Miten nainen kiihottuu tallinna mitä tehdä

miten nainen kiihottuu tallinna mitä tehdä

Kannattaa vain olla aina yksin kotona, eikä ikinä käydä missään. Onkohan se kovin hyvä idea lähteä nuorena miehenä yksin tollaiselle risteilylle, sillä luulisi siinä naisten ihmettelevän kovasti sitä, jos näkevät laivan baarissa jonkun nuoren miehen yksinään ilman ketään kavereita. Vaikea olisi uskoa, että kukaan vähänkään fiksu nainen ei halua lähestyä kyllä millään tavalla ketään yksinäisiä nuoria miehiä, kun laivalta löytyy kuitenkin niitä kaveriporukoiden kanssa olevia miehiä, jotka ovat paljon kiinnostavampia, kun jotkut yksinäiset luuserit, joilla ei todennäköisesti ole edes ketään kavereita joiden kanssa lähteä laivaristeilylle.

Tarpeet on monet Noooo, tunnen ihmistyypin tarpeineen. Okei eli jos meen käymää ruotsis vaikka sukulaisil ja meen yksin laivalle nii tarkottaa et oon luuseri?

Kannattaahan sitä yrittää, mitä siinä menettää. Jos paniikki iskee laivalla niin nyhjää yksin hytissä ja katsele merimaisemia ja otat parempitasoisen hytin niin pystyt katseleen TV: Sillähän siitä ongelmasta pääsee. Suosittelen kuitenkin ottamaan muutaman rohkasuryyppyn alkuillasta ja täsmäisku yökerhoon, voí muuten tuottaa tulosta. Jos tarviit tekosyyn yksin matkustamiseen niin sano olevas duunimatkalla. Kukaan ei ihmettele miks olet yksin ja jos jonkun onnistut hyttiis saamaan niin pääset siitä aamulla helposti eroon kun heti laivan saavuttua satamaan lähdet sinne "työtapaamiseen".

Jos ei saa maissa No ilmasta sitten puhumattakaan. Arvioisin laiva-maa-ilma-saamis järjestyksen helpoimmasta vaikeimpaan. Noloahan se on laivan parketilla pyöriä yksikseen jos naiset vain ignooraavat ja juuri wingmanin kanssa voisi tehdä täsmäiskuja naisten iskennässä.

Voihan siellä laivalla muutenkin mies aikaa viettää kivasti kuin yrittää vonkailla epätoivoisesti. Niin ei sinne laivalle ole todellakaan mitään järkeä yksin lähteä, kun kaikki ihmiset kuitenkin sitä ihmettelisivät ja tulisivat painostavaan sävyyn kovasti kyselemään, että miksei ole ketään kavereita siellä mukana.

Yksin on todellakin aivan turha lähteä laivalle, kun ei siellä kulu aika yksinään ja sitten saa vielä miettiä koko ajan sitä, että miten ne muut ihmiset yksinäisiin nuoriin miehiin siellä suhtautuvat. Eli parempi kun ei lähde yksinään, niin säästyy iso summa rahaa ja pysyy vielä mielialakin korkeammalla, kun ei tarvitse joutua muiden ihmisten ihmeteltäväksi ja nolattavaksi.

DarkFear, olet toistellut tätä samaa asiaa jo useamman vuoden. Oletko koskaan oikeasti käynyt yksin laivalla? Jos et ole, mistä voit tietää nämä asiat niin varmasti? Minä olen käynyt yksin laivalla. Ei minulle kovin moni ihminen juttelemaan tullut mutta joku ainakin, eikä missään vaiheessa ihmetellyt miten aikuinen ihminen voi olla laivalla ilman kavereita.

No en ole käynyt koskaan yksin laivalla, enkä kyllä aio koskaan yksin sinne lähteäkään. Ei sitä tarvitse aina kaikkeen olla omakohtaista kokemusta asiasta, jos jotain tietää tai arvelee asian noin olevan. Kyllä se nyt on ihan kaikille selvä asia, että yksin olevat nuoret miehet saavat viettää laivalla aikansa ihan omissa oloissaan, kun taas kaveriporukoissa olevat miehet löytävät kyllä koko ajan seuraa joka paikasta, eikä heidän tarvitse olla siellä yksinään.

Syynä tähän on se, että yksinäisiä nuoria miehiä vältellään kaikissa tollaisissa paikoissa, kuten baareissa, laivaristeilyillä ja muilla ulkomaan matkoilla, koska tollaiset jutut ovat tarkoitettu ensisijaisesti just kavereiden kanssa käymistä ja hauskanpitoa varten. Sä oletkin väärän ikäinen tai väärää sukupuolta. Tuntuu vain omituiselta kun aina toistelet samaa ettei laivalle voi yksin lähteä vaikket ole siellä koskaan käynyt. Minä olen käynyt usein yksin laivalla, ja kyllä olen siellä aika omissa oloissani saanut olla, mutten tee siitä itselleni mitään ongelmaa.

Joskus olen laivan baarissa ohimennen jutellut muille ihmisille, eivätkä he ole heti ensimmäisenä ihmetelleet miten voin olla laivalla ilman kavereita vaan ovat ihan mukavasti jutelleet takaisin. Olen myös monesti säästösyistä jakanut hytin täysin tuntematonten miesten kanssa ja pystynyt juttelemaan heidän kanssaan. Kerran kävi niin että olin lähdössä Tukholmasta InterRail-matkalle pidemmälle Eurooppaan ja niin oli sattumalta täysin tuntematon hyttikaverinikin.

Tapasimme toisemme vielä Kööpenhaminan rautatieasemallakin ja moikkasimme toisiamme, sitten tiemme erkanivat, minä jatkoin kohti Itävaltaa ja hän kohti Alankomaita. Mitään parisuhdetta tai seksiseuraa en tosin ole koskaan yrittänytkään laivalta etsiä, en usko että se minulta onnistuisi siellä yhtään sen helpommin kuin missään muuallakaan.

Jos kerran minä pystyn käymään ihan hyvin yksin laivalla, vaikka olenkin aika äärimmäisen epäsosiaali tapaus, mikset sinäkin pystyisi? Tai jos et kerta kaikkiaan pysty, niin ei ainakaan tarvitsisi kirjoittaa asiasta samaa tarinaa yhä uudestaan ja uudestaan. Anteeksi nyt jo etukäteen, mutta tuli tarve vähän avautua. Ei sinne laivalle tarvitse yksin lähteä kokeillakseen sitä, että millä tavalla siihen yksinoloon suhtaudutaan, kun sen tietää jo nyt etukäteen, että miten ihmiset suhtautuvat yksinäisiin nuoriin miehiin tollaisissa paikoissa, kuten baareissa ja laivaristeilyillä.

No itse en vaan osaisi lähteä yksin mihinkään laivareissulle tai muuhun ulkomaan matkalle, kun se olisi mulle liian ongelmallista, enkä osaisi suhtautua siihen noin rennosti ja välinpitämättömästi, kun sä tunnut siihen suhtautuvan.

Eikä sua selvästi edes pelota se, että miten ne muut ihmiset siihen yksinoloon ja yksin matkustamiseen suhtautuvat. En vaan pysty lähtemään yksin mihinkään tollaisiin paikkoihin, kun se olisi mulle liian rankkaa ja vaikeaa.

Taitaa johtua siitä huonosta itsetunnosta ja itseluottamuksen puutteesta. Pakko tähän on jotakin sanoa, kun kaikki kuvitelmasi johtuvat sinun omasta ajattelustasi. Itse olen liikkunut myös paljon yksin nuoresta miehestä alkaen nyt olen jo keski-iässä ja koskaan kukaan ole kysynyt, miksi liikun yksin.

Ruotsin laivalla olen matkaillut sekä yksin että kaveriporukassa, eikä niissä ollut mitään eroa muiden suhtautumisessa minuun. Kaveriporukassa ollessa tosin itse en ollut kontaktissa muihin, koska oli niitä kavereita mukana. Mutta yksin silloinkin joskus laivalla liikuin, kun kävin esim.

Parhaiten tuollaiseen itseluottamuksen puutteeseen auttaa, kun kuvittelee omistavansa koko paikan ja suhtautuu omassa pään sisässään muihin sillä asenteella kuin paikan omistajana tekisi. Toimii ainakin itselläni mainiosti, jos joskus iskee heikomman itseluottamuksen hetki.

Itseään voi psyykata niin halutessaa, koska kaikki tunteemme heijastelevat omia ajatuksiamme ja ajatuksiamme voimme hallita ihan niin kuin haluamme, vaikka tunteita emme voikaan täysin hallita. DarkFear, täällä on nyt kaksi miestä minä ja nimimerkki Yksinmatkusteleva kertoneet sinulle käyneensä yksin laivalla eivätkä kohdanneensa lainkaan niitä painostavia kyselyitä joista sinä jatkuvasti näet painajaisia.

Eikö olisi pikku hiljaa aika viimeinkin kokeilla sitä yksin laivalle lähtöä? Muistaakseni asut jossain vähän pohjoisempana. Lähde junalla joko Helsinkiin tai Turkuun ja lähde laivalla Tukholmaan. Ole laivalla yötä, käy välillä maissa minä teen aina niin - laivamatka ilman maissa käyntiä tuntuu vähän tyhmältä tai pysy koko aika laivassa, valinta on sinun. Palaa sitten takaisin Helsinkiin tai Turkuun ja palaa junalla takaisin kotiisi. Silloin koko homma on ohi ja voit onnitella itseäsi siitä että uskalsit käydä yksin matkalla.

Jos sinua pelottaa mitä muut ihmiset laivalla sinulle sanovat, ei heitä tarvitse kohdata. Pysyttele välillä hytissä, käy välillä muina miehinä kiertelemässä käytävillä ja kannella. Käy välillä baarissa yhdellä oluella. Vältä yökerhon saalistusmeininkiä keskellä yötä. Niin minäkin aina teen. Pysyttele vaikka koko matka yksin hytissä jos sinusta niin tuntuu. Olet aikuinen mies etkä enää vanhempiesi holhouksessa. Tässä on sentään kyse vain yhdestä laivaristeilystä, ei mistään ongelmallisesta tapauksesta.

Saattaisivat vanhempasi olla vielä hyvillään kun heidän poikansa on itsenäistynyt. No varmaan ne eivät ole kohdanneet laivamatkoilla niitä painostavia kyselyitä, jotka ovat liikkuneet laivalla vain noissa tax-free kaupoissa, muissa myymälöissä ja pysyneet hyteissään suurimman osan matka-ajasta. Mutta kuten itsekin tossa sanoit just sen, että kannattaa vältellä tota yökerhojen saalistusmeininkiä. Eli tiedät selvästi itsekin sen, että tollaiset paikat ovat just niitä kaikkein pahimpia yksinäisille nuorille miehille.

Noissa paikoissa kun sitä kohtaa juurikin sitä painostavaa kyselyä omasta yksinäisyydestä ja siitä, että miksei ole ketään kavereita siellä mukana. Aivan samanlaista meininkiä kun maissakin yökerhoissa, eli ei sovi nämä paikat alkuunkaan yksinäisille nuorille miehille, kuten itsekin sen tiedät. En todellakaan lähtisi laivalle sillä periaatteella, että haluaisin pysytellä koko matkan yksin hytissäni.

Ei tollaisesta matkasta olisi mitään iloa, sillä laivalla täytyy saada nimenomaan nauttia baareissa kiertelystä ja ym. Mieluummin sitä viettäisi aikansa sitten ihan yksin kotona ollessa ja tulisi vielä edullisemmaksi kun laivalle lähtö. Enkä myös suostuisi yksin laivalle koskaan lähtemään, kun siinä olisi se suuri riski, että siellä saattaisi törmätä joihinkin tuttuihin ihmisiin, jotka sitten kyselisivät siitä yksinolosta ja siitä miksei ole ketään kavereita siellä mukana.

Aina sitä voi sattumalta osua samalle laivalle esim. En minäkään yksin laivalle lähde muuten kuin päästäkseni käymään Suomen ulkopuolella. Mutta siihen tulee tarvetta noin kerran tai pari vuodessa, ja silloin luontevin tapa on lähteä yksin laivamatkalle.

Tämä ei ole kovin pahalla sanottu, en edes tunne sinua, mutta sellainen käsitys sinusta on minulle näiden Suomiviestien kautta muodostunut. Minä itsen nimen omaan pidän siitä että saan käydä yksin mahdollisimman kaukana kotoa. Nautin siitä että olen ihan omalla vastuullani, eikä kukaan ole minua auttamassa. En minä näillä yksinäisillä laivamatkoillani ole koskaan koko aikaa pysytellyt yksin hytissäni, vaan aina olen kierrellyt laivaa ja katsellut ihmisiä, joskus jopa yrittänyt saada heihin kontaktia laivan baarissa.

Se minun mielestäni kuuluu asiaan. Ikinä en ole etsinyt seksiseuraa laivalta enkä usko että se tulee minulta koskaan onnistumaankaan. Mutta sinä toistelet aina tätä samaa juttua että haluaisit päästä laivalle mutta et kehtaa yksin mennä.

Minä olin hädin tuskin vuotias kun ensimmäistä kertaa laivalle yksin menin. En ollut edes muuttanut pois vanhempieni luota vielä.

Eikö sinunkin olisi korkea aika joskus edes kokeilla tätä? Laivalmatkan aikana menee rahaa joku Sillä sais jo jonkun maksullisen naisen maista jolta sais varmana pimppiä. Ei yksinäinen mies voi maksullisen naisen luokse mennä, kun se kuitenkin kovasti ihmettelisi sitä, että tulitko yksin tänne ja inhottavasti ihmettelisi, että mikset halua kaverin kanssa kolmen kimppaa, kun saisi ryhmäalennuksella ja sitä joutuu sitten sitä kovasti häpeilemään ja lähtemään häntä koipien välissä kotiin, kun ei siitä seksistä enää tuollaisten inhottavien kyselyiden jälkeen kuitenkaan mitään tulisi.

Ei taida olla Oli kai se aika helppo huomata muutenkin. Hyvä että joku tajusi, sillä mä kun kirjoitan aina vain kirjautuneena.

Onpas sinulla aika huikentelevaiset laivamatkat. Jos itse laskeskelen laivamatkan hintaa: Mitä sinä siellä laivalla oikein edes teet kun tuon verran rahaa kuluu? No kyllä tolle laivamatkalle voi laskea selvästi enemmän hintaa, kun vaikka nyt esim.

Tässä nyt alustava matkabudjetti: Kannattaa laskea myös mukaan hieman sitä, että mitä ostelee Tukholmassa ja minkä verran laittaa siellä rahaa menemään. No tämä olikin laskettu oman kokemukseni mukaan. Tykkään syödä menomatkalla hyvin, mutta paluumatkalla laiva tulee niin aikaisin satamaan että tyydyn voileipään ja kahviin. Menomatkalla menee baarissa noin kolme-neljä olutta mutta paluumatkalla ostan tax freestä korkeintaan yhden sixpackin olutta ja ehkä vähän karkkia.

Toisaalta kun minä lähden yksin laivaristeilylle, niin tärkeintä on matkakohde, ei itse matka. Arvioisin että esimerkiksi viime kesänä tekemäni kesälomamatka, johon sisältyi laivaristeily ja sieltä edelleen InterRail-matka Itävaltaan ja lentomatka sieltä Viroon maksoi minulle reilusti toistatuhatta euroa. Mutta näitä matkoja en teekään kuin korkeintaan kerran vuodessa, ja silloinkin itse matkustamisen takia, en biletyksen.

No laivalla saa kyllä menemään aina rahaa yllättävän paljon noihin ravintoloihin, baareihin ja tietenkin tax-freehen. Kuitenkin vähintään toisella matkalla on käytävä syömässä tuolla laivan buffetissa ja tax-freesta joutuu ostamaan ainakin tupakkakartongin ja jonkin verran myös olutta ja muita juomia. Täytyy kyllä tässä vaiheessa kysyä, että oletko sinä DarkFear koskaan laivalla oikeasti käynyt? Olet jo monen vuoden ajan toistellut pyyntöäsi seuraa laivalle ja kertonut ettei sinne kannata yksin lähteä.

Jos et ole siellä koskaan käynyt, mistä tiedät että siellä saa menemään rahaa niin paljon? Ja jos olet, kerro konkreettinen esimerkki kuinka paljon rahaa olet kuluttanut. Ei tarvitse olla euroa myöten oikein, kunhan suuruusluokka käy ilmi. Se tosin on pientä koko matkalla kulutettuun rahamäärään, siihen on yleensä sisältynyt junamatka Tukholmasta pidemmälle Eurooppaan, hotellihuone, ruoat ja juomat, yms.

Ruotsi, jossa seksin ostaminen on kiellettyä kuningaskunnan valtiovarainministeriön voisin ajaa Latvian ja Viron neidot haureuteen: Ruotsin Katainen, Anders Borg, elvyttää valtionvelalla Ruotsia, koska siellä on seksin ostaminen kielletty.

Sofi Oksanen mainostamalla Viron uusia halpoja hintoja kutsuu suomalaisetkin Viroon laivoilla taloustalkoisiin. Mitä enemmän suomalaisia ostajia, sitä nopeammin Viro elpyy. Hyöty Sofi Oksasen tekstimainoksesta koituu myös vironvenäläisten eduksi Tallinnan vanhassa kaupungissa. Tuo uuden hintalistan julkaiseminen Helsingin Sanomissa on myönteisintä, mitä Sofi Oksanen koskaan on tehnyt vironvenäläisten hyväksi. Miksi Iivi Anna Masso ei mainosta isänmaataan matkailukohteena samaan tapaan?

Muistakaa myös Postin eiku Itellan mainos, jossa kehuttiin markkinoille tulevan Jouluna postimerkkejä, jotka tuoksuvat piparille. Jos minun yhteiskuntaluokassani ja ystävissäni olisi ihmisiä, jotka tussua jakavat pikkurahasta, niin pitäiskö minun käyttää millaista kieltä?

Sofi taitaa olla itseään älykkäämpi ja ajatteli auttaa toista kotimaataan lamassa. Viron matkailun ei tarvinnut ostaa mainostilaa edes Hesarista, saati näistä muista viestimistä. Kuka uskoo, että Tallinnan hinnat ovat romahtaneet? Nythän sinne matkustetaan paljon enemmän kuin nousukauden aikana, sillä epävarmuudessa ei osteta kaukomatkoja.

Ajatelkaa, mitä Sofi Oksasen haastattelu olisi maksanut mainoksena ja olisiko Helsingin Sanomat uskaltanut julkaista sen muuna kuin tekstimainoksena? Uskon, että tuhannet suomalaiset katsovat Sofi Oksasen julkaiseman hintalistan ja rientävät auttamaan vironvirottajia ja venäjänvirottaria.

Suomalaiset osaltaan panevat Viron asiat kuntoon. Ehkäpä Jutta "Verkkosukka" Urpilainenkin saa uutta virtaa ja ajattelua Sofi Oksasen innovatiivisista ajatuksista. Ei tarvitse Bob Helsingiltä kysyä Kokoomuksen tapaan suurella ja sponsoroidulla rahalla vaaliohjelmaa tai Toivo-talkoita, kun voi oppositiopolitiikan iskulauseeksi kirjoittaa:.

Heidän nuoruudessaan, kuten myös Sofi Oksasen äidin, ns. Jostain syystä, olen enemmän Ruotsin "feministeihin" kallellaan Kun lepakot pariutuvat, ne jäävät kotiin. Käytännössä asia näkyy niin, että aina kun kaupunkiin perustetaan lesbobaari, lopulta homot valtaavat sen. Ketä voisi kiinnostaa näin itsekäs henkilö. Kyllä itseään kunnioittavan lehden pitää pystyä korkeanpaan tasoon henkilöitä valitessa. Piparia ei kannata enää lähteä Pattayalta vonkaamaan.

Netin kautta homma hoituu kädenkäänteessä. Prostituutioko "neutraalia seksin myymistä", Anna Kontula? Arvostetaanko ja kohdellaanko prostioituja naisia ja miehiä hyvin? Se kun perustuu sopimukseen". Antavatko Osmo ja Anna Kontula jonka kannanottoihin olen törmännyt muissakin yhteyksissä kuin tässä Sofi Oksaseen kohdistuvassa arvoa meidän ihmisten sisäisille kokemuksille, tunnekokemuksille? Onko heille prostituutio "neutraalia" sosiologiaa?

En ole kohdannut niin montaa prostituoitua kuin Anna Kontula, mutta ovat olleet vaikuttavia. Kun tajusin, että nainen, joka istui vastapäätä eli prostituoidun elämää - ja hänen syvän masennuksensa kaiken takana, sulavan ja viehättävän käyttäytymisen kätkemän - vaikenin, niin kuin hänkin. Tajusin, ja hän tajusi, että tajusin Muutamat muut sen jälkeen. En voi unohtaa, ja koen, että Anna Kontulan suhtautuminen on kohtuuttoman kovaa, käsittämättömän "neutraalisuudessa". Osmo Kontulan kannanotto "kummallinen", mutta ei hänestä enempää Prostituoidut ovat hyväksikäytettyjä, aikaisemmmin, usein lapsina, ja siksi heistä tulee hyväksikäytettyjä edelleen.

Mafia pakottaa ja rahastaa niin Virossa kuin Suomessa. Eikös tämä Anna Kontula ole jonkinlainen toisinajattelija suomalaisten feministien pienissä, sisäsiittoisissa ja sisäänpäin lämpiävissä piireissä? Suututtanut vanhemman polven matriarkat mm. Eli jos joku tuossa aiemmin epäili, ettei Anna Kontulalla ole käsitystä seksialasta, niin erehtyi pahemman kerran.

Viime keväänä Pressiklubi-ohjelmassa Kaarina Hazard karjui Kontulalle lujempaa kuin Leif Salmén Halla-aholle aikoinaan, joten rintamalinjat ja kaunat taitavat olla todella syvät feminismin eri suuntausten välillä.

Sofi Oksanen kuulunee sitten lähemmäs vanhojen mammojen feminismiä, siitä päätellen mistä päin hän saa tukea ja mistä kritiikkiä. Feministi on luokkataistelija, joka panee väärän sukupuolen edustajat nurkkaan tavalla tai toisella. Yhdet ottavat rahat ja toiset mielenrauhan: Toki Kontula on oman alansa asiantuntija, vaikka hän ehkä lukeutuukin niiden tutkijoiden joukkoon, joilla ei ole yhtään kansainväliset mittapuut täyttävää tieteellistä julkaisua julkaistuna.

Ainakaan viimeksi kun hänen nettisivuillaan kävin, ei siellä yhtään sellaista nimittäin näkynyt julkaisuluettelossa. No, ovat suomalaiset lehdet toki myös julkaisuja - ja asiantuntemustaan voi osoittaa niissäkin, vaikkakaan kapealla alalla toimivan tutkijan kannalta tällöin ei saa kunnollista vertaisarviointia - koska kukaan muu ei tutki samaa alaa, eikä osaa havaita tutkimuksen mahdollisia ongelmia.

Kontula on kai Suomen ainoa prostituoitujen tutkija tai hänen "neutraali" terminsä tähän on "seksityöläinen". Kontulan tavoite käsittääkseni on parantaa "seksityöläisten" mainetta ja tehdä siitä yksi ammatti muiden joukossa.

Siten hänen tavoitteensa eroaa aika monen muun tutkijan tavoitteesta, joiden tavoite ei ole pysytellä julkisuudessa ja muuttaa maailmaa lausuntojensa vaan jos muutosta edes haluaa, niin tutkimustulostensa kautta. Toisinajattelija suomalaisten feministien piirissä hän on ainakin oman kertomansa mukaan.

Tosin niitä toisinajattelijoita taitaa olla suomalaisten feministien enemmistö. Feministi voi olla luunkova huora tarkoituksenaan ottaa maskuliiniselta lajitoveriltaan fyrkat veks. Kontula taisi missata sen olennaisen Sofin jutusta. Sofi viljeli nimittäin aivan selvästi tarkoituksella ihan samoja ilmaisuja mitä kuka tahansa keskiverto seksinostaja. Elikkä jutussa ei nyt ollut kysymys siitä, mikä on korrekti termi tai ei, vaan siitä, miten asioista kadun tasolla puhutaan.

Hiukan hämmästyn, ettei Kontula fiksuna naisena olisi muka hoksannut tätä selvää asiaa. Uusi Suomi on todennäköisesti hiukan yksinkertaistanut tätäkin juttua. Tasapuolisuuden nimessä Sofi olisi tietty voinut käyttää alan sanastoa myös miehistä, ja kutsua seksinostajia tavan mukaan nimityksillä "turska" tai "poka".

Samalla hintaa olisi "toiseutettu" miehetkin, ja Kontulakin olisi heti hiffannut jutun ytimen. Hinnasto on Annalla aika hyvin hanskassa, vaikka sata euroa menee kyllä mielestäni alakanttiin. Kotimainen nainen ottaa aika helposti euroakin puolelta tunnilta. Riippuu vähän siitä, miten nainen hommaan suhtautuu, ja monesta muustakin asiasta. Joillakin extra-palvelut sisältyvät hintaan, joillakin taas ei. Eikö näihin hintakysymyksiin voisi saada selvää usuttamalla Kuluttajaviraston tädit tekemään hintatutkimuksia?

Eikö Sofi Oksanen ole feministi, ja eikö Kontula ole jo aiemmin suututtanut feministit, siis äärisellaiset. Huorat eivät pihtaa, eivät uhriudu, eivät nalkuta. Minusta ainakin Mikadossa olleet virottaret ainakin itse hiljalleen uhriutuivat tai ainakaan eivät pitäneet olosuhteistaan. Jos he harjoittavat tuota ammattia, niin ok. Mutta en silti pidä heitä kaikkia minään huorina. Sekaan mahtuu varmasti hyvin paljon kurjuutta ja tragediaa Sofin suorapuheinen teksti on mielestäni ok, koska näinhän asia on.

Onhan pipari nyt paljon kivempi sana kuin huora Hän vaikuttaa koko ajan todella hämmästyneeltä ja eksyneeltä. Kun hän avaa suunsa, sieltä alkaa tulla näitä tutkimustuloksen lauseita Ei tässä varmaan nyt sen kummemmasta ole kyse kuin siitä, että Sofi on paljon tiukempi ja puhuu, kuten asiat ovat ja Kontula päivittelee sitten asiaa, koska on tavallaan "kiltti tyttö" Hän on nyt sellaisella alueella "töissä", että on paras tottua kaikenmaailman termeihin ja juttuihin.

Että ihan jäntsyy hei, me myydään vaan pipareita, vain Vähän kait kalliita pipareiksi, mutta hei! Ehkä pipari on sinulle vieras termi, mutta minä olen ikäni liikkunut niin joviaaleissa seuroissa, etten tuosta ota minkään sortin herneitä Ajattele nyt itsekin kuinka monta lempinimeä tuolla "rakkalla lapsella" on?

Muistan joskus itsekin nähneeni tuollaisen kyltin eräällä suomalaisella torilla: Silloin se tarkoitti markkoja.

Eikös se ollut kympin? Varmaan Mukavan Markun I-S-kaverit tietävät. Mitäpäs jos eduskuntavaalit rahoitettaisiin piparikaupalla? Puolueet ottaisivat jonkun matkustajalautan ja myisivät risteilylippuja kannattajille. Kun tultaisiin Suomen aluevesirajan ulkopuolelle, myisivät kansanedustajaehdokkaat itse leipomiaan pipareitaan. Tulisi politiikkaankin lisää elämäniloa, jos se eduskuntavaalti rahoitettaisiin piparikaupalla.

Samalla Suomi "brändi" vahvistuisi brändityöryhmän toiveiden mukaan, kun Suomessa käytettäisiin uusia innovatiivisia ratkaisuja. Parhaat piparikauppiaat voisi sitten nimittää vaikkapa opetus- ja kulttuuriministereiksi tai yrittäjyyspalkintoina elinkeino- ja työministereiksi. Heimosiskojen ristiriidan näkee hyvin Tanja Karpelasta ja Anu Saagimista. Tanja Karpela kauppasi Finnkarelian alushousuja, kun taas Anu Saagim ei pidä niitä.

Kaikesta näkee, ettei Sofi Oksaseen ole imeytynyt perisuomalainen kateus. Sofi Oksanen julkaisi koko Helsingin Sanomien painoksen levyisen hintalistan ja elvyttää Viron taloutta. Voi olla, että tuhannet ottavat Oksasen "Hullut päivät" Tallinnassa tosisaan ja rahaa saavat niin suomalaiset liikennepolttoaineiden myyjät, laivayhtiöt, hotellinpitäjät jne.

Joku tallinnalainen palvelualan yrittäjä voi synnyttään sadan euron bensiinilaskun, sadan euron lauttalaskun, vajaan sadan euron hotellilaskun. Toisin sanoen 25 euron - 50 euron pipariin voi sisältyä noin vajaan euron oheismyynti, jos asiaa lähdetään ostamaan jostain Varsinais-Suomesta, Pirkanmaalta, Hämeestä, Päijät-Hämeestä, Itä-Uudeltamaalta tai Kymemlaaksosta.

Miksi pitää olla aina niin suomalaisen, jottei vain siskolle jäisi mitään. Kaksi keski-ikäistä suomalaista femakkoa. Molemmat esitelleet ruumistaan Hesarin kuukausiliitteessä nakukuvissa. Annalla jättihinkit, F -kokoa.

Sofilla pienet rusinat, mutta sitäkin leveämpi lantio. On jotenkin niin, että mies, joka ei ole näytellyt pallejaan Hymy-lehdessä keskustakansanedustajan tapaan tai nainen, joka ei ole esitellyt tissejään Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä ikään kuin ei enää kuulu suomalaisen yhteiskunnan valtavirtaan. Olisi hyvä, jos nämä exhibitionistit listattaisiin jonnekin niin heitä muistaisi varoa äänestyskopeissa. Miten tällaiset pyllisteljät voivat "edustaa Suomen kanssa", kun heitä on niin paljon?

Ovatko äänestäjätkin samanlaisia vilauttelijoita? Miksi Kontula hyökkää Sofi Oksasen asiallisen, kiinnostavan ja oikeamielisen kolumnin kimppuun? Riittääkö selitykseksi pelkkä kateus, vai onko takana isompaakin tontinvaltausta?

Ja miksi Uusi Suomi nostaa komeasti esiin näin matalamielisen loskalatauksen? Kontula näkyykin olevan vasemmistoliittolainen, vielä Lenin-museon kaupungin Tampereen valtuustossa?!!! Tampereellahan näitä vanhoja stalinisteja ja muita änkyröitä pyörii - onko kyseessä änkyröiden hyökkäys Viro-ystävyyttä vatsaan - taas kerran? Onko Lagoda sitä mieltä, että Sofi Oksasen ja Anna Kontulan ideologinen ero onkin selitettävissä suhtautumiessa Viron nykyhallitukseen ja sen edustamaan venäläiskriittiseen linjaan?

No jo on sitten naistutkimus heikolla pohjalla, kun pesästä ja piparista tulee semanttinen erimielisyys, minkä vuoksi katolinen kirkkokin jakautui roomalaiseen ja kreikkalaiseen.

Marxilaiset feministit, kuten Hautala ja Hassi ovat pitkävaikutteisempia kuin liberaalit, koska liberaaleilla ei ole kykyä holistisen teorian muodostukseen siksi, että eivät ole strukturalisteja. Olen nyt kuitenkin sitä mieltä, että piparikauppias Sofi Oksanen ilmoittamalla Helsingin Sanomissa tekstimainontana Viron uudet hullun halvat hinnat tukee Viron talouden nousua matkailun avulla enemmän kuin tamperelainen semantiikan kritiikki. En usko, että Viron rappio on ainoastaan Sosialististen neuvostotasavaltojen liiton syytä, vaan siihen kyllä vaikuttaa keskieurooppalainen kaupunkikulttuuri niin kuin Tanskassa ja amerikkalaishenkinen rappioliberalismi.

Kun Oksasta vertaa vaikka Siirtykäämme-Venäläistyyppiseen-Demokratiaan-Haloseen niin on siinä akoissa todella eroa.

Jos ette sitä tienneet, ette osaa suomen kaunista kieltä. Sivumennen sanoen, joidenkin tutkimusten mukaan ulkosynnyttimet eivät ole miehestä erikoisen esteettinen eivätkä kiinnostava kohta naisen ruumiissa vartalossa muuten kuin käyttötarkoitukseltaan. Naisen vartalo kokonaisuudessaan, kasvot, reidet, takapuoli, rinnat ovat se attraktio, josta maksetaan.

Amerikkalaiset ovat kiintyneet rintoihin, eurooppalaiset enemmän takapuoleen ja yleensä vyötärön alle. Seksuaalinen kiihottuminen on tietysti jonkin verran yksilöllistä, mutta suuria yleistyksiä rotujen, kansallisuuksien ja kulttuurien mukaan voidaan tehdä.

Kirjallisuudessa Houellebecq on hämmästyttänyt minua fiksautumisellaan ulkosynnyttimiin. Dostojevski sen sijaan puhuu Karamazovin veljeksissä kaikkien miesten ymmärtämää kieltä jostain kaaresta, pienestä yksityiskohdasta naisen vartalossa, joka voi kiihottaa miehen mielipuolisuuden partaalle varmasti itsekoettua.

Naisen ja miehen dikotomia seksielämässä on yleisesti tunnettua. Feministit ponnistelevat mielettömästi sitä vähätellessään, mutta koko seksi ja sen kiihottavuus perustuu tuolle sukupuolten erolle. Rehellisempää ja oikeampaa kuin puhua pipareista ja niiden kauppaamisesta on käyttää sanoja huoruus ja huoraaminen ja seksiä myyvästä naisesta raamatullista nimitystä huora.

No jospa nuo ulko- ja sisäsynnyttimelliset eivät ole kiinnostuneita synnyttämisestä esimerkiksi fysiologista kyvyttömyyttään tai maailmankatsomustaan, jolloin ikään kuin värkkien alkuperäisten nimien käyttäminen syyllistäisi heitä siitä, että eivät ole käyttäneet niitä alkuperäiseen tarkoitukseensa. Euroopan unionissa ei voi poliittisen korrektiuden vuoksi olla koskaan varma, että ei syyllisty kiihotuksen kansanryhmää vastaan, koska vähemmistöjä on miltei koko enemmistö. Kuulostaa siltä, että tutkija on ja kokee olevansa eri yhteiskuntaluokkaa kuin tutkittavansa.

Hyvä että on oma identiteetti kohdallaan. Jotenkin tuntuu että Sofi ei koe samanlaista luokkaeroa. Voisin kuvitella että Sofilla on monenlaisia tuttavia. Seksin ostaminen on kyllä niin spedeä touhua, että juuri pahempaa eettistä rikosta ei voi hyvällä omalla tunnolla tehdä. Tutkijaa joka jaksaa teeskennellä pöyristymistä, mutta itse distää prostituutiota tekemällä siitä työtä, voisi edes yrittää ymmärtää että pöyristyy tässä muutkin. Piti ihan kaivaa sivistyssanakirja esiin pysyäkseni keskustelussa mukana, mutta mä en olekaan mikään annakontula tai sofioksanen.

Mun mielestä se vaan on niin, että jos olet myynyt itsesi, niin olet myynyt itsesi. Onko sillä väliä, tapahtuiko se markalla vai Ainahan naiset myyvät itseään saadakseen elannon ja yhteiskunnallisen aseman. Raju tulipalo riehui huvipuistossa Saksassa.

Kim Jong-un odottaa edelleen tapaamista Trumpin kanssa — Trump: Venezuela vapautti amerikkalaisvangin — Pence: Nicaraguan levottomuuksissa kuollut jo yli 80 ihmistä. Qatarin kauppojen hyllyt täytyy tyhjentää Saudi-Arabian ja sen liittolaisten tuotteista. Yhä useampi markkinointisähköposti yrittää mennä tunteisiin. RKP valitsee puheenjohtajan Oulun kokouksessaan. Koreoiden johtajat aikovat tavata jatkossa säännöllisesti. Erokouluttaja antaa 6 parasta vinkkiään Juuri nyt Päivä Viikko 1. Trump syytti amerikkalaislehteä valehtelusta — nolo totuus paljastui nopeasti 0: Ex-vaimo löysi salatun tiliotteen tuhkien seasta, hiiltynyt paperi paljasti totuuden kadonneista rahoista — näin omaisuus yritettiin pimittää eron koittaessa Mitä kouluvuosista jäi päähän?

Testaa, pääsisitkö läpi ala-asteelta

Kannattaa panna vinkki korvan taakse, sillä seksi on parempaa, kun molemmat ovat tarpeeksi kiihottuneita. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Arkkipiispa Kari Mäkisen lähtömessua vietetään tänään. Katso mitä tapahtui kun nukuit.

Raju tulipalo riehui huvipuistossa Saksassa. Kim Jong-un odottaa edelleen tapaamista Trumpin kanssa — Trump: Venezuela vapautti amerikkalaisvangin — Pence: Nicaraguan levottomuuksissa kuollut jo yli 80 ihmistä.

Qatarin kauppojen hyllyt täytyy tyhjentää Saudi-Arabian ja sen liittolaisten tuotteista. Niin hän totesi sitten aamulla että ollaan vain kavereita. Mul on jätkä mut me ei olla harrastettu sexii koska mä pelkään et se sattuu Niin haluun kysyy et sattuux se?

Täältä luulis löytyvän vastauksia koska en viitti kysyy frendeilt ku ne vaan nauraa En tiedä onko mulla päässä vikaa ku en tykkää paljoakaan seksistä enään. Oon 19v poika ja neitsyyden menetyksen jälkeen 16v petikavereita on ollut monta.. Ehkä liianki monta ku mun suhteet alkaa sillä et ihastun tyttöön sen jälkeen menee pari päivää tutustumiseen joskus vähemmän ja sit seksiä melkeen päivittäin ja yleensä monta kertaa päivässä vaikken itse haluaiskaan muijan käsi harhailee housuihin vähän väliä ja sit taas sitä sitä sitä Ärsyttävää ku muijat kaverit sanoo aina et jätkät haluu vaan seksiä ja sit ne on ite samanlaisii ja ellei pahempia Ei se voi johtua siitä et mulla ois joku hirveen iso kyrpä..

En haluais rehvastella mut niin se vaan on ja se ärsyttää mä haluaisin pidemmän suhteen ja muutakin hellyyttä ku seksiä.

Saattaa vika olla minussakin mut äh en mä oo koko ajan kinuamas seksiä. Sun Jonna ei ole mikään pakko harrastaa seksiä, jos et ole valmis. Se sattuu, mutta ei sil tavalla kuin sitä ensiksi luulee.. Siis älä turhaan pelkää! Kaikki naiset ovat hengissä- ja vieläpä nauttivat seksistä! Sitä paitsi, olet vielä nuori ja sinulla on aikaa. Tiedän, että tää tuntuu ärsyttävältä, mutta sun jätkäs ei ole sun arvonen jos se ei odota. Etkä sinäkään luota siihen ja tykkää siitä tarpeeksi, jos et ole valmis.

Kun olet valmis, tiedät sen itse. Sä haluat sitä, sä tykkäät siitä.. Sitten kun tuntuu siltä että mä haluan tätä niin anti mennä. Ei se loppujen lopuksi ole niin iso juttu kun mitä siitä puhutaan.

Kunhan muistat käyttää ehkäisyä!! Pahin moka on tehdä itsensä sairaaksi tai raskaaksi, yhden virheen takia. Joten kuuntele vaan oman kehosi viestejä, se kyllä kertoo kun olet valmis.

Mut anyways mun suhteen pituus on keskimäärin 2vko ja sit tulee mitta täyteen ei siitä et muija ei kiinnosta mut KAIKKI mun kohdalle osuvat muijat on nymfomaaneja tai muuten vaan kiimaisia Mulla oli sama tilanne pitkään. Jätin monta nymfora juuri samasta syystä. Nykyinen oli aluksi hyvin halukas ja muutenkin kiinnostava, mutta nyt viiden vuoden jälkeen on seksi tosi harvassa. Eli älä valita vaan anna palaa, kun vielä saat! Jos jollain on ongelmana se, että pesää tulee liikaa, niin ei muuta, kun pidempään suhteeseen MARS!

Niinhän sitä sanotaan, että on löydetty naisten seksihaluja vähentävä elintarvike: Ite seurustelin 6 vuotta erään ihanan naisen kanssa ja loppuajasta seksiä sai kerjätä. Silti harmittaa, että se suhde meni just poikki Olin ennen nymfo, mutta iän kasvaessa seksihalut loppuivat.. Syynä ehkä pakollinen liian pitkä ero silloisesta poikaystävästä, joten sitä tottui olemaan ilman seksiä ensimmäisten kahden kuukauden aikana..

Täytyy sanoa että ensimmäinen kuukausi ilman seksiä oli helvettiä, mut seuraavan kuukauden aikana asia "unohtui".. Eikä muuten ole sen jälkeen tehny mieli seksiä. Meillä naisilla kun ei ole tarvetta harrastaa seksiä. En kiellä etteikö musta taas voisi tulla himokasta nymfoa, mut siihen tarvittaisiin paljon haluttavampi ja kiihottavampi mies, kun mikä mulla nyt on.. Kohta toinen vuos menossa "pakollisella" silloin tällöin seksillä..

Kun ei vois seksi tällä hetkellä enempää kiinnostaa.. Jos nymfolta lakkaa saamasta, niin tarkastelkaa kotona oloanne ja sitä, että "kinuatteko" oikealla tavalla seksiä. Pelkkä "mua panettaa" ei kiihota ketään. Siihen lähinnä vastaa vaan, "ai jaa" ja kääntää kylkeä.. Yritetään pitää mielessä tämmöinen teesi kuin "naisetkin on ihmisiä" ja toimitaan sen mukaan.

Vai ei homoporno kiihota naisia? Minua ei mikään muu porno kiihotakaan kuin homoporno. Enkä ole todellakaan ainut, tiedän kymmeniä tyttöjä, jotka ovat mieltyneitä homopornoon. Japanissakin kaikki teinitytöt ovat aivan sekaisin homoista ja homomangasta, esim.

Ei se G-pisteen stimulointi tuota pelkästaan orgasmia. Se vain lisää orgasmin tunnetta kun se saavutetaan penistä stimuloimalla.

G-pisteen löytäminen ei ole ihan niin yksinkertaistakaan Noi kaikki lukijoiden kommentit on vanhoista cosmoista. Että koko artikkeli menetti musta sen uskottavuudeen. Enkä ees joutunu vonkaamaan. Seksiä tulee sillon ku minä sanon saatana. Jos ei tuu ni se on siinä sitte.

Naiset on sitä varten että niitä nussitaa ja ne ottaa poskeen. Miten niin heteronaiset eivät kiihotu homopornosta??!!? Kyllä minä ainakin ja tiedän etten ole suinkaan ainoa. Ihan mielenkiintoinen juttu, se että pitääkö jokainen juttu paikkansa onkin sitten eri asia.

Liikaa puhuminen on aina yhtä rasittavaa, teki sitä sitten mies tai nainen. Sitä en sen sijaan allekirjoita, ettei nainen viehättyisi miehestä jolla on laaja sanavarasto. Olennaista on kai se, mitä sanoo. Mutta jos ajatus liikkuu tasolla: Tämä on taas ihan perustapaus Cityn journalismista. Valitaan mielenkiintoinen aihe ja keksitään sisältö. Bullshit tuo, että peniksen koon voi havaita kädestä, se on totta, että vartalon koko sitä ei kerro.

Minulla on pieni käsi mutta iso penis, olen elävä esimerkki siitä että noi jalan, nenän koot on paskaa! Tuoppi tai pari herättää sukupuolivietin, mutta jos juominen jatkuu, halut ja eri-tyisesti kalut tippuvat kyydistä. Suomalaistutkijat osoittivat luvulla, että miehen testosteroni on matalimmillaan 6—7: Laskun jyrkkyys korreloi jysärin vaikeusasteeseen.

Hormonitasojen elpyminen voi selittää sen, miksi kohmelosta toipuvaa miestä alkaa himottaa. Testosteroni saattaa kutkuttaa myös naista. Mieshormoni piikittää heillä humalassa ja vielä krapulassakin.

Niin, nainenhan ei ole ihminen. Hienoa, nyt on todistettu kuinka tämän artikkelin koko sisältö on keksitty. Tjaah, mulla ja eksällä oli aina parhaat panot pienessä kankkusessa aamulla herätessä, että lienee nuo aiemmin esitetyt kellonajat aika yksilökohtaisia loppupeleissä. Seksijuttuja on muutenkin vähän paha lähteä yleistämään kun makuja nyt on yhtä monia kuin ihmisiäkin. Kyllä oli taas niin huono juttu, että kenelle oli tarkoitettu.

Jos naisen keho "lähettää signaaleja", esim. Päinvastoin, vaikka pelko ja lamaannus voivat aiheuttaa samanlaisia reaktioita kuin kiihotus, se ei tarkoita, että mastur-boy olisi mitenkään haluttava tai oikeutettu niin edes luulemaan. Se että nainen on suloinen, tissit ja perse on naisen normaaleja ominaisuuksia eikä sinällään viesti mistään, eikä varsinkaan oikeuta minkäänlaiseen riistoon.

Mun on varmaan täytynyt olla juuri noilta tunneilta poissa koulussa, kun en muista yhtään, että meille olisi näitä asioita ihmisbilsan tunneilla opetettu Seksiä ei oikein pornoa katsellessa ja vinkeitä vinkkejä lukiessa opi. Meillä vaihdettiin viisi vuotta sitten kaikenlainen arkisista asioista keskustelukin erilaisiin sanaleikkeihin, ja homma toimii!

Toinen hyvä keino on sysätä aloitteentekovastuu ihan kaikessa sille toiselle osapuolelle. Itse voi keskittyä sillä välin vaikka perseen raapimiseen. Ja homma toimii vielä paremmin! Käden koko riippuu luuston rakenteesta eikä se taida olla luu mikä siellä jalkojen välissä roikkuu.

Uskon monienkin asioiden paikkansapitävyyteen tässä jutussa, ihan jees, että nää on koottu kokonaisuudeksi, kun näitä juttuja ainakin itse on saanut lukea haravoiden..

Ja ihan lisätäkseni, ilmeisesti tänkin jutun vähättely tulee siitä, että kokee sen jotenkin menevän "ohi itsen".. Psykologiaa lukeena tiedän, että teoriassa jotkut väitteet voivat pitää paikkansa, niiden mittaamisesta tai tieteellisyydestä en menisi vannomaan, mutta en tiedäkään. Ja hei, eiks se nyrkkisääntö kaikissa seksijutuissa ole se, että tuntee itsensä, jotta voi kertoa toiselle osapuolelle myös mistä tykkää..

Kuulee usein ihmisten hakeutuvan seksiterapiaan, kun harrastetaan seksiä vain kymppiuutisten jälkeen perjantaisin, kuulemaan terapeutilta: Ja ymmärrän, että seksi on ollut tabu pitkään, mutta haloo?? Jos et ite tunne itseäs, niin miten voisit sille toisellekaan sanoa mistä tykkäät, ja miten, jos et tiedä mistä toinen tykkää tai mitä toinen ajattelee, voisit tehdä asiat paremmin?

Kyllä siihen hei nyt vähintään KUOLEE, jos mies sorkkii klitoriksen sijaan virtsarakon suuta ja vihjais, että hei, vähän ylemmäs kiitos?! Suomalainen on hyvä sängyssä. Tai ainakin lähes joka toinen suomalainen on omasta mielestään varsin taitava seksiasioissa. Seksin trendit -tutkimuksen mukaan suomalaisten seksuaalinen itsetunto on lisääntynyt vuosikymmenessä. Tässä nyt alustava matkabudjetti: Kannattaa laskea myös mukaan hieman sitä, että mitä ostelee Tukholmassa ja minkä verran laittaa siellä rahaa menemään.

No tämä olikin laskettu oman kokemukseni mukaan. Tykkään syödä menomatkalla hyvin, mutta paluumatkalla laiva tulee niin aikaisin satamaan että tyydyn voileipään ja kahviin. Menomatkalla menee baarissa noin kolme-neljä olutta mutta paluumatkalla ostan tax freestä korkeintaan yhden sixpackin olutta ja ehkä vähän karkkia. Toisaalta kun minä lähden yksin laivaristeilylle, niin tärkeintä on matkakohde, ei itse matka. Arvioisin että esimerkiksi viime kesänä tekemäni kesälomamatka, johon sisältyi laivaristeily ja sieltä edelleen InterRail-matka Itävaltaan ja lentomatka sieltä Viroon maksoi minulle reilusti toistatuhatta euroa.

Mutta näitä matkoja en teekään kuin korkeintaan kerran vuodessa, ja silloinkin itse matkustamisen takia, en biletyksen. No laivalla saa kyllä menemään aina rahaa yllättävän paljon noihin ravintoloihin, baareihin ja tietenkin tax-freehen. Kuitenkin vähintään toisella matkalla on käytävä syömässä tuolla laivan buffetissa ja tax-freesta joutuu ostamaan ainakin tupakkakartongin ja jonkin verran myös olutta ja muita juomia.

Täytyy kyllä tässä vaiheessa kysyä, että oletko sinä DarkFear koskaan laivalla oikeasti käynyt? Olet jo monen vuoden ajan toistellut pyyntöäsi seuraa laivalle ja kertonut ettei sinne kannata yksin lähteä. Jos et ole siellä koskaan käynyt, mistä tiedät että siellä saa menemään rahaa niin paljon? Ja jos olet, kerro konkreettinen esimerkki kuinka paljon rahaa olet kuluttanut.

Ei tarvitse olla euroa myöten oikein, kunhan suuruusluokka käy ilmi. Se tosin on pientä koko matkalla kulutettuun rahamäärään, siihen on yleensä sisältynyt junamatka Tukholmasta pidemmälle Eurooppaan, hotellihuone, ruoat ja juomat, yms. Minkähän takia yksinäistä naista ei ihmetellä ja häntä myös lähestytään varmasti. No tietenkin siksi, koska naisten kohdalla sitä yksin reissuamista ja yksin baareissa käymistä pidetään tänä päivänä hienona ja ihailtavana asiana, kun naispuolinen henkilö uskaltaa lähteä yksin tollaisiin paikkoihin, eikä tartte olla koko ajan kavereita siellä mukana ja turvana.

Miesten ja etenkin nuorten miesten kohdalla sitä yksin liikkumista tollaisissa paikoissa, kuten just baareissa ja laivaristeilyillä pidetään pelkästään säälittävänä ja merkkinä nuoren miehen yksinäisyydestä, surkeudesta ja siitä ettei hänellä ole ketään kavereita, kun on joutunut yksin tollaisiin paikkoihin lähtemään.

Näin se asia muuten on ja se on myös ihan täysi fakta!! Varmasti samasta syystä kuin muuallakin kuin laivalla: Miesten on nimen omaan helpompi lähestyä yksinäistä naista kuin kaveriporukassa olevaa. Naiset taas lähestyvät mieluummin kaveriporukassa olevaa miestä kuin yksinäistä.

Niin, ja viitaten edelleen keskustelun alkuperäiseen aiheeseen, silloin harvoin kun minä lähden laivalle etupäässä yksin , menen sinne päästäkseni Tukholmaan. En päästäkseni bailaamaan tai iskemään naisia.

Toki voi sielläkin ihmisille jutella ja muuten ottaa kontaktia, mutta pääasia on minulle aina ollut itse matka. Naisia voin yhtä hyvin etsiä kotona Helsingissäkin. No vittu nyt kyllä puhut asiaa! Se on just näin!

Mutta pitääkö tähän alistua? Niin koska yksinäisiä nuoria miehiä pidetään aina luusereina ja säälittävinä tapauksina, jotka on parempi jättää vain yksin oman onnensa nojaan, sillä ei heille kannata koskaan mennä mitään juttelemaan. Tällä tavalla ne kaikki nuoret aina just ajattelevat. Hyvä kuulla, kun kerrankin joku kertoo mun olevan tässä asiassa ihan oikeassa.

Voi voi sentään Olipa yllätys että DF saapuu kommentoimaan, kun esiin nousee ketju jossa puhutaan laivaristeilyistä. Sehän on sitä laatukeskustelua: Mites on vuosi vierähtänyt? Oletko saanut mitään aikaiseksi, vai ollut pelkästään töissä? Vieläkö istut kotona tärisemässä mitä muut ajattelee, etkä uskalla tehdä mitään mitä haluaisit? Kuinka kauan ajattelit jatkaa samalla kaavalla?

Kai ymmärrät, että tuhlaat omaa nuoruuttasi? Tai ethän sinä enää kauhean nuorikaan ole. Totta kai mua kiinnostaa kommentoida sellaisia aiheita, jotka sattuvat mua kiinnostamaan. Tällä palstalla kun sitä ei juuri koskaan näe tätä nykyä mitään asiallista ja tasokasta keskustelua. Tässähän tämä vuosi on mennyt ihan samalla tavoin kun ennenkin, eli pääasiassa töissä käydessä, ei ole tullut laivaristeilyillä tai missään matkoilla käytyä.

Miten niin tuhlaan muka nuoruuttani? Ei kai se ole mitään tuhlaamista, jos jättää tekemättä sellaisia asioita, joista ei itse nauti ollenkaan, kuten esim.

No mulla onneksi on vielä aikaa tehdä elämässäni kaikenlaista, kun sitä ollaan kuitenkin vielä nuoria. Nuoruusikä kun kestää tonne neljäkymppiseksi saakka ja sittenkin sitä ollaan vasta varhaiskeski-ikäisiä. Haha, tämä puutteesta syntynyt trollini onkin taas etusivulla.

Olen edelleen ihan yhtä puutteessa. En ole saanut seksiä tai edes yrittänyt sitä saada vuoden aikana mistään, enkä ole käynyt laivalla, eikä se ollut oikeasti edes suunnitelmissa. Miksi saisi laivalla jos ei saa baarissa? Naiset ei pääse laivalta pakoon. Pakko tyytyä siihen mitä on tarjolla. Muistan hyvin 10 vuotta sitten, kun olin vielä vuotias niin sain erittäin hyvää pillua. Olin ja olen vieläkin keskimääräistä komeampi. Nyt olin kuukausi sitten laivalla ja käteen meni, eli vuotiaalle ei oikein irtoa.

Ei edes oikein sellaisia järkeviä vaihtotehtojakaan ollut tarjolla. Oli liian nuorta, tai sitten liian vanhaa, vaikka en nyt niin hirveän tarkka olisikaan. No tietenkin niiden ihmisten silmissä, joille se totuus itsestään paljastuu.

Mikä tässä on niin vaikea käsittää? Ihme paskaa jauhatte, darkfear kuulostaa henkilöltä joka ei koskaan ole käynyt missään vaan pysyy kotonaan kaiken ajan koska ei uskalla tehdä mitään. Ei ole mitään ihmeellistä matkustaa yksinään laivalla tai ulkomailla, tai sitten mennä esim baariin, kukaan koskaan ole kysynyt missään mikset tullut tänne kaveriporukassa, aina sieltä löytyy jengiä jonka kanssa viettää aikaa.

Sanoisin kyllä, että Helsingin keskusta viikonloppuiltana on paljon parempi paikka saada naista. Jo valikoimakin on suurempi. Laivalla voi hyvinkin käydä niin, että siellä ei ole yhtään sytyttävää tapausta koko veneessä. Eräänkin kerran oli eläkeläisristeily.

Ja usein taas disko täynnä teinejä. Eikä se naisten asennekaan laivalla nyt niin paljon eroa maista. Toki tapauskohtaista, mutta aika perusbaarimeno laivalla mielestäni on. Suurin bonus siinä, että hytit ovat lähellä ja niissä myös hengaillaan ja tutustutaan monesti.

Kävin Tallinnan-risteilyllä tänä viikonloppuna kaveriporukassa, ja yökerhossa yksi puolituttu nainen käytännössä liimaantui sekä minuun että kahteen muuhun mieheen, kuhunkin vuorotellen. Pääsin tanssimaan hänen kanssaan erityisen läheisesti, ja niin pääsivät nuo kaksi muutakin miestä.

Ilta johti sitten siihen että nainen lähti yhden noista toisista miehistä matkaan. Ei tullut mitään panoa tai muutakaan läheisempää kontaktia koko matkan aikana mutta sentään tuli todistettua että minussa on kuin onkin edes jotain vetovoimaa naisia kohtaan.

Kertokaas, onko laivalla tullut yksin käytyä ja mikä oli fiilis? Työn puolesta joudun aina silloin tällöin seilaamaan tuota hel-tukholma väliä. Kyllä siellä laivan diskossa aina joskus on ihan hyvä tunnelma ja sopivaa naisseuraa paikalla, mutta lähes yhtä usein ei löydy kuin naista joiden kanssa voisi mennä edes juttelemaan.

Eli melkoista tuuripeliä se on. Jos matkustaa perjantaina tai lauantaina, niin silloin on paremmat mahdollisuudet kuin muina päivinä matkustettaessa.

Siljalla enemmän v naisia kuin viikkarilla viikonloppuisin. Minua "onnistaa" ehkä kertaa vuodessa laivalla, tosin käyn melkein joka kuukausi, joten kovinkaan suuresta onnistumisprosentista ei voida puhua. Myöskään aina käytössä ei ole parivuoteella varustettua sänkyä, joten sekin vähentää sitä kokemuksen laatua. Laivalla ei kannata olla kovinkaan humalassa, joku annosta alkoholia riittää vallan mainiosti hyvään juhlatunnelmaan. Hytissä on hyvä aina pitää paria juomaa siltä varalta että voi kutsua mukavan naisen niitä sinne maistelemaan.

Passi ja muut arvokkaat tavarat piiloon laukkuun ennen yökerhoon lähtemistä. Käy suihkussa, laita siistit vaatteet päälle. Ole kohtelias, aktiivinen ja juttele aina pidempään ihan muista asioista naisten kanssa kuin siitä mitä itselläsi on mielessä.

Jos jutustelu sujuu, niin sitten voit kokeilla vähän rohkeampaakin jutustelua, mutta tässäkin asiassa kannattaa huomioida se kellonaika. Mitään seksiin viittaavaa ei yleensä kannata ottaa puheeksi ennen puoltayötä, ellei aloite aiheeseen tule sitten naiselta. Itse olen hyvin usein kuullut naisilta sen että n. Eli kyllä siellä kannattaa käydä, ellet sitten ole jollain tapaa täysin toivoton tapaus naisten suhteen.

Ite oon 25v, joten minullahan on tuohon kolmeenkymppiin vielä matkaa. Mitä ikäluokkaa muuten edustat? Pitääkin tätä aihetta nostella. Olen lähdössä kesäloman alussa kesäkuun alussa laivalle kaverini kanssa, vajaa parikymppinen sinkkumies.

Laivamatkoilta ei ole juurikaan kokemuksia, millä mielellä naiset yleensä ovat laivalla. Jos heille menee juttelemaan, pitävätkö he säälittävänä pervona, vai kiinnostaako heitä alkaa myös juttelemaan vastavuoroisesti?

Tietenkin pillu mielessä, suomeksi sanottuna. Tarkoitin siis, että olemme kaverini kanssa vajaita parikymppisiä miehiä, näin selvennyksenä. No kuulkaas vajaat kakskymppiset miehet. Ite olen päälle kolmekymppinen ja edelleen vähän vajaa: Laivallahan ollaan hieman normaalia vähemmän sosiaalisesti varautuneena, eli sielä ollaan jutustelutuulella liikenteessä.. Muistan kun sillon parikymppisenä ei tarvinnut muuta kun muutaman oluen nousu saada päälle ja mennä kaverin kanssa juttelemaan 2- tai useamman misun porukalle ja loput hoitui "kuin ittestään".

En tiedä miten sen selittäsi järkevämmin mutta jos nykyään joku tulee mulle laivalle mukavia juttelemaan noin niinkun kuka tahansa ei välttämättä se chicksi joka haluaa qullia, mutta yleensä kuka vaan, tuntisin itteni tosi epäkohteliaaks, jos en juttelis takas.

Tämä on minun muinainen DarkFear-baitti. Unohdin jo, että olin tehnyt tämän. Oho, olin tuolla aiemmin todennut: Tuolloin en ollut vielä tutustunut nofapin ihmeelliseen maailmaan. No, olitko yksin laivalla? Itse sain laivalta pillua toissa kesänä ja vieläpä 6 vuotta nuoremmalta naiselta. Sanoisin, että viking lineltä irtoaa paremmin pillua kuin siljalta.

Silja on enemmän perhelaiva kuin biletyslaiva ja baaritkin menevät aikaisemmin kiinni eli samaan aikaan kuin maissakin, vikingillä bileet jatkuvat yli aamuviiden. Kannattaa pysyä suht selvänä laivalla.. Mukana oli erään sairaalan kätilöt viettämässä pikkujouluja. Hytin ovella jo luki "puumat toisessa kuumat jne.

miten nainen kiihottuu tallinna mitä tehdä

: Miten nainen kiihottuu tallinna mitä tehdä

Miten nainen kiihottuu tallinna mitä tehdä 655
LIVEJASMIN COM HENAI PORNO Escort kotka suomi sexi
PIENIÄ PILLUJA ESCORT PORI Ruotsin laivalla olen matkaillut sekä yksin että kaveriporukassa, eikä niissä ollut mitään eroa muiden suhtautumisessa minuun. Kyllä siihen hei nyt vähintään KUOLEE, jos mies sorkkii klitoriksen sijaan virtsarakon sensual sex xl ja vihjais, että hei, vähän ylemmäs kiitos?! Parhaiten tuollaiseen itseluottamuksen puutteeseen auttaa, kun kuvittelee omistavansa koko paikan ja suhtautuu omassa pään sisässään muihin sillä asenteella kuin paikan omistajana tekisi. Hyöty Sofi Oksasen tekstimainoksesta koituu myös vironvenäläisten eduksi Tallinnan vanhassa kaupungissa. Seksin harrastaminen lisää testosteronia, joka vahvistaa luita ja lihaksia ja hyvän kolestorolin määrää.
Miten nainen kiihottuu tallinna mitä tehdä 117
Miten nainen kiihottuu tallinna mitä tehdä 944
Tällä tavalla ne kaikki muut ihmiset ovat päässeet elämässään niin paljon mua helpommalla, kun ei ole koskaan joutunut kokemaan mitään samoja kärsimyksiä mitä mä oon joutunut kestämään. Niele se Yhdessä siemensyöksyssä on teelusikallinen siemennestettä. Se tosin on pientä koko matkalla kulutettuun rahamäärään, siihen on yleensä sisältynyt junamatka Tukholmasta pidemmälle Eurooppaan, hotellihuone, ruoat ja juomat, yms. Kuinka naista tulisi koskettaa niin, että hän kiihottuu? Tunne omasta viehätysvoimasta laskee ihmisen vanhetessa. Puolueet ottaisivat jonkun matkustajalautan ja myisivät risteilylippuja kannattajille. Karvasia pilluja suomi sexi Kontula on ylpeä ja Anna Kontula on ylpeä ja kiihkeä kommunisti ja hän on aiemminkin hyökännyt Sofi Oksasta vastaan.

0 thoughts on “Miten nainen kiihottuu tallinna mitä tehdä”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *