Tupakka fetissi iskuri

tupakka fetissi iskuri

Toteutumaton unelma tämä taitaa olla. Mä en ymmärrä, mikä teitä miehiä kiihottaa siinä, kun näette vieraan miehen panevan vaimoanne? Kait tuolle jokin biologinen selitys on? Ja mun tapauksessa ei ole kysymys alistamisesta tms. Semi varovasti kyselen, apua tarvitsen. Olen nuori rehevä, nainen satakunnasta. Joskus nuorempana olin paskassa suhteessa, jossa sain turpaan joka viikko.

Siitä ku paranin mikään ei tuntunut enään oikeastaan miltään. Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla. Se ei vaan aja samaa asiaa.

Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin.

Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt. Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Tupakka fetissi Tupakka fetissi tupakoitsija Millaisia fantasioita teillä on tupakoivasta naisesta?

Missä tilanteessa tupakoiva saa eniten huomionne? Entä kiihottaako tupakoiva mies? Kiihottaako työtä tekevä tupakoitsija vai enemmän bussi pysäkillä oleva? Ei kiihota, haisee pahalle. Paljon parempi jos ei tupakoi. Kyse olikin heistä jotka tykkää katsella, en ehdottanutkaan iholle tulemista Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Tupakka fetishinä?

Vaimoni haluaa että menen sängyn alle alasti tupakoimaan ennen yhdyntää. Kiihottaa häntä kuulemma kovasti. Savun pitää nousta näkyvästi sänkypeitteen alta ylös. Joskus joudun poltamaan kolmekin tupakkaa ennen kun savuaa riittävästi. Samaan aikaan vaimo hieroo itseään hieromasauvalla kunnes laukiaa. Vasta tämän jälkeen saan tulla pois sängyn alta ja sitten on minun vuoro.

Harmi vaan kun on tuo astma ja tupakka kun yskittää niin ei tahdo omasta nussimisesta tulla mitään kun niin yskittää. Olen ehdottanut vaimolle josko tupakoisin parvekkeella tai hellan huippuimurin alla mutta se ei kuulemma kiihota samalla tavalla. Lievästi kyllästyttää koko touhu ja onanoin mielummin itsekseni mutta siitä taas ei vaimo tykkää lainkaan.

Uudenvuoden päivänä vaimoni halusi taas että menen sängyn alle alasti tupakoimaan kun hänen miesystävät tulivat käymän salen puheenaikana. Minun piti taas huutaa rivoja sanoja tupakoinnin lomassa. Välillä "viuhahdin" tuttuun tyyliin vessalle paskalle. Kuulin kun miehet ihmettelivät käytöstäni, vaimoni vain sanoi että "sillä on viidenkympin villitys". Viuhahtaminen oli kiihottavaa, täytyy myöntää että mulkku seisoi kun rautakanki kun kirmasi äijjien silmien alla vessaan ja takaisin taas sängyn alle tupakoimaan.

Outoa oli kun vaimo komensi minua työntämään pepun ulos sängystä jotta hänen kaverinsa saivat penetroiduttua peräaukkooni. Sattui aivan tajuttomasti, laukesin kuitenkin. Vaimo komensi nuolemaan lattian puhtaaksi vieraiden jäljiltä. Jälkeenpäin tuli vaimolta sanomista, en olisi saanut nimitellä hänen vieraitaan vitun idiooteiksi, olisi vain pitänyt huutaa "kyrpää b-rappuun" ja "pillua vieraille kans" sekä ehkä myös onanoida tupakoinnin lomassa. Noh, jäipähän ensi kerralle jotain.

Vieraiden lähdettyä vaimo tuli sängyn alle, jakoi tupakan kanssani. Kannattaa syödä se tupakka. Silloin sen vaikutus on tehokkainta. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Jaha, sitä on katsottu lyhyet erikoiset "Jutta Grahnin mies". Muista välillä kurkistaa sängyn alta ja huutaa perse, kikkeli ja pillu, pillu, pillu Niin ja v-i-t-t-u on vilttihattu ja k-y-r-p-ä on kyynärpää: Vastaa alkuperäiseen viestiin Tupakka fetishinä?

tupakka fetissi iskuri Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Tupakka fetishinä? Välillä "viuhahdin" tuttuun tyyliin vessalle paskalle. Viuhahtaminen oli kiihottavaa, täytyy myöntää että mulkku seisoi kun rautakanki kun kirmasi äijjien silmien alla vessaan ja takaisin taas sängyn alle tupakoimaan. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Mä en ymmärrä, mikä teitä miehiä kiihottaa siinä, kun näette vieraan miehen panevan vaimoanne? En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Tupakka fetissi Tupakka fetissi tupakoitsija Millaisia fantasioita teillä on tupakoivasta naisesta? Missä tilanteessa tupakoiva saa eniten huomionne? Entä kiihottaako tupakoiva mies? Kiihottaako työtä tekevä tupakoitsija vai enemmän bussi pysäkillä oleva?

Ei kiihota, haisee pahalle. Paljon parempi jos ei tupakoi. Kyse olikin heistä jotka tykkää katsella, en ehdottanutkaan iholle tulemista Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Sanat oli vähä yksitoikkoiset ja tupakka puuttu. Tä menee eri fetissi ryhmään Nainen joka tupakoi tiukat housut farkut yms.

Seisaalteen vaikkapa, ja jalat ristissä tai harallaan. Näyttää siltä että puristaa pakaroitaan tiukkaan. Myös nainen joka masturboi tupakoidessaan on aikas jees: Toivon että saisin lisää näitä ja mielellään asiallisia.

Terve Minua kiihottaa kun nainen polttaa todella paljon ja lähinnä se tapa jolla polttaa eli imee pitkiä vetoja ja vetää syvälle henkeen, lisäksi kiihottaa jos naisella alkaa tupakoinnin myötä yskittämään. Minulla on nyt sellainen nais ystävä että hän polttaa vähintään 2 askia päivässä ja polttaa joka paikassa, jopa suihkussa, olen häneltä kysynyt että kiihottaako häntä tupakointi ja on ilmoittanut että ei, enkä minäkään ole kehdannut kertoa että minua kiihottaa.

Tupakoiva nainen vaikuttaa ehdottoman epäsiistiltä, suorastaan saastaiselta, en koskisi. Joillakin naisilla on tapana ruveta tupakoimaan kaljoissa, kyllä silloin osakkeet romahtaa. Heille on tyypillistä epäaitous ja heikko itsetunto, jota pönkitetään tupakoinnilla. Vaikuttaa kuin he kerjäisivät miesten hyväksyntää ja porukoihin pääsyä.

Tupakointi jakaa miehet tyhmiin ja viisaisiin, arvaat varmaan kumpaan tupakoivat kuuluvat? Vastaa alkuperäiseen viestiin Tupakka fetissi Millaisia fantasioita teillä on tupakoivasta naisesta? Ehkä haluaisit pestä minut.. Toteutumaton unelma tämä taitaa olla. Mä en ymmärrä, mikä teitä miehiä kiihottaa siinä, kun näette vieraan miehen panevan vaimoanne?

Kait tuolle jokin biologinen selitys on? Ja mun tapauksessa ei ole kysymys alistamisesta tms. Semi varovasti kyselen, apua tarvitsen. Olen nuori rehevä, nainen satakunnasta. Joskus nuorempana olin paskassa suhteessa, jossa sain turpaan joka viikko. Siitä ku paranin mikään ei tuntunut enään oikeastaan miltään.

Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla.

Se ei vaan aja samaa asiaa. Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin.

Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt. Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä.

Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Tupakka fetishinä? Vaimoni haluaa että menen sängyn alle alasti tupakoimaan ennen yhdyntää. Kiihottaa häntä kuulemma kovasti.

Savun pitää nousta näkyvästi sänkypeitteen alta ylös. Joskus joudun poltamaan kolmekin tupakkaa ennen kun savuaa riittävästi. Samaan aikaan vaimo hieroo itseään hieromasauvalla kunnes laukiaa. Vasta tämän jälkeen saan tulla pois sängyn alta ja sitten on minun vuoro. Harmi vaan kun on tuo astma ja tupakka kun yskittää niin ei tahdo omasta nussimisesta tulla mitään kun niin yskittää.

Olen ehdottanut vaimolle josko tupakoisin parvekkeella tai hellan huippuimurin alla mutta se ei kuulemma kiihota samalla tavalla. Lievästi kyllästyttää koko touhu ja onanoin mielummin itsekseni mutta siitä taas ei vaimo tykkää lainkaan.

0 thoughts on “Tupakka fetissi iskuri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *