Omakanta espoo ystävää etsimässä

omakanta espoo ystävää etsimässä

Potilastiedon arkisto on palvelu, jonne terveydenhuollon yksiköt tallentavat potilastietoja omista tietojärjestelmistään tietoturvallisesti. Potilastiedon arkistoa rakennetaan vaiheistetusti ja sen vuoksi myös tiedot kertyvät arkistoon sitä mukaa kun arkiston käyttö laajenee. Potilastiedon arkisto ei ole vielä käytössä koko maassa, vaan laajenee vähitellen. Ajantasaisen listan palvelua käyttävistä terveydenhuollon toimintayksiköistä löydät sivun vasemmassa laidassa olevista linkeistä.

Potilastietojen arkisto tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden tarkastella omia potilastietojaan tietokoneeltaan vaivattomasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Omia potilastietojaan pääsee tarkastelemaan Omakanta-palvelussa, jonne pääsee kirjautumaan kanta. Palvelussa voi myös asettaa suostumuksia ja kieltoja omien potilastietojensa käyttämisestä eri terveydenhuollon yksiköissä. Kansalaiset hyötyvät valtakunnallisesta palvelusta myös liikkuessaan eri osissa maata tai käyttäessään useampien terveydenhuollon palvelunantajien palveluita.

Potilastiedon arkiston kautta potilastiedot ovat käytettävissä niissä terveydenhuollon toimintayksiköissä, jotka niitä potilaan hoidossa tarvitsevat. Osana arkistopalvelua ylläpidetään valtakunnallista tiedonhallintapalvelua. Tiedonhallintapalveluun tallennetaan potilaan tahdonilmaisu- ja suostumustiedot, joita ovat.

Näitä tietoja kansalainen pääsee hallinnoimaan Omakannan kautta. Tiedonhallintapalvelun rekisterinpitäjä on Kela.

Yhteisrekisteri on sairaanhoitopiirin alueen kunnallisen terveydenhuollon rekisterinpitäjien yhteinen potilastietorekisterien kokonaisuus. Palvelusta voi myös tulostaa yhteenvedon kaikista sähköisistä resepteistään.

Potilastiedon arkiston avulla voit tarkastella omia potilastietojasi netissä vaivattomasti. Palveluun kirjautuminen vaatii tunnistautumisen mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. Medinet-palvelun käyttöopas pdf, kt, 23 sivua. Joensuun palvelut Pohjois-Karjalan kuntien miunpalvelut. Nettihuutokauppa Joensuun kaupunki myy käytöstä poistettua tai käyttämättä jäänyttä tavaraa ja koneita julkisen sektorin omassa nettihuutokaupassa osoitteessa www.

Huutamaan pääsee omilla pankkitunnuksilla. Verkkokauppa Myynnissä erilaisia Taidemuseon tuotteita sekä Virkistysuimala Vesikon uintilippuja ja kuntosalikortteja. Vesimittarilukeman ilmoittaminen Joensuun Vesi.

Voiko siitä itse päättää? Suostumuksen voi myös halutessaan perua koska tahansa. Poikkeuksena on, että lääkkeen määrääjä näkee aina itse kirjoittamansa reseptit. Nämä PKV- lääkkeet näkyvät Omakannassa aina. Voiko siis esimerkiksi vapaa-ajalla hupelipäissään aiheutetun päivystyskäynnin piilottaa halutessaan niin, että se ei näy työterveyshuollossa?

Voiko siitä koitua haittaa, että kieltää tietojensa luovutuksen kokonaan? Niitä tarvitaan, jos potilas ei itse kykene kommunikoimaan hoitohenkilökunnan kanssa. Tässä yhteydessä voisi myös kertoa kuinka monella tuhannella henkilöllä on ammattihenkilökortti.

Sekä sen, kuinka suuri joukko it-yritysten henkilökuntaa mahdollisesti pääsee tietokantoihin. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle.

Omakanta espoo ystävää etsimässä -

Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Mistä tiedän että reseptini on uusittu? Voiko siitä itse päättää? Vaatii tunnistautumisen mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. Voiko siitä koitua haittaa, että kieltää tietojensa luovutuksen kokonaan? Osa palveluiden käyttämisestä vaatii rekisteröitymistä, osassa tarvitaan myös verkkopankkitunnukset asiakkaan tunnistautumista varten. Apteekissa asiointi Lääkärissä käynti Toisen puolesta asiointi Alaikäisen puolesta asiointi. Sähköisesti hoidetaan vaikkapa hoitopaikan haku ja irtisanominen, vanhempien tulotietoilmoitukset sekä esimerkiksi varahakijan ilmoittaminen ja lapsen hoitoajat. Pelkästään päämiehensä taloudellisia asioita hoitamaan määrätty edunvalvoja ei ole oikeutettu saamaan potilaan Reseptikeskuksessa olevia tietoja. omakanta espoo ystävää etsimässä

0 thoughts on “Omakanta espoo ystävää etsimässä”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *