Anaali videot siveysvyö miehelle

anaali videot siveysvyö miehelle

En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Miehen lypsäminen - miten?

Miehen lypsäminen - miten? Sun tulee hieroa miehen eturauhasta peräreiän kautta samalla kuin runkkaat. Se on suurin piirtein parin-kolmen sentin syvyydessä. Ettekö te saatanan talipäät voisi kanssa tyytyä tavalliseen käteenvetoon ja naintiin,pitääkö runkkaamisestakin tehdä jokin extreme-suoritus. Ei tuossa linkin videossa mitään siveysvyötä ole. Mitähän sitä on tullut hiirellä sohaistua?

Jos muistan oikein englanninkielisessä naisen blogissa jos googlaat chastity belt oli ohje-pannaan hieromasauva pyllyyn ja muna ja pallit kääritään kylmään liinaan,niin mieheltä alkaa valumaan.. Jos haluat kokeilla-voisit kokeilla mulla-sar2 suomi Itse en ole kokeillut kylmää käärettä: Dildon pitää olla ohuempi ja käyrä ylospäin..

Jos haluat nimenomaan "valuttaa" miestä jotta hän ei olisi saanut orgasmia-runkkaa hitaasti ja pitkään ja silloin tälloin pysähdy ja purista sormin terskasta spermat pois-niin voit onnistua Samaa koskee hieromasauvaa-painaa eturauhasta,pysähdy-anna siemennesteen valua itse pois kullista..

Todella haluaisin itse olla koekaniinina käsissässi,mutta tuskin uskallat: Mies konttausasentoon ja sormi tai sauva sormen verran sisään sisään. Ohut g-piste sauva toimii hyvin. Siemenneste alkaa valua muutaman minuutin painelun jälkeen. Vastaa alkuperäiseen viestiin Miehen lypsäminen - miten?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Nyt kysyin uudestaan ja vastauksena oli että en oikein tiedä, en halua vaan nauttia yksin jne. Ja on niin pirun kalliskin Ei siis onnistu, keinot on loppu. Tuntuu että keinot on käytetty Kuka tohonkin vapaaehtosesti suostuis? Meidän piti lähteä juhannukseksi mökille yhdessä. Nyt vaimoni sanoikin, että hän ei ole alkuunkaan tyytyväinen viime aikaiseen käyttäytymiseeni.

Hän sanoi, että minä saa jäädä kotiin arestiin koko juhannukseksi. Hän laatii minulle tehtävälistan ja kaikki tehtävät on tehtävä juhannuksen aikana. Naureskellen hän sanoi vielä, että taitaa pitää aika kiirettä tehdä ne kaikki.

En vielä tiedä mitä hän on suunnitellut. Itse hän sanoi lähtevänsä muutaman kaverin kanssa mökillemme. Kaverin, se kuulosti siltä, että mukana on muitakin kuin pelkkiä tyttökavereita. Juhannus on kuitenki vuoden ykkös juhlia!

Saa nähä miten meillä on lukko kiinni. Ja jääkö juhannussauna miesporukalla väliin Lukon kans ei kuitenkaan voi saunaan,vois aiheuttaa hieman ihmettelyä ja kysymyksiä! Miten muuten,kuinka pian lukkoon tottuu,siis niin että voi pitää päiväkausia? Samaa on tullut mietittyä! Ja suurin miettimisen aihe on ollut se, kuinka kertoa vaimolle asiasta, että meilläkin alkaisi välineen käyttö!

Vaikea asiaa ottaa esille kylmiltään, vaikea on kertoa syitäkään asiaan, kun syyt ovat lähinnä fantasiapohjaisia! Tietysti fantasiaa kokeilemalla tulisi selväksi, että olisiko käyttö muodostumassa kokeilun kautta pidempiaikaiseksi tai kenties elämäntavaksi!

Voisiko joku ystävällisesti kertoa miten olette asiasta puolisollenne kertoneet ja mitkä ovat olleet reaktiot? Olisin erittäin kiitollinen tiedoista. Josko tätä kautta löytäisin keinon päästä kokeilemaan fantasiaani Olen myös pikku hiljaa "manipuloinut" asiaa eteenpäin.

Aluksi kysyin, että huomioinko toista tarpeeksi? Kerroin lukeneeni millä siihen voisi saada parannusta CB. Asia oli pitkään muhimoimassa ja kerran aloittaessamme seksin kerroin rehellisesti, että olin masturboinut eikä minun nyt tekisi mieli.

Siitäkös riita alkoi ja vaimoni sanoi, että taidan sittenkin tarvita siveysvyön. Kesän tullessa olen vilkuillut muita naisia ja niin, että vaimoni on sen huomannut - nyt vain odotan milloin "pinna palaa" ja se hankitaan Tuohan on erinomainen keino saada vaimo CB: Jatka vain runkkaamista ja valita, että et jaksa rakastella. Yritä jopa jäädä kiinni runkkaamisesta.

Samoin katsele vapaasti kaupungilla hehkeitä naisia. Ja niin, että vaimosi sen selkeästi huomaa. Illalla taas runkkaa ja valittele väsymystä ja sen sellaista.

Kyllä varmaan saat CB: Mutta muista sen tuomat "velvoitteet" ja rajoitukset. Anna avain vaimollesi ja kerro, että vain hän voi avata CB: Pakko nyt kirjoittaa tänne ja kertoa omista kokemuksistamme. Meillä homma alkoi parisen vuotta sitten. Seksielämämme ei ollut sitä aktiivisinta ja se oli sitä perusjuttua: Hän ei ole pitänyt suihinotosta koskaan enkä ole sitä saanut sen jälkeen kun kerran vahingossa laukesin hänen suuhunsa. Jos olisin silloin tiennyt mitä se merkitsi, niin olisin vetäytynyt ajoissa.

Ei me toki aina päästy edes lähetyssaarnaajaan asti, vaan nuolin vaimolleni orgun tai kaksi, jonka jälkeen hän joko alkoi nukkua tai runkkasi multa mällit vatsalleni. Turha kai mainita, että ei toi kovinkaan paljoa tyydyttänyt ja hain netistä apuja. Siinä sitten tuli runkattua kerta jos toinenkin. En tyytynyt pelkkään tissin tai pillun kuvaan vaan hain vähän rankempaa juttua.

Siinä tuli vastaan myös sivyesvyökin. Vaimo oli kyllä tietoinen nettiseksista ja omasta kädestä ja useaan otteeseen kertoikin, että ei pidä siitä. Harvat seksikerrat vaihtoivat luennetta. Sain edelleen nuolla häntä. Ei siinä mitään, sillä pidin siitä ja pidän yhäkin. Tämän jälkeen sain runkata itseltäni lastit päälleni hänen katsellessa.

Hän siis katsoi ihan mielellään, kai. Jossain vaiheessa kuullessani taas runkkailustani sanoin, että joko pitää harrastaa seksiä useammin tai sitten pitää hankkia siveysvyö. Seuraavana päivänä laitoin hänelle sähköpostilla orgasminkontrollitekstin. Illalla meillä oli mielenkiintoinen keskustelu, joka lopulta johti siihen, että tilataan ja katsotaan miten käy.

CB tuli nopsaan ja siitä se sitten alkoi. Alkuun sillä oli ihan positiivinen vaikutus. Kokeiltiin yhdessä mikä sopii parhaiten ja seksielämäkin virkistyi ihan kivasti, mutta vain joksikin aikaa ja "arki" alkoi. Sovittelun jälkeen löytyi hyvä yhdistelmä, mutta ongelmana oli joko se, että sain munani pois ja takaisin vaikka laite oli paikoillaan tai sitten se hiersi kivesten takaa ihon vereslihalle.

Ongelma onneksi ratkesi tilaamalla piikit siihen. Piikit ovat aivan loistavat ja ne olisi pitänyt tilata heti. Testinä kokeilin vapauttaa munaani piikeistä ja se onnistui, mutta ei ollut mitään jakoa saada sitä takaisin häkkiin.

Piikit estävät myös tehokkaasti seisonnan. Pienimmät piikit mahdollistavat pienen jäykistymisen, mutta jo keskikokoisilla tuntuu kipua. Olen ollut tyytyväinen CB Meillä siveysvyö on ehkä enemmän yhteinen ilo kuin minun kiusani. Kumpikin meistä on hyvin selvillä omasta "roolista" ja olemme sopeutuneet siihen.

Olemme erikseen kuin yhdessäkin selailleet netin varmaankin läpi erilaisista siveysvyöaiheista. Osa näistä on ollut sellaisenaakin käyttöönotettavissa, osa sovellettavissa ja osa on täyttä roskaa. Teimme alkutaipaleella säännöt ja niissä olemme pysyneet.

Mitä nyt vähän niitä on tullut matkan varrella muutettua. Perusperiaate on se, että siveysvyö on aina päällä ja avain on vaimolla. Vyö otetaan kerran pari pois viikossa pesua varten ja urheilua varten. En saa ottaa vyötä puheeksi ellei se hierrä tai muuta vastaavaa.

Vaimollani on täysi päätäntävalta laukeamiseni suhteen. Kerran viikossa lisäksi minulla on mahdollisuus "voittaa" laukeaminen. Otimme kaksi korttipakkaa, joista nostan yhden kortin kerran viikossa. Mikäli se on rouva, niin saan laueta. Käytön jälkeen siihen kirjoitetaan käytetty. Yritin laajentaa sen koskemaan kaikkia kuvakortteja, mutta turhaan. Näitä laukeamisia vaimoni ei voi kieltää, mutta tavan hän määrää. Netistä löytyi toinenkin kiva peli, mutta se perustui aisankannattamiseen vaimoni halunnut lähteä siihen.

Kieltämättä se kiihoitti, mutta perempi näin. Vyön myötä olemme keskustelleet mieltymyksistääne enemmän ja virikkeita on haettu netistä. Seksielämämme on piritynyt kaikesta huolimatta tai ainakin muuttunut molempia tyydyttäväksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saisin laueta kovinkaan usein tai sanotaan, että se on vaihtelevan satunnaista. Olen tähän tyytyväinen, vaikka voisi sitä useamminkin laueta. Mainitsin tästä kerran vaimolleni ja hauskaksi? Sain tähän liittyen tehtävän.

Pakka kortsuja ja tehtävänä saada niistä kymmeneen sisältöä aikaiseksi ja kaikki laukeamiset oli videokuvattava. Vaimoni lähti tyttöystäviensä kanssa viettämään lauantai-iltaa ulos, joten aikaa oli.

Meillä on aika mielenkiintoinen video olemassa. Muna oli todella hellänä ja toivoin seuraavassa viikkoarvonnassa, että en noistaisi ruovaa.

Vaimoni ei näe itseään minään nahka-asuun pukeutuvana dominana, joten bondageen liittyvät jutut eivät ole olleet itsestään selviä. Alun jälkeen niistä normaalit ovat olleet lähes arkipäivää. Olen saanut ommella myös itselleni hupun, koska unilaput eivät pysyneet riittävän hyvin päällä.

Suukapulaa emme ole ostaneet, vaikka jotain on seksiliikkeestä jäänytkin matkaan. Suukapulan virkaa on, silloin kun se on laitettu, toimittanut vaimoni pikkarit pyykkikorista tai jalasta, ei kertaakaan puhtaat ja teippi.

Muutamia kertoja käteni on kytketty käsiraudoilla selän taakse siksi aikaa kun vaimoni oli illanvietossa, joten periaatteessa olin vapaa vaikka katsomaan teeveetä, mutta Kerran olen saanut, kun sitä useampaan kertaa pyysin, piiskaa. Sovittiin miten mennään ja mihin asti. Vaimoni sitoi minut sänkyyn kiinni ja pari tyynyä alle, jotta pylly nousisi sopivasti esiin.

Suuhuni laitettiin myös suukapula, joka oli hyvä idea. Jäin siinä odottamaan ensimmäistä iskua, jota ei tullut, sillä vaimoni oli päättänyt minun odottaa vähän aikaa. Lopulta pääsimme itse asiaan ja sanotaan vaikka näin, että tämä oli riittävä. Olimme sopineet, että vyötä käytetään niin kauan, että pylly on kunnolla punainen, vaikka rimpuilisin. Näin tein ja koetin myös äännellä, turhaan. Takamus oli todella kipeä muutaman päivän eikä juurikaan tehnyt mieli istua.

Se oli ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen kerta. Siveysvyö ei tarkoita meillä sitä, että olisin vaimoni orja tai palvelija. Kotityöt teemme kuten ennenkin, lähes puoliksi ja kaupassa käy kumpikin jne.

Tämä ei siis kuitenkaan pois sulje sitä, että jos vaimoni haluaa esim. Niinikään television kaukosäädin on vaimoni hallussa. Onneksi hän pitää myös jalkapallosta ;- Koska tässä on kuitenkin pohjimmiltaan kyseessä kieltäytyminen ja toisen tahtoon alistuminen, on meillä myös käytössä erilaisia rangaistuksia erilaisista mokista.

Näistä ei ole olemassa mitään sovittua käytäntöä, vaan niitä tulee tilanteen mukaan. Pidempi tauko laukeamisissa, nurkassa seisominen, jalkarahina toimiminen, kotitöiden siirtyminen minun hoidettavaksi jne. Kaikkiin rangaistuksiin liittyy myös sakko euroa. Vastaavasti laukeamisiini liittyy toimenpidemaksu, jonka suuruus liittyy tavasta. Rahat eivät mene vaimolleni, vaan yhteiseen lomakassaan. Kuten aikaisemmin kerroin, niin seksielämämme on molempia enemmän tyydyttävä.

En ihan päivittäin tyydytä vaimoani suullani tai dildoilla, mutta usein kuitenkin. Pidän siitä eikä oma tyydytys tunnu aina tarpeelliselta. Kieltämättä muna osoittaa elonmerkkejä ja kivuliaita sellaisia. Dildot ovat olleet ahkerassa käytössä, sillä niitä käytetään lähes yhtä ahkerasti anuksessani kuin pillussa.

Alkuun se oli nöyryyttävää, mutta siihenkin tottuu. Toinen nöyryyttävä ja kiihoittava asia on tullut myös kuvioihin. Se juontaa juurensa siitä toisesta ei käytössä olevasta viikkopelistä. Jos pääsen naimaan, niin saa myös laueta sinne. Tämä tarkoittaa sitä, että nuolen pillun jälkeen päin puhtaaksi. Nykyään vaimoni istuu aktin jälkeen kasvoilleni.

Ehkä keskimäärin kerran viikossa. Se siis riippuu ihan vaimostani. Kortti on ollut suosiollinen kahdesti. Ikävin kokemus oli ehdottamasti se, kun vaimoni lähti ulkomaille kuukaudeksi työmatkalle ja jäin kotiin. Olimme sopineet, että avain on mahdollista saada vaimoni työkaverilta, mutta vain hätätilanteessa.

Tätä ei tullut, sillä en ollut varma mitä vaimoni oli kertonut työkaverilleen. Olemme kuitenkin melko läheisiä perhetuttuja, joten näemme usein, myös työmatkan aikana. Tuntui, että hän tiesi, sillä hän oli pukeutunut melko provosoivasti, kireä toppi ja stringit vilkkuivat housuista. Jälkeenpäin ajatellen, niin aika normaalit olivat hänen vaatteensa. Tällä hetkellä on menossa kuiva kausi, sillä vaimoni on mökillä ja itse olen töissä. Edellisestä kerrasta on jo puolitoista kuukautta ja pahaa pelkään, että nyt rikotaan ennätys.

Olen halukas vaihtamaan mielipiteitä muiden kanssa vaikka sähköpostitse. Myös uusia ideoita otetaan vastaan. Täysjärkinen ei suostu En usko kenenkään miehen suostuvan noihin tarinoissa mainittuihin alistumisiin, eikä tuo lelu pippelissä kovin kauan voi olla aiheittamatta pysyviä vaurioita. Tosi älytöntä ja lammasmaista!! Eikä vakuudeksi ole missään amatöörikuvia!!!.

Miesten siveysvyö ei kuulu joka kodin varustuksiin ja osa jutuista lienee keksittyjä, mutta ei niitä sadan euron siveysvöitä mainostettaisi, ellei niitä joku ostaisi ja tietysti käyttöä varten. Meitä on niin monenlaisia ja monenlaisista asioista nauttivia. Yhtä epäuskottavaa on, että joku aviomies olisi niin uskollinen, ettei koskaan katsele vieraita naisia sillä silmällä.

Kuitenkin sellaiseksi itseään väittäviä on vaikka kuinka paljon. Mitä tulee amatöörikuviin niin eipä niitä julkisuudessa näy mistään muustakaan seksiasiasta. Ei kukaan ole niin hullu, että esim. Ja nyt digiaikana niitä on tullut paljon lisää, kun ei tarvitse lähettää negatiiveja kehitettäväksi. Jos niitä kuvia kaipaat niin käypä katsomassa sellainen sivusto kuin Lock'n'Keep, jäsenten omakuvia on osoitteessa http: Katsoppa video osoitteesta http: Ihmiset ajattelevat vähän eri tavoin.

Jos pyydetään julkaistavaksi kuvia, minä oletan, että niissä näkyvät myös kasvot. Pelkkiä kullin ja vitun kuvia riittää maailman loppuun asti, mutta olen ymmärtänyt, että naiset eivät edes halua katsella sellaisia. Olemme harrastaneet kolmansia miehiä aika paljon ja pyytäneet joka kerta kuvan vastauksen mukaan. Yleensä vastaaminen loppuun siihen. Vaimoni sanoi, että polta kaikki sellaiset vastaukset, joissa mies ei uskalla näyttää kuin kullinsa. Nekin kuvat olivat lähes poikkeuksetta epäteräviä.

Pelkkä passikuva kiihottaa naista enemmän kuin saman kokoinen kuva jalkovälistä. Sorry että annoin tekstissäni hiukan turhan lavean käsityksen. On se kiva kapine tuo mieheni siveysputki. Se on saanut ihmeitä aikaan mieheni käytöksessä. On muuttunut kiltiksi ja huomaavaiseksi.

On myös oppinut monipuoliseksi rakastajaksi,huomioimaan vaimonsa tarpeet. Aukaisen lukon aina omien halujeni mukaan mutta hän on aina halukas tyydyttämään minut ilman että lukkoa aukaisen.

Hän on oppinut mm. Kontroloin hänen saamisiaan ja pidän häntä pienessä puutteessa jatkuvasti. Se on hänelle juhlapäivä kun putki avataan muuta kuin pesua varten. Sitä hän ei tiedä koskaan etukäteen. Puhuminen aiheesta on ankarasti kellettyä. Siitä seuraa aina rangaistus,aika pitenee,kotityöt lisääntyvät ym. Kaikesta muustakin tottelemattomuudesta selibaatti helposti pitenee. Onhan se joskus hankalaa ja kiusallista lukossa olo mieheni kannalta,hän kuitenkin kestää sen kuin mies.

Olisin utelias kuulemaan naisten kokemuksia aiheesta. Olisin mielelläni tuossa tilanteessa, mutta mutta. Tämän vuoksi kuulisin miellelläni miten kaikki alkoia ja etene tähän pisteeseen. Miten saatte laitettua välineen takaisin paikoilleen esim. Tai äärimmillään, miten saatte sen takaisin päälle kun mies on saanut orgasminsa ja vastustelee kovasti laitteen takaisinpanoa?

Pari tuntia raudoitettuna niin eiköhän ala CB mahtumaan. Puolisen vuotta sitten hankittiin miehelleni siveysvyö. Se ei suinkaan ole kurinpitoväline vaan puhtaasti seksuaaliseen kiihottamiseen. Aikaisemmin tyydytin hänet noin kolme kertaa viikossa, ja nyt saattaa mennä yli viikon, ettei hän pääse laukeamaan kertaakaan. Minut hän tyydyttää erinomaisesti suulla, sormilla tai tekopeniksellä aina kun haluan. Kohokohdat ja oikeastaan parisängyssä sovittu syy siveysvyöhön konkretisoittuu joka toinen lauantai.

Silloin jätän mieheni kotiin ja lähden ravintolakierrokselle. Aika usein kierros venyy aamuun asti, ja mieheni kiusaksi soittelen jo ravintolasta väliaikatietoja. Kun tulen kotiin, hän odottaa eteisessä alapää paljaana ja kerron yön tapahtumista, ja saahan hän tunnustella sormellaan josko löytyisi jotain kiinnostavan liukasta. Tähän asti ainakin on kaikki mennyt oikein hyvin, joten eiköhän jatketa. Kumpa vaimonikin suostuisi tähän leikkiin. Hän ei vaan näytä haluavan muita miehiä. Ehkä olisi syytä olla onnellinen asiasta, mutta kun tämä fetissi ei päästä irti!

Mustasukkaisuus ei ole ollut ongelma tähänkään asti, sillä meillä on käynyt miehiä naimassa minua oman siippani katsellessa ja olen käynyt aikaisemminkin yksin ravintolassa. Koko siveysvyöasia lähti liikkeelle siitä, että poissaollessani mieheni tietysti katselee nettiä ja videoita ja hyväilee kulliaan ja runkkaa joskus loppuunkin asti. Halusin rajoittaa hänen itsensähyväilyt.

Hän saa tietysti edelleenin katsella pornoa ja vieraiden naisten kuvia, kun itse olen ravintolakierroksella, mutta nyt on estolaite päällä eikä hän voi kosketella kulliaan saati laueta. Olemme puhuneet siitäkin, että hän nuolisi minut puhtaaksi, mutta hän ei ole siitä ihastunut ja on tehnyt sen vain yhden kerran kotona vieraan laskettua spermat sisälleni.

Pari viikkoa sitten, kun tulin aamuyöstä kotiin ja mies oli ollut kauan ilman ja kiimainen, sanoin haluavani hänet nuolemaan pilluni puhtaaksi.

Hän ei myöntänyt eikä kieltänyt, joten lähiaikoina sekin tulee tapahtumaan. Meillä siveysvyö on antanut vauhtia seksielämäämme, eikä kummallakaan ole mitään sitä vastaan. Tuo kuullostaa niin kiihottavalta. Onko miehesi sitten koskaan nuollut omia lasteja sisältäsi?

Ehkä se olisi helpompi aloitus, vai saako hän ylipäänsä tulla sisällesi? Miten teillä hoidetaan turvallisuus? Tarkoitan nyt siis vieraitten miesten terveyttä? Jos paljaalla mennään, niin riski sukupuolitauteihin on selvä. Vai onko kenties kyseessä vakiomiehet? Jos on, niin miten tunteet pysyvät pelistä ulkona? Vai onko rakastuminen sallittua? Minusta se olisi jo aika riskipeliä suhteen kannalta. Tottakai mieheni saa laueta sisälleni. Olisihan se aika ikävää, kun hän on joutunut odottamaan naimista pari viikkoa tai kauemminkin, ja sitten pakottaisin hänet vetämään kullinsa ulos juuri parhaalla nautinnon hetkellä.

Ei tarkoitus ole kiduttaa häntä. Se turvallisuus on kyllä ongelma. Kysyn sitä aina vierailta miehiltä, ja muutama on kaivanut kumin esille ei suinkaan siksi, että tietäisi sairastavansa jotain, vaan koska on lähiaikoina ollut usean eri naisen kanssa.

Minulla on hyvä aviomies. Ei tässä touhussa ole pelkoa varsinaisesta rakastumisesta, jonkinlaisesta ehkä kuitenkin. Yhden miehen kanssa naimme aika usein, jos satumme tapaamaan ravintolassa. Koskaan ei ole suoranaisesti tehty treffejä, mutta hänen kanssaan ehdin kotiin vasta sunnuntaina iltapäivällä.

Rajan vetäminen pelkän paritelusuhteen, mukavan miehen ja rakastumisen välillä on tietysti hankalaa, mutta eipä ole tullut vastaan aviomieheni voittanutta. Jos meidän suhde etenee tuolle asteelle, niin uskoisin että lastin nuoleminen oman ja vieraan sekä vakimiehen paremmuudella pilkkaaminen voisi olla varsin kiihoittava lisä.

Tosin ehkä se ei toisaalta koskaan sinne asti etene, mene ja tiedä. Oletko koskaan ajatellut jotain pidempää reissua, esim vakimiehesi kanssa viikonlopuksi?

Onko aviomiehesi tällaiseen suostuvainen, vai meneekö ehkä jo yli hänenkin kestokyvyn? Eikö se jo ole oikeastaan viikonloppujuttu, kun lähden lauantai-iltana kotoa ja tulen takaisin sunnuntaina iltapäivällä. Välillä soittelen miehelleni, mitä ollaan tekemässä tai mitä juuri tehtiin. Kesä on villiä aikaa, ja sopivan tilaisuuden tullen miehelläni on tilaisuus nuolla minut puhtaaksi vieraista mehuista.

Lukiessani tekstiäsi tuli mieleen sellainenkin ajatus, että kutsuisin meille vieraan miehen. Oma mieheni saisi olla eri huoneessa vyö kiinnitettynä ja alapää paljaana, ja huutaisin hänet sitten makuuhuoneeseen, kun ensimmäinen laukeaminen olisi valmis, ja hän siinä alapää paljaana vieraan nähden nuolisi "lämpimäiset" huuliltani ja aukosta puhtaaksi.

Ja tietysti vieraan kalukin pitäisi puhdistaan spermasta ja minun limoistani. Joudunhan ehkä muuten itse suukottelemaan likaista kalua. Näppärintä on puhdistaa se imemällä, ja pehmenevä siitin mahtuu hyvin suuhun. Sitten hän saisi mennä pois ja tulla uudestaan, kunhan taas olisi uutta mehua maisteltavaksi. Tai sitten vielä jännittävämpää. Kun olisimme puhtaat, aukaisisin siveysvyön, ja mieheni joutuisi siinä minun ja vieraan miehen edessä runkkaamaan itselleen orgasmin ja roiskimaan mehunsa snapsilasiin ja juomaan sen.

Me katselisimme hänen puuhailujaan ja hyväilisimme ja suukottelisimme toisiamme ja valmistautuisimme uutta yhdyntää varten. Tämä loppu nyt oli fantasiaa, joka tuli mieleeni kirjoittaessani vastausta. Siitä kuitenkin ehkä jotain voisi toteuttaa jo syksyn aikana. No, nyt meillä on CB käytössä. Vaimokin sai vierasta miestä toissaviikonloppuna, eli eteenpäin mennään. Pitää nyt kattoa miten pitkälle vaimo haluaa viedä tämän leikin. Miltä tuntui olla "kykenemätön", kun vaimo oli vieraissa?

Pääsitkö edes nuolemaan pillua? Sovin tapaamisesta jo tutun miehen kanssa mökkikylässä, kun oltiin lomamatkalla. Säännöt olivat kaikille selvät. Jätin mieheni lukittuna meidän mökkiin, ja hyväilimme toisiamme ennen lähtöä ja puristelin kevyesti kiveksiä. Sitten otin pikkarit pois hänen nähtensä ja lähdin respaan. Kauan ei juteltu miehen kanssa, kun lähdimme hänen mökilleen. Ensimmäisen naimisen jälkeen istuimme terassilla drinkki kädessä ja pyyheliinat ympärillä, ja näin mieheni katselevan meitä.

Se oli selvä merkki, että nyt oli aloitettu. Ilta meni niinkuin arvata saattaa. Aamulla naimisen jälkeen lähdin hakemaan uimapukua. Mieheni kyseli jotakin, ja käskin hänen työntää pari sormea sisälleni ja maistaa sitten, mitä olimme saaneet aikaan. Puolelta päivin tulin takaisin. Mieheni työnteli taas sormia sisälleni ja maisteli, mutta aukaisin lukon ja naimme oikein kunnolla. Nyt, ensimmäisen kerran, painoin hänen päänsä jalkoväliini ja mieheni sai nuolla sekä omaa että vieraan mehua.

Siitä taitaa nyt tulla tapa. Eli jos miehesi nauttii toisen miehen sperman mausta ja nuolemisesta, miksi et pakota häntä homosuhteeseen, hän voisi nauttia, sinä jäisit tosin siinä tapauksesa ilman.

Olisi kiva kuulla kokemuksia muista malleista. Onko kelläkään kokemusta Latowskin uudesta metallisesta siveysvyöstä? Vyö on komea ja kokonaan metallia. Sitä voi kuulemma pitää myös pitemmän aikaa yhtäjaksoisesti päällä. Joko on kokemuksia jaettavaksi asti? Mieheni killeli on supistunut lukituksen aikana noin 2 vuotta joten päivitin laitteeen S-malliin.

Se pysyy paremmin paikoillaan,vaatii kyllä lukkorenkaiden käyttöä. Miehestäni on tullut ihana kotiorja "kokeilun" aikana. Alunperin hän ehdotti jotta saisi alkaa käyttää siveysvyötä seksi leluna,eipä arvannut miten siinä sitten kävi.

Olen antanut hänelle luvan laueta neljännesvuosittain mutta nyt olen ajatellut että kaksi kertaa vuodessa riittää. Muutama kysymys teille kaikille: Ainakin vilkkaimmat viestijät täällä näyttävät käytännössä kieltävän seksin tai laukeamisen mieheltään, kun ovat tuon siveysvyön kanssa päässyt vauhtiin. Kannattaa muistaa että ainakin biologiassa toimii sääntö: Eturauhasvaivat tunnetaan vanhan kansan keskuudessa vanhojenmiesten ja erityisesti vanhojenpoikien sairautena. Ja jotain perää siinä luultavammin on, koska eturauhasvaivoissa lääkärit tietävät suositella seksin, tai ainakin laukeamisten lisäämistä.

Wikipediassa mainittiin kerta viikossa yhtenä laukeamistiheys esimerkkinä. Eli voisi kuvitella, jos laukeamistiheys jää kuukausittaiseksi tai vuosittaiseksi, niin ainakin eturauhavaivojen esiintyistodennäköisyys kasvaisi. Esimerkiksi kylmällä kivellä ei pidä istua lainkaan, eturauhastulehdukset lisääntyvätkin tutkimusten mukaan juuri syksyisin miesten lähtiessä hirvimetsälle. Varusmiehillä virtsarakon ja eturauhasen tulehdusta esiintyy samoista syistä syksyisin.

Seuraavat neuvot erityisesti jatkuvista vaivoista kärsiville: Esimerkiksi viikoittainen siemensyöksy puhdistaa eturauhasen epäpuhtauksista ja mahdollisesti eturauhasen tiehyitä tukkivasta liian paksusta ja happamasta siemennesteestä. Virtsan happamuus ja sakeus voivat edesauttaa tulehdusten syntyä, joten runsaampi nesteen nauttiminen alentaa toistuvaa tulehdusriskiä. Virtsarakko on syytä tyhjentää säännöllisesti, vaikka välitöntä virtsaamisen tarvetta ei tuntuisikaan.

Tupakointi lisää kaikkien tulehdusten mahdollisuutta, joten tupakointi kannattaa lopettaa. Ummetuksen välttäminen kuitupitoisella ruokavaliolla, riittävällä nesteen nauttimisella ja liikunnan harrastamisella auttaa paljon.

0 thoughts on “Anaali videot siveysvyö miehelle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *