Seksiä kotona sexy treffit

seksiä kotona sexy treffit

Kun hän makaa väsyneenä työpäivän jälkeen sohvalla, kerro, että haluaisit olla hänelle avuksi. Avaa sitten hänen housujensa napit varovasti ja kerro, että tiedät tasan, mitä hän tarvitsee rentoutuakseen. Hän tuskin kieltäytyy kunniasta. Jos olet ujompi luonteeltasi, kerro, että luit netistä tai kuulit ystävältäsi tarinan, jossa nainen ja mies harrastivat seksiä paikassa X ja asennossa Y.

Voit näin varovasti kysyä hänen mielipidettään asiaan ja tunnistella, olisiko hän valmis kokeilemaan jotakin uutta ja kenties juuri ehdottamasi kaltaista seksisessiota kanssasi. Kerro hänelle, että haluaisit tehdä hänet iloiseksi, muttet tiedä oikein miten. Alastomuuden pitäisi toimia tässä vaiheessa tunnelman luojana. Anna hänen vietellä sinut hänen valitsemallaan tavalla. Virittäytykää tunnelmaan katsomalla tiivistunnelmaisia elokuvia, joissa nainen ja mies saavat toisensa sekä henkisesti että fyysisesti.

Leffa voi laukaista halut myös oikeassa elämässä. Älä valita siitä, milloin olet viimeksi saanut seksiä tai siitä, millä tavoin hän ottaa sinut. Kerro kumppanillesi, että seksi hänen kanssaan on ihanaa ja nautit siitä. Kun palkitset häntä yrityksistä, hän uskaltaa myös ottaa ohjat useammin käsiinsä aloitteen suhteen. Jos olet rohkea, voit kokeilla hänen viettelemistään pukeutumalla vaikkapa hoitsun tai lentoemännän asuun. Yllätä hänet, kun hän seuraavalla kerralla tulee kotiin ja odota jo ovella seksikäs asu päälläsi valmiina tositoimiin.

Älä odota kotona aina passissa. Lähde välillä ulos tuulettumaan ja haukkaamaan happea. Kun palaat takaisin kotiin, voi pieni pesäero olla tehnyt hyvällä tavalla tehtävänsä. Kun kumppanisi saa itsekin välillä kaivata sinua, saattaa hän myös haluta sinua enemmän. Siinä vedetään mutkia suoriksi ja yhdistetään asioita, joilla ei ole mitään tekemistä keskenään; ollaan välittämättä traumasta, sukupuolittuneesta seksuaalisesta väkivallasta, kaksinaismoralismista ja siitä, mitä tällainen viestittää kaikille niille tytöille ja naisille, jotka haluavat harrastaa seksiä ja nauttia siitä, koska piru vie heilläkin on siihen oikeus.

Iltapulun jutun kirjoittaja ei välttämättä tietoisesti ajatellut asiaa näin ja tieten tahtoen edistänyt raiskauskulttuuria , mutta jutun viesti kuitenkin tekee niin. Siinä tehdyt tekstuaaliset valinnat toistavat kulttuurissamme edelleen vallitsevaa kivikautista käsitystä, sitä mitä tytöille teinivuosista asti toitotetaan: Jos pukeudut lyhyeen hameeseen, saatat tulla raiskatuksi. Jos flirttailet, saatat tulla raiskatuksi. Jos haluat seksiä, saatat tulla raiskatuksi. Jos poistut kotoasi, jos kehtaat olla olemassa, jos sitä tai tätä, saatat tulla raiskatuksi.

Ja se on todennäköisesti oma vikasi. Raiskauksesta syyllistetään edelleen uhreja. Seksuaalisen naisen mukana kulkee aina varjona uhka seksuaalisen väkivallan uhriksi joutumisesta, koska meille kerrotaan, että näiden kahden asian välillä on yhteys. Tiivistettynä Iltapulun viesti Laura Gustafssonille ja yhteiskunnan viesti kaikille naisille kuuluu siis näin: Olisit vain pysytellyt kotona neljän seinän sisällä ja odottanut, odottanut jotakin, miestä, avioliittoa, ehkä jumalaa.

Silloin mitään ei olisi tapahtunut. Jutusta tuli mieleeni Gustafssonin kirjoittama näytelmä Kikasta , tuosta avoimesti seksuaalisuudella leikitelleestä laulajasta, jonka tissejä kyllä haluttiin tiirailla, mutta jota myös ylenkatsottiin. Kikka oli yleisölle kulutustavaraa, josta saatiin kiksejä, mutta jota samalla halveksuttiin juuri näiden samojen kiksien antamisen vuoksi. Monella tavalla Kikka kertookin tästä keissistä ja kulttuuristamme kaiken oleellisen. Naisen halutaan olevan seksikäs tavalla, josta on muille hupia ja hyötyä, mutta omaehtoinen seksuaalisuuden toteuttaminen sen sijaan ei ole koskaan ok.

Vanha paradoksi pätee yhä: Sillä haluaville naisille käy aina huonosti. Kiitos tästä postauksesta, multa on mennyt ko keissi ihan ohi, koska en seuraa kauheen tarkkaan Suomen uutisia.

Kuinkakohan monta vuosisataa vielä joudutaan odottamaan, ennen kuin jengi tajuaisi myös naisilla olevan seksuaalisia haluja, ja että se on ihan normaalia? En kestä venata ilman beer. Jos kiinnostuit Gustafssonin Kikka Fan Club -näytelmästä, kannattaa tsekata Randolfin hippojen bloggaus aiheesta. Ja jos sitten päätät, että haluat nähdä näytelmän, kannattaa lippujen ostamisen kanssa pitää kiirettä, niitä on meinaan enää jäljellä vain muutamaan näytökseen.

Vielä vähän offtopicina, oletko sattumoisin lukenut Charlotte Rochen kirjaa Kosteikkoja en nyt muista oletko maininnut sitä tai siitä tehtyä elokuvaa täällä blogissa? Kiinnostaisi mielipiteesi siitä kovasti! Kirjahan on jakanut hyvin paljon mielipiteitä, toiset kutsuvat ihailtavan feministiseksi ja toiset ainoastaan ällöttäväksi ja pelkän shokeeraamisen vuoksi shokeeraavaksi Itsellä kyseinen teos kohta luettu enkä oikein tiedä mitä mieltä olisin.

Ymmärrän kyllä kummankin puolen argumentit jollain tapaa. Olisi kiinnostavaa kuulla pohdintojasi aiheesta. Ja en muista koskaan kuulleenikaan Kosteikoista, mutta kuvailusi perusteella siihen on kyllä varmasti pakko tutustua. Palataan siis asiaan kun olen saanut kirjan käsiini ja luettua! Hei todella mahtavaa, että otit tämän esille! Mä kiinnitin nimittäin huomiota ihan samaan, un luin tuon uutisen.

Se särähti korvaani tosi pahasti. Etenkin säpsähdin, kun silmiini osui tuo maininta "hänet on myös raiskattu kerran. Mä olen seksuaalisesti hyvin aktiivinen ja kokenut myös rajua seksuaalista väkivaltaa. Valitettavasti syyllistämisen ja vähättelyn kulttuuri elää edelleen vahvasti ihan ammattilaistenkin keskuudessa. Tuntuu, että osan mielestä kaikki kunnon naiset ovat parisuhteessa ja minunkin pitäisi sitä tavoitella, mutta kun en ole kaivannut sitä moneen vuoteen elämääni enkä edellenkään kaipaa.

Jos miehestä tehtäis samankaltainen juttu, niin siinä ei olis mitään ihmeellistä. Mutta en silti suostu alistumaan johonkin muottiin vain sen takia, että jonkun mielestä naisen nyt pitäisi vain olla sellainen tai nainen ei saa käyttäytyä noin, koska voi joutua väkivallan uhriksi.

Ihan ku väkivalta ois vain joku luonnonvoima, joka vain tapahtuu, eikä tekijällä ole mitään tekemistä asian kanssa. Kiitos todella tärkeästä kirjoituksesta, tämmöisiä kannanottoja me uhrit tarvitsemme ja ne tukevat toipumistamme! Mitä useammin luen tuon, sitä enemmän tuo lauseen kevyt sävy alkaa riipiä. Ei ole pyydelty, en ole pyytänyt, muttei yksineläjän onneksi mikään pakko sentään ole tylsistyä. Uskomattoman vanhanaikaisia pohdintoja, ainakin näin suomalaisesta perspektiivistä.

Nallen ego kestää kyllä ne aktiiviset naisetkin. Ehdottomasti saa ja pitää! Ainakin itse olen onnistunut törmäämään miehiin, jotka ovat olleet treffiehdotuksestani vain imarreltuja! Pakkeja en saanut treffaillessani sinkkuna kertaakaan, mutta mitä siitä jos olisi tullut? Omapa olisi ollut menetyksensä jos mies ei olisi arvoani ymmärtänyt: Mielestäni nainen todellakin saa tehdä aloitteen ja pyytää miestä treffeille.

Itse kuitenkin pidän siitä, että mies tekee aloitteen, kyllähän se vastakkaisen sukupuolen huomio hivelee itsetuntoa. Itse olen kohdannut miehen, nykyisen poikaystäväni, joka ei pidä naisten tekemistä aloitteista, varsinkaan seksuaalisista.

Hän ei lämpene sille, että minä teen aloitteen vaan hänen tulee olla aloitteentekijä. Aluksi pidin tätä outona, koska minusta on mukavaa, ettei aloitetta tee aina sama henkilö. Pikku hiljaa olen siihen kuitenkin tottunut, ja en enää edes yritä - ainakaan suoraan. Pitää uskotella, että hän on aloitteentekijänä ja vietellä hieman salaperäisemmin! Mutta ehdottomasti naiset, aloitteita tekemään!

Ei kannata antaa hyvän miesehdokkaan päästä karkuun! Totta kai saa pyytää! Vaikea uskoa, että kukaan voisi olla eri mieltä, mutta tiedän kyllä, kuinka sekopäisiä ihmisiä maailmalla liikkuu. Jos se, että itse pyydän halutessani miestä treffeille, on jonkun muun naisen mielestä jollain tavalla järkyttävää niin voivoi, ei ole minun ongelmani, hän saa toki itse odotella paassiivisena sitä prinssiään. Jos taas kohdalle osuisi sellainen mies, jonka mielestä se olisi pöyristyttävää, niin todella hyvä että hän oletettavasti sanoisi sitten heti alkuunsa ei, niin en joutuisi tuhlaamaan omaa aikaani sellaiseen friikkiin!

D Tietty saa pyytää Kuka tarkalleen ottaen on väittänyt että ei saa? Ja jos joku mies sattuu tykkäämään "vaikeasti tavoiteltavista", niin sille ei mahda mitään.

Parempi pohdinnan aihe olisi: Väitän että naiset eivät tee aloitteita, koska naisten ei välttämättä tarvitse tehdä niitä. Aloitteen tekeminen on about yhtä kivaa kuin siivoaminen. Oon itse tehnyt aloitteen niiiiin monta kertaa, ja miehet mua kohtaan ehkä pari hassua kertaa.

Eikä se oikeestaan haittaa yhtään:

seksiä kotona sexy treffit Taidat olla ihan tosissas tuon jutun kanssa? Taas tuli käväistyä yhden luona kun vaimo on yövuorossa. Se halusi kimppa kivaa tuntemansa pariskunnan kanssa. Haluutko 60 kymppsenä omalle akalleskin samanlaisen käsittelyn, vai? Keihäslupaus Oliver Helander kiskaisi upeasti 85 metriä rikki - päihitti Tero Pitkämäen. S Seksiäkin on tullut harrastettua ihan mukavasti!!!

0 thoughts on “Seksiä kotona sexy treffit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *