Parille seuraa seksi rehvit

parille seuraa seksi rehvit

Loppu on aina onnellinen. Tässä muutamia vuosia olen tutustunut työpaikallani erääseen naiseen. Hyvä tyyppi kaikin puolin ja fyysinen vetovoimakin on tuntunut välillämme ajoittain voimakkaana.

Niin vaan se lopullinen klikki tapahtui. Ja vieläpä legendaarisesti firman pikkujoulutilaisuudessa. Seurustelua on siis jo kestänyt muutaman kuukauden kohta. Ihan avoimesti ollaan pari vaikka ei työympäristössä suhdettamme sen enempiä puidakaan. Vapaa-ajat ollaan tiiviisti yhdessä vaikka omissa osoitteissamme asutaan. Päivä kerrallaan mennään tulevaisuuteen luottaen. Elämä on siis mallissaan ja seksikin on hyvää! Tämä siis tosiasiaa elämästäni. Kiitos jos jaksoit lukea.

Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Miksi joku ok tyyppi hakisi seuraa netissä sokkona? Kyllä normaali ihminen löytää seuraa muutenkin. Seuraa kannattaa hakea netissä vain siinä tapauksessa, että esim. Homot, lesbot, transut, yms Taisit kylläkin keskittyä aika vahvasti tytön ulkonäön kritisoimiseen, mutta en halua leikkiä tekopyhää ja tuomita.

Ulkoiset ensivaikutelmat ovat pelottavan vahvoja ja pitkäikäisiä lue: Se taitaa olla uhkapeliä. Muunkin kuulemani perusteella netistä löytyy aika paljon yksinäisiä ihmisiä vai ollaanko kaikki? Suurinpiirtein sama jakauma kuin väestössä keskimäärin, eli opiskelijoita tai akateemisia noin viidennes.

Pari tupla-akateemista ja yksi tohtorikin naisia on tullut havaittua, ihan hyvännäköisiäkin vielä. Tavallisin tapaus lienee yksinhuoltaja jolla on pari lasta, helvetin iso hurtta ja joka hakee elantonsa sossun luukulta. Tulipa mieleen muutama asia. Totesit, että naiset hakevat netistä akateemisia ja yli senttisiä miehiä. Mutta kun itse olen akateemisesti koulutettu ja cm pitkä, niin pitäisikö minun sitten hakea senttistä autonasentajaa?

Jos olet tavannut yhden tai muutaman naisen, ei ehkä kannata esittää yleistyksiä netissä seuraa hakevien naisten ulkonäöstä. Jos et ole tavannut näitä naisia, jotka ilmoituksissaan kertovat olevansa nättejä, niin mistä voit tietää, etteivät he oikeasti ole?

Muutenkin koko tekstisi oli ihmeeellisiä yleistyksiä täynnä. Miksi et muuten pyytänyt kuvaa tuolta naiselta, jonka treffasit? Jos ulkonäkö on noin tärkeä kriteeri, niin vain tyhmä lähtee treffeille pyytämättä kuvaa ensin. Ja jos annoit naisen kohteliaasti ymmärtää, ettei kiinnosta, ja hän siitä syystä haukkui sinut siaksi tai kaikki miehet yleensä , niin aika outoa käytöstä.

Itse asiassa jo vähän niin outoa, että mahtaako olla tottakaan koko juttu? Onhan meitä moneen junaan, mutta silti ainakin omien kokemusteni pohjalta voin sanoa, että netissä on keskimäärin ihan mukavaa ja täysjärkistä porukkaa. Ja minä olen sentään tavannut netin kautta noin parikymmentä ihmistä. Tuo koulutus ei oikein sovi naisille Se, että on akateemisesti koulutettu ei kyllä takaa sitä, että olisi fiksu ja tasapainoinen tai älykäs.

Älykkyyttäkin on montaa sorttia, luultavasti autonasentajana sinä olisit idiootin tasolla. Akateemiset tuntuvat olevan hyvin suvaitsemattomia ja ihmisiä ammatinperusteella luokittelevia, se on aika sivistymätöntä. En väittänytkään, että osaisin korjata autoja. Ihan hienoa, jos joku osaa. Itse et kyllä tekstisi perusteella järin fiksulta vaikuta.

Ikävää, jos et saa naisia sitä varten, että olet tyhmä. Ajan myötä Sinäkin voit tavata miehen, joka pitää sinua empaattisena, lämpimänä ja mukavana henkilönä! Harvoin voi nainen muutamalla lauseella paljastaa vastenmielisen luonteensa niin hyvin kuin Sinä sen kirjoituksellasi teit Ja kaikki mitä keskustelun aloittaja kirjoitti naisista, oli ihan ok.

Eli naisia saa haukkua ja arvostella, miehiä ei? Jos tämä on nettimiesten taso, niin siirryn suosiolla takaisin baariin. Siellä en ole näin vihamielisiin miehiin vielä törmännyt. Toosaa vain jakoon, niin susta voi olla jollekin baarikärpäselle edes jotain hyötyä! Älä vain avaa suutasi!!! Jos sulla tosiaan on akateeminen loppututkinto niin toivon, ettet ainakaan toimi esim.

Ärsytyskynnyksesi tuntuu olevan aika matala! Ei akateeminen koulutus takaa yhtään mitään. Ei henkilökohtaisia ominaisuuksia, eikä nykyään edes työtäkään. Olen tavannut yliopistossa loppukiriä tekeviä, jotka siivoaa työkseen koska ei ole löytynyt oman alan töitä. Yksi taisi jopa olla valmistunut, ja opiskeli sillä hetkellä toista tutkintoa. Mikä statusarvo ihmisen pituudella on? Kumppania etsiessä ei ainakaan minulle tule mieleen heti ensimmäiseksi vaatia mitään pituutta.

Toiseksi, koska itse satut olemaan akateeminen oletan että sinulla on yliopisto-, eikä AMK-tutkinto , niin millä pirun järjellä perustelet sen, että myös miehelläsi tulee sellainen olla? Kuten aikaisemmin selostin, koulutus ei tänä päivänä takaa yhtään mitään. Olen kyllä siinä mielessä samaa mieltä nimimerkki NKKN: Olet tavannut netin kautta noin parikymmentä miestä.

Mahtaako olla niin että olet ns. Kirjoitit, että netissä on keskimäärin mukavaa ja täysjärkistä porukkaa. Helposti voisi kuvitella, että "noin parinkymmenen" miehen joukosta löytyy ainakin se yksi, jonka kanssa voisi vakavasti seurustella. Jollei siis ongelma on juuri se mitä viestin alussa spekuloin. Sinunkaltaiset on haukuttu jossainvaiheessa nirppanokkaprinsessoiksi. Sovit rehvit, vaadit akateemista miestä viemään sinut jonnekin hyvään paikkaan syömään, viihdytte yhdessä, maksatat hänellä koko illan, mutta itselläsi ei ole tarkoituskaan jatkaa suhdetta, vaan haluat vaan seuraa ja ilmaisen illallisen?

Kuka sanoi, että olen tavannut parikymmentä miestä? Sanoin tavanneeni parikymmentä ihmistä. Osa on ollut naisia.

Enkä todellakaan ole kaikille nettideiteilleni antanut pakkeja. Joistakin olen ollut kiinnostunut, mutta kiinnostus ei ole ollut molemminpuolista. Joidenkin kanssa taas on ollut se tilanne, että kumpikin on todennut, ettei toinen ole seurustelumielessä kiinnostava. Sitä paitsi maksan treffeillä omat kuluni enkä todellakaan etsi mitään ilmaisia illallisia. Ihmettelen, miksi edes jaksan vastata tällaisiin riitaa haastaviin viesteihin Ihminen joka sanoo tuollaista on vain katkera aketeemisille ja potee huonoa itsetuntoa.

Eivät akateemiset itseään sen parempana pidä, ei-akateemisilla tuntuu vain olevan jatkuvia henkisen erektion ongelmia asian kanssa. Toivottavasti et itse myöskään työskentele missään ihmisläheisessä ammatissa jos kerran saat naamailusta jotain viboja. Itse olen yo-opiskelija, mutta kahdesta exästäni kumpikin oli duunari ja en kyllä nähnyt tässä mitään ongelmaa. Minulle on aivan sama mikä mies on taustojaan. Ei se kerro älystä tms mitään korjaako autoja vai mitä tekee.

Parin akateemisen kanssa kävin treffeillä ja ennemminkin välttelisin yo-koulutettuja kuin tekisin akateemisuudesta kriteerin. Ainakin nämä kaksi miekkosta tuntuivat hiukan pätevän tiedollaan ja keskustelu oli muutenkin kovin "fiksua ja filmaattista".

Miksi ihmeessä täällä keskustelupalstoilla puhe kääntyy AINA tuohon akateemisuuteen ja yleensä vieläpä akateemisten haukkumiseen? Ettekö te pääse millään sen yli, että jokaisella on oikeus hakea sitä, mitä haluaa, oli se sitten duunaria tai akateemista?!

Jos joku haluaa mieluummin keskustella ja väitellä vaikka politiikan teorioista kuin autonkorjauksesta, niin miten se on teiltä pois - etenkin jos ette itse edes ole kiinnostunut tai kykene keskustelemaan ensin mainitusta aiheesta?

Tai jos jollekin akateemisuus on tärkeää ihan vain statuksen takia, niin miksi edes hukkaatte aikaanne ja energiaanne moisen voivotteluun, kun voisitte käyttää senkin ajan etsimällä sitä itsellenne sopivampaa vastakappaletta?

Sitä paitsi, teillä akateemisia haukkuvilla on takuulla itsellännekin joitain kriteereitä, mistä ette mielellään tee myönnytyksiä - esim. Millä tavalla te itse olette tällöin suvaitsevaisempia, vähemmän pinnallisia? En vähättele ulkonäön merkitystä, etenkään ihastumisessa, mutta eivätkö henkiset puolet ja etenkin se "yhteinen sävel" ole kuitenkin tärkeämpiä ja kestävämpiä suhteen jatkuvuuden kannalta?

Jos joku kokee, että akateemisuus on avain tuon yhteisen sävelen löytymiseen, niin se on hänen asiansa, ei teidän murheenne. Kannattaisiko siis joskus miettiä niitä omiakin "päähänpinttymiä" ennenkuin lähtee arvostelemaan muiden vastaavia? Tai ajatelkaa vaikka kerrankin positiivisesti asiaa tältä kannalta: Yksi vaihtoehto on myös se, että lopetatte nettitreffailun sekä jatkuvan nurinan ja etsitte sen vastakappaleenne baarista, kassajonosta tai vaikka ammattikoulun ruokalasta.

Kenenkään ei ole mikään pakko roikkua paikassa, jossa kohtaa vain vääränlaisia ihmisiä. Kyse on pelkästä katkeruudesta. Ei kenenkään normaalilla itsetunnolla varustetun ihmisen pitäisi nostaa meteliä siitä, millaisia ominaisuuksia jotkut muut ihmiset kumppaniltaan toivovat.

Parisuhdemarkkinoilla huonosti menestyvät miehet valittavat naisten kriteereistä, jotka ovat vääränlaisia tai liian korkeita. Jos on tyytyväinen itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa, uskoo siihen, että kelpaa jollekulle juuri sellaisena kuin on. Ei silloin tarvitse rähistä niille, joiden toivomuksia ei täytä. Ja nimenomaan, kaikilla on joitain kriteerejä. Urheilullinen ja hyväkroppainen mies tuskin kelpuuttaa kumppanikseen reilusti ylipainoista naista, joka ei harrasta minkäänlaista liikuntaa.

Kukaan ei kuitenkaan urputa tästä. Olen akateeminen mies ja kommentoin hieman asiaa. Olen huomannut, että monilla akateemisilla naisilla on ongelmia oman naiseutensa kanssa. Mies ei hae naisesta ensisijaisesti keskustelukumppania vaan seksuaalista naisellista naista, joka on hyvä äiti ja loistava raskastajatar. Monesti hieman alemmin koulutettu nainen on naisena kypsempi kuin korkeastikoulutettu uranainen.

Uskon, että juuri tästä syystä monella korkeastikoulutetulla naisella on vaikeuksia löytää mies. Ensinnäkään harva mies haluaa naista, jolla on ongelmia oman naiseutensa kanssa ja toiseksi näillä naisilla itsellään on vaikeuksia muodostaa tasapainoista seksuaalista suhdetta miehen kanssa.

Uranaisilla akateeminen tutkinto edustaa symbolista penistä. Työelämässä on miehinen rooli päällä ja sitten kun pitäsi olla nainen, niin pinnan alta paljastuu arka ja estynyt vuotias teinityttö. Vaikka nainen olisi miten älykäs, mutta jos hänellä on ongelmia sukupuoli-identiteettinsä kanssa, niin sellaisella naisella ei tee mitään. Mutta toki jokainen saa vaatia mitä haluaa. Kilu ja Kale 6. Kirjoitahan vielä jotain, ihan mistä aiheesta tahansa.

Tyypillistä miehen alemmuudentuntoista itselleenselittelyä. Vaikeuksia löytää itselleen mies? Sinkkututkimuksen mukaan korkeastikoulutetut naiset muodostavat suuren sinkkuryhmän ja miehissä taas syrjäytyneet kouluttamattomat ovat usein sinkkuja.

Missähän ne korkeastikoulutetut naissinkut sitten ovat? Oman havaintoni mukaan korkeasti koulutettuja miehiä riittää puoli tusinaa jokaiselle korkeastikoulutetulle naiselle. Ei kai nyt minun vikani ole mitä tutkimuksessa todetaan. Pitäisikö olla vaan uskomatta tutkimustuloksia. Naiset vaatii miehiltään itseään korkeampaa tasoa, mikä on johtanut juuri siihen että uranaiset jää sinkuiksi koska ei löydä "tasoistaan seuraa", ja "pahimmat luuserimiehet" jää yksin koska ei täytä kenenkään naisen kriteerejä ja "toivomuksia".

Kertokaa te naiset minulle, miksi näin on? Miksi juuri Sinun miehesi on oltava sinua pidempi, koulutetumpi, rahakkaampi ja vanhempi? Miten koulutus vaikuttaa seurustelun laatuun? Se taisi jäädä sinulta perustelematta. Omalla on yhdet kandinpaperit tekniseltä alalta ja tällä hetkellä hän opiskelee lääkäriksi. Olen vain kokemuksen kautta oppinut, että akateemisilla on enemmän samoja mielenkiinnon kohteita kuin itselläni. Tykkään luoda tällä hetkellä uraa, mutta tietysti tahdon lapsiakin mieheni valmistuttua n.

Siihen saakka elän melko työkeskeistä elämää ja koska mieheni asenne on sama, puhumme paljon työstä ja opinnoista eli siis keskustelemme asioista joita kaikki eivät välttämättä teoreettisesti hallitse eikä heitä kiinnostakaan. Molemmilla meillä on elämäntapana uuden oppiminen ja haastellisten töiden tekeminen joten akateeminen kumppani sopii molemille. Toisaalta olisimme varmasti rakastuneet koulutuksesta riippumatta.

Sitten, kun vauva tulee emme varmastikaan puhu kuin vauvanhoidosta, vaipanvaihdoista ja yösyötöistä, mutta haluamme molemmat myös ns. Tällä hetkellä siis koulutuksella on enemmän väliä, myöhemmin ehkä muilla seikoilla. Kaikilla meillä on jonkinlainen haavekuva parisuhteesta ja kumppanista ja niin kauan kun se ei ole kovin epärealistinen, se on ok. Monet tahtovat kumppanin samalta koulutustasolta eikä se rajoitu naisiin.

Ainakin oma mieheni on sanonut suoraan tahtovansa akateemisesti koulutetun vaimon. Toisaalta hänen taustoistaan johtuen ei-akateemisesta tyttöystävästä tulee äkkiä sanomista. Avoimet yliopistot tarjoaa jotain kursseja, mutta ne tuskin kelpaa? Saman ikäluokan miehistä tutkinto oli 30 prosentilla. Näistä joka kolmas pääsee yliopistoon. Osa yliopistoon päässeistä ei valmistu. Edes perustutkinnon suorittaneita on siis nuoresta väestönosasta ehkä 15 prosenttia.

Nuo luvut ovat siis täysin väärin, ellei ammattikoulua katsota korkean asteen tutkinnoksi. Tilastokeskuksen tutkimus, ole hyvä: Vuonna perusasteen jälkeisen tutkinnon oli suorittanut 25 - vuotiaista naisista 87 prosenttia ja miehistä 82 prosenttia. Korkea-asteen tutkinto oli tämän ikäluokan naisista 46 prosentilla ja miehistä 30 prosentilla. Tutkijakoulutusasteen tutkintoja miehet olivat suorittaneet kuitenkin hieman enemmän kuin naiset.

Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen julkaisemasta sukupuolten tasa-arvoa käsittelevästä kokoomajulkaisusta. Perusasteen jälkeisen tutkinnon suorittaneiden osuus on kohonnut selvästi viime vuosikymmenten aikana. Tutkinnon suorittaneiden osuus 25 - vuotiaista naisista on ollut vuodesta lähtien korkeampi kuin miesten vastaava osuus.

Tytöt ja pojat lähtevät kouluttautumaan eri tavoin jo peruskoulun 9. Peruskoulun vuonna päättäneistä tytöistä 64 prosenttia aloitti samana vuonna opiskelun lukiossa, kun pojista vajaa puolet aloitti lukiossa ja vajaa puolet ammatillisessa koulutuksessa.

Naisjohtajien osuus kohoaa hitaasti Naiset ja miehet toimivat työelämässä eri aloilla ja eri ammateissa. Vuonna työllisten naisten yleisimmät ammatit olivat myyjä tai tuote-esittelijä, siivooja, sihteeri ja lastenhoitotyöntekijä.

Miesten yleisimpiä ammatteja olivat moottoriajoneuvon kuljettaja, maanviljelijä, koneasentaja tai -korjaaja sekä myyjä tai tuote-esittelijä. Naisten osuus johtotehtävissä on kohonnut hitaasti. Naisvaltaisella kuntasektorilla puolet johtajista oli naisia sekä vuonna että Valtiolla naisten osuus johtajista jäi 35 prosenttiin vuonna , vaikka osuus nousi kolme prosenttiyksikköä vuodesta Yksityisen sektorin johtajista 26 prosenttia oli naisia vuonna , kun vuonna osuus oli 25 prosenttia.

Eduskuntaan ja kunnallisvaltuustoihin valittujen naisten osuus on kasvanut luvun puolivälin jälkeen muutaman prosenttiyksikön joka vaaleissa. Vuoden eduskuntavaaleissa naisten osuus valituista oli 38 prosenttia. Olen nainen 25 vuotta Haen naista - Mikkeli. Olen nainen 44 vuotta Haen naista 09 - Uusimaa I Moi! Olen nainen 55 vuotta Haen naista 02 - Turku ja Pori. Olen nainen 37 vuotta Haen naista 03 - Häme. Etsin bi-naista ystäväksi, matkaseuraksi. Iällä ja koolla ei väliä.

Olen nainen 20 vuotta Haen naista - Kuopio. Olen nainen 18 vuotta Haen naista 09 - Uusimaa I. Olen nainen 68 vuotta Haen naista - Kuopio Olen taiteiluun taipuvainen lapinhullu. Olen nainen 48 vuotta Haen naista 09 - Uusimaa I Pidän romanttisista kynttilä illallisista,elokuvissa käymisestä,teatteri illallisista,purjehtimisesta hyvän ystävän seurassa ja tietenkin hidas,hyvä,nautinnollinen seksi ilta hämärässä.

Olen nainen 33 vuotta Haen naista 08 - Oulu -. Olen nainen 50 vuotta Haen naista - Pohjois-Karjala. Olen Mies Nainen Etsin Miestä Naista Ikä min - max 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 - 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 -- Alue Koko Suomi 09 - Uusimaa I - Uusimaa II 02 - Turku ja Pori 03 - Häme - Keski-Suomi 06 - Vaasa - Lappi 08 - Oulu - Pohjois-Karjala - Kuopio - Mikkeli 05 - Kymi - Ahvenanmaa Kuvallinen ilmoitus.

Lähetä viesti numeroon Soita Lupiinideitin palvelunumeroon ja valitse 5 puhelun yhdistäminen.

: Parille seuraa seksi rehvit

HAAPAVESI WILMA VUOTIAAN PILLU 695
Rakel liekki porn tube thai hieronta lohja Kun vain sen miehen saisi. Mutta toisaalta helpottunut että sain tämänkin kokemuksen hankittua. Tykkään luoda tällä hetkellä uraa, mutta tietysti tahdon lapsiakin mieheni valmistuttua n. Lähetä viesti numeroon Tuloksia ja havaintoja tässä:
Parille seuraa seksi rehvit Joidenkin kanssa taas on ollut se tilanne, että kumpikin on todennut, ettei toinen ole seurustelumielessä kiinnostava. Tukka sutaistu homssuisesti poninhännälle. Hyvinkin kultturelli ihminen kaiken lisäksi. Kyse on pelkästä katkeruudesta. Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Julkaisun aiheita ovat väestö, koulutus, työelämä, palkat, päätöksenteko ja ajankäyttö.
WEBCAM PUSSY GANG BANG KASTIKE Sinunkaltaiset on haukuttu jossainvaiheessa nirppanokkaprinsessoiksi. Kiinnostaako sua pitää sitä naista? Miesten yleisimpiä ammatteja olivat moottoriajoneuvon kuljettaja, maanviljelijä, koneasentaja tai -korjaaja sekä myyjä tai tuote-esittelijä. Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää? Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita.
Parille seuraa seksi rehvit 293
Pyrimme avaamaan uudistetun Iskuri-palvelun kesäkuun alkupäivinä ja tuomme siihen uusia ominaisuuksia läpi kesän. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Hänen mukaansa akateeminen mies ei kaipaa naisesta keskustelukumppania, vaan hyvää äitiä ja loistavaa rakastajatarta. Viesti on mainos tai massapostitus. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Vanhanaikaisena miehenä pukeudun aina tilanteen vaatimalla tavalla.

Parille seuraa seksi rehvit -

Ei silloin tarvitse rähistä niille, joiden toivomuksia ei täytä. Iällä ja koolla ei väliä. Päädyin ilmoittamaan, että voidaan jatkaa juttua kaveripohjalta. Aloitin urakan tutkimalla deittinetin tarjontaa ikäryhmässä vuotta. Taas kaikenmaailman hukkapätkät siirtykää seuraavan ilmoittelijan murheiksi.

Vapaa-ajat ollaan tiiviisti yhdessä vaikka omissa osoitteissamme asutaan. Päivä kerrallaan mennään tulevaisuuteen luottaen. Elämä on siis mallissaan ja seksikin on hyvää! Tämä siis tosiasiaa elämästäni. Kiitos jos jaksoit lukea. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Miksi joku ok tyyppi hakisi seuraa netissä sokkona? Kyllä normaali ihminen löytää seuraa muutenkin. Seuraa kannattaa hakea netissä vain siinä tapauksessa, että esim.

Homot, lesbot, transut, yms Taisit kylläkin keskittyä aika vahvasti tytön ulkonäön kritisoimiseen, mutta en halua leikkiä tekopyhää ja tuomita. Ulkoiset ensivaikutelmat ovat pelottavan vahvoja ja pitkäikäisiä lue: Se taitaa olla uhkapeliä. Muunkin kuulemani perusteella netistä löytyy aika paljon yksinäisiä ihmisiä vai ollaanko kaikki? Suurinpiirtein sama jakauma kuin väestössä keskimäärin, eli opiskelijoita tai akateemisia noin viidennes. Pari tupla-akateemista ja yksi tohtorikin naisia on tullut havaittua, ihan hyvännäköisiäkin vielä.

Tavallisin tapaus lienee yksinhuoltaja jolla on pari lasta, helvetin iso hurtta ja joka hakee elantonsa sossun luukulta. Tulipa mieleen muutama asia. Totesit, että naiset hakevat netistä akateemisia ja yli senttisiä miehiä.

Mutta kun itse olen akateemisesti koulutettu ja cm pitkä, niin pitäisikö minun sitten hakea senttistä autonasentajaa? Jos olet tavannut yhden tai muutaman naisen, ei ehkä kannata esittää yleistyksiä netissä seuraa hakevien naisten ulkonäöstä.

Jos et ole tavannut näitä naisia, jotka ilmoituksissaan kertovat olevansa nättejä, niin mistä voit tietää, etteivät he oikeasti ole? Muutenkin koko tekstisi oli ihmeeellisiä yleistyksiä täynnä. Miksi et muuten pyytänyt kuvaa tuolta naiselta, jonka treffasit? Jos ulkonäkö on noin tärkeä kriteeri, niin vain tyhmä lähtee treffeille pyytämättä kuvaa ensin.

Ja jos annoit naisen kohteliaasti ymmärtää, ettei kiinnosta, ja hän siitä syystä haukkui sinut siaksi tai kaikki miehet yleensä , niin aika outoa käytöstä. Itse asiassa jo vähän niin outoa, että mahtaako olla tottakaan koko juttu? Onhan meitä moneen junaan, mutta silti ainakin omien kokemusteni pohjalta voin sanoa, että netissä on keskimäärin ihan mukavaa ja täysjärkistä porukkaa. Ja minä olen sentään tavannut netin kautta noin parikymmentä ihmistä. Tuo koulutus ei oikein sovi naisille Se, että on akateemisesti koulutettu ei kyllä takaa sitä, että olisi fiksu ja tasapainoinen tai älykäs.

Älykkyyttäkin on montaa sorttia, luultavasti autonasentajana sinä olisit idiootin tasolla. Akateemiset tuntuvat olevan hyvin suvaitsemattomia ja ihmisiä ammatinperusteella luokittelevia, se on aika sivistymätöntä. En väittänytkään, että osaisin korjata autoja.

Ihan hienoa, jos joku osaa. Itse et kyllä tekstisi perusteella järin fiksulta vaikuta. Ikävää, jos et saa naisia sitä varten, että olet tyhmä. Ajan myötä Sinäkin voit tavata miehen, joka pitää sinua empaattisena, lämpimänä ja mukavana henkilönä! Harvoin voi nainen muutamalla lauseella paljastaa vastenmielisen luonteensa niin hyvin kuin Sinä sen kirjoituksellasi teit Ja kaikki mitä keskustelun aloittaja kirjoitti naisista, oli ihan ok. Eli naisia saa haukkua ja arvostella, miehiä ei?

Jos tämä on nettimiesten taso, niin siirryn suosiolla takaisin baariin. Siellä en ole näin vihamielisiin miehiin vielä törmännyt. Toosaa vain jakoon, niin susta voi olla jollekin baarikärpäselle edes jotain hyötyä! Älä vain avaa suutasi!!! Jos sulla tosiaan on akateeminen loppututkinto niin toivon, ettet ainakaan toimi esim.

Ärsytyskynnyksesi tuntuu olevan aika matala! Ei akateeminen koulutus takaa yhtään mitään. Ei henkilökohtaisia ominaisuuksia, eikä nykyään edes työtäkään. Olen tavannut yliopistossa loppukiriä tekeviä, jotka siivoaa työkseen koska ei ole löytynyt oman alan töitä. Yksi taisi jopa olla valmistunut, ja opiskeli sillä hetkellä toista tutkintoa.

Mikä statusarvo ihmisen pituudella on? Kumppania etsiessä ei ainakaan minulle tule mieleen heti ensimmäiseksi vaatia mitään pituutta. Toiseksi, koska itse satut olemaan akateeminen oletan että sinulla on yliopisto-, eikä AMK-tutkinto , niin millä pirun järjellä perustelet sen, että myös miehelläsi tulee sellainen olla? Kuten aikaisemmin selostin, koulutus ei tänä päivänä takaa yhtään mitään. Olen kyllä siinä mielessä samaa mieltä nimimerkki NKKN: Olet tavannut netin kautta noin parikymmentä miestä.

Mahtaako olla niin että olet ns. Kirjoitit, että netissä on keskimäärin mukavaa ja täysjärkistä porukkaa. Helposti voisi kuvitella, että "noin parinkymmenen" miehen joukosta löytyy ainakin se yksi, jonka kanssa voisi vakavasti seurustella.

Jollei siis ongelma on juuri se mitä viestin alussa spekuloin. Sinunkaltaiset on haukuttu jossainvaiheessa nirppanokkaprinsessoiksi. Sovit rehvit, vaadit akateemista miestä viemään sinut jonnekin hyvään paikkaan syömään, viihdytte yhdessä, maksatat hänellä koko illan, mutta itselläsi ei ole tarkoituskaan jatkaa suhdetta, vaan haluat vaan seuraa ja ilmaisen illallisen?

Kuka sanoi, että olen tavannut parikymmentä miestä? Sanoin tavanneeni parikymmentä ihmistä. Osa on ollut naisia. Enkä todellakaan ole kaikille nettideiteilleni antanut pakkeja.

Joistakin olen ollut kiinnostunut, mutta kiinnostus ei ole ollut molemminpuolista. Joidenkin kanssa taas on ollut se tilanne, että kumpikin on todennut, ettei toinen ole seurustelumielessä kiinnostava. Sitä paitsi maksan treffeillä omat kuluni enkä todellakaan etsi mitään ilmaisia illallisia. Ihmettelen, miksi edes jaksan vastata tällaisiin riitaa haastaviin viesteihin Ihminen joka sanoo tuollaista on vain katkera aketeemisille ja potee huonoa itsetuntoa.

Eivät akateemiset itseään sen parempana pidä, ei-akateemisilla tuntuu vain olevan jatkuvia henkisen erektion ongelmia asian kanssa. Toivottavasti et itse myöskään työskentele missään ihmisläheisessä ammatissa jos kerran saat naamailusta jotain viboja. Itse olen yo-opiskelija, mutta kahdesta exästäni kumpikin oli duunari ja en kyllä nähnyt tässä mitään ongelmaa. Minulle on aivan sama mikä mies on taustojaan. Ei se kerro älystä tms mitään korjaako autoja vai mitä tekee. Parin akateemisen kanssa kävin treffeillä ja ennemminkin välttelisin yo-koulutettuja kuin tekisin akateemisuudesta kriteerin.

Ainakin nämä kaksi miekkosta tuntuivat hiukan pätevän tiedollaan ja keskustelu oli muutenkin kovin "fiksua ja filmaattista". Miksi ihmeessä täällä keskustelupalstoilla puhe kääntyy AINA tuohon akateemisuuteen ja yleensä vieläpä akateemisten haukkumiseen? Ettekö te pääse millään sen yli, että jokaisella on oikeus hakea sitä, mitä haluaa, oli se sitten duunaria tai akateemista?! Jos joku haluaa mieluummin keskustella ja väitellä vaikka politiikan teorioista kuin autonkorjauksesta, niin miten se on teiltä pois - etenkin jos ette itse edes ole kiinnostunut tai kykene keskustelemaan ensin mainitusta aiheesta?

Tai jos jollekin akateemisuus on tärkeää ihan vain statuksen takia, niin miksi edes hukkaatte aikaanne ja energiaanne moisen voivotteluun, kun voisitte käyttää senkin ajan etsimällä sitä itsellenne sopivampaa vastakappaletta? Sitä paitsi, teillä akateemisia haukkuvilla on takuulla itsellännekin joitain kriteereitä, mistä ette mielellään tee myönnytyksiä - esim.

Millä tavalla te itse olette tällöin suvaitsevaisempia, vähemmän pinnallisia? En vähättele ulkonäön merkitystä, etenkään ihastumisessa, mutta eivätkö henkiset puolet ja etenkin se "yhteinen sävel" ole kuitenkin tärkeämpiä ja kestävämpiä suhteen jatkuvuuden kannalta? Jos joku kokee, että akateemisuus on avain tuon yhteisen sävelen löytymiseen, niin se on hänen asiansa, ei teidän murheenne.

Kannattaisiko siis joskus miettiä niitä omiakin "päähänpinttymiä" ennenkuin lähtee arvostelemaan muiden vastaavia? Tai ajatelkaa vaikka kerrankin positiivisesti asiaa tältä kannalta: Yksi vaihtoehto on myös se, että lopetatte nettitreffailun sekä jatkuvan nurinan ja etsitte sen vastakappaleenne baarista, kassajonosta tai vaikka ammattikoulun ruokalasta. Kenenkään ei ole mikään pakko roikkua paikassa, jossa kohtaa vain vääränlaisia ihmisiä. Kyse on pelkästä katkeruudesta.

Ei kenenkään normaalilla itsetunnolla varustetun ihmisen pitäisi nostaa meteliä siitä, millaisia ominaisuuksia jotkut muut ihmiset kumppaniltaan toivovat. Parisuhdemarkkinoilla huonosti menestyvät miehet valittavat naisten kriteereistä, jotka ovat vääränlaisia tai liian korkeita.

Jos on tyytyväinen itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa, uskoo siihen, että kelpaa jollekulle juuri sellaisena kuin on. Ei silloin tarvitse rähistä niille, joiden toivomuksia ei täytä. Ja nimenomaan, kaikilla on joitain kriteerejä. Urheilullinen ja hyväkroppainen mies tuskin kelpuuttaa kumppanikseen reilusti ylipainoista naista, joka ei harrasta minkäänlaista liikuntaa. Kukaan ei kuitenkaan urputa tästä. Olen akateeminen mies ja kommentoin hieman asiaa.

Olen huomannut, että monilla akateemisilla naisilla on ongelmia oman naiseutensa kanssa. Mies ei hae naisesta ensisijaisesti keskustelukumppania vaan seksuaalista naisellista naista, joka on hyvä äiti ja loistava raskastajatar.

Monesti hieman alemmin koulutettu nainen on naisena kypsempi kuin korkeastikoulutettu uranainen. Uskon, että juuri tästä syystä monella korkeastikoulutetulla naisella on vaikeuksia löytää mies. Ensinnäkään harva mies haluaa naista, jolla on ongelmia oman naiseutensa kanssa ja toiseksi näillä naisilla itsellään on vaikeuksia muodostaa tasapainoista seksuaalista suhdetta miehen kanssa. Uranaisilla akateeminen tutkinto edustaa symbolista penistä. Työelämässä on miehinen rooli päällä ja sitten kun pitäsi olla nainen, niin pinnan alta paljastuu arka ja estynyt vuotias teinityttö.

Vaikka nainen olisi miten älykäs, mutta jos hänellä on ongelmia sukupuoli-identiteettinsä kanssa, niin sellaisella naisella ei tee mitään. Mutta toki jokainen saa vaatia mitä haluaa.

Kilu ja Kale 6. Kirjoitahan vielä jotain, ihan mistä aiheesta tahansa. Tyypillistä miehen alemmuudentuntoista itselleenselittelyä. Vaikeuksia löytää itselleen mies? Sinkkututkimuksen mukaan korkeastikoulutetut naiset muodostavat suuren sinkkuryhmän ja miehissä taas syrjäytyneet kouluttamattomat ovat usein sinkkuja. Missähän ne korkeastikoulutetut naissinkut sitten ovat?

Oman havaintoni mukaan korkeasti koulutettuja miehiä riittää puoli tusinaa jokaiselle korkeastikoulutetulle naiselle. Ei kai nyt minun vikani ole mitä tutkimuksessa todetaan. Pitäisikö olla vaan uskomatta tutkimustuloksia. Naiset vaatii miehiltään itseään korkeampaa tasoa, mikä on johtanut juuri siihen että uranaiset jää sinkuiksi koska ei löydä "tasoistaan seuraa", ja "pahimmat luuserimiehet" jää yksin koska ei täytä kenenkään naisen kriteerejä ja "toivomuksia".

Kertokaa te naiset minulle, miksi näin on? Miksi juuri Sinun miehesi on oltava sinua pidempi, koulutetumpi, rahakkaampi ja vanhempi? Miten koulutus vaikuttaa seurustelun laatuun? Se taisi jäädä sinulta perustelematta. Omalla on yhdet kandinpaperit tekniseltä alalta ja tällä hetkellä hän opiskelee lääkäriksi. Olen vain kokemuksen kautta oppinut, että akateemisilla on enemmän samoja mielenkiinnon kohteita kuin itselläni.

Tykkään luoda tällä hetkellä uraa, mutta tietysti tahdon lapsiakin mieheni valmistuttua n. Siihen saakka elän melko työkeskeistä elämää ja koska mieheni asenne on sama, puhumme paljon työstä ja opinnoista eli siis keskustelemme asioista joita kaikki eivät välttämättä teoreettisesti hallitse eikä heitä kiinnostakaan.

Molemmilla meillä on elämäntapana uuden oppiminen ja haastellisten töiden tekeminen joten akateeminen kumppani sopii molemille. Toisaalta olisimme varmasti rakastuneet koulutuksesta riippumatta.

Sitten, kun vauva tulee emme varmastikaan puhu kuin vauvanhoidosta, vaipanvaihdoista ja yösyötöistä, mutta haluamme molemmat myös ns.

Tällä hetkellä siis koulutuksella on enemmän väliä, myöhemmin ehkä muilla seikoilla. Kaikilla meillä on jonkinlainen haavekuva parisuhteesta ja kumppanista ja niin kauan kun se ei ole kovin epärealistinen, se on ok. Monet tahtovat kumppanin samalta koulutustasolta eikä se rajoitu naisiin. Ainakin oma mieheni on sanonut suoraan tahtovansa akateemisesti koulutetun vaimon. Toisaalta hänen taustoistaan johtuen ei-akateemisesta tyttöystävästä tulee äkkiä sanomista. Avoimet yliopistot tarjoaa jotain kursseja, mutta ne tuskin kelpaa?

Saman ikäluokan miehistä tutkinto oli 30 prosentilla. Näistä joka kolmas pääsee yliopistoon. Osa yliopistoon päässeistä ei valmistu. Edes perustutkinnon suorittaneita on siis nuoresta väestönosasta ehkä 15 prosenttia.

Nuo luvut ovat siis täysin väärin, ellei ammattikoulua katsota korkean asteen tutkinnoksi. Tilastokeskuksen tutkimus, ole hyvä: Vuonna perusasteen jälkeisen tutkinnon oli suorittanut 25 - vuotiaista naisista 87 prosenttia ja miehistä 82 prosenttia. Korkea-asteen tutkinto oli tämän ikäluokan naisista 46 prosentilla ja miehistä 30 prosentilla. Tutkijakoulutusasteen tutkintoja miehet olivat suorittaneet kuitenkin hieman enemmän kuin naiset. Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen julkaisemasta sukupuolten tasa-arvoa käsittelevästä kokoomajulkaisusta.

Perusasteen jälkeisen tutkinnon suorittaneiden osuus on kohonnut selvästi viime vuosikymmenten aikana. Tutkinnon suorittaneiden osuus 25 - vuotiaista naisista on ollut vuodesta lähtien korkeampi kuin miesten vastaava osuus.

Tytöt ja pojat lähtevät kouluttautumaan eri tavoin jo peruskoulun 9. Peruskoulun vuonna päättäneistä tytöistä 64 prosenttia aloitti samana vuonna opiskelun lukiossa, kun pojista vajaa puolet aloitti lukiossa ja vajaa puolet ammatillisessa koulutuksessa. Naisjohtajien osuus kohoaa hitaasti Naiset ja miehet toimivat työelämässä eri aloilla ja eri ammateissa. Vuonna työllisten naisten yleisimmät ammatit olivat myyjä tai tuote-esittelijä, siivooja, sihteeri ja lastenhoitotyöntekijä.

Miesten yleisimpiä ammatteja olivat moottoriajoneuvon kuljettaja, maanviljelijä, koneasentaja tai -korjaaja sekä myyjä tai tuote-esittelijä. Naisten osuus johtotehtävissä on kohonnut hitaasti. Naisvaltaisella kuntasektorilla puolet johtajista oli naisia sekä vuonna että Valtiolla naisten osuus johtajista jäi 35 prosenttiin vuonna , vaikka osuus nousi kolme prosenttiyksikköä vuodesta Yksityisen sektorin johtajista 26 prosenttia oli naisia vuonna , kun vuonna osuus oli 25 prosenttia.

Eduskuntaan ja kunnallisvaltuustoihin valittujen naisten osuus on kasvanut luvun puolivälin jälkeen muutaman prosenttiyksikön joka vaaleissa. Vuoden eduskuntavaaleissa naisten osuus valituista oli 38 prosenttia.

Kunnallisvaaleissa vuonna valittujen naisten osuus kohosi 36 prosenttiin. Sukupuolten tasa-arvo Suomessa -kokoomajulkaisu sisältää tilastoja naisten ja miesten eri elämänpiireistä maakunnittain ja ikäryhmittäin.

Julkaisun aiheita ovat väestö, koulutus, työelämä, palkat, päätöksenteko ja ajankäyttö. Julkaisun tiedot on kerätty Tilastokeskuksen aineistoista. Päätöksentekoa koskevia tietoja on koottu myös muista lähteistä. Sukupuolten tasa-arvo Suomessa Luitko itse lainkaan noita tietoja, joita tuolta sivulta löytyy?

Olen nainen 55 vuotta Haen naista 02 - Turku ja Pori. Olen nainen 37 vuotta Haen naista 03 - Häme. Etsin bi-naista ystäväksi, matkaseuraksi. Iällä ja koolla ei väliä. Olen nainen 20 vuotta Haen naista - Kuopio. Olen nainen 18 vuotta Haen naista 09 - Uusimaa I.

Olen nainen 68 vuotta Haen naista - Kuopio Olen taiteiluun taipuvainen lapinhullu. Olen nainen 48 vuotta Haen naista 09 - Uusimaa I Pidän romanttisista kynttilä illallisista,elokuvissa käymisestä,teatteri illallisista,purjehtimisesta hyvän ystävän seurassa ja tietenkin hidas,hyvä,nautinnollinen seksi ilta hämärässä.

Olen nainen 33 vuotta Haen naista 08 - Oulu -. Olen nainen 50 vuotta Haen naista - Pohjois-Karjala. Olen Mies Nainen Etsin Miestä Naista Ikä min - max 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 - 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 -- Alue Koko Suomi 09 - Uusimaa I - Uusimaa II 02 - Turku ja Pori 03 - Häme - Keski-Suomi 06 - Vaasa - Lappi 08 - Oulu - Pohjois-Karjala - Kuopio - Mikkeli 05 - Kymi - Ahvenanmaa Kuvallinen ilmoitus.

Lähetä viesti numeroon Soita Lupiinideitin palvelunumeroon ja valitse 5 puhelun yhdistäminen. Toimi palvelun ohjeiden mukaan. Lupiinideitin käyttäjille voidaan yhdistää puheluita vain, jos he ovat antaneet siihen luvan.

parille seuraa seksi rehvit

0 thoughts on “Parille seuraa seksi rehvit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *