Ryhmäseksi tarinat karvainen vittu

ryhmäseksi tarinat karvainen vittu

Perinteiset nakit, perunasaalit ja skumpat nautittiin räiskinnän jälkeen. Isätäväki neuvoi joka pariskunalle makuupaikan ja kertoi menevänsä jo nukkumaan. Pikkuhiljaa itsekukin alkoi vetäytyä yöpuulle, vain minä ja Merja jatkoimme tarinointia. Jossain vaiheessa myös seksi tuli keskustelun aiheeksi. Puhuttiin kaikenlaista, asennoista, mieltymyksistä ja fantasioista. Jossakin vaiheessa totesin, että jos vielä kerran elämässään saisin nussia oikein karvaista pillua olisin tyytyväinen.

Maalla kun olimme niin tietenkin isännät oli lämmittäneeet myös ulkosaunan. Heti saunakamariin päästyämme Merja heitti vaatteensa yhtenä myttynä lattialle. Serasin perässä ja hetkessä olimme aivan ilkosillaan. Siinä ei paljon esileikkejä kaivattu kun Merja heittäytyi sanakamarin talonpoikaissängylle ja veti minut päälleen. Ja minä poika nussin. Naitiin destä, Naitiin takaa kupeelta kummaltakin.

Kun viimein todettiin kumankin saaneen tarpeekseen sanoin Merjalle. Kyllä karvainen vittu on mahtavaa, mutta tälläisen session jälkeen näkymä muistutaa satessa juossutta koiraa. Merjan, alussa niin tuuheat, pillunkarvat olivat todella märät. Niistä tippui spermaa ja pillunnesteitä.

Pesin vielä kiitokseksi Merjan pimperon ja huudoin oman kullin ja niin hiipailimme hyvin naineena kumpikin oman puolisonsa viereen. Mutta täytyy sanoa, kyllä karvainenpillu on sheivattujen pillujen vällissä makoisaa. Ihana nainen Sinä ihana nainen jonka tapasin ravintolassa ja juttelimme. Piiskaa vanhemmalle naiselle Tämä tarina tapahtui vuosia sitten Sitten heräsit, untahan se vaan olikin. Oikeesti et saanut karvatontakaan.

Pikkutytöillä ja pornolehtien naisilla on karvattomia, oikeilla naisilla on karvat. Suurimmalla osalla naisista on karvat. Olen nainut kymmeniä naisia elämäni aikana ja hyvä jos vähän reisiltä trimmattu, ei aina sitäkään. Yhtään posliinia ei ole tosielämässä sattunut alle.

Karvainen pillu ON parasta! Vaimo pitää kesät posliinia, mutta Rouva joka käy meillä usein, silloinkin kun vaimo ei ole kotona.

Minunkin vaimolla on luonnostaan posliini. Vain pientä nukkaa häpyhuulien reunoilla. Teksi mieli saatanasti jursnauttaa oikein karvaista tuheroa, mutta muija on on niin kova kyyläämään, että ei ole mitään mahdollisuutta. Kyllä se karvainen vaan on paras. Karvattomat ovat niin helkkarin tylsän näköisiä ja muistuttaa enempi lasta kuin naista. Vastaa alkuperäiseen viestiin Sain karvaista pillua Uudenvuoden aattona meidät vaimoni kanssa kutsuttiin tuttavien luokse juhlimaan uuttavuotta.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Voit myös siirtyä Suomi Tässä tarinani parin vuoden takaa uusintana Tapetoimassa tätini kanssa Tämä tapahtui viime kesänä, kun tätini pyysi minua auttamaan tapetoinnissa. Kesä oli kuuma ja olin juuri täyttänyt 18 vuotta, käytännössä melkein kokematon seksiasioissa. Tätini, Anneli, on isäni sisar.

Hän on kymppinen muodokas nainen joka asuu yksinään omakotitalossa erottuaan muutama vuosi sitten miehestään. Olin toki ihastellut häntä jo pitkään ja runkatessani usein ajatellut nussivani juuri häntä, mutta mitään sellaista en osannut kuvitellakaan, mitä tapahtui eräänä heinäkuun helteisenä päivänä… Tätini siis tarvitsi apuani ja astelin hänen talonsa ovelle.

Soitin ovikelloa ja tätini avasi oven pukeutuneena ruudulliseen paitaan jonka napit olivat ylhäältä auki niin, että hänen rintaliivinsä olivat osittain näkyvissä. Jalassaan hänellä oli hieman hämmentävästi pelkät valkoiset pikkuhousut jotka vilkkuivat paidan helman alta.

No, asu oli ymmärrettävä, koska ilman lämpötila oli 30 astetta. Menimme sisään, jossa oli vähintään yhtä kuuma kuin ulkonakin. Huomasin, että tapetointihomma oli vielä pahasti kesken, joten aloimme töihin heti kun sain vaihdettua päälleni mukaani varaamat työvaatteet, uimashortsit ja T-paidan.

Koska tätini oli ennenkin tapetoinut, toimin lähinnä apumiehenä liisterin levittämisessä. Hän puolestaan asetteli tapetit seinille keittiöjakkaralla seisten. Kykkiessäni lattialla jouduin vähän väliä nostamaan katseeni ylös työjakkaralla touhuavaan Anneliin. Alaviistosta oli erittäin hyvät näkymät tätini pikkuhousujen peittämään hyvin muodostuneeseen takapuoleen.

Pakarat hytkähtelivät kiihottavasti hänen noustessaan askelmia. Parhaimmillaan näkymät olivat kun hän kumartui jakkaralla seisten alaspäin levittämään tapettia seinän keskiosalle. Välillä hän joutui korjailemaan pikkuhousujensa asentoa, koska niiden haaraosa pyrki painumaan pyllyvakoon paljastaen enemmänkin yläpuolellani keikkuvasta mehukkaasta perseestä.

Reisien välistä pikkuhousujen reunoilta paljastui, että Anneli ei ollut ainakaan ajellut alapään karvoitustaan. Kun hän joutui ottamaan askeleita ylöspäin saatoin nähdä reisien välistä, että pikkuhousut painuivat välillä pullean häpykummun keskellä olevaan pillunvakoon, Oloni alkoi vähitellen muodostua tukalaksi kun hän ojentautui välillä jakkaralta alaspäin ottamaan vastaan liisteröimiäni tapettikaistaleita.

Hän ei malttanut laskeutua lattialle asti ja kumartuessaan alaspäin, paidan avonainen kaula-aukko toi esiin hänen kookkaat rintansa. Ne riippuivat liiveissään silmieni tasalla hiestä märän paidan alla, enkä voinut olla tuijottamatta niitä.

Olin aina ennenkin ihastellut hänen suuria hieman riippuvia rintojaan, mutta en ollut koskaan päässyt näkemään niitä näin läheltä. Usein olin runkannut unelmoiden siitä että pääsisin oikeasti puristelemaan tätini tissejä. Juttelimme niitä näitä Annelin kysellessä kuulumisistani, mutta minulle tuotti vaikeuksia keskittyä hänen kysymyksiinsä katseeni etsiytyessä vähän väliä hänen vartaloonsa. Anneli katsoi minua välillä vähän pitkään ja pelkäsin että hän huomasi, että tiirailin hänen tissejään turhankin huomiota herättävästi.

Vaikka yritin pitää ajatukseni tapetoinnissa, kyrpäni alkoi vähitellen jäykistyä. Niin oli tapahtunut ennenkin tätini läsnäollessa, mutta aina muulloin jalassani oli ollut farkut, joten kiinnijäämisen riski oli pienempi. Nyt jalassani oli pelkät löysät uimashortsit, jotka paljastaisivat seisokkini armotta! Yritin kykkiä lattialla sellaisessa asennossa, ettei jäykistyvä kullini näkyisi jakkaralla touhuavalle Annelille. Lopulta hän laskeutui alas ja ehdotti että pitäisimme tauon ja pyysi minua hakemaan jääkaapista pullot lonkeroa tai olutta.

Tilanteeni oli vaikea, olin kyykyssä lattialla, muna vaaka-asennossa. Jos nyt nousisin se paljastuisi tädilleni. Tein kömpelön kiertoliikkeen kääntyen häneen selin ja nousin ylös toivoen että hän ei huomaisi mitään. Menin kiireesti jääkaapille ottamaan pullot, mutta kääntyessäni huomasin Annelin seuranneen minua keittiöön. Hän katseli minua hymyillen ”Onks ne oikeesti sun mielestä niin ihanat?

Hän avasi ne ja ojensi toisen minulle. Hän otti pullosta ensin pitkän siemauksen ja katsoen minua arvioivasti ja samalla ilkikurisesti. Itse hän jäi seisomaan eteeni. Hän riisui sen ja alkoi hyväillä käsillään rintaliivien peittämiä mahtavia tissejään. Riisumatta livejään hän kaivoi molemmat tissinsä esiin liivien kupeista jotka jäivät törröttämään kiihottavasta koholle. Sitten hän vei kätensä selkänsä taakse, avasi hakaset ja päästi liivit putoamaan lattialle.

Eteeni paljastui mahtavimmat tissit mitä olin koskaan nähnyt. Hänen vartalonsa oli muuten ruskettunut mutta ilmeisesti hän ei ollut ottanut aurinkoa yläosattomana koska rusketusraja näkyi selvästi, rintojen vaaleus korosti entisestäänkin niiden melonimaista muhkeutta.

Tissit riippuivat hieman alaviistoon ulospäin. Nännit jököttivät kookkaina todella laajojen, tummien ja hieman suippomaisten nännipihojen keskellä. Anneli tarttui kiinni tisseihinsä kohotti niitä alapuolelta. Hän heilutteli isoja tissejään rivosti edessäni.

Sitten tätini kumartui hieman etunojaan niin että rinnat jäivät kiihottavasti riippuen heilahtelemaan. Tätini astui lähemmäksi minua ja kumartui eteenpäin niin, että hänen hikisenä kiiltelevät tissinsä riippuivat aivan kasvojeni edessä. Et sinä teinitytöiltä tällaisia painavia meloneja löydä. Totta se kuitenkin oli ja kun tätini asetti kätensä sohvan selkänojalle ja kumartui vielä lähemmäksi minua, tartuin kiinni noihin himoitsemiini tisseihin.

Tartuin rintoihin kiinni hieman epävarmasti punniten niitä käsissäni. Rinnat tuntuivat alapuolelta kiihottavan hikisiltä kun aloin puristella niitä. Levitin niitä sivuille, vein ne taas yhteen ja kohotin ylös päästäen ne sitten taas putoamaan omalla painollaan alas.

Anneli katsoi touhuamistani itsekin tilanteesta selvästi kiihottuneena ja sanoi hieman paksulla äänellä yllättäen. Tartuin kiinni hänen nänneihinsä ja nostin niistä kiinni pitäen hänen painavia tissejään ylöspäin.

Tätini ähkäisi mielihyvästä venyttäessäni nännejä ja kysyi: Tosi söpöä että uskalsit kertoa ja oikeastaan aika kiihottavaa. Sinun tekisi varmasti mielesi runkata nyt? Jos haluat niin voit ihan vapaasti runkata, tai saanko minä koskea sinuun?

Et sinä tuossa tilassa ja kulli pystyssä kuitenkaan voi tapetoida. Haluatko päästää paineet pois? Anneli tarttui innokkaasti kyrpääni uudelleen ja alkoi runkkaamaan sitä tottunein ottein. Nyt runkataankin pojan kalua oikein kunnolla. Annelin äännähdysten perusteella päättelin hänen pitävän kovastakin käsittelystä, joten vetelin tiukkaan puristetuilla huulillani hänen paisuneita nännejään voimakaaasti ulospäin. Olin kuitenkin ennestään jo niin kiihottunut, että ei kestänyt kauaakaan kun tunsin tuttua kihelmöintiä munassani.

Tätini siirtyi nopeasti kontalleen eteeni lattialle jatkaen litisevän kyrpäni runkkaamista yhä kiivaammin. Sitten hän ottikin yllättäen kullini tissiensä väliin ja alkoi vatkata niitä kyrpääni vasten niin että terska vilahti aina hieman näkyviin. Välillä hän levitti tissinsä erilleen ja läiskytti niillä sitten kulliani. Mitään näin ihanan rivoa en ollut koskaan voinut kuvitellakaan kokevani, ja tunsin että lastini oli tulossa saman tien.

Viimein laukaisin spermani nytkähtelevästä kyrvästäni ihastuneena äännähtelevän tätini tissien väliin. Spermaa pursusi runsaasti tissien välisestä tiukasta vaosta ylöspäin ja osa ruiskauksista lennähti hänen kaulalleen tätini hytkyttäessä tissejään edestakaisin kyrvälläni.

Kun olin tyhjentänyt koko lastini, Anneli jatkoi vielä hetken tissiensä veivaamista kyrpäni ympärillä, sitten hän levitti spermaisia tissejään ja katsoi ihastellen niiden välissä rivosti jököttävää kulliani.

Myönsin että ne olivat parhaat runkut mitä olin koskaan saanut. Sitten hän kiipesi pöydän päälle kontalleen, painoi etuvartalonsa alas ja pyllisti mahtavaa persettään minuun päin. Käsillään hän vielä levitti pakaroitaan niin, että perse näytti entistäkin kutsuvammalta. Tarkastelin ihastuneena edessäni avautuvaa näkyä. Pyllyvakoon painetut pikkuhousut peittivät juuri ja juuri hänen persereikänsä ja vittunsa, häpykumpu erottui mahtavana pullistumana pakaroitten välistä.

: Ryhmäseksi tarinat karvainen vittu

Ryhmäseksi tarinat karvainen vittu 549
Ryhmäseksi tarinat karvainen vittu Pikkupojan pippeli videoita pillu nieli tarina lea escort tallinnan huorat hierontaa alaston. Eroottisia kuumia porno kuvia. Siniset sukkikset kiihottavat kuvat. Sen jälkeen hän tarttui kaluuni, saippuoiden sen. Juttelimme niitä näitä Annelin kysellessä kuulumisistani, mutta minulle tuotti vaikeuksia keskittyä hänen kysymyksiinsä katseeni etsiytyessä vähän väliä hänen vartaloonsa. Mistähän se kuului, pohdin kun naapuri keskeytti mietteeni laahustaen postilaatikolta lehti kainalossaan. Tullessani makuuhuoneeseen kohtasi minua todella hieno näky.
ILMAINEN NETTIDEITTI COPENHAGEN ESCORT Ryhmä porno parinvaihto videot
Ryhmäseksi tarinat karvainen vittu Seksiä suomessa oulu striptease
Ilmaisia rakastelu videoita nainen ja koira porno 402

Merja katsahti tätä kaikkea ja henkäisi syvään. Hänen katsoessaan minua, arvelin session alkaneen. Siispä komensin häntä riisuuntumaan alastomaksi.

Katsoin nautinnolla paljastuvaa vartaloa; isot rinnat suurilla tummilla nänneillä, paljaaksi ajeltu pillu ja varsin muodokas peppu. Käskin hänet konttaamaan luokseni ja laitoin kaulapannan ja nahkakahleet nilkkoihin ja ranteisiin. Otin tukasta kiinni ja talutin kohti pukkia ja kiinnitin hänet siihen kunnolla kiinni.

Kysyin "tietääkö lutka mitä nyt seuraa? Tähän tyyliin aloitimme, ja seuraavan tunnin piiskasinkin Merjan isoa peppua ensin lämmitellen ja lopuksi varsin kovaa paju- ja pihlajavitsoilla. Lopuksi pakarat alkoivat olemaan kauttaaltaan sinipunaisilla juomuilla. Aina hetken taukoa pitäessäni kuulin kuiskauksen "lisää, kovempaa". Totesin olevani todellisen masokistin kanssa tekemisissä, joten jatkoin piiskausta myös muodokkaille reisille. Tällä sain jo aikaan lähes itkua muistuttavaa ääntä, mutta aina se ääni päättyi lähinnä nautinnolliseen huokaisuun.

Viimein otin tapin pois pyllystä ja avasin kahleet. Huomasin, että pillunhuulet kiiltelivät kosteudesta ja kiimasta Kertokaa, jos haluatte lukea jatkoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Uudenvuoden aattona meidät vaimoni kanssa kutsuttiin tuttavien luokse juhlimaan uuttavuotta.

Paikalla kaksi muutakin pariskuntaa, siis yhteensä kahdeksan. Nautittiin alkoholia, tarinoitiin, saunottiin: Raketit ammuttiin taivaalle puolenyön aikoihin.

Perinteiset nakit, perunasaalit ja skumpat nautittiin räiskinnän jälkeen. Isätäväki neuvoi joka pariskunalle makuupaikan ja kertoi menevänsä jo nukkumaan.

Pikkuhiljaa itsekukin alkoi vetäytyä yöpuulle, vain minä ja Merja jatkoimme tarinointia. Jossain vaiheessa myös seksi tuli keskustelun aiheeksi. Puhuttiin kaikenlaista, asennoista, mieltymyksistä ja fantasioista.

Jossakin vaiheessa totesin, että jos vielä kerran elämässään saisin nussia oikein karvaista pillua olisin tyytyväinen. Maalla kun olimme niin tietenkin isännät oli lämmittäneeet myös ulkosaunan. Heti saunakamariin päästyämme Merja heitti vaatteensa yhtenä myttynä lattialle. Serasin perässä ja hetkessä olimme aivan ilkosillaan. Eroottiset tarinat — piristystä päivään, flirtfair.

Seksitarinat Tunnustuksia ja kertomuksia K tosi seksi tarinat Eroottiset tarinat. Mmm… viikko alkukantaista nautintoa. Luonto, vesi, sauna, seksi , uni, ruoka, mun lempiviini. Tämä tarina on tosi! Alexin kanssa seksi on aivan toisenlaista kun mieheni kanssa. Keskustelu Kaksplus Seksi Nami: Alaston hannele lauri alasti suomalaiset mies sormeilee pillua leluja miehelle.

Koira nussii ulkomailla ilmainen nussivideo ilmainen aikuisiihde netissä. Seksikuvat alastonkuvat paris hilton fuck tape Mies imee munaa mies 18k ikäihmisten seurapalvelu kotisatama seurapalvelu seksi porno teini opettaja opettaa poikaa pillua naidaan pientä kiimaista naista takaapäin.

Suomi lutka alasti poika. Keski-ikäinen nainen on syntynyt nussiimaan. K 18 viihdelinja vapaat märät pillukuvia. Miten saa spermaa kun äiti haluu isoo naista naimassa kaverin äiti ja minä sain pientä pillua essi hellen saarioinen teini vitut kuumina di vanhemmat naiset porno kuvat kuvahaku seksiseuraa rovaniemellä ikäihmisen on pillu sukkahousuissa seksikuvia.

Ryhmäseksi tarinat karvainen vittu -

Olin jo siitä taivaissa. Teinitytön porno pillu kamera pimpissä paise jalkapohjan pisteet ja mies imee nuori naine. Ne ovat ne ihanimmat työnnöt. Etsi Toggle navigation Valikko. Hekuman huippu, videot siittää nartun vuoto srx vilmit nussia kuumat seksitarinat kaksplus. Voit myös siirtyä Suomi Hän halusi ilmeisesti minun nuolevan myös sieltä, joten siirsin päätäni alemmas.

0 thoughts on “Ryhmäseksi tarinat karvainen vittu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *