Etsi seuraa ilmaiseksi vogue sauna kokemuksia

etsi seuraa ilmaiseksi vogue sauna kokemuksia

Ja ehkä jopa kadunkin niitä. Tunnen joskus itseni likaiseksi alentuessani helppoon seksiin. Mutta seksi ja seksuaalisuus ovat ihmisen perustarpeita. Nyt voitte siis vapaasti tuomita minut. Toivottavasti voitte antaa minulle anteeksi. Ja toivottavasti se tuleva elämäkumppani antaa minulle anteeksi kun kerron käyneeni kyseisessä paikassa. En tiedä ymmärsittekö mitä ajan takaa tällä kirjoituksella.

Mutta haluan toivottaa kaikille hyvää syksyä. Ja samalla toivon että ette tuomitsisi meitä, jotka käymme siellä. Jokaisella on varmasti syynsä. Ompa taa kamala lukea tämän palstan kirjoittelua. Eniten minua pelottavat nuo "tuomiopäivän pasuunat", jotka ilkeillen ja uskomattomalla paatoksella tuomitsevat ihmisiä ja heidän tapojaan elää.

Pakostakin jää miettimään, mitä kaikkea kätkeytyy nimettömyyteen? Nimettömyys mahdollistaa myös arkaluonteisista asioista puhumisen. Jollekkin nämä keskustelut ovat vain leikkiä, kisa, jossa testataan kuka pystyy pistämään paremmaksi.

Jotkut käyttävät nimettömyyttä oman pahan olon purkamiseen. Muiden ihmisten elämän moralisointi ja sanoihin kätketty väkivalta on yksi tapa hoitaa itseä ja rakentaa "kestävää" identiteettiä. Tämä ei kuitenkaan oikeuta särkemään muita ihmisiä.

Nämä tulikivenkatkuiset mielipiteet puolesta ja vastaan satuttavat monia. Vaikka kuinka harmittaa, niin jokaisella kirjoittajalla on vastuu sanomisistaan - aina. Lyhyen harkinnan jälkeen päätin komentoida tätä aihetta myös etenkin Pasin komenttia Myönnän komentoivani täällä hieman rankanlaisesti ja kisaillen, mutta olen sen luonteinen. En ole mikään Äiti Teresa, homojen suuri lohduttaja. Koittakaa hieman ryhdistäytyä, kyllä tässä maailmassa löytyy aihetta loukkaantumiseen, vaikka K-kaupan mainoksesta jos sitä hakemalla hakee.

Niin on myös tämä elämä, meitä on kaikenlaisia homoja niin kuin on heteroitakin. Ei olemassa mitään yleiskristillistä muottia mihin meidät ihmiset voisi runnoa. Oli sitten homo tai ei, jokainen saa tehdä mitä huvittaa, kunhan vastapeluriksi löytyy samanhenkinen. Voi olla että olen väärässä Niin kauan kun kun bordellit vetää heteroita niin mikä ettei homoille kylpylät Yleis sääntönä, koittakaa olla miettimästä turhan paljon mitäköhän mut nyt sanoo Kunhan se ei alista ketään, vastentahtoaan.

Tämä alkaa olla jo liian paksua! Jos menee Voqueen tms. Jos siitä saa pahan olon tai tekoaa häpeää on syytä hankkia parempaa tekemistä, ei rypeä itsesäälissä täällä. Moralisoimatta ketään kävijää, kerron vain oman suhtautumiseni esim.

En mene sinne siksi, koska seksin hakeminen sieltä hajottaisi minut henkisesti. Minä en ole koskaan pystynyt irrottamaan seksiä tunteista. Toki olen seikkailuni tehnyt. Siksipä tiedän ne tunteet joita se minussa herättää. Eli siis ei minulle. Saunomisestakaan en erityisemmin perusta ja teen sen mieluummin heterogeenisemmässä porukassa. Ne jotka ajattelevat toisin saavat vapaasti niin tehdä. Mutta ei sitten haeta säälinsekaista vapautusta omille teoille tai julisteta sitä ainoana oikeana elämäntapana muille.

Jokainen vastaa omista teoistaan ja itselleen. Joku menee Voqueen, toinen ei. Mikä tässä nyt oli se ongelma? Pakko kai astua tämän hukkuvan laivan - keskusteluna - kannelle ja korostaa että naiminen on hyvin yksilöllinen asia ja jokainen kokee sen eri tavoin. Minä harrastan irtoseksiä sekä Voguessa että muuten mutta ei se ole kylmää, saaliinhimoista exploitaatiota niinkuin enemmistö tuntuu luulevan.

Minulle seksi on kiva, kaverillinen ja valoisa asia ja siten sitä harrastan. Miksi sitten ei voi naida kotonaan? Siksi, että naiminen on mun harrastukseni eikä tennistäkään useimmat pelaa kotona.

Ja EI, ei siellä käydä pelkän naimisen takia. En itsekään nai jossei ole inspiroivaa seuraa näkyvissä vaan kulutan aikaa muuten itsenihenkisessä ilmapiirissä. Ja tämä outo "saunan pyhyys"? Kyllä suomalaisessa saunassa on puuhattu hyvin paljon sitä itseään kautta historian hämyn. EI taaskin, homosaunaa ei voi rinnastaa bordelliin koska bordellissa maksetaan suoraan naimisesta sitä tarjoavalle, homosaunassa maksetaan vain sisäänpääsystä muu on oman toimeliaisuuden varassa.

Tällä argumetilla sisäänpääsystä veloittava ravitolakin on bordelli koska sitä ihtiään aika moni ravintolasta etsii. Ulkomailla tosin -siellä missä bordellit ovat laittomia- jotkut ns. Ja juu, USAssa kyllä homosaunat terminoitiin aids-hysterian aikana, mutta niin tapahtui monelle muullekin homo-liitteen omaavalla paikalle, laitokselle, organisaatiolla jne.

Homosaunan ei tosiaan ole uusi keksintö, historia juontaa aina antiikin Kreikan ja Rooman kylpylöihin ja sellaisissa vahvan homokultuurin omaavissa arabimaissa kuten Turkissa saunoittelu ja homoseksi siinä yhteydessä on eräänlainen meditaation muoto ja satoja vuosia vanha perinne.

En halunnut elvyttää tätä keskustelua koska se on puhki raadeltu. Eletään ja annetaan elää. Pakko se on koska ei tappaakaan voi - ainakaan ilman ilman juridisia seuraamuksia.

Se oli hyvin valaiseva kirjoitus juuri siitä, mitä halusinkin tietää! Unohtui mainita, että jotta paikan palvelu olisi täydellinen, kortsun kanssa tuli myös liukuvoide Näin siis ainakin kevättalvella. Iloinen kylpijä kirjoitti tuossa ylempänä Sillä, että käy homosaunoissa tai porttoloissa tms. Liioin sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa tarvitseeko seksiä vai ei ja kuinka paljon. Se mitä antiikin aikana tai aikaisemmin ihmiskunnan hostoriassa on tapahtunut, on myös hyvin pieni juonne tämän päivän ihmisten seksikäyttäytymisessä.

Todelliset syyt ja tarpeet irtoseksiin, anonyymeihin partnereihin, useisiin partenereihin jne. Tämän nyt tietää jokainen, mutta mainittakoon nyt taas tasapuolisuuden nimissä. Siis sä et halua harrastaa seksiä kotonas? Sori, mut kuulosti niin kummalta kun sanoit, että naiminen on sun harrastus. Kyllä tennistä voi harrastaa kotonaan, jos on tenniskenttä. Monia harrastuksia voi harrastaa kotona, riippuen täysin harrastuksesta. Ei ollut tarkoitus halkoa hiuksia, mutta huvitti vaan.

Kun kuulin tarkemman selostuksen Voguesta, niin täytyy myöntää että se ei kuulosta niin pahalta paikalta. En silti kuitenkaan ole menossa sinne ainakaan lähitulevaisuudessa. Ehkä sit 25 vuoden päästä Monet on avoimen rehellisiä siitä miks menee Vogueen ja se on tärkeää, koska just mun kaltaiset ihmiset, joiden on välillä tosi vaikeaa ymmärtää ihmisten motiiveja mennä tuollaisiin paikkoihin, saa vähän ymmärrystä asiaan. Olen siitä samaa mieltä, että jos kerran käy Voguessa, siis ihan panotarkoituksessa, niin kyllä siitä sitten itse pitäisi pystyä puhumaan avoimesti ja kulkemaan pää pystyssä.

Se että häpeää sitä ja pitää sitä nolona, kertoo jo aika paljon. En usko että kukaan täällä oli varsinaisesti moralisoimassa tai heristämässä sormeaan, mutta monet tuntu jotenkin säikähtävän sitä reaktiota, mitä joku Vogue sai. Vogue ei ole kaikille, eikä sitten taas muut asiat ole kaikille.

Live and Let Live. Tuollaisia paikkoja kokeilematon ei ehkä ymmärrä, että ihan normaalit seuranhaku-toimenpiteet toimii noissakin. Itse olen käynyt monessa paikassa tekemättä kuitenkaan koko illan aikana mitään "tuhmaa", koska ei ole löytynyt sellaista seuraa joka olisi minua kiinnostanut..

Ilman että hän on vähääkään kiinnostanut minua seksuaalisesti. Tuli vielä mieleen että Boilerhouse Dublinissa, missä juuri nyt asun, tarjoaa pääsymaksun kylkiäisiksi kondomin ja sellaisen "mäccärin ketsuppipussillisen" liukuvoidetta. Pääsymaksu on tosin 20 euroa. Ihmisiä me kaikki vaan ollaan, mittättömän pieniä tässä suuressa universumissa. Joten, ei moralisoida kuka käy ja kuka ei. Minusta on hyvä että tällaiseen kontrolloidumpaan paikkaan ryhmittyy oma kannattajakuntansa.

Onhan se kannattavampaa kuin puolijulkisesti uimahalleissa tai yleisessä WC: Hmm, niin se kai on. Onhan se parempi että Voguessa käy kuin sitten jossain uimahalleissa ja vessoissa. Jos pusikoissa haluaa juosta, niin siitä vaan, mutta pitääkö yleisiin paikkoihin runkuttamaan mennä.

Uudessa City-lehdessä paikka kuulostaa oikein mukavalta mutten varmaan sittenkään sinne aio uskaltautua Kirjoitit, että et aio käydä voguessa, olet kuitenkin kiinnostunut menemään sinne, koska kerroit asiasta.

Mikäli haluaisit käydä siellä, ottaisitko tällaisen mukavan kundin mukaan? Tietenkään siellä ei tarvitse harrastaa mitään sellaista mistä ei itse pidä: Olen 70 32 tumma kundi, itse olen käynyt siellä pari kertaa ja kielteisiä kokemuksia ei ole ko.

Toki uskallat, kirjoitellaan, Josh. Kävin kesällä Voguessa ja kokemukseni olivat huonoja. Ilma käytävillä ja pukuhuoneessa oli tunkkainen. Takkahuoneessa, jossa vedetään röökiä, ei ollut kunnon ilmastointia. Kun riisuin vaatteet pukkarissa, minulle tuntematon mies polvistui yhtäkkiä eteeni ja yritti ottaa täysin velton penikseni suuhunsa!!! Saunassa lipevä toinen mies yritti lähestyä minua ja kun sanoin 'ei kiitos' niin äijä alkoi sättiä minua pihtariksi! Ilmeisesti Voguessa käyvät tosiaankin ne vaimolta salaa poikaseksiä harrastavat petolliset ukkomiehet sekä seksin suurkuluttajahomot, jotka saa näppylöitä, jos joutuvat olemaan päivänkin ilman persettä!

Sama ihmetykseni koskee Herkun panokoppeja? Kuka itseään kunnioittava mies voi mennä niihin pikaseksille ja saada siitä jotain kivaa itselleen??? Herkku pilatiin niillä kopeilla. MIKSI menit sinne, kun on olemassa yleisiä uimahalleja? Kyllä tuo nimimerkin 'Kokemusta on' osakseen saama kohtelu oli epäasiallista.

Siellä on Darkroom suorempaa kontaktinottoa varten. Eikä sielläkään vastoin toisen tahtoa pidä mitään tehdä.

Mitä tulee Herkun koppeihin, niin minusta ne ovat ihan ok. Varsinkin niille, jotka eivät ns. Itse en myöskään pidä pikaseksistä, joten olen nuo jättänyt väliin. Niin, en siellä Voguessakaan juuri seksiä harrasta. Tykkään muuten vaan alastomista miesvartaloista ja varsin rennosta tunnelmasta. Tämä on nyt taas asian vierestä, mutta olenpa kovin samaa mieltä Hoi hoin kanssa tuossa yllä.

Eikö voisi ajatella, että täällä käytäisiin keskustelua jollain lailla arvostavassa, kannustavassa ja suopeassa hengessä. Kaikki kukat kukkikoot ja sillä tavalla? En näe mitään hyväksyttävää siinä, että ihmisiä käsitellään kuin esineitä.. Sitä vartenhan juuri homosaunat ja takahuoneet ovat olemassa. Parahin Kokemusta Kukaan ei mene homosaunaan tai seksiklubille tietämättä, että sieltä haetaan seksiä.

Tällaisiin paikkoihin mennään juuri etsimään nopeata yksinkertaista ja sitoutumatonta seksuaalista purkautumista, jossa molemmilla osapuollla on samat tarpeet ja sama tyydytyksen haku, ja jossa siis kumpikin osapuoli hakee hetken nautintoa itselleen.

On valitettavaa ja oikeastaan säälittävää, jos sinä tai joku muu etsit suhdetta, rakkautta, hyväksyntää, toisille tuotettuja iloja ja hurmiokokemuksua seksisaunasta - foorumi on yksinkertaisesti väärä. Sen sijaan sinulla ja kellään muullakaan ei minun mielestäni ole mitään oikeutta syyllistää niitä, jotka alussa mainitsemiani tarpeitaan purkaakseen. Jos molemmat osapuolet suostuvat yhteiseen seksihetkeen, mitä se sinulle kuuluu ja millä oikeudella katsot voivasi kieltää sen heiltä?

Tietty kihinä haarovalissä on miesten käyttäytymisessä aina mukana - keskiverto heterokin mies ajattelee seksiä joka viides sekunti.

En myöskään allekirjoita sitä että pikaseksi on ainut saunankävijöiden seksimuoto. En ole itse käynyt Voguessa, koska kuulin että paikka haisee tunkkaiselle tupakoinnin vuoksi, mutta ulkomailla on pari kertaa tullut tsekattua, millainen homosauna on sisältä. Jos sovitaan jatkossa, että vain ne, jotka ovat vierailleet Voguessa kertovat kokemuksiaan Voguesta.

Mitä kokemuksia voi olla sellaisella, joka ei ole käynytkään siellä. Käykää katsomassa, ja päättäkää sitten vasta pidättekö paikasta vai ette. Resander kiitos perustellusta mielipiteestäsi. Persushomo; käy Voguessa ja kirjoita sitten mielipiteesi. Älä jätä käymättä toisten mielipiteitten perusteella Itsestäni olisi mukava käydä tsekkaamassa toi vogue. Tavallaan myös siellä oletettavasti olevan seksuaalisen ilmapiirin vuoksi.

Oikeen kihelmöi tällasta entistä maalaishomoa paikka jossa on alasti muita homoja ja joillain ehkä jopa "tahattomasti" ottaa eteen ; Silti en haluaisi harrastaa seksiä. Ihan vaan käydä paikalla katselemassa. Mahdolliset negatiiviset reaktiot saavat mut kuitenkin epäröimään.

Tai muut täällä kerrotut jutut. Siis Kokemusta tarkoitti ilmeisesti, että häntä kohdeltiin huonosti, vaikka hän ilmeisen kohteliaasti ilmoitti että "ei kiinnosta". On siis todellakin lapsellista ruveta haukkumaan "pihtariksi" tai joksikin muuksi, jos toista ei nappaa. Kysehän on nimenomaan siitä, että kumpikin suostuu. Olen utelias asioiden suhteen ja siksi menin katsomaan millainen on Suomen ainoa homosauna. Se että minua haukuttiin pihtariksi, osoittaa just miten syvällä jotkut ui tossa kertaseksin rämeessä.

Lisäksi mun mielestä semmoinen kyyläävä tunnelma Voguessa, jossa juostaan paikasta toiseen on kaikkea muuta kuin nautinnollista.

En hae seuraa mut haluisin tietää.. Olen alkanut epäillä onkohan mieheni sittenkään täysin hetero. Yritän selittää asiani mahdollisimman tyhjentävästi ja selkeästi. Olen miettinyt, että olenko bi vai homo. Minua kiihoitta se, onko muita? Keskustellaan ok jos tulee vastauksia annan netti osoitteen ja skype. Tuntuu et oon yksin tän asian kanssa. Pihtaako suomalaiset syvimpiä mielihalujaan? Olen siis mies ja minulla on persefetissi. Minkälainen paikka Vogue on? Olisko ketään tulossa pe iltana Onko mite yleinen ferissi?

Mä ite tykkään älyttömän paljon likaisista paljon pidetyistä tossuista skeitti , haluun. Ärsyttävää olla homoseksuaali, kun kumppanin löytäminen on niin vaivalloista ainakin täällä peräkyli.

Olen homo ja olem harrastamut ryhmää 12 ihmisen kanssa samaan aikaan. Voisiko sen saman kokea uudestaan jonkun teidän kanssa? Kävin toissa iltana eräässä homobaarissa ja täytyypä sanoa että sellaista kohtelua en ole saanut edes pahimmilta ju.

Minulla on outo suhde erään miehen kanssa.

Etsi seuraa ilmaiseksi vogue sauna kokemuksia -

Ei siellä mikään pakko ole seksiä kenenkään kanssa harrastaa! En tosiaan tahtoisi tutustua suhun. Tavallaan myös siellä oletettavasti olevan seksuaalisen ilmapiirin vuoksi. Tunnelma on yllättävän mutkaton - kapakoille tyypillistä muiden kyräilyä ei ole näkynyt. En ole itse käynyt koskaan missään tälläisessä saunassa, mutta EI se ole minulta pois jos joku haluaa käydä. Itse olen käynyt monessa paikassa tekemättä kuitenkaan koko illan aikana mitään "tuhmaa", koska ei ole löytynyt sellaista seuraa joka olisi pussy cat tampere suomalaisia seksikohtauksia kiinnostanut. Parahin Kokemusta Kukaan ei mene homosaunaan tai seksiklubille tietämättä, että sieltä haetaan seksiä. etsi seuraa ilmaiseksi vogue sauna kokemuksia

0 thoughts on “Etsi seuraa ilmaiseksi vogue sauna kokemuksia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *