Seksiä oulusta runkku

seksiä oulusta runkku

Juuri tuolla Oulun pohjoispuolella pysähdyttiin p-alueelle kusitauolle poikaporukassa, oltiin menossa Haaparantaan nuuska ostoksille. Muut oli jo käyneet koivikossa, itse menin hieman syvemmälle koivikkoon viimeisenä,muiden poltellessa tupakkaa auton läheisyydessä.

Kun olin kaivanut kullini ulos housuista, astui eteeni vanhempi mies puolivelton kyrpänsä kanssa, heilutellen sitä puolelta toiselle. En ollut koskaan nähnyt niin isoa kyrpää livenä.

Mies kysyi haluaisinko pikaimut vai runkkaisinko hänen kaluaan. En osannut vastata, vaan käännyin hämilläni ja häivyin kiireesti paikalta. Niin jäi kuset heittämättä, ja en ole tästä jälkeenpäin kavereilleni kertonut. Mahtaako vieläkin siellä mulkkuansa esitellä, enpä tiedä, mutta iso se oli, ja paksu.

Tänään ruskon cittarin invavessassa 35v ukm. Saa tulla tyhjentään mun kassit. Noin klo 10 aikaan. Harvemmin tulee sielläpäin ajeltua. Enemmän tuossa ruskon nurkilla. Olisko paikkaa tiedossa ruskon lähistöllä? P-paikka Kemin paikka täys tyhjenys. Ei näkyny ketään eilen. Vastaa alkuperäiseen viestiin oulun pohjoispuoli?

Eli onks oulun pohjoispuolel levareita missä porukat käy runkul? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Vaimo antaa sitten aitoa tavaraa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Paineen purku Olin varautunut vaimon antavan ennen töihin lähtöä. Kyllä se on ouluntulli. Uudestaan ja uudesta Iinatin kuntoradan parkkipaikka Oulunlahdentiellä on ykkönen. Eiks siel oo aina niit urheilijoita?

Oulun tullissa on aina saanut hommat hoidettua. Pari viikkoa sitten nuorempi tummahiuksinen löytyi siitä ja ajettiin siihen vähän matkan päähän imuille. Jos imuttaja tunnistat itsesi niin laita viestiä vetojanne hotmail.

Huomenna ekakertalaiselle seuraa, runkut ehkä enemmänkin, itse 45v, saisit olla vaikka kiimainen, halukas, nuori ori. Itse olen luotettava, normikokoinen, sheivattu Kyllä ouluntulli on kiinnostava paikka. Siellä melkein aina on joku mies runkkailemassa ja näyttämässä kaluaan.

Lestat tulee seuroista ja jää onanoimaan. Oliko siellä naisia lainkaan? Vähemmän naisia, joskus kyllä. Viikonloppuna on naisia enemmän liikkeessä. Menevät töihin ja käyvät katsastamassa paikan. Vieläkö tänään porukkaa liikenteessä ja mihin aiotta? Huomenna maanantaina klo Huomasin kyllä,että teit ihanaa ukolles miehes levitti reites ja nuoli pilluasi. Asfalttiautot sotkee paikkoja siellä, muuten hyväpaikka. Terveisiä hänelle, uusitaan pian.

Löytyskö ysi seiska bi pojalle nuorta kundia ouluntullii kaveriks..? Vaasasta löytyis ysiseiska sulle tuuppas tänne: Käykö jengiä Iinatin pururadan parkkipaikalla? Kyllä käy on sen verran suojaisa paikka. Ouluntullissa voisi käväistä joku pvä jos sattuisi paikalle muita paineenpurkajia Onks mitään mestaa puokkaril päin.

Pitänee viikolla katsastaa se ouluntulli. Ma aamuna vois kävästä. Miten tää oikein toimii? Sovitte tietyn paikan ja nainenko runkkaa teitä vai mikä on homman nimi?

Ihan uus juttu mulle.. Lähedetäänkö oululainen nainen katsomaan mikä on meininki? Tulet ouluntullin p paikalle ja lasket vänkärin aurinkolipan alas niin tiedän että haluat seuraa Onks pe kukaan menos? Mites olis sunnuntaina, opeta minua, runkut, ehkä enemmän. Minä siisti 45v, normikokoinen mies. Nähdään ja nautitaan yhdessä tänään.

Pääseekös sun auton kyytiin jos mulla korkkarit ja kumipuku ja muuta roipetta päällä Tai jonkun muun auton kyytiin, siis Oulussa, ja vois sitten ajella Ouluntulliin. Ketään näinä päivinä jotka vielä käyttää kyseistä paikkaa??

Naisen tai pariskunnan hoitelemaksi vois joutua Näkeekö ouluntullissa paljon käyvät koskaan tosi isoja kyrpiä. Sanovat, että isokyrpäiset hakeutuvat herkemmin toisten miesten seuraan. Itsellä iso mulkku ja kiinnostais käydä sitä näyttelemässä siellä, ehkä antaa jonkun pidelläkkin.

Pituutta vähän yli 20 cm ympärys 18 cm ja isot pallit. Jos ouluntulliin ajelis ni minne sinne? Käykö siellä naisia tai pareja? Mistä tunnistatte mitä hakusessa?? Mihi aikoihin naisia käy limingantullin parkkipaikalla? Oisko huomenna aamusta ennen 8 joku kiinostunu kattoo ku vetelen käteen.

Käykö Ouluntullin runkkupaikal naisia? Ja onko Oulu pohjoispuolel mitään mestaa? Oon 21v jannu ja haluttais kokeilla mutta miten siellä ilmotetaa että on hakemassa seuraa? Ja onko tää vaan runkkausta imeskelyä?

Vai onko mahollisuutta saaha peppuunki? Oon 16 v ja haluisin tulla kokeilee nii onks siel paljonki porukkaa olen siis poika. Jos käy niin missä siellä ja milloin on vipinää? Oiskos tänään porukkaa tulossa ouluntulliin. Joskus olen katsellut vessassa avoimia koppeja jos joku siellä jotain touhuilisi,mutta ei siellä ketään koskaan ole. Käykö ouluntullissa enää kukaan? Pohdon maisemis kävin eilen runkulla mut hiljasta oli. Onko tänään ouluntullissa ketään klo Moi huomenna ma 8.

Mahtaako paikalla olla muita samanhenkisiä..? Haluuko kukaan imee 50 v ukm oon aivan ensikertalainen. Näyttää hyvältä, olis kiva nähdä lisää kuviasi. Onko sulla niitä netissä jossain tai saisko sähköpostiin? Heikkiaukusti, olen kiinnostunut kalukuvistasi, voisin vaikka kuvata sinua kamerallani mutta kuvat sähköpostiin kiinnostaisi myös.

Moi,oma kulli on nyt vaan posliinina. Kunhan löytyy es pylvääseen kolaroitu auto, teen konepellillä mitä halutaan..

seksiä oulusta runkku Siitä näyttää lähtevän polku tms. Haluaisitko esitellä kaluasi ja runkkailuasi minulle? Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Mahtaako vieläkin siellä mulkkuansa esitellä, enpä tiedä, mutta iso se oli, ja paksu. Pusseissa turvotusta joten vanha konsti käyttöön.

Mulla on jo löylykauhan varsi peräaukossa, ja olen tosi kiihottuneena ja haluaisin heti tavata sinut dxcggyy, niin voitais heti alkaa runkkailemaan toistemme kaluja, tykkäisit varmaan siitäkin kun ihanasti imisin kalusi tyhjäksi? Tullissa, valvoo riistakamera, sielä puissa,, "dadaa". Tänään tulliin klo Ouluntullissa on tullut käytyä samoin nallikarissa edenin takana kesäisin.

Ouluntullissa oon käynyt ja varmaan tulen käymään jatkossakin! Mutta missä oritkarin puuhapaikka tarkalleen ottaen on? Missä oritkarissa ne runkkupaikat? Oon kuullu että se ois jossain konttialueella OAK: Eiköhän tullissakin jo tarkenisi pe Pääseekö Takukankaan levarille mopollo mitään metsätietä pitkin? Haluaisin kokeilla runkata toista miestä, ei lihavaa. Vaikka Ouluntulli tai jossakin muualla. Vastaa alkuperäiseen viestiin mis oulun runkkupaikat mis päin Oulua runkkupaikat. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. En osannut vastata, vaan käännyin hämilläni ja häivyin kiireesti paikalta. Niin jäi kuset heittämättä, ja en ole tästä jälkeenpäin kavereilleni kertonut.

Mahtaako vieläkin siellä mulkkuansa esitellä, enpä tiedä, mutta iso se oli, ja paksu. Tänään ruskon cittarin invavessassa 35v ukm. Saa tulla tyhjentään mun kassit. Noin klo 10 aikaan. Harvemmin tulee sielläpäin ajeltua. Enemmän tuossa ruskon nurkilla. Olisko paikkaa tiedossa ruskon lähistöllä? P-paikka Kemin paikka täys tyhjenys. Ei näkyny ketään eilen. Vastaa alkuperäiseen viestiin oulun pohjoispuoli? Eli onks oulun pohjoispuolel levareita missä porukat käy runkul?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Ma aamuna vois kävästä. Miten tää oikein toimii? Sovitte tietyn paikan ja nainenko runkkaa teitä vai mikä on homman nimi?

Ihan uus juttu mulle.. Lähedetäänkö oululainen nainen katsomaan mikä on meininki? Tulet ouluntullin p paikalle ja lasket vänkärin aurinkolipan alas niin tiedän että haluat seuraa Onks pe kukaan menos? Mites olis sunnuntaina, opeta minua, runkut, ehkä enemmän. Minä siisti 45v, normikokoinen mies. Nähdään ja nautitaan yhdessä tänään. Pääseekös sun auton kyytiin jos mulla korkkarit ja kumipuku ja muuta roipetta päällä Tai jonkun muun auton kyytiin, siis Oulussa, ja vois sitten ajella Ouluntulliin.

Ketään näinä päivinä jotka vielä käyttää kyseistä paikkaa?? Naisen tai pariskunnan hoitelemaksi vois joutua Näkeekö ouluntullissa paljon käyvät koskaan tosi isoja kyrpiä. Sanovat, että isokyrpäiset hakeutuvat herkemmin toisten miesten seuraan. Itsellä iso mulkku ja kiinnostais käydä sitä näyttelemässä siellä, ehkä antaa jonkun pidelläkkin. Pituutta vähän yli 20 cm ympärys 18 cm ja isot pallit. Jos ouluntulliin ajelis ni minne sinne?

Käykö siellä naisia tai pareja? Mistä tunnistatte mitä hakusessa?? Mihi aikoihin naisia käy limingantullin parkkipaikalla? Oisko huomenna aamusta ennen 8 joku kiinostunu kattoo ku vetelen käteen. Käykö Ouluntullin runkkupaikal naisia?

Ja onko Oulu pohjoispuolel mitään mestaa? Oon 21v jannu ja haluttais kokeilla mutta miten siellä ilmotetaa että on hakemassa seuraa? Ja onko tää vaan runkkausta imeskelyä? Vai onko mahollisuutta saaha peppuunki? Oon 16 v ja haluisin tulla kokeilee nii onks siel paljonki porukkaa olen siis poika. Jos käy niin missä siellä ja milloin on vipinää?

Oiskos tänään porukkaa tulossa ouluntulliin. Joskus olen katsellut vessassa avoimia koppeja jos joku siellä jotain touhuilisi,mutta ei siellä ketään koskaan ole. Käykö ouluntullissa enää kukaan?

Pohdon maisemis kävin eilen runkulla mut hiljasta oli. Onko tänään ouluntullissa ketään klo Moi huomenna ma 8. Mahtaako paikalla olla muita samanhenkisiä..? Haluuko kukaan imee 50 v ukm oon aivan ensikertalainen.

Näyttää hyvältä, olis kiva nähdä lisää kuviasi. Onko sulla niitä netissä jossain tai saisko sähköpostiin? Heikkiaukusti, olen kiinnostunut kalukuvistasi, voisin vaikka kuvata sinua kamerallani mutta kuvat sähköpostiin kiinnostaisi myös.

Moi,oma kulli on nyt vaan posliinina. Kunhan löytyy es pylvääseen kolaroitu auto, teen konepellillä mitä halutaan.. Kaluni on todella iso jos seurassa on vain pienikokoisia ihmisiä.

Miks ouluntulli ketjut poistetaan aina? Ootetaan että ilmat lämpenee. Toivottavasti lämpenee pian, mulla kovat halut kunnon toimintaan! Ja aikaakin hyvin seuraavat pari viikkoa Mitäs pasi haluaisit tehdä mulle?

Käykö kukaan alakyläntien varrella?

0 thoughts on “Seksiä oulusta runkku”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *