikein viihdy isoissa porukoissa, tai viihdyn ehkä, mutta tuolloin vetäydyn mieluummin sivualalle seuraamaan ihmisten käyttäytymistä.

Oon mielestäni hirmusen herkkä ja vähän ailahtelevainen, koitan kuitenkin pysyä hymyssä suin. Innostun nopeesti asioista mutta realiteettien paiskiessa naamalle taannun myös nopeaan, tarviisin ehkä pientä spontaanista potkua sillon, kun on menomieli. Hae Nuoret äidit- ohjelmaan! Nuoret äidit-ohjelma , Ystäviä kaipailen sekä leikkikaveria lapselleni Annaruusa95 , Ok , Olen 46 v äiti tessun tassu , Lapsen sairaudet ja allergiat Viestiketjuja: Lysinurinen proteiini-intorelanssi, muiden lapsilla tai itsellä?

Mitä mieltä olette rokotteista? Mikä aktiivisuusranneke toimii myös vaunuja työntäessä? Fysioterapeutin kirjoittama blogi luonnollisesti , Ehkä oon typerä, mut.. Kurkku, pelastukseni Rätti Väsynyt , The Ketju kirjautuneille - tervetuloa Kokardi65 , Narsistinen anoppi Nagaad , Arki ja kodinhoito Viestiketjuja:

0 thoughts on “Etsin ystävää palsta naisseuraa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *